1.
|
7 p, 120.7 KB |
Eines de Control i Gestió de la Qualitat per a la Indústria Agroalimentària [43034]
/
Juan Godoy, Bibiana ;
Albanell Trullas, Elena ;
Ferragut, Victoria ;
Mor-Mur i Francesch, Montserrat ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Ripollés Àvila, Carolina ;
Gallardo-Chacón, Joan Josep ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'objectiu del mòdul és proporcionar als alumnes les eines necessàries per avaluar i gestionar la qualitat dels aliments. En base a això, els continguts d'aquest mòdul desenvoluparan tres aspectes: • Els principis del disseny experimental i anàlisi de dades, amb la finalitat d'obtenir resultats representatius i conclusions correctes sobre els paràmetres de qualitat avaluats, així com dels principis de la comunicació, oral i escrita, dels resultats. [...] The objective of the module is to provide students with the necessary tools to evaluate and manage the quality of food. Based on this, the contents of this module will develop three aspects The principles of experimental design and data analysis, in order to obtain representative results and correct conclusions about the quality parameters as well as the principles of communication, oral and written of the results. [...] El objetivo del módulo es proporcionar a los alumnos las herramientas necesarias para evaluar y gestionar la calidad de los alimentos. En base a esto, los contenidos de este módulo desarrollarán tres aspectos: Los principios del diseño experimental y análisis de datos, con la finalidad de obtener resultados representativos y conclusiones correctas sobre los parámetros de calidad evaluados, así como de los principios de la comunicación, oral y escrita, de los resultados. [...]
2022-23 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
2.
|
11 p, 129.8 KB |
Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032]
/
Salama Fadali, Ahmed ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Caja López, Gerardo ;
Casals Costa, Ramon ;
Milan Sendra, María José ;
Paramio, María Teresa ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Sala Pallarés, Roser ;
Such i Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Dolors ;
Bartolomé, Jordi ;
Calsamiglia, Sergio ;
Martin Orue, Susana María ;
Sola Oriol, David ;
Castillejos, Lorena ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
1 Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...] 1 This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...] 1 Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]
2022-23 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
3.
|
6 p, 110.4 KB |
Genètica quantitativa i millora [101960]
/
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Amills i Eras, Marcel ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Biociències
La Genètica Quantitativa tracta de l'anàlisi genètic de caràcters quantitatius o complexos, com són alguns dels involucrats en l'evolució de les espècies, els que determinen la majoria dels caràcters productius d'animals i plantes, i també la predisposició a malalties. [...] Quantitative genetics addresses the genetic analysis of quantitative or complex traits, such as some of the involved in the evolution of species, the ones determining most of the productive traits in plants and animals, and also the predisposition to diseases. [...] La Genética Cuantitativa trata el análisis genético de los caracteres cuantitativos o complejos, como son algunos involucrados en la evolución de las especies, los que determinan la mayoría de los caracteres productivos de animales y plantas, y también la predisposición a enfermedades. [...]
2022-23 Grau en Genètica [833]
3 documents
|
|
4.
|
6 p, 109.6 KB |
Agrogenòmica [101939]
/
Casellas Vidal, Joaquim ;
Folch, Josep M ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Poschenrieder Wiens, Carlota ;
Amills i Eras, Marcel ;
Busoms, Silvia ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Biociències
La indústria agroalimentària és la principal activitat de la indústria manufacturera europea, amb un valor aproximat de 954. 000 milions d'euros i un total de 310. 000 empreses que proporcionen servei a 500 milions de clients. [...] The agri-food industry is the main activity of the European manufacturing industry, with an approximate value of 954,000 million euros and a total of 310,000 companies that provide service to 500 million customers. [...] La industria agroalimentaria es la principal actividad de la industria manufacturera europea, con un valor aproximado de 954. 000 millones de euros y un total de 310. 000 empresas que proporcionan servicio a 500 millones de clientes. [...]
2022-23 Grau en Genètica [833]
3 documents
|
|
5.
|
4 p, 103.7 KB |
Disseny Experimental i de Projectes de Recerca [103972]
/
Martin Ibañez, Maite ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Vergara, Patri ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura optativa de cinquè curs, on el principal objectiu és donar a l'estudiant de Veterinària els coneixements que capaciten per a la funció D (Disseny de Procediments i Projectes)* establerta en el Real Decreto 53/2013, que fa referència a la protecció dels animals utilitzats amb finalitats científiques i on es regulen les qüestions relatives a la formació i capacitació del personal que treballa amb animals d'experimentació. [...] This is an optional subject for the fifth year, where the main objective is to give the Veterinary student the knowledge to be accredited for the D function (Design of Procedures and Projects) * established in Royal Decree 53/2013, which It refers to the protection of animals used for scientific purposes and where the issues related to the training and training of staff working with experimental animals are regulated. [...] Se trata de una asignatura optativa de quinto curso, donde el principal objetivo es dar al estudiante de Veterinaria los conocimientos que capacitan para la función D (Diseño de Procedimientos y Proyectos) * establecida en el Real Decreto 53/2013, que hace referencia a la protección de los animales utilizados con fines científicos y donde se regulan las cuestiones relativas a la formación y capacitación del personal que trabaja con animales de experimentación. [...]
2022-23 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
6.
|
7 p, 120.2 KB |
Eines de Control i Gestió de la Qualitat per a la Indústria Agroalimentària [43034]
/
Juan Godoy, Bibiana ;
Albanell Trullas, Elena ;
Ferragut, Victoria ;
Mor-Mur i Francesch, Montserrat ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Ripolles Avila, Carolina ;
Gallardo-Chacón, Joan Josep ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'objectiu del mòdul és proporcionar als alumnes les eines necessàries per avaluar i gestionar la qualitat dels aliments. En base a això, els continguts d'aquest mòdul desenvoluparan tres aspectes: • Els principis del disseny experimental i anàlisi de dades, amb la finalitat d'obtenir resultats representatius i conclusions correctes sobre els paràmetres de qualitat avaluats, així com dels principis de la comunicació, oral i escrita, dels resultats. [...] The objective of the module is to provide students with the necessary tools to evaluate and manage the quality of food. Based on this, the contents of this module will develop three aspects The principles of experimental design and data analysis, in order to obtain representative results and correct conclusions about the quality parameters as well as the principles of communication, oral and written of the results. [...] El objetivo del módulo es proporcionar a los alumnos las herramientas necesarias para evaluar y gestionar la calidad de los alimentos. En base a esto, los contenidos de este módulo desarrollarán tres aspectos: Los principios del diseño experimental y análisis de datos, con la finalidad de obtener resultados representativos y conclusiones correctas sobre los parámetros de calidad evaluados, así como de los principios de la comunicación, oral y escrita, de los resultados. [...]
2021-22 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
7.
|
11 p, 130.0 KB |
Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032]
/
Salama Fadali, Ahmed ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Caja López, Gerardo ;
Casals Costa, Ramon ;
Milán Sendra, María José ;
Paramio, María Teresa ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Sala Pallarés, Roser ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Dolors ;
Bartolomé, Jordi ;
Calsamiglia, Sergio ;
Martín Orue, Susana María ;
Sola Oriol, David ;
Castillejos, Lorena ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...] This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...] Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]
2021-22 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
8.
|
4 p, 103.8 KB |
Disseny Experimental i de Projectes de Recerca [103972]
/
Martín Ibáñez, Maite ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Vergara, Patri ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura optativa de cinquè curs, on el principal objectiu és donar a l'estudiant de Veterinària els coneixements que capaciten per a la funció D (Disseny de Procediments i Projectes)* establerta en el Real Decreto 53/2013, que fa referència a la protecció dels animals utilitzats amb finalitats científiques i on es regulen les qüestions relatives a la formació i capacitació del personal que treballa amb animals d'experimentació. [...] This is an optional subject for the fifth year, where the main objective is to give the Veterinary student the knowledge to be accredited for the D function (Design of Procedures and Projects) * established in Royal Decree 53/2013, which It refers to the protection of animals used for scientific purposes and where the issues related to the training and training of staff working with experimental animals are regulated. [...] Se trata de una asignatura optativa de quinto curso, donde el principal objetivo es dar al estudiante de Veterinaria los conocimientos que capacitan para la función D (Diseño de Procedimientos y Proyectos) * establecida en el Real Decreto 53/2013, que hace referencia a la protección de los animales utilizados con fines científicos y donde se regulan las cuestiones relativas a la formación y capacitación del personal que trabaja con animales de experimentación. [...]
2021-22 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
9.
|
5 p, 109.3 KB |
Genètica quantitativa i millora [101960]
/
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Biociències
La Genètica Quantitativa tracta de l'anàlisi genètic de caràcters quantitatius o complexos, com són alguns dels involucrats en l'evolució de les espècies, els que determinen la majoria dels caràcters productius d'animals i plantes, i també la predisposició a malalties. [...] Quantitative genetics addresses the genetic analysis of quantitative or complex traits, such as some of the involved in the evolution of species, the ones determining most of the productive traits in plants and animals, and also the predisposition to diseases. [...] La Genética Cuantitativa trata el análisis genético de los caracteres cuantitativos o complejos, como son algunos involucrados en la evolución de las especies, los que determinan la mayoría de los caracteres productivos de animales y plantas, y también la predisposición a enfermedades. [...]
2021-22 Grau en Genètica [833]
3 documents
|
|
10.
|
5 p, 106.5 KB |
Agrogenòmica [105782]
/
Amills i Eras, Marcel ;
Folch, Josep M. ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Poschenrieder Wiens, Carlota ;
Busoms, Silvia ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Biociències
1 La indústria agroalimentària és la principal activitat de la indústria manufacturera europea, amb un valor aproximat de 954. 000 milions d'euros i un total de 310. 000 empreses que proporcionen servei a 500 milions de clients. [...] 1 The agri-food industry is the main activity of the European manufacturing industry, with an approximate value of 954,000 million euros and a total of 310,000 companies that provide service to 500 million customers. [...] 1 La industria agroalimentaria es la principal actividad de la industria manufacturera europea, con un valor aproximado de 954. 000 millones de euros y un total de 310. 000 empresas que proporcionan servicio a 500 millones de clientes. [...]
2021-22 Grau en Biologia Ambiental [813]
3 documents
|
|