1.
|
7 p, 120.8 KB |
Qualitat dels Aliments en la Indústria Alimentària [43033]
/
Ferragut, Victoria ;
Capellas Puig, Marta ;
Mor-Mur Francesch, Montserrat ;
Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ;
Trujillo, Antonio-José ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Juan Godoy, Bibiana ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Establir els criteris per a un correcte processament d'aliments que garanteixi la qualitat dels mateixos, tenint en compte totes les etapes fins que l'aliment arriba al consumidor. Estudiar els processos convencionals que s'apliquen en la indústria Agroalimentària als productes d'origen animal que es contemplen en el mòdul qualitat des de la granja, així com els seus derivats. [...] To establish criteria for proper food processing to ensure its quality, taking into account all stages until the food reaches the consumer. To study conventional processes applied in the agri-food industry to products of animal origin, referred to the quality module from the farm as well as their derivatives. [...] Establecer los criterios para un correcto procesamiento de alimentos que garantice la calidad de los mismos, teniendo en cuenta todas las etapas hasta que el alimento llega al consumidor. Estudiar los procesos convencionales que se aplican en la industria Agroalimentaria a los productos de origen animal que se contemplan en el módulo calidad desde la granja, así como sus derivados. [...]
2021-22 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos
|
|
2.
|
7 p, 117.4 KB |
Introducció a la tecnologia dels aliments [101017]
/
Ferragut, Victoria ;
Capellas Puig, Marta ;
Mor-Mur Francesch, Montserrat ;
Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ;
Juan Godoy, Bibiana ;
Saldo Periago, Jordi ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Biociències
Del que mengem cada dia i de com ho fem, en depèn la nostra salut. I també la nostra economia, ja que el sector agroalimentari és un dels que més diners mou al nostre país. A Catalunya, hi ha moltes indústries que es dediquen a produir o processar primeres matèries per convertir-les en aliments. [...] What we eat every day and how we do it depends on our health. And also our economy, since the agri-food sector is one of the most money that moves in our country. In Catalonia, there are many food industries which must ensure healthy and safeproducts. [...] De lo que comemos cada día y de cómo lo hacemos, depende nuestra salud. Y también nuestra economía, ya que el sector agroalimentario es uno de los que más dinero mueve en nuestro país. En Cataluña, hay muchas industrias que se dedican a producir o procesar materias primas para convertirlas en alimentos. [...]
2021-22 Grau en Microbiologia [816]
3 documentos
|
|
3.
|
4 p, 102.4 KB |
Genòmica [42925]
/
Martínez Urtaza, Jaime ;
Barbadilla Prados, Antoni ;
García Guerreiro, María Pilar ;
Negre de Bofarull, Barbara ;
Puig Font, Marta ;
Casillas Viladerrams, Sònia ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Biociències
L'objectiu general de l'assignatura és proporcionar als estudiants una visió general de la genòmica, inclosos els fonaments, tècniques i aplicacions actuals. Els objectius específics són la comprensió dels següents aspectes: la diversitat i la complexitat dels genomes eucariotes, la perspectiva històrica i evolutiva del contingut genòmic, el significat i les conseqüències de la variabilitat intraespecífica, tècniques comunament emprades en estudis de genòmica i transcriptòmica i aplicacions derivades del coneixement proporcionat. [...] The overall aim of the subject is to provide students an overview of genomics including fundamentals, current techniques and applications. The specific objectives include understanding the following aspects: the diversity and complexity of eukaryotic genomes, the historical and evolutionary perspective of genomic content, the meaning and consequences of intraspecific variability, techniques commonly employed in studies of genomics and transcriptomics and applications derived from the knowledge provided by this science. El objetivo general de la asignatura es proporcionar a los estudiantes una visión general de la genómica, incluidos los fundamentos, las técnicas actuales y las aplicaciones. Los objetivos específicos incluyen comprender los siguientes aspectos: la diversidad y complejidad de los genomas eucariotas, la perspectiva histórica y evolutiva del contenido genómico, el significado y las consecuencias de la variabilidad intraespecífica, las técnicas comúnmente empleadas en los estudios de genómica y transcriptómica y las aplicaciones derivadas del conocimiento proporcionado. [...]
2021-22 Màster Universitari en Genètica Avançada / Advanced Genetics [1156]
3 documentos
|
|
4.
|
8 p, 117.7 KB |
Begudes i Aliments d'Origen Vegetal [103978]
/
Yuste Puigvert, Josep ;
Capellas Puig, Marta ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Begudes i aliments d'origen vegetal és l'aplicació dels coneixements que heu adquirit sobretot en les assignatures Mètodes de processament d'aliments I i II. Integra i us aporta coneixement sobre el funcionament de les indústries de begudes i aliments d'origen vegetal, des de la recepció de la primera matèria fins l'emmagatzematge del producte final. Begudes i aliments d'origen vegetal is the application of knowledges achieved mainly in Mètodes de processament d'aliments I and II. It integrates and gives you knowledge about working of industries of beverages and foods of plant origin, from raw material receipt to final product storage. Begudes i aliments d'origen vegetal es la aplicación de los conocimientos que habéis adquirido sobre todo en las asignaturas Mètodes de processament d'aliments I y II. Integra y os aporta conocimiento sobre el funcionamiento de las industrias de bebidas y alimentos de origen vegetal, desde la recepción de la materia prima hasta el almacenamiento del producto final.
2021-22 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
|
|
5.
|
8 p, 114.7 KB |
Llet i Productes Lactis [102648]
/
Trujillo, Antonio-José ;
Capellas Puig, Marta ;
Ferragut, Victoria ;
Aguilar Puig, Nuria ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Grau Noguer, Eduard ;
Juan Godoy, Bibiana ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'assignatura de Ciència i Tecnologia de la Llet és una assignatura optativa i pertany a la matèria Tecnologia dels Aliments. Aquesta assignatura, de finalitat orientativa cap a l'especialització en futures activitats professionals, complementa la formació de les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i II, i Pràctiques de Planta Pilot. [...] The course of Science and Technology of Milk is an optional subject and belongs to the subject Food Technology. This course has the purpose of orientating towards the specialization in future professional activities, and it complements the courses of Food Processing Methods I and II, and Pilot Plant Practices. [...] La asignatura de Ciencia y Tecnología de la Leche es una asignatura optativa y pertenece a la materia Tecnología de los Alimentos. Esta asignatura, de finalidad orientativa hacia la especialización en futuras actividades profesionales, complementa la formación de las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y II, y de Prácticas de Planta Piloto. [...]
2021-22 Grau en Veterinària [955] Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
|
|
6.
|
5 p, 107.3 KB |
Ciència dels Aliments [102611]
/
Capellas Puig, Marta ;
Ferragut, Victoria ;
Mor-Mur Francesch, Montserrat ;
Yuste Puigvert, Josep ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Del que mengem cada dia i de com ho fem, en depèn la nostra salut. I també la nostra economia, ja que el sector agroalimentari és un dels que més diners mou al nostre país. A Catalunya, hi ha moltes indústries que es dediquen a produir o processar primeres matèries per convertir-les en aliments. [...] Our health depends on what we eat daily and how we do it. Also, our economy depends on that, since the agri-food sector is one of the most active in our country. In Catalonia, there are many industries that are dedicated to the production or the processing of raw materials to convert them into food. [...] De lo que comemos diariamente, y de cómo lo hacemos, depende nuestra salud. Y también nuestra economia, pues el ecor agroalimentario es uno de los que más dinero mueve en nuestro país. En Catalunya existen muchas indústrias que se dedican a producir o processar materias primas para convertirlas en alimentos. [...]
2021-22 Grau en Veterinària [955]
3 documentos
|
|
7.
|
5 p, 105.5 KB |
Genètica de poblacions [100794]
/
Puig Font, Marta ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Biociències
La Genètica de Poblacions és l'estudi de les diferències genètiques que es donen de forma natural entre els organismes. Les diferències genètiques entre els organismes de la mateixa espècie s'anomenen polimorfismes mentre que les diferències que s'han acumulat entre diferents espècies constitueixen la divergència genètica, de manera que la Genètica de Poblacions és l'estudi del polimorfisme i la divergència. [...] Population Genetics is the study of genetic differences that occur naturally among organisms. Genetic differences between organisms of the same species are called polymorphisms whereas the differences that have accumulated between different species constitute genetic divergence. [...] La Genética de Poblaciones es el estudio de las diferencias genéticas que ocurren de forma natural entre los organismos. Las diferencias genéticas entre los organismos de la misma especie se denominan polimorfismos mientras que las diferencias que se han acumulado entre distintas especies constituyen la divergencia genética. [...]
2021-22 Grau en Biologia [812]
3 documentos
|
|
8.
|
|
9.
|
5 p, 110.3 KB |
Treball de Final de Màster [42402]
/
Barbadilla Prados, Antoni ;
Pardo Carrasco, Leonardo ;
Senar Rosell, Miquel Àngel ;
Moure Lopez, Juan Carlos ;
Marechal, Jean-Didier Pierre ;
Coronado Zamora, Marta ;
González Wong, Angel ;
Yero Corona, Daniel ;
De Miguel, Daniel ;
Marco Sola, Santiago ;
Martínez Urtaza, Jaime ;
Cáceres Aguilar, Mario ;
Espinosa Morales, Antonio ;
Salazar Ciudad, Isaac ;
Masgrau Fontanet, Laura ;
González Ruíz, Juan Ramón ;
Puig Font, Marta ;
Casillas Viladerrams, Sònia ;
Egea Sánchez, Raquel ;
Daura Ribera, Xavier ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Biociències
La Tesi de Màster (MT) és un treball de recerca autònom i individual que brinda a l'estudiant l'oportunitat de centrar-se en alguns dels temes tractats en els mòduls acadèmics del màster, així com d'integrar totes les capacitats i competències assolides al llarg del màster. [...] The Master's Thesis (MT) is an autonomous and individually research work that gives the student the opportunity to focus on some of the topics dealt with in the academic modules of the Master, as well as, to integrate all together the capacities and competences achieved along the Master's degree. [...] La Tesis de Máster (MT) es un trabajo de investigación autónomo e individual que brinda al estudiante la oportunidad de centrarse en algunos de los temas tratados en los módulos académicos del máster, así como de integrar todas las capacidades y competencias logradas a lo largo del máster. [...]
2021-22 Màster Universitari en Bioinformàtica / Bioinformatics [1112]
3 documentos
|
|
10.
|
7 p, 113.4 KB |
Core Bioinformatics [42397]
/
Casillas Viladerrams, Sònia ;
Barbadilla Prados, Antoni ;
Pardo Carrasco, Leonardo ;
Puig, Pedro ;
Senar Rosell, Miquel Àngel ;
Marechal, Jean-Didier Pierre ;
Salazar Ciudad, Isaac ;
Conchillo-Solé, Oscar ;
Puig Font, Marta ;
Egea Sánchez, Raquel ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Biociències
Aquest mòdul se centra en el desenvolupament de diverses eines i recursos bioinformàtics utilitzats habitualment en la recerca de les òmiques. La nostra intenció és que cobreixi diversos aspectes de la bioinformàtica en una sèrie de temes breus, en forma de "tastets". [...] This module focuses on the development of diverse bioinformatic tools and resources commonly used in Omics research. Our intention is that it covers several aspects of bioinformatics in a series of brief topics, in the form of "tastings". [...] Este módulo se centra en el desarrollo de diversas herramientas y recursos bioinformáticos comúnmente utilizados en la investigación de las ómicas. Nuestra intención es que cubra varios aspectos de la bioinformática en una serie de temas breves, en forma de "catas". [...]
2021-22 Màster Universitari en Bioinformàtica / Bioinformatics [1112]
3 documentos
|
|