Resultats globals: 2 registres trobats en 0.01 segons.
Documents de recerca, 1 registres trobats
Materials didàctics, 1 registres trobats
Documents de recerca 1 registres trobats  
1.
164 p, 3.4 MB Development of gluten-free bread formulations / Miñarro Vivas, Begoña ; Capellas Puig, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Albanell Trullas, Elena, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Los celíacos no toleran el gluten, la principal proteína presente en el trigo, el centeno y la cebada, que da a la masa las propiedades viscoelásticas necesarias para desarrollar productos panificables de buena calidad. [...]
Celiac patients cannot tolerate gluten, the protein from wheat, rye and barley that gives to dough the viscoelastic properties required to develop bakery products of good quality. Its lack results in liquid batter rather than dough, yielding breads with a crumbling texture, pale colour and poor mouth-feel. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2013  

Materials didàctics 1 registres trobats  
1.
12 p, 461.3 KB El Doctorat com a etapa formativa / Miñarro, Begoña (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat de Projectes Estratègics)
Sessió de Benvinguda de nous doctors.
2019  

Vegeu també: autors amb noms similars
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.