1.
|
11 p, 129.8 KB |
Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032]
/
Salama Fadali, Ahmed ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Caja López, Gerardo ;
Casals Costa, Ramon ;
Milan Sendra, María José ;
Paramio, María Teresa ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Sala Pallarés, Roser ;
Such i Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Dolors ;
Bartolomé, Jordi ;
Calsamiglia, Sergio ;
Martin Orue, Susana María ;
Sola Oriol, David ;
Castillejos, Lorena ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
1 Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...] 1 This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...] 1 Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]
2022-23 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
2.
|
13 p, 130.4 KB |
Nutrició Animal [102626]
/
Martin Orue, Susana María ;
Sala Pallarés, Roser ;
Pérez Hernández, José Francisco ;
Castillo Simon, Inmaculada ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de segon curs, de tipus obligatori, on el principal objectiu és introduir l'alumne en els principis de la nutrició i alimentació animal a través d'una visió global i integradora de la bioquímica i la fisiologia de les principals espècies domèstiques. [...] It is a compulsory subject in the second-year course of the Veterinary degree. The main objective is to introduce the student to the principles of nutrition and animal nutrition through a global and inclusive vision of biochemistry and physiology of the main domestic species. [...] Se trata de una asignatura de segundo curso, de tipo obligatorio, donde el principal objetivo es introducir al alumno en los principios de la nutrición y la alimentación animal a través de una visión global e integradora de la bioquímica y la fisiología de las principales especies domésticas. [...]
2022-23 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
3.
|
7 p, 117.4 KB |
Producció Animal Integrada II [102624]
/
Milan Sendra, María José ;
Paramio, María Teresa ;
Such i Martí, Francesc Xavier ;
Graupera García, Antoni ;
Martin Orue, Susana María ;
Sola Oriol, David ;
Castillejos, Lorena ;
Llonch Obiols, Pol ;
Manuelian Fuste, Carmen Loreto ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Els objectius formatius de la Producció Animal Integrada II són: Conèixer la importància de la producció d'aliments al món i els nous reptes a què s'enfronta la ramaderia. Conèixer les necessitats i l'impacte de les instal·lacions i el medi sobre el benestar, la producció i la rendibilitat. [...] The training objectives of Integrated Animal Production II are: • To know the importance of food production in the world and the new challenges fa • To know the needs and the impact of the facilities and the environment on well-be • To know the determining factors of the relationship between animal production an • To know the key factors of the organization and operation of the agricultural comp • To quantify the costs and indicators of economic profitability of the company and This subject participates in the Pilot Test of Teaching in English that is carried out in th 1 (demonstrate knowledge of English to communicate orally and in writing in academic and professional contexts). Los objetivos formativos de la Producción Animal Integrada II son: • Conocer la importancia de la producción de alimentos en el mundo y los nuevos retos a los que se enfrenta la ganadería. • Conocer las necesidades y el impacto de las instalaciones y el medio sobre el bienestar, la producción y la rentabilidad. [...]
2022-23 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
4.
|
11 p, 130.0 KB |
Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032]
/
Salama Fadali, Ahmed ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Caja López, Gerardo ;
Casals Costa, Ramon ;
Milán Sendra, María José ;
Paramio, María Teresa ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Sala Pallarés, Roser ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Dolors ;
Bartolomé, Jordi ;
Calsamiglia, Sergio ;
Martín Orue, Susana María ;
Sola Oriol, David ;
Castillejos, Lorena ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...] This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...] Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]
2021-22 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
5.
|
13 p, 130.7 KB |
Nutrició Animal [102626]
/
Martín Orue, Susana María ;
Sala Pallarés, Roser ;
Pérez Hernández, José Francisco ;
Castillo Simon, Inmaculada ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de segon curs, de tipus obligatori, on el principal objectiu és introduir l'alumne en els principis de la nutrició i alimentació animal a través d'una visió global i integradora de la bioquímica i la fisiologia de les principals espècies domèstiques. [...] It is a compulsory subject in the second-year course of the Veterinary degree. The main objective is to introduce the student to the principles of nutrition and animal nutrition through a global and inclusive vision of biochemistry and physiology of the main domestic species. [...] Se trata de una asignatura de segundo curso, de tipo obligatorio, donde el principal objetivo es introducir al alumno en los principios de la nutrición y la alimentación animal a través de una visión global e integradora de la bioquímica y la fisiología de las principales especies domésticas. [...]
2021-22 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
6.
|
7 p, 115.7 KB |
Producció Animal Integrada II [102624]
/
Calsamiglia, Sergio ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Milán Sendra, María José ;
Graupera García, Antoni ;
Martín Orue, Susana María ;
Sola Oriol, David ;
Castillejos, Lorena ;
Llonch Obiols, Pol ;
Manuelian Fuste, Carmen Loreto ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Els objectius formatius de la Producció Animal Integrada II són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de llet, carn i ous. Conèixer el sector de la producció de llet, carn i dels ous, així com la seva localització. [...] The training objectives of Integrated Animal Production II are: • To know the key factors that mark, now and in the future, the production of milk, m • To know the milk, meat and eggs production sector, as well as its location. [...] Los objetivos formativos de la Producción Animal Integrada II son: • Conocer los factores clave que marcan, ahora y en el futuro, la producción de leche, carne y huevos. • Conocer el sector de la producción de leche, carne y los huevos, así como su localización. [...]
2021-22 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
7.
|
11 p, 128.0 KB |
Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032]
/
Sala Pallarés, Roser ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Caja López, Gerardo ;
Casals Costa, Ramon ;
Milán Sendra, María José ;
Paramio, María Teresa ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Maria Dolors ;
Bartolomé, Jordi ;
Calsamiglia, Sergio ;
Martín Orue, Susana María ;
Sola Oriol, David ;
Castillejos, Lorena ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels 1 Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. [...] Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los 1 Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. [...]
2020-21 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
8.
|
6 p, 109.0 KB |
Producció Animal Integrada II [102624]
/
Calsamiglia, Sergio ;
Albanell Trullas, Elena ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Casals Costa, Ramon ;
Gasa, Josep ;
Manteca Vilanova, Xavier ;
Graupera García, Antoni ;
Izquierdo Tugas, Maria Dolors ;
Bartolomé, Jordi ;
Martín Orue, Susana María ;
Pares Casanova, Ricard ;
Castillejos, Lorena ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Els objectius formatius de la Producció Animal Integrada II són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de llet, carn i ous. Conèixer el sector de la producció de llet, carn i dels ous, així com la seva localització. [...] Los objetivos formativos de la Producción Animal Integrada II son: • Conocer los factores clave que marcan, ahora y en el futuro, la producción de leche, carne y huevos. • Conocer el sector de la producción de leche, carne y los huevos, así como su localización. [...]
2020-21 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
9.
|
|
10.
|
|