Resultats globals: 1 registres trobats en 0.01 segons.
Articles, 1 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
14 p, 1.7 MB Effect of the degree of polymerization of fructans on ex vivo fermented human gut microbiome / Astó, Erola (Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ; Méndez, Iago (Universitat Ramon Llull. ESADE) ; Rodríguez-Prado, Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Nutrició, Maneig i Benestar Animal) ; Cuñé, Jordi (Devicare S.A.) ; Espadaler Mazo, Jordi (AB-Biotics S.A.) ; Farran-Codina, Andreu (Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia)
Prebiotic supplements are used to promote gastrointestinal health by stimulating beneficial bacteria. The aim of this study was to compare the potential prebiotic effects of fructans with increasing degrees of polymerization, namely fructooligosaccharides (FOS) and inulins with a low and high polymerization degree (LPDI and HPDI, respectively), using an ex vivo fermentation system to simulate the colonic environment. [...]
2019 - 10.3390/nu11061293
Nutrients, Vol. 11 Núm. 6 (june 2019) , p. 1293  

Vegeu també: autors amb noms similars
2 Mendez, I.
3 Mendez, Iria
1 Mendez, Iván
2 Méndez, I.
3 Méndez, Iria
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.