Resultats globals: 1 registres trobats en 0.01 segons.
Articles, 1 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
8 p, 344.1 KB D.O.P. Queso de la Serena / González-Crespo, Carlos (Junta de Extremadura. Instituto Tecnológico Agroalimentario) ; Mas Mayoral, Matilde (Junta de Extremadura. Instituto Tecnológico Agroalimentario) ; Roa Ojalvo, Isidro (Junta de Extremadura. Instituto Tecnológico Agroalimentario)
El queso de La Serena se elabora a partir de leche entera de oveja de raza Merina, en los 21 municipios de la comarca de La Serena, conformada casi en su totalidad por una llanura esteparia, de unas 250. [...]
1998
Ovis, Núm. 55 (1998)  
 Accés restringit a la UAB

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.