Resultats globals: 19 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 1 registres trobats
Documents de recerca, 1 registres trobats
Materials acadèmics, 17 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
47 p, 816.8 KB Highly versatile polyelectrolyte complexes for improving the enzyme replacement therapy of lysosomal storage disorders / Giannotti, M. I. (Universitat de Barcelona. Departament de Química Física) ; Abasolo, Ibane (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Oliva, Mireia (Universitat de Barcelona. Departament de Farmàcia i Tecnologia Farmacèutica, i Fisicoquímica) ; Andrade, Fernanda (Universitat de Barcelona. Departament de Farmàcia i Tecnologia Farmacèutica, i Fisicoquímica) ; García Aranda, Natalia (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Melgarejo, Marta (Parc Científic de Barcelona) ; Pulido, Daniel (Parc Científic de Barcelona) ; Corchero Nieto, José Luis (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Fernández Caparrós, Yolanda (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Villaverde Corrales, Antonio (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Biotecnologia i de Biomedicina "Vicent Villar Palasí") ; Royo, Miriam (Parc Científic de Barcelona) ; García Parajó, María F.. (Institut de Ciències Fotòniques) ; Sanz, Fausto (Parc Científic de Barcelona) ; Schwartz, Simó Jr (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca)
Lysosomal storage disorders are currently treated by enzyme replacement therapy (ERT) through the direct administration of the unprotected recombinant protein to the patients. Herein we present an ionically crosslinked polyelectrolyte complex (PEC) composed of trimethyl chitosan (TMC) and -galactosidase A (GLA), the defective enzyme in Fabry disease, with the capability of directly targeting endothelial cells by incorporating peptide ligands containing the RGD sequence. [...]
2016 - 10.1021/acsami.6b08356
ACS applied materials & interfaces, Vol. 8 Núm 39 (Octubre 2016) , p. 25741-25752  

Documents de recerca 1 registres trobats  
1.
46 p, 4.8 MB Efectes de l'administració de tpa combinat amb dipyridamole sobre cèl·lules endotelials cerebrals humanes sotmeses a deprivació d'oxigen i glucosa / Parés Oliva, Mireia ; Hernandez Guillamon, Maria Mar ; Montaner, Joan ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina
El DP és un agent usat de forma comú en la prevenció secundària de l'ictus per les seves propietats antiplaquetars. Ha estat proposat com a possible teràpia coadjuvant del tractament trombolític en fase aguda de l'ictus isquèmic amb rtPA neuroprotector per les seves propietats neuroprotectores, antiinflamatòries i antioxidants. [...]
2012  

Materials acadèmics 17 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
7 p, 112.3 KB Nutrició Humana [103268] / Rodriguez Jerez, Jose Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Ripollés Àvila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. - Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques de nutrició humana. 2. - Demostrar que coneix les bases fisiològiques i bioquímiques del metabolisme de les diferents substàncies nutritives i les necessitats i recomanacions nutricionals. [...]
1. - Describe the fundamental concepts, the historical foundations and the bibliographic bases of human nutrition. 2. - Show that you know the physiological and biochemical bases of the metabolism of the different nutritional substances and the nutritional needs and recommendations. [...]
1. - Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas de nutrición humana. 2. - Demostrar que conoce las bases fisiológicas y bioquímicas del metabolismo de las diferentes sustancias nutritivas y las necesidades y recomendaciones nutricionales. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
2.
6 p, 109.2 KB Productes Alimentosos [103239] / Rodriguez Jerez, Jose Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Ripollés Àvila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Productes Alimentosos" és una assignatura que pretén introduir l'alumne al món dels aliments, presentant d'una forma general tots els aspectes relatius a la seva importància en relació al seu consum a la nostra societat, la seva composició fonamental, propietats nutritives i funcionals i aspectes comercials i reguladors, així com les seves aptituds tecnològiques. [...]
The subject "Food Products" is a course that aims to introduce the student to the world of food, presenting in a general way all the aspects related to its importance in relation to its consumption in our society, its fundamental composition, properties nutritious and functional and commercial and regulatory aspects, as well as their technological skills. [...]
La asignatura "Productos Alimenticios" es una asignatura que pretende introducir al alumno en el mundo de los alimentos, presentando de una forma general todos los aspectos relativos a su importancia en relación a su consumo en nuestra sociedad, su composición fundamental, propiedades nutritivas y funcionales y aspectos comerciales y reguladores, así como sus aptitudes tecnológicas. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
3.
6 p, 111.2 KB Nutrició Humana [103268] / Rodriguez Jerez, José Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Ripollés Àvila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. - Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques de nutrició humana. 2. - Demostrar que coneix les bases fisiològiques i bioquímiques del metabolisme de les diferents substàncies nutritives i les necessitats i recomanacions nutricionals. [...]
1. - Describe the fundamental concepts, the historical foundations and the bibliographic bases of human nutrition. 2. - Show that you know the physiological and biochemical bases of the metabolism of the different nutritional substances and the nutritional needs and recommendations. [...]
1. - Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas de nutrición humana. 2. - Demostrar que conoce las bases fisiológicas y bioquímicas del metabolismo de las diferentes sustancias nutritivas y las necesidades y recomendaciones nutricionales. [...]

2022-23
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
4.
6 p, 109.6 KB Productes Alimentosos [103239] / Rodriguez Jerez, José Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Ripollés Àvila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Productes Alimentosos" és una assignatura que pretén introduir l'alumne al món dels aliments, presentant d'una forma general tots els aspectes relatius a la seva importància en relació al seu consum a la nostra societat, la seva composició fonamental, propietats nutritives i funcionals i aspectes comercials i reguladors, així com les seves aptituds tecnològiques. [...]
The subject "Food Products" is a course that aims to introduce the student to the world of food, presenting in a general way all the aspects related to its importance in relation to its consumption in our society, its fundamental composition, properties nutritious and functional and commercial and regulatory aspects, as well as their technological skills. [...]
La asignatura "Productos Alimenticios" es una asignatura que pretende introducir al alumno en el mundo de los alimentos, presentando de una forma general todos los aspectos relativos a su importancia en relación a su consumo en nuestra sociedad, su composición fundamental, propiedades nutritivas y funcionales y aspectos comerciales y reguladores, así como sus aptitudes tecnológicas. [...]

2022-23
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
5.
6 p, 111.3 KB Nutrició Humana [103268] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. - Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques de nutrició humana. 2. - Demostrar que coneix les bases fisiològiques i bioquímiques del metabolisme de les diferents substàncies nutritives i les necessitats i recomanacions nutricionals. [...]
1. - Describe the fundamental concepts, the historical foundations and the bibliographic bases of human nutrition. 2. - Show that you know the physiological and biochemical bases of the metabolism of the different nutritional substances and the nutritional needs and recommendations. [...]
1. - Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas de nutrición humana. 2. - Demostrar que conoce las bases fisiológicas y bioquímicas del metabolismo de las diferentes sustancias nutritivas y las necesidades y recomendaciones nutricionales. [...]

2021-22
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
6.
6 p, 109.0 KB Productes Alimentosos [103239] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Productes Alimentosos" és una assignatura que pretén introduir l'alumne al món dels aliments, presentant d'una forma general tots els aspectes relatius a la seva importància en relació al seu consum a la nostra societat, la seva composició fonamental, propietats nutritives i funcionals i aspectes comercials i reguladors, així com les seves aptituds tecnològiques. [...]
The subject "Food Products" is a course that aims to introduce the student to the world of food, presenting in a general way all the aspects related to its importance in relation to its consumption in our society, its fundamental composition, properties nutritious and functional and commercial and regulatory aspects, as well as their technological skills. [...]
La asignatura "Productos Alimenticios" es una asignatura que pretende introducir al alumno en el mundo de los alimentos, presentando de una forma general todos los aspectos relativos a su importancia en relación a su consumo en nuestra sociedad, su composición fundamental, propiedades nutritivas y funcionales y aspectos comerciales y reguladores, así como sus aptitudes tecnológicas. [...]

2021-22
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
7.
6 p, 111.0 KB Nutrició Humana [103268] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. - Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques de nutrició humana. 2. - Demostrar que coneix les bases fisiològiques i bioquímiques del metabolisme de les diferents substàncies nutritives i les necessitats i recomanacions nutricionals. [...]
1. - Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas de nutrición humana. 2. - Demostrar que conoce las bases fisiológicas y bioquímicas del metabolismo de las diferentes sustancias nutritivas y las necesidades y recomendaciones nutricionales. [...]

2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
8.
6 p, 109.2 KB Productes Alimentosos [103239] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Productes Alimentosos" és una assignatura de formació inicial que pretén introduir l'alumne al món dels aliments, presentant d'una forma general tots els aspectes relatius a la seva importància en relació al seu consum a la nostra societat, la seva composició fonamental, propietats nutritives i funcionals i aspectes comercials i reguladors, així com les seves aptituds tecnològiques. [...]
La asignatura "Productos Alimenticios" es una asignatura de formación inicial que pretende introducir al alumno en el mundo de los alimentos, presentando de una forma general todos los aspectos relativos a su importancia en relación a su consumo en nuestra sociedad, su composición fundamental, propiedades nutritivas y funcionales y aspectos comerciales y reguladores, así como sus aptitudes tecnológicas. [...]

2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
9.
6 p, 111.0 KB Nutrició Humana [103268] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. - Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques de nutrició humana. 2. - Demostrar que coneix les bases fisiològiques i bioquímiques del metabolisme de les diferents substàncies nutritives i les necessitats i recomanacions nutricionals. [...]
1. - Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas de nutrición humana. 2. - Demostrar que conoce las bases fisiológicas y bioquímicas del metabolismo de las diferentes sustancias nutritivas y las necesidades y recomendaciones nutricionales. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
10.
5 p, 105.1 KB Productes Alimentosos [103239] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Productes Alimentosos" és una assignatura de formació inicial que pretén introduir l'alumne al món dels aliments, presentant d'una forma general tots els aspectes relatius a la seva importància en relació al seu consum a la nostra societat, la seva composició fonamental, propietats nutritives i funcionals i aspectes comercials i reguladors, així com les seves aptituds tecnològiques. [...]
La asignatura "Productos Alimenticios" es una asignatura de formación inicial que pretende introducir al alumno en el mundo de los alimentos, presentando de una forma general todos los aspectos relativos a su importancia en relación a su consumo en nuestra sociedad, su composición fundamental, propiedades nutritivas y funcionales y aspectos comerciales y reguladores, así como sus aptitudes tecnológicas. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents

Materials acadèmics : 17 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Vegeu també: autors amb noms similars
2 Oliva, Marc
1 Oliva, Marc,
1 Oliva, Marcos
1 Oliva, Maria Angeles
1 Oliva, Marta Riera
1 Oliva, María López
7 Oliva, Mercè
1 Oliva, Miguel
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.