Resultats globals: 25 registres trobats en 0.03 segons.
Articles, 1 registres trobats
Documents de recerca, 13 registres trobats
Materials acadèmics, 11 registres trobats
Fons personals i institucionals, 1 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
13 p, 223.5 KB Ochratoxins in Feed, a Risk for Animal and Human Health : Control Strategies / Denli, Muzaffer (Dicle University, Department of Animal Science) ; Pérez Hernández, José Francisco, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Ochratoxin A (OTA) has been shown to be a potent nephrotoxic, hepatotoxic, and teratogenic compound. In farm animals, the intake of feed contaminated with OTA affects animal health and productivity, and may result in the presence of OTA in the animal products. [...]
2010 - 10.3390/toxins2051065
Toxins, Vol. 2 Núm. 5 (May 2010) , p. 1065-1077  

Documents de recerca 13 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
257 p, 2.4 MB Exploring dietary strategies to enhance feed intake and growth of piglets after weaning by a multidisciplinary approach / Blavi Josa, Laia, autor ; Pérez Hernández, José Francisco, supervisor acadèmic ; Solà Oriol, David, supervisor acadèmic ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El deslletament és un període d'adaptació i estrès on els porcs poden patir el síndrome post-deslletament, caracteritzat per una baixa ingestió i creixement i per diarrees. És de gran interès per a la indústria porcina la recerca de solucions per incrementar el consum i el creixement després del deslletament. [...]
El destete es un periodo de adaptación y estrés donde los cerdos frecuentemente sufren el síndrome post-destete; caracterizado por una baja ingestión y crecimiento, y por diarreas. Es de gran interés para la industria porcina la búsqueda de soluciones para incrementar el consumo y el crecimiento después del destete. [...]
Weaning is a period of adaptation and stress where pigs frequently suffer the post-weaning "growth check", characterized by low feed intake, poor growth, and diarrhea. The search for multiple and combined solutions to increase feed consumption and growth performance after weaning is of great practical interest for the swine industry. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2016  
2.
196 p, 2.4 MB Dietary factors influencing calcium and phosphorus utilization in broiler chicken / Hamdi, Manel, autor ; Pérez Hernández, José Francisco, supervisor acadèmic ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2016  
3.
178 p, 838.0 KB Exploring the Zn deficiency hypothesis to explain the beneficial effect of therapeutic ZnO in weaning pigs / Davin Cardona, Roger ; Garcia Manzanilla, Edgar, dir. ; Pérez Hernández, José Francisco, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
L'objectiu general de la present tesi doctoral és estudiar l'estatus de Zn dels garrins deslletats i com aquest es veu afectat pel deslletament i la suplementació dietària de Zn, com són els nivells farmacològics de ZnO administrats de forma rutinària en les dietes dels garrins després del deslletament per a prevenir i/o tractar la diarrea. [...]
The general aim of this PhD thesis is to study Zn status of weaned piglets and whether it is affected by weaning or dietary Zn supplementation, like pharmacological levels of ZnO that are usually administered in post-weaning piglet's feed to prevent and/or treat diarrhea. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2014  
4.
192 p, 1.1 MB Influence of the nutritional status of piglets on their ability to perform appropriate dietary selection patterns after weaning / Guzmán Pino, Sergio A. ; Pérez Hernández, José Francisco, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Solà Oriol, David, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
La presente Tesis Doctoral tiene como objetivo simular diferentes estados fisiológicos o nutricionales que enfrentan los lechones destetados en el sistema intensivo de producción, por ejemplo, variaciones en el contenido nutricional de la dieta, en la disponibilidad de nutrientes o piensos, o en la homeostasis de los animales. [...]
The present PhD Thesis aims to simulate different physiological or nutritional status that post-weaned piglets face in the intensive production system, e. g. , variations in the dietary nutritional content, in the availability of nutrients or feeds, or in the animals' homeostasis. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2014  
5.
220 p, 1005.1 KB Evaluación de un adsorbente de micotoxinas de nueva generación como aditivo en el pienso de animales de renta / Blandon Martínez, Juan Carlos ; Pérez Hernández, José Francisco, dir. ; Denli, Muzaffer, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Esta tesis hace parte del proyecto EUREKA para el desarrollo de nuevos adsorbente de micotoxinas a partir de la Tierra de Diatomeas. Se llevó a cabo las siguientes pruebas: La primera prueba experimental, confirma el efecto toxico de la AFB1 en aves, como especie susceptible. [...]
This thesis is part of an EUREKA project entitled "Development of new adsorbents of mycotoxins derived from the diatomaceous earth". We designed five experimental assays: First experiment, we wanted to confirm the toxic effect of aflatoxin B1 in birds, as the most susceptible specie. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2011  
6.
190 p, 767.5 KB Wheat bran modifies the microbial population and enhances gut fermentation in the gastrointestinal tract of post-weaning piglets / Molist Gasa, Francesc ; Pérez Hernández, José Francisco, dir. ; Gómez de Segura Ugalde, Arantza, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2011  
7.
186 p, 1.6 MB Natural sources against veterinary pathogens : evaluation of the anti-adhesive and anti-biofilm activity of wheat bran / González Ortiz, Gemma ; Martín Orúe, Susana M., dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Pérez Hernández, José Francisco, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
La búsqueda de fuentes naturales podría ser una alternativa viable para prevenir o tratar infecciones bacterianas, así mejorando la salud de los animales y obteniendo productos de origen animal más seguros. [...]
Looking for natural sources may be a feasible alternative to prevent or treat bacterial infections, thus enhancing animal health and obtaining safer animal products. This Thesis was devised with the aim of screening among natural sources their ability to reduce bacterial adhesion, in particular against enterotoxigenic Eschericha coli (ETEC) K88, to prevent colibacillosis in young pigs. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2013  
8.
213 p, 1.1 MB Learning strategies to increase piglets feed intake after weaning / Figueroa Hamed, Jaime ; Pérez Hernández, José Francisco, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Manteca Vilanova, Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
En el presente trabajo se estudian diferentes estrategias de aprendizaje de la conducta alimentaria en cerdos lactantes y destetados. Los lechones podrían aprender a preferir aromas a través de su madre (Capitulo 1 y 5), por ensayo y error (Capitulo 2 y 3) o mediante interacciones sociales con otros lechones (Capitulo 4). [...]
The present work studies different learning strategies to increase the preference for flavours cues during lactation and after weaning. We propose that pigs may learn flavour preferences from their mother (Chapter 1 and 5), from trial and error tasks (Chapter 2 and 3) or from social interactions with conspecifics (Chapter 4), and that this learning may improve intake of new diets. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2013  
9.
244 p, 5.5 MB Natural feeding strategies to reduce enteric disorders and improve adaptation of young pigs to weaning / Hermes, Rafael Gustavo ; Martín Orúe, Susana M., dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Pérez Hernández, José Francisco, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El objetivo de la presente memoria de esta tesis doctoral fue evaluar el papel de diferentes ingredientes en la dieta para reducir las patologías digestivas en los lechones tras el destete, incrementando así su bienestar y productividad. [...]
The main objective of this thesis was to evaluate different feed strategies to reduce enteric disorders in young pigs, in order to help their adaptation to weaning and enhance productivity and health. [...]

Bellaterra: Universitat Autònoma de Barcelona, 2011  
10.
195 p, 783.8 KB Efecto de la fermentación microbiana en el intestino grueso sobre la digestión, absorción y utilización de nutrientes : : comparación entre el cerdo landrace y el ibérico / Morales Peñacoba, Joaquín ; Pérez Hernández, José Francisco, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències Animals i dels Aliments)
La presente tesis doctoral tiene como objetivos principales valorar el efecto del tipo de carbohidratos en el alimento sobre el engrasamiento de la canal, en dos razas porcinas: el cerdo ibérico y el landrace. [...]
This current thesis has as main objectives to assess the effect of the source of dietary carbohydrates on the carcasse fatness in two different swine breeds: the Iberian and the Landrace pigs. In one first experimental phase 48 pigs were used (88. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2004  

Documents de recerca : 13 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Materials acadèmics 11 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
11 p, 108.8 KB Nutrició Animal [102626] / Martín Orue, Susana María ; Sala Pallarés, Roser ; Pérez Hernández, José Francisco ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de segon curs, de tipus obligatori, on el principal objectiu és introduir l'alumne en els principis de la nutrició i alimentació animal a través d'una visió global i integradora de la bioquímica i la fisiologia de les principals espècies domèstiques. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
2.
11 p, 108.8 KB Nutrició Animal [102626] / Martín Orue, Susana María ; Sala Pallarés, Roser ; Pérez Hernández, José Francisco ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de segon curs, de tipus obligatori, on el principal objectiu és introduir l'alumne en els principis de la nutrició i alimentació animal a través d'una visió global i integradora de la bioquímica i la fisiologia de les principals espècies domèstiques. [...]
2017-18
Grau en Veterinària [955]  
3.
10 p, 102.3 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Sala Pallarés, Roser ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Caja López, Gerardo ; Casals Costa, Ramón ; Ferret Quesada, Alfred ; Manteca Vilanova, Xavier ; Milán Sendra, María José ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such Martí, Francesc Xavier ; Pérez Hernández, José Francisco ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Martín Orue, Susana María ; Salama, Ahmed ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i 1 com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...]
1 This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, 1 factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]

2017-18
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
4.
1 p, 47.0 KB Nutrició Animal [102626] / Pérez Hernández, José Francisco ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de segon curs, de tipus obligatori, on el principal objectiu és introduir l'alumne en els principis de la nutrició i alimentació animal a través d'una visió global i integradora de la bioquímica i la fisiologia de les principals espècies domèstiques. [...]
We will study the key role of nutrients in the animal health and performance. We will also explore how to calculate the feed evaluation and the animal requirements as required steps for feed formulation.

2015-16
Graduat o Graduada en Veterinària [955]  
5.
10 p, 123.2 KB Nutrició Animal [102626] / Pérez Hernández, José Francisco ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de segon curs, de tipus obligatori, on el principal objectiu és introduir l'alumne en els principis de la nutrició i alimentació animal a través d'una visió global i integradora de la bioquímica i la fisiologia de les principals espècies domèstiques. [...]
2014-15
Graduat o Graduada en Veterinària [955]  
6.
7 p, 157.0 KB Nutrició II [21267] / Pérez Hernández, José Francisco (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Martín Orúe, Susana M. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa, J. ; Sala, R. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2n Semestre 2005-06
Llicenciat en Veterinària [35]  
7.
7 p, 119.4 KB Nutrició II [21267] / Pérez Hernández, José Francisco (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Martín Orúe, Susana M. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa, J. ; Sala, R. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2n Semestre 2004-05
Llicenciat en Veterinària [35]  
8.
8 p, 106.2 KB Nutrició I [21260] / Pérez Hernández, José Francisco ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Sala Pallares, Roser ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació
1r Semestre 2003-04
Llicenciat en Veterinària [35]  
9.
11 p, 31.1 KB Nutrició Animal [102626] / Pérez Hernández, José Francisco ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de segon curs, de tipus obligatori, on el principal objectiu és introduir l'alumne en els principis de la nutrició i alimentació animal a través d'una visió global i integradora de la bioquímica i la fisiologia de les principals espècies domèstiques. [...]
2012-13
Graduat o Graduada en Veterinària [955]  
10.
8 p, 163.8 KB Nutrició II [21267] / Pérez Hernández, José Francisco (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Martín Orúe, Susana M. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2007-08
Llicenciat en Veterinària [35]  

Materials acadèmics : 11 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Fons personals i institucionals 1 registres trobats  
1.
195 p, 783.8 KB Efecto de la fermentación microbiana en el intestino grueso sobre la digestión, absorción y utilización de nutrientes : : comparación entre el cerdo landrace y el ibérico / Morales Peñacoba, Joaquín ; Pérez Hernández, José Francisco, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències Animals i dels Aliments)
La presente tesis doctoral tiene como objetivos principales valorar el efecto del tipo de carbohidratos en el alimento sobre el engrasamiento de la canal, en dos razas porcinas: el cerdo ibérico y el landrace. [...]
This current thesis has as main objectives to assess the effect of the source of dietary carbohydrates on the carcasse fatness in two different swine breeds: the Iberian and the Landrace pigs. In one first experimental phase 48 pigs were used (88. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2004  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.