Resultats globals: 7 registres trobats en 0.03 segons.
Materials acadèmics, 7 registres trobats
Materials acadèmics 7 registres trobats  
1.
5 p, 79.3 KB Productes Alimentosos [103239] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Productes Alimentosos" és una assignatura de formació inicial que pretén introduir l'alumne al món dels aliments, presentant d'una forma general tots els aspectes relatius a la seva importància en relació al seu consum a la nostra societat, la seva composició fonamental, propietats nutritives i funcionals i aspectes comercials i reguladors, així com les seves aptituds tecnològiques. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
6 p, 90.5 KB Nutrició Humana [103268] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. - Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques de nutrició humana. 2. - Demostrar que coneix les bases fisiològiques i bioquímiques del metabolisme de les diferents substàncies nutritives i les necessitats i recomanacions nutricionals. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
5 p, 81.4 KB Productes Alimentosos [103239] / Roig Sagués, Artur Xavier ; Hernández Herrero, María Manuela ; Porta Oliva, Mireia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Productes Alimentosos" és una assignatura de formació inicial que pretén introduir l'alumne al món dels aliments, presentant d'una forma general tots els aspectes relatius a la seva importància en relació al seu consum a la nostra societat, la seva composició fonamental, propietats nutritives i funcionals i aspectes comercials i reguladors, així com les seves aptituds tecnològiques. [...]
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
6 p, 89.7 KB Nutrició Humana [103268] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. - Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques de nutrició humana. 2. - Demostrar que coneix les bases fisiològiques i bioquímiques del metabolisme de les diferents substàncies nutritives i les necessitats i recomanacions nutricionals. [...]
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
7 p, 69.4 KB Nutrició Aplicada [23367] / Rodríguez Jerez, José Juan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Porta Oliva, Mireia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1r Semestre 2009-10
Llicenciat en Veterinària [35]  
6.
7 p, 321.9 KB Nutrició Aplicada [23367] / Rodríguez Jerez, José Juan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Porta Oliva, Mireia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2011-12
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
7 p, 69.4 KB Nutrició Aplicada [23367] / Rodríguez Jerez, José Juan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Porta Oliva, Mireia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2009-10
Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments [84]  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.