Results overview: Found 3 records in 0.02 seconds.
Articles, 2 records found
Research literature, 1 records found
Articles 2 records found  
1.
10 p, 481.9 KB Effective use of water and increased dry matter partitioned to grain contribute to yield of common bean improved for drought resistance / Polania, José A. (Universitat Autònoma de Barcelona. Laboratori de Fisiologia Vegetal) ; Poschenrieder, Charlotte (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia) ; Beebe, Stephen (Centro Internacional de Agricultura Tropical) ; Rao, Idupulapati M. (Centro Internacional de Agricultura Tropical)
Common bean (Phaseolus vulgaris L. ) is the most important food legume in the diet of poor people in the tropics. Drought causes severe yield loss in this crop. Identification of traits associated with drought resistance contributes to improving the process of generating bean genotypes adapted to these conditions. [...]
2016 - 10.3389/fpls.2016.00660
Frontiers in plant science, Vol. 7, Art. 660 (May 2016)  
2.
3 p, 225.8 KB Resistència a sequera a mongetes (fesol comú) relacionada amb ús eficient de l'aigua, major creixement i millor remobilització de fotoassimilats a la formació de gra / Polania, Jose A. (Universitat Autònoma de Barcelona. Laboratori de Fisiologia Vegetal)
L'estudi de diferents varietats de fesol per identificar genotips resistents a sequera mostra que aquesta resistència és la combinació estratègica de diverses característiques morfofisiològiques. [...]
2016
UAB divulga, Juliol 2016, p. 1-3  

Research literature 1 records found  
1.
102 p, 1.3 MB Morpho-physiological analysis of adaptive responses of common bean (Phaseolus vulgaris L.) to drought stress / Polania Perdomo, José A., autor ; Poschenrieder, Charlotte, supervisor acadèmic ; Beebe, Stephen E., supervisor acadèmic ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia
El frijol común (Phaseolus vulgaris L. ) es la leguminosa alimenticia más importante en los trópicos. Es cultivada por pequeños agricultores y por lo general expuesta a condiciones desfavorables con mínimo uso de insumos. [...]
Common bean (Phaseolus vulgaris L. ) is the most important food legume in the diet of poor people in the tropics. This legume is cultivated by small farmers and is usually exposed to unfavorable conditions with minimum use of inputs. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2016  

See also: similar author names
1 Polania, Jose
2 Polania, Jose A.
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.