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10 p, 398.1 KB Degree of Saturation and Free Fatty Acid Content of Fats Determine Dietary Preferences in Laying Hens / Palomar, María (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Ciencia Animal y de los Alimentos) ; Soler Sanchis, María Dolores (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Ciencia Animal y de los Alimentos) ; Roura, Eugeni (University of Queensland. Centre for Nutrition and Food Sciences) ; Sala Pallarés, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Piquer Querol, Olga (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Ciencia Animal y de los Alimentos) ; Garcés-Narro, Carlos (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Ciencia Animal y de los Alimentos)
Behavioural and genetic evidence shows that the taste system is intimately related to the sensing of nutrients with consequences for poultry nutrition practices. A better understanding of how chickens may sense fat could provide the background for selecting feedstuffs used in poultry feeds. [...]
2020 - 10.3390/ani10122437
Animals, Vol. 10 Núm. 12 (2020) , p. 2437  

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