Resultats globals: 4 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 1 registres trobats
Contribucions a jornades i congressos, 2 registres trobats
Documents de recerca, 1 registres trobats
Fons personals i institucionals, 2 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
9 p, 644.8 KB La gestión de la terminología en interpretación social a través de dispositivos móviles / Ortego Antón, María Teresa (Universidad de Valladolid. Departamento de Lengua Española Área de Traducción e Interpretación)
Los traductores tienen a su disposición una gran cantidad de herramientas y aplicaciones para gestionar la terminología. Sin embargo, los intérpretes sociales, cuya función es permitir a la población que no domina la lengua oficial del país acceder a los servicios básicos y comunicarse con los proveedores de dichos servicios (Shlessinger, 2011: 6), no se han beneficiado del mismo nivel de innovación y su metodología de trabajo todavía sigue siendo rudimentaria y manual. [...]
Els traductors tenen a l’abast una gran quantitat d’eines i d’aplicacions per a gestionar la terminologia. Tanmateix, els intèrprets socials, la funció dels quals és permetre a la població que no domina la llengua oficial del país accedir als serveis bàsics i comunicar-se amb els proveïdors d’aquests serveis (Shlessinger, 2011: 6), no s’han beneficiat del mateix nivell d’innovació, i la seva metodologia de treball continua essent rudimentària i manual. [...]
Translators have a great variety of tools and applications for terminology management. However, social interpreters have not benefited from the same level of innovation and their working methods are still rudimentary. [...]

2016 - 10.5565/rev/tradumatica.166
Tradumàtica, Núm. 14 (2016) , p. 49-57 (Tradumàtica dossier)  

Contribucions a jornades i congressos 2 registres trobats  
1.
7 p, 444.3 KB Total fatty acid quantification as an estimator of total body fat content in broilers fed unsaturated diets. / Villaverde, D. ; Cortinas, L. ; Ortego, M. ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
An experiment was designed to determine the effect of dietary fat unsaturation level on the fat content of the body of broilers, measured as hydrolysed crude fat (CF) and total fatty acid (TFA) content. [...]
Une expérience a été effectuée pour déterminer l'effet du niveau de la graisse insaturée dans l'aliment sur le contenu de la graisse corporelle des poulets mesuré par la teneur en graisse brute hydrolysée (CF) et par la teneur en acides gras totaux (TFA). [...]

2003
European symposium on the quality of poultry meat & Xth European symposium on the quality of eggs and eggs products. Saint-Brieuc, France, 16è : 2003  
2.
1 p, 3.3 MB Total fatty acid quantification as an estimator of total body fat content in broilers fed unsaturated diets. / Villaverde Haro, Cecilia ; Cortinas Hernández, Lucía ; Ortego Majem, Meritxell ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2003
XVI European Symposium on the Quality of Poultry Meat. Saint Brieuc-Ploufragan, France, 16è : 2003  

Documents de recerca 1 registres trobats  
1.
32 p, 477.1 KB Problemàtica en l'alimentació de les fures / Criado Ruibal, Zaira. ; Montlleó Caballero, Zoraida ; Ortego Majem, Meritxell
2010 (Treballs de l'assignatura Deontologia Veterinària)  

Fons personals i institucionals 2 registres trobats  
1.
7 p, 444.3 KB Total fatty acid quantification as an estimator of total body fat content in broilers fed unsaturated diets. / Villaverde, D. ; Cortinas, L. ; Ortego, M. ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
An experiment was designed to determine the effect of dietary fat unsaturation level on the fat content of the body of broilers, measured as hydrolysed crude fat (CF) and total fatty acid (TFA) content. [...]
Une expérience a été effectuée pour déterminer l'effet du niveau de la graisse insaturée dans l'aliment sur le contenu de la graisse corporelle des poulets mesuré par la teneur en graisse brute hydrolysée (CF) et par la teneur en acides gras totaux (TFA). [...]

2003
European symposium on the quality of poultry meat & Xth European symposium on the quality of eggs and eggs products. Saint-Brieuc, France, 16è : 2003  
2.
1 p, 3.3 MB Total fatty acid quantification as an estimator of total body fat content in broilers fed unsaturated diets. / Villaverde Haro, Cecilia ; Cortinas Hernández, Lucía ; Ortego Majem, Meritxell ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2003
XVI European Symposium on the Quality of Poultry Meat. Saint Brieuc-Ploufragan, France, 16è : 2003  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.