Resultats globals: 86 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 20 registres trobats
Contribucions a jornades i congressos, 1 registres trobats
Documents de recerca, 15 registres trobats
Materials acadèmics, 50 registres trobats
Articles 20 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
18 p, 594.8 KB Pensamiento reflexivo en la educación superior : aportaciones desde las metodologías narrativas / Sabariego Puig, Marta (Universitat de Barcelona) ; Sánchez Martí, Angelina (Universitat Autònoma de Barcelona) ; Cano Hila, Ana Belén (Universitat de Barcelona)
Este estudio presenta el efecto de las metodologías narrativas para el fomento del pensamiento reflexivo en la construcción del conocimiento y el desarrollo competencial de los estudiantes de los Grados de Maestro de la Universidad de Barcelona. [...]
This study presents the effect of narrative methodologies for the promotion of reflective thinking in the construction of knowledge and competence development of students of the Bachelor's degrees of Teacher from the University of Barcelona. [...]

2019 - 10.5209/RCED.59048
Revista complutense de educación, Vol. 30, núm. 3 (2019) , p. 813-830  
2.
20 p, 308.5 KB Contextos de aprendizaje para el desarrollo del pensamiento reflexivo en la Educación Superior / Sabariego Puig, Marta (Universitat de Barcelona) ; Ruiz Bueno, Antoni (Universitat de Barcelona) ; Cano Hila, Ana Belén (Universitat de Barcelona) ; Sánchez Martí, Angelina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Pedagogia Sistemàtica i Social)
Este ensayo es fruto de dos proyectos de investigación en docencia universitaria sobre el valor de las metodologías de carácter narrativo para fomentar el pensamiento reflexivo en el proceso de aprendizaje, y el desarrollo personal y profesional del alumnado universitario. [...]
This article is the outcome of two research projects funded by the University Teaching Research grants. The projects traced the impact of narrative methodologies in reflective thinking among university students, and their impact in learning processes and their personal and professional development. [...]

2019
Revista Panamericana de Pedagogía: Saberes y Quehaceres del Pedagogo, Núm. 28 (2019) , p. 87-106  
3.
3 p, 718.1 KB XVII workshop "Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària" / Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència animal i dels Aliments) ; Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Del 20 al 23 de novembre de 2018, tingué lloc el XVII workshop sobre Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA), a la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB; Bellaterra, Cerdanyola del Vallès), dirigit per la Dra. [...]
2019
UAB divulga, Gener 2019, p. 1-3  
4.
6 p, 83.6 KB Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària. Actualitat, perspectives i reptes / Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència animal i dels Aliments) ; Fung, Daniel Y.C. ; Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència animal i dels Aliments)
El nombre d'assajos microbiològics augmenta any rere any, amb grans progressos en el desenvolupament de mètodes fàcils d'usar i que asseguren rapidesa, precisió, sensibilitat i especificitat en l'obtenció dels resultats, a un cost moderat. [...]
The number of microbiological assays is increasing year after year, with great advances in easy-to-use methods that ensure rapid, accurate, sensitive and specific results, at a moderate cost. Automated and rapid microbiological methods allow manufacturers to bring out their products to the market more rapidly, with safety and preservation being guaranteed. [...]

2006
TECA, Vol. 10 (2006) , p. 11-16  
5.
12 p, 2.4 MB The antigen-binding fragment of human gamma immunoglobulin prevents amyloid β-peptide folding into β-sheet to form oligomers / Valls-Comamala, Victòria (Universitat Pompeu Fabra. Laboratori de Fisiologia Molecular) ; Guivernau, Biuse (Universitat Pompeu Fabra. Laboratori de Fisiologia Molecular) ; Bonet, Jaume (Universitat Pompeu Fabra. Unitat de Recerca en Informàtica Biomèdica (GRIB)) ; Puig, Marta (Universitat Pompeu Fabra. Laboratori de Fisiologia Molecular) ; Perálvarez Marín, Àlex (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i Biologia Molecular) ; Palomer, Ernest (Universitat Pompeu Fabra. Laboratori de Fisiologia Molecular) ; Fernàndez-Busquets, Xavier (Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)) ; Altafaj, Xavier (Universitat de Barcelona. Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL)) ; Tajes, Marta (Institut d'Investigació Mèdica Hospital del Mar (IMIM)) ; Puig-Pijoan, Albert (Parc de Salut Mar. Hospital del Mar (IMI) ; Vicente, Rubén (Universitat Pompeu Fabra. Laboratori de Fisiologia Molecular) ; Oliva, Baldomero (Universitat Pompeu Fabra. Unitat de Recerca en Informàtica Biomèdica (GRIB)) ; Muñoz, Francisco J. (Universitat Pompeu Fabra. Laboratori de Fisiologia Molecular)
The amyloid beta-peptide (Aβ) plays a leading role in Alzheimer's disease (AD) physiopathology. Even though monomeric forms of Aβ are harmless to cells, Aβ can aggregate into β-sheet oligomers and fibrils, which are both neurotoxic. [...]
2017 - 10.18632/oncotarget.17074
Oncotarget, Vol. 8, Num. 25 (June 2017) , p. 41154-41165  
6.
6 p, 2.9 MB InvFEST, a database integrating information of polymorphic inversions in the human genome / Martínez Fundichely, Alexander (Institut de Biotecnologia i de Biomedicina "Vicent Villar Palasí") ; Casillas Viladerrams, Sònia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Egea Sánchez, Raquel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i Microbiologia) ; Ràmia Jesús, Miquel (Institut de Biotecnologia i de Biomedicina "Vicent Villar Palasí") ; Barbadilla Prados, Antonio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i Microbiologia) ; Pantano, Lorena (Institut de Biotecnologia i de Biomedicina "Vicent Villar Palasí") ; Puig Font, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Cáceres Aguilar, Mario (Institut de Biotecnologia i de Biomedicina "Vicent Villar Palasí")
The newest genomic advances have uncovered an unprecedented degree of structural variation throughout genomes, with great amounts of data accumulating rapidly. Here we introduce InvFEST (), a database combining multiple sources of information to generate a complete catalogue of non-redundant human polymorphic inversions. [...]
2013 - 10.1093/nar/gkt1122
Nucleic acids research, Vol. 42 (2014) , art. D1027-D1032  
7.
13 p, 981.6 KB Striking structural dynamism and nucleotide sequence variation of the transposon Galileo in the genome of Drosophila mojavensis / Marzo, Mar (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Bello, Xabier (Universidade de Santiago de Compostela. Departamento de Anatomía Patolóxica e Ciencias Forenses) ; Puig Font, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Maside, Xulio (Universidade de Santiago de Compostela. Departamento de Anatomía Patolóxica e Ciencias Forenses) ; Ruiz, Alfredo, (Ruiz Panadero) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Biotecnologia i de Biomedicina "Vicent Villar Palasí"
Galileo is a transposable element responsible for the generation of three chromosomal inversions in natural populations of Drosophila buzzatii. Although the most characteristic feature of Galileo is the long internally-repetitive terminal inverted repeats (TIRs), which resemble the Drosophila Foldback element, its transposase-coding sequence has led to its classification as a member of the P-element superfamily (Class II, subclass 1, TIR order). [...]
2013 - 10.1186/1759-8753-4-6
Mobile DNA, Vol. 4 (2013) , art. 6  
8.
18 p, 591.0 KB Genomics of ecological adaptation in cactophilic Drosophila / Guillén Montalbán, Yolanda (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Rius Camps, Nuria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Delprat Obeaga, Alejandra (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Williford, Anna (University of Texas. Department of Biology) ; Muyas Remolar, Francesc (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Puig Font, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Casillas Viladerrams, Sònia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Ràmia Jesús, Miquel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Egea Sánchez, Raquel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Negre de Bofarull, Bárbara (Centre de Regulació Genòmica (Barcelona)) ; Mir, Gisela (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Camps, Jordi (Centro Nacional de Análisis Genómico) ; Moncunill, Valentí (Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats) ; Ruiz-Ruano, Francisco J. (Universidad de Granada. Departamento de Genética) ; Cabrero, Josefa (Universidad de Granada. Departamento de Genética) ; De Lima, Leonardo G. (Universidade Federal de Minas Gerais. Departamento de Biologia Geral) ; Dias, Guilherme B. (Universidade Federal de Minas Gerais. Departamento de Biologia Geral) ; Ruiz, Jeronimo C. (Centro de Pesquisa René Rachou) ; Kapusta, Aurélie (University of Utah. Department of Human Genetics) ; Garcia Mas, Jordi (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Gut, Marta (Centro Nacional de Análisis Genómico) ; Gut, Ivo (Centro Nacional de Análisis Genómico) ; Torrents, David (Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats) ; Camacho, Juan P. (Universidad de Granada. Departamento de Genética) ; Kuhn, Gustavo C.S. G. (Universidade Federal de Minas Gerais. Departamento de Biologia Geral) ; Feschotte, Cédric (University of Utah. Department of Human Genetics) ; Clark, Andrew G. (Cornell University. Department of Molecular Biology and Genetics) ; Betrán, Esther (University of Texas. Department of Biology) ; Barbadilla Prados, Antonio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Ruiz, Alfredo, (Ruiz Panadero) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia)
Cactophilic Drosophila species provide a valuable model to study gene-environment interactions and ecological adaptation. Drosophila buzzatii and Drosophila mojavensis are two cactophilic species that belong to the repleta group, but have very different geographical distributions and primary host plants. [...]
2014 - 10.1093/gbe/evu291
Genome biology and evolution, Vol. 7, no. 1 (Jan. 2015) , p. 349-366  
9.
3 p, 73.0 KB XV workshop "Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària" / Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència animal i dels aliments) ; Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència animal i dels aliments)
Del 22 al 25 de novembre de 2016, tingué lloc el XV workshop sobre Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA) a la Facultat de Veterinària de la UAB, dirigit per la doctora Marta Capellas Puig i el doctor Josep Yuste Puigvert, professors de Ciència i Tecnologia dels aliments, i organitzat pel Centre d'Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologia dels Aliments (CIRTTA) i el Departament de Ciència animal i dels aliments de la Universitat. [...]
2017
UAB divulga, Gener 2017, p. 1-2  
10.
4 p, 221.4 KB XIV workshop "Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària" / Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Del 24 al 27 de novembre de 2015, tingué lloc el XIV workshop sobre Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA),a la Facultat de Veterinària de la UAB (Bellaterra, Cerdanyola del Vallès), dirigit per la doctora Marta Capellas Puig i el doctor Josep Yuste Puigvert, professors de Ciència i Tecnologia dels Aliments, i organitzat pel Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CERPTA) i el Departament de Ciència Animal i dels Aliments de la UAB. [...]
2016
UAB divulga, Març 2016  

Articles : 20 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Contribucions a jornades i congressos 1 registres trobats  
1.
3 p, 1.7 MB Métodos rápidos y automatización en microbiología alimentaria / Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2007
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. VI (2007)  

Documents de recerca 15 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
227 p, 10.1 MB Evolution of the hsp70 gene family at the nucleotide, genome organization and gene expression levels in Drosophila subobscura / Puig Giribets, Marta, autor. ; García Guerreiro, María Pilar, supervisor acadèmic. ; Rodríguez-Trelles Astruga, Francisco José, supervisor acadèmic. ; Tarrío Fernández, Rosa María, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia.
Nombrosos estudis han constatat el valor adaptatiu del ric polimorfisme d'inversions cromosòmiques al drosofíl· lid D. subobscura. No obstant això, fins ara es coneixien molt poc les bases moleculars que hi ha darrere del seu manteniment a les poblacions naturals. [...]
Numerous studies have confirmed the adaptive value of the rich chromosomal inversion polymorphism in the drosophilid D. subobscura. However, until recently very little was known about the molecular basis behind its maintenance in natural populations. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2018.  
2.
99 p, 1.9 MB Incorporación de Bacillus coagulans a productos derivados de cereales / López Cabanillas Lomelí, Manuel, autor. ; González Martínez, Blanca Edelia, supervisor acadèmic. ; Capellas Puig, Marta, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments.
El papel de la dieta en el ser humano es el proporcionar suficientes nutrientes para satisfacer las necesidades metabólicas, además de brindar una sensación de satisfacción y bienestar. Hoy en día se sabe que los alimentos que consumimos juegan un papel importante en la modulación de diversas funciones fisiológicas de nuestro organismo. [...]
The role of diet in humans is to provide enough nutrients to satisfied metabolic needs, in addition to provide a sense of satisfaction and well-being. Today we know that the food we eat plays an important role in modulating physiological functions of our body. [...]

[Bellaterra] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2017.  
3.
91 p, 1.1 MB La Pràctica del ioga als centres penitenciaris de Catalunya estudi de cas al CP d‟Homes de Barcelona / Griera, Mar (ISOR (Investigacions en Sociologia de la Religió)) ; Puig Ruiz, Marta (ISOR (Investigacions en Sociologia de la Religió)) ; Clot Garrell, Anna (ISOR (Investigacions en Sociologia de la Religió)) ; ISOR (Investigacions en Sociologia de la Religió)
Barcelona : Centre d'Estudis Jurídics, 2015
2 documents
4.
1 p, 5.3 MB Tracking Toxoplasma gondii in freshwater ecosystems: interaction of the parasite with the exotic mustelid American mink (Neovison vison) in Spain / Puig Ribas, Marta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Toxoplasma gondii is a zoonotic protozoan parasite with a worldwide distribution. Felids are the definitive hosts, excreting oocysts in faeces to the environment. Humans and virtually all warm-­‐blooded species can become infected by several routes of transmission. [...]
2014
Graduat o Graduada en Veterinària [955]  
5.
299 p, 3.0 MB Optimization of flow cytometry assays for the detection of injured foodborne pathogenic bacteria / Subires Orenes, Alicia ; Yuste Puigvert, Josep, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Capellas Puig, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Algunos tratamientos de elaboración y conservación de los alimentos lesionan las bacterias, de manera que pierden la capacidad para multiplicarse y no son detectadas por métodos de cultivo convencionales. [...]
Nowadays, one of the key factors driving consumer food choice is convenience. This has led to an increase in the ready-to-eat (RTE) meal market, with a consequent emergence of new food safety hazards, since food processing and preservation technologies that may be applied to these food products have a milder effect on microorganisms than traditional food processing strategies (e. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015  
6.
204 p, 3.8 MB Influence of different ingredients and technologies in gluten-free bread quality / Aguilar Puig, Núria ; Capellas Puig, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Albanell Trullas, Elena, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
L'augment de persones que segueixen una dieta lliure de gluten perquè pateixen agluna afecció relacionada amb el gluten com la malaltia celíaca, la sensibilitat al gluten no celíaca o l'al·lèrgia al blat, o perquè perceben que la dieta sense gluten és més saludable, està causant un creixement important del mercat dels productes sense gluten. [...]
The increase of people that follow a gluten-free diet due to a gluten-related problem such as celiac disease, non-celiac gluten sensitivity, wheat allergy or because they perceive gluten-free diet as healthier, is causing an important rise of gluten-free products market. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015  
7.
8 p, 333.9 KB Processos de descafeïnament. / Arias Rubio, Daniel ; Capellas Puig, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'objectiu d'aquest Treball de Fi de Grau és publicar un article divulgatiu sobre els processos de descafeïnament a la Viquipèdia . Hi ha força informació tècnica sobre el descafeïnament disponible a Internet en diferents formats. [...]
2013
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
2 documents
8.
3 p, 15.2 KB El temperament de la xocolata / Pablo Saló, Marc ; Capellas Puig, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2013
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
2 documents
9.
1 p, 8.3 MB The role of astrocytes in stroke / Abad Puig, Marta ; Masgrau Juanola, Roser, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i Biologia Molecular) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
2014
Graduat o Graduada en Bioquímica [814]  
10.
164 p, 3.4 MB Development of gluten-free bread formulations / Miñarro Vivas, Begoña ; Capellas Puig, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Albanell Trullas, Elena, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Los celíacos no toleran el gluten, la principal proteína presente en el trigo, el centeno y la cebada, que da a la masa las propiedades viscoelásticas necesarias para desarrollar productos panificables de buena calidad. [...]
Celiac patients cannot tolerate gluten, the protein from wheat, rye and barley that gives to dough the viscoelastic properties required to develop bakery products of good quality. Its lack results in liquid batter rather than dough, yielding breads with a crumbling texture, pale colour and poor mouth-feel. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2013  

Documents de recerca : 15 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Materials acadèmics 50 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
7 p, 130.3 KB Llet i Productes Lactis [102648] / Trujillo Mesa, Antonio José ; Capellas Puig, Marta ; Ferragut Pérez, Victoria ; Castillo Zambudio, Manuel ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Ciència i Tecnologia de la Llet és una assignatura optativa i pertany a la matèria Tecnologia dels Aliments. Aquesta assignatura, de finalitat orientativa cap a l'especialització en futures activitats professionals, complementa la formació de les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i II, i Pràctiques de Planta Pilot. [...]
La asignatura de Ciencia y Tecnología de la Leche es una asignatura optativa y pertenece a la materia Tecnología de los Alimentos. Esta asignatura, de finalidad orientativa hacia la especialización en futuras actividades profesionales, complementa la formación de las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y II, y de Prácticas de Planta Piloto. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
2 documents
2.
6 p, 124.1 KB Ciència dels Aliments [102611] / Capellas Puig, Marta ; Ferragut Pérez, Victoria ; Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Yuste Puigvert, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Del que mengem cada dia i de com ho fem, en depèn la nostra salut. I també la nostra economia, ja que el sector agroalimentari és un dels que més diners mou al nostre país. A Catalunya, hi ha moltes indústries que es dediquen a produir o processar primeres matèries per convertir-les en aliments. [...]
De lo que comemos diariamente, y de cómo lo hacemos, depende nuestra salud. Y también nuestra economia, pues el ecor agroalimentario es uno de los que más dinero mueve en nuestro país. En Catalunya existen muchas indústrias que se dedican a producir o processar materias primas para convertirlas en alimentos. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
2 documents
3.
7 p, 126.8 KB Introducció a la tecnologia dels aliments [101017] / Ferragut Pérez, Victoria ; Capellas Puig, Marta ; Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Pla Soler, Reyes ; Juan Godoy, Bibiana ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
Del que mengem cada dia i de com ho fem, en depèn la nostra salut. I també la nostra economia, ja que el sector agroalimentari és un dels que més diners mou al nostre país. A Catalunya, hi ha moltes indústries que es dediquen a produir o processar primeres matèries per convertir-les en aliments. [...]
De lo que comemos cada día y de cómo lo hacemos, depende nuestra salud. Y también nuestra economía, ya que el sector agroalimentario es uno de los que más dinero mueve en nuestro país. En Cataluña, hay muchas industrias que se dedican a producir o procesar materias primas para convertirlas en alimentos. [...]

2019-20
Grau en Microbiologia [816]
3 documents
4.
7 p, 129.7 KB Begudes i Aliments d'Origen Vegetal [103978] / Yuste Puigvert, Josep ; Capellas Puig, Marta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Begudes i aliments d'origen vegetal és l'aplicació dels coneixements que heu adquirit sobretot en les assignatures Mètodes de processament d'aliments I i II. Integra i us aporta coneixement sobre el funcionament de les indústries de begudes i aliments d'origen vegetal, des de la recepció de la primera matèria fins l'emmagatzematge del producte final.
Begudes i aliments d'origen vegetal is the application of knowledges achieved mainly in Mètodes de processament d'aliments I and II. It integrates and gives you knowledge about working of industries of beverages and foods of plant origin, from raw material receipt to final product storage.
Begudes i aliments d'origen vegetal es la aplicación de los conocimientos que habéis adquirido sobre todo en las asignaturas Mètodes de processament d'aliments I y II. Integra y os aporta conocimiento sobre el funcionamiento de las industrias de bebidas y alimentos de origen vegetal, desde la recepción de la materia prima hasta el almacenamiento del producto final.

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
5.
4 p, 116.5 KB Pràctiques de Planta Pilot [103228] / Juan Godoy, Bibiana ; Capellas Puig, Marta ; Yuste Puigvert, Josep ; Castillo Zambudio, Manuel ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura està estretament relacionada amb les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i Mètodes de processament d'aliments II, pertanyents a la mateixa matèria. En aquesta assignatura es treballaran els aspectes pràctics dels coneixements teòrics de les dos assignatures mencionades anteriorment. [...]
This subject is closely related to the subjects of Food Processing Methods I and Methods of food processing II, belonging to the same subject. This subject will work on the practical aspects of the theoretical knowledge of the two subjects mentioned above. [...]
Esta asignatura está estrechamente relacionada con las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y Métodos de procesamiento de alimentos II, pertenecientes a la misma materia. En esta asignatura se trabajarán los aspectos prácticos de los conocimientos teóricos de las dos asignaturas mencionadas anteriormente. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
6.
8 p, 131.1 KB Qualitat dels Aliments en la Indústria Alimentària [43033] / Ferragut Pérez, Victoria ; Capellas Puig, Marta ; Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Pla Soler, Reyes ; Trujillo Mesa, Antonio José ; Castillo Zambudio, Manuel ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Establir els criteris per a un correcte processament d'aliments que garanteixi la qualitat dels mateixos, tenint en compte totes les etapes fins que l'aliment arriba al consumidor. Estudiar els processos convencionals que s'apliquen en la indústria Agroalimentària als productes d'origen animal que es contemplen en el mòdul qualitat des de la granja, així com els seus derivats. [...]
To establish criteria for proper food processing to ensure its quality, taking into account all stages until the food reaches the consumer. To study conventional processes applied in the agri-food industry to products of animal origin, referred to the quality module from the farm as well as their derivatives. [...]
Establecer los criterios para un correcto procesamiento de alimentos que garantice la calidad de los mismos, teniendo en cuenta todas las etapas hasta que el alimento llega al consumidor. Estudiar los procesos convencionales que se aplican en la industria Agroalimentaria a los productos de origen animal que se contemplan en el módulo calidad desde la granja, así como sus derivados. [...]

2019-20
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
7.
8 p, 91.6 KB Qualitat dels Aliments en la Indústria Alimentària [43033] / Ferragut Pérez, Victoria ; Capellas Puig, Marta ; Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Pla Soler, Reyes ; Trujillo Mesa, Antonio José ; Castillo Zambudio, Manuel ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Establir els criteris per a un correcte processament d'aliments que garanteixi la qualitat dels mateixos, tenint en compte totes les etapes fins que l'aliment arriba al consumidor. Estudiar els processos convencionals que s'apliquen en la indústria Agroalimentària als productes d'origen animal que es contemplen en el mòdul qualitat des de la granja, així com els seus derivats. [...]
To establish criteria for proper food processing to ensure its quality, taking into account all stages until the food reaches the consumer. To study conventional processes applied in the agri-food industry to products of animal origin, referred to the quality module from the farm as well as their derivatives. [...]
Establecer los criterios para un correcto procesamiento de alimentos que garantice la calidad de los mismos, teniendo en cuenta todas las etapas hasta que el alimento llega al consumidor. Estudiar los procesos convencionales que se aplican en la industria Agroalimentaria a los productos de origen animal que se contemplan en el módulo calidad desde la granja, así como sus derivados. [...]

2018-19
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
8.
7 p, 87.5 KB Introducció a la tecnologia dels aliments [101017] / Ferragut Pérez, Victoria ; Capellas Puig, Marta ; Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Pla Soler, Reyes ; Juan Godoy, Bibiana ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
Del que mengem cada dia i de com ho fem, en depèn la nostra salut. I també la nostra economia, ja que el sector agroalimentari és un dels que més diners mou al nostre país. A Catalunya, hi ha moltes indústries que es dediquen a produir o processar primeres matèries per convertir-les en aliments. [...]
What we eat every day and how we do it depends on our health. And also our economy, since the agri-food sector is one of the most money that moves in our country. In Catalonia, there are many food industries which must ensure healthy and safeproducts. [...]
De lo que comemos cada día y de cómo lo hacemos, depende nuestra salud. Y también nuestra economía, ya que el sector agroalimentario es uno de los que más dinero mueve en nuestro país. En Cataluña, hay muchas industrias que se dedican a producir o procesar materias primas para convertirlas en alimentos. [...]

2018-19
Grau en Microbiologia [816]
3 documents
9.
7 p, 93.0 KB Llet i Productes Lactis [102648] / Trujillo Mesa, Antonio José ; Capellas Puig, Marta ; Ferragut Pérez, Victoria ; Castillo Zambudio, Manuel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Ciència i Tecnologia de la Llet és una assignatura optativa i pertany a la matèria Tecnologia dels Aliments. Aquesta assignatura, de finalitat orientativa cap a l'especialització en futures activitats professionals, complementa la formació de les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i II, i Pràctiques de Planta Pilot. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
10.
6 p, 83.1 KB Ciència dels Aliments [102611] / Capellas Puig, Marta ; Ferragut Pérez, Victoria ; Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Yuste Puigvert, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Del que mengem cada dia i de com ho fem, en depèn la nostra salut. I també la nostra economia, ja que el sector agroalimentari és un dels que més diners mou al nostre país. A Catalunya, hi ha moltes indústries que es dediquen a produir o processar primeres matèries per convertir-les en aliments. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  

Materials acadèmics : 50 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Vegeu també: autors amb noms similars
1 Puig, Maite
1 Puig, Margarida M.
1 Puig, Margarita
2 Puig, Margarita M.
1 Puig, Mariona
2 Puig, Martí
3 Puig, Meritxell
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.