Resultados globales: 2 registros encontrados en 0.02 segundos.
Documentos de investigación, Encontrados 2 registros
Documentos de investigación Encontrados 2 registros  
1.
204 p, 1.1 MB Características bioquímicas del músculo, calidad de la carne y de la grasa de conejos seleccionados por velocidad de crecimiento / Ramírez Telles, Jorge Alberto ; Gil Farrés, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Oliver i Pratsevall, Maria Angels, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular)
Vegeu jartresum1de1. pdf.
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2005
2 documentos
2.
123 p, 881.4 KB La Raça bovina Bruna dels Pirineus : qualitat de la canal i de la carn : característiques bioquímiques del múscul longissimus thoracis en set races autòctones / Serra i Dalmau, Xavier ; Oliver i Pratsevall, Maria Angels, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Gil Farrés, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular)
L'objectiu principal d'aquesta tesi és la caracterització de la raça bovina Bruna dels Pirineus per tal de conèixer, per una banda, la variabilitat de la raça en relació a la qualitat de la canal, la qualitat de la carn i les característiques bioquímiques del múscul longissimus thoracis (pigments hemo, percentatge de miosina MHC I mitjançant ELISA i activitats enzimàtiques lactat deshidrogenasa i isocitrat deshidrogenasa) i, per l'altra, l'estudi de les seves relacions amb les variables o atributs de l'anàlisi sensorial (olor de vedella, olor de fetge, flavor de vedella, flavor de fetge, tendresa i sucositat), a fi de poder avaluar objectivament el potencial d'aquesta raça. [...]
The main objective of this study was the characterisation of the Bruna dels Pirineus cattle breed in relation to carcass quality, meat quality and longissimus thoracis (LT) biochemical characteristics variability (haem pigments, myosin MHC I percentage, lactate dehydrogenase and isocitrate dehydrogenase activities), and furthermore, to examine their relationships with the sensory analysis variables (beef and livery odour intensity, beef and livery flavour intensity, tenderness and juiciness), in order to evaluate the potential of this breed. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2001
2 documentos

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.