1.
|
7 p, 127.7 KB |
Agronomia i Economia Agrària [102628]
/
Albanell Trullas, Elena ;
Milan Sendra, María José ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Graupera García, Antoni ;
Bartolomé Filella, Jordi ;
Gort Esteve, Araceli ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura obligatòria de primer curs, que desenvolupa tant els aspectes científics i tècnics que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal emprats en l'alimentació animal, com comprendre els mecanismes que incideixen en la formació de preus, el funcionament dels mercats i la comercialització de productes agropecuaris. [...] It is a subject of the first year. It develops the scientific and technical aspects needed to improve the performance and quality of plant-based foods used in animal nutrition. Additionally, it will help to understand the mechanisms that affect training of prices, the operation of the markets and the commercialization of agricultural products. [...] Se trata de una asignatura obligatoria de primer curso, que desarrolla tanto los aspectos científicos y técnicos que el hombre utiliza para mejorar el rendimiento y la calidad de los alimentos de origen vegetal empleados en la alimentación animal, como comprender los mecanismos que inciden en la formación de precios, el funcionamiento de los mercados y la comercialización de productos agropecuarios. [...]
2022-23 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
2.
|
11 p, 130.0 KB |
Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032]
/
Salama Fadali, Ahmed ;
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ;
Caja López, Gerardo ;
Casals, Ramon ;
Milán Sendra, María José ;
Paramio Nieto, Maria Teresa ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Sala Pallarés, Roser ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Dolors ;
Bartolomé Filella, Jordi ;
Calsamiglia Blancafort, Sergio ;
Martín Orue, Susana María ;
Sola Oriol, David ;
Castillejos, Lorena ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...] This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...] Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]
2021-22 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
3.
|
11 p, 163.9 KB |
Bases de la Producció i Maneig Animal [103540]
/
Casals, Ramon ;
Albanell Trullas, Elena ;
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ;
Gasa, Josep ;
Milán Sendra, María José ;
Paramio Nieto, Maria Teresa ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Dolors ;
Bartolomé Filella, Jordi ;
Calsamiglia, Sergio ;
Castillo Simon, Inmaculada ;
Amat Grau, Marta ;
Pares Casanova, Ricard ;
Castillejos, Lorena ;
Salama Fadali, Ahmed ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...] 1 This is a first-year class subject, basic type, where the main objective is to introduce students to the world of animal production and management, studying the basic food production systems of animal origin, and the main factors (biological, economic, social, environmental, etc. [...] 1 Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]
2021-22 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
4.
|
7 p, 113.3 KB |
Economia, Gestió i Logística en l'Empresa Alimentària [103247]
/
Milán Sendra, María José ;
Graupera García, Antoni ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura obligatòria de tercer curs que desenvolupa tant els aspectes científics com tècnics relacionats amb l'economia i la gestió de les empreses agroalimentàries. El principal objectiu és introduir l'alumne en els aspectes econòmics a través d'una visió global i integradora de la teoria econòmica i la gestió de l'empresa. [...] This is a compulsory third course subject that develops both, scientific and technical aspects related to the economy and the management of agri-food companies. The main objective is to introduce the student in the economic aspects through a global and integrating vision of the economic theory and management of the company. [...] Se trata de una asignatura obligatoria de tercer curso que desarrolla tanto los aspectos científicos como técnicos relacionados con la economía y la gestión de las empresas agroalimentarias. El principal objetivo es introducir al alumno en los aspectos económicos a través de una visión global e integradora de la teoría económica y la gestión de la empresa. [...]
2021-22 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
5.
|
7 p, 115.7 KB |
Producció Animal Integrada II [102624]
/
Calsamiglia, Sergio ;
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ;
Milán Sendra, María José ;
Graupera García, Antoni ;
Martín Orue, Susana María ;
Sola Oriol, David ;
Castillejos, Lorena ;
Llonch Obiols, Pol ;
Manuelian Fuste, Carmen Loreto ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Els objectius formatius de la Producció Animal Integrada II són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de llet, carn i ous. Conèixer el sector de la producció de llet, carn i dels ous, així com la seva localització. [...] The training objectives of Integrated Animal Production II are: • To know the key factors that mark, now and in the future, the production of milk, m • To know the milk, meat and eggs production sector, as well as its location. [...] Los objetivos formativos de la Producción Animal Integrada II son: • Conocer los factores clave que marcan, ahora y en el futuro, la producción de leche, carne y huevos. • Conocer el sector de la producción de leche, carne y los huevos, así como su localización. [...]
2021-22 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
6.
|
7 p, 112.6 KB |
Agronomia i Economia Agrària [102628]
/
Albanell Trullas, Elena ;
Milán Sendra, María José ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Graupera García, Antoni ;
Bartolomé Filella, Jordi ;
Gort Esteve, Araceli ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura obligatòria de primer curs, que desenvolupa tant els aspectes científics i tècnics que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal emprats en l'alimentació animal, com comprendre els mecanismes que incideixen en la formació de preus, el funcionament dels mercats i la comercialització de productes agropecuaris. [...] It is a subject of the first year. It develops the scientific and technical aspects needed to improve the performance and quality of plant-based foods used in animal nutrition. Additionally, it will help to understand the mechanisms that affect training of prices, the operation of the markets and the commercialization of agricultural products. [...] Se trata de una asignatura obligatoria de primer curso, que desarrolla tanto los aspectos científicos y técnicos que el hombre utiliza para mejorar el rendimiento y la calidad de los alimentos de origen vegetal empleados en la alimentación animal, como comprender los mecanismos que inciden en la formación de precios, el funcionamiento de los mercados y la comercialización de productos agropecuarios. [...]
2021-22 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
7.
|
11 p, 128.0 KB |
Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032]
/
Sala Pallarés, Roser ;
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ;
Caja López, Gerardo ;
Casals, Ramon ;
Milán Sendra, María José ;
Paramio Nieto, Maria Teresa ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Maria Dolors ;
Bartolomé Filella, Jordi ;
Calsamiglia Blancafort, Sergio ;
Martín Orue, Susana María ;
Sola Oriol, David ;
Castillejos, Lorena ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels 1 Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. [...] Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los 1 Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. [...]
2020-21 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
8.
|
11 p, 166.0 KB |
Bases de la Producció i Maneig Animal [103540]
/
Casals, Ramon ;
Albanell Trullas, Elena ;
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ;
Ferret, Alfred ;
Gasa, Josep ;
Milán Sendra, María José ;
Paramio Nieto, Maria Teresa ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Maria Dolors ;
Bartolomé Filella, Jordi ;
Calsamiglia, Sergio ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...] Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]
2020-21 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
9.
|
|
10.
|
6 p, 109.8 KB |
Agronomia i Economia Agrària [102628]
/
Albanell Trullas, Elena ;
Milán Sendra, María José ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Graupera García, Antoni ;
Bartolomé Filella, Jordi ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura obligatòria de primer curs, que desenvolupa tant els aspectes científics i tècnics que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal emprats en l'alimentació animal, com comprendre els mecanismes que incideixen en la formació de preus, el funcionament dels mercats i la comercialització de productes agropecuaris. [...] Se trata de una asignatura obligatoria de primer curso, que desarrolla tanto los aspectos científicos y técnicos que el hombre utiliza para mejorar el rendimiento y la calidad de los alimentos de origen vegetal empleados en la alimentación animal, como comprender los mecanismos que inciden en la formación de precios, el funcionamiento de los mercados y la comercialización de productos agropecuarios. [...]
2020-21 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|