Resultados globales: 58 registros encontrados en 0.02 segundos.
Artículos, Encontrados 20 registros
Libros y colecciones, Encontrados 5 registros
Documentos de investigación, Encontrados 4 registros
Materiales académicos, Encontrados 29 registros
Artículos Encontrados 20 registros  1 - 10siguiente  ir al registro:
1.
9 p, 682.1 KB Emociones, arte y estética en la publicidad / Puig i Borràs, Núria (Universitat de Girona. Departament de Filologia i Comunicació)
Este texto relaciona la estética artística y la estética publicitaria. Ambas llevan a la intensificación de la recepción y a la emoción estética. La mirada estética es menos analítica y supone para artistas y publicitarios un atajo para llegar a las emociones del receptor. [...]
Aquest text relaciona l'estètica artística i l'estètica publicitària. Ambdues porten a la intensificació de la recepció i l'emoció estètica. La mirada estètica és menys analítica i suposa per a artistes i publicitaris una drecera per arribar a les emocions del receptor. [...]

2011
Lecciones del Portal de la Comunicación, (1 Otubre 2011)
2 documentos
2.
12 p, 1.0 MB Plasma sICAM-1 as a Biomarker of Carotid Plaque Inflammation in Patients with a Recent Ischemic Stroke / Puig Grifol, Núria (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Camps-Renom, Pol (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Camacho, Mercedes (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Aguilera-Simón, Ana (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Jiménez Altayó, Francesc (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Farmacologia, de Terapèutica i de Toxicologia) ; Fernández-León, Alejandro (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Marín, Rebeca (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Martí-Fàbregas, Joan (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Sanchez-Quesada, Jose Luis (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Jiménez-Xarrié, Elena (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Benitez, Sonia (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau)
F-fluorodeoxyglucose positron emission tomography (F-FDG PET) identifies carotid plaque inflammation and predicts stroke recurrence in patients with atherothrombotic stroke. The aim of the study was to identify plasma inflammatory biomarkers associated with plaque inflammation according to F-FDG uptake. [...]
2022 - 10.1007/s12975-022-01002-x
Translational Stroke Research, Vol. 13 Núm. 5 (october 2022) , p. 745-756  
3.
26 p, 1.5 MB Novel Therapeutic Approaches to Prevent Atherothrombotic Ischemic Stroke in Patients with Carotid Atherosclerosis / Puig Grifol, Núria (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Solé, Arnau (Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (Barcelona, Catalunya)) ; Aguilera-Simón, Ana (Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (Barcelona, Catalunya)) ; Griñán, Raquel (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Rotllan, Noemi (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Camps-Renom, Pol (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Benitez, Sonia (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Universitat Autònoma de Barcelona
Atherothrombotic stroke represents approximately 20% of all ischemic strokes. It is caused by large-artery atherosclerosis, mostly in the internal carotid artery, and it is associated with a high risk of early recurrence. [...]
2023 - 10.3390/ijms241814325
International journal of molecular sciences, Vol. 24 (september 2023)  
4.
15 p, 764.0 KB Can Electronegative LDL Act as a Multienzymatic Complex? / Benitez, Sonia (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Puig Grifol, Núria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Rives, José (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Solé, Arnau (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Sanchez-Quesada, Jose Luis (Instituto de Salud Carlos III)
Electronegative LDL (LDL(−)) is a minor form of LDL present in blood for which proportions are increased in pathologies with increased cardiovascular risk. In vitro studies have shown that LDL(−) presents pro-atherogenic properties, including a high susceptibility to aggregation, the ability to induce inflammation and apoptosis, and increased binding to arterial proteoglycans; however, it also shows some anti-atherogenic properties, which suggest a role in controlling the atherosclerotic process. [...]
2023 - 10.3390/ijms24087074
International journal of molecular sciences, Vol. 24, Num. 8 (April 2023) , art. 7074  
5.
13 p, 1.0 MB Presence of Ceramidase Activity in Electronegative LDL / Puig Calvó, Núria (Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (Barcelona, Catalunya)) ; Rives, Jose (Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (Barcelona, Catalunya)) ; Estruch, Montserrat (University of Copenhagen BRIC) ; Aguilera-Simón, Ana (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Rotllan, Noemi (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Camacho, Mercedes (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Colomé, Núria (Vall d'Hebron Institut d'Oncologia) ; Canals, Francesc (Vall d'Hebron Institut d'Oncologia) ; Sanchez-Quesada, Jose Luis (Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (Barcelona, Catalunya)) ; Benitez, Sonia (Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (Barcelona, Catalunya)) ; Universitat Autònoma de Barcelona
Electronegative low-density lipoprotein (LDL(−)) is a minor modified fraction of human plasma LDL with several atherogenic properties. Among them is increased bioactive lipid mediator content, such as lysophosphatidylcholine (LPC), non-esterified fatty acids (NEFA), ceramide (Cer), and sphingosine (Sph), which are related to the presence of some phospholipolytic activities, including platelet-activating factor acetylhydrolase (PAF-AH), phospholipase C (PLC), and sphingomyelinase (SMase), in LDL(−). [...]
2022 - 10.3390/ijms24010165
International journal of molecular sciences, Vol. 24 (december 2022)  
6.
10 p, 1.0 MB Soluble low-density lipoprotein receptor-related protein 1 as a surrogate marker of carotid plaque inflammation assessed by 18 F-FDG PET in patients with a recent ischemic stroke / García Rodríguez, Jesús Eduardo (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Camps-Renom, Pol (Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (Barcelona, Catalunya)) ; Puig Calvó, Núria (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Fernández-Leon, Alejandro (Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (Barcelona, Catalunya)) ; Aguilera-Simón, Ana (Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (Barcelona, Catalunya)) ; Benitez Amaro, Aleyda (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Solé, Arnau (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Vilades, David (Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (Barcelona, Catalunya)) ; Sanchez-Quesada, Jose Luis (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Martí-Fàbregas, Joan (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Jiménez-Xarrié, Elena (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Benitez, Sonia (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Llorente-Cortés, Vicenta (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Universitat Autònoma de Barcelona
18 F-fluorodeoxyglucose positron emission tomography (18 F-FDG PET) identifies carotid plaque inflammation and predicts stroke recurrence. Our aim was to evaluate the performance of soluble low-density lipoprotein receptor-related protein 1 (sLRP1) as an indicator of carotid plaque inflammation. [...]
2023 - 10.1186/s12967-022-03867-w
Journal of translational medicine, Vol. 21 (february 2023)  
7.
17 p, 1.8 MB Electronegative LDL Is Associated with Plaque Vulnerability in Patients with Ischemic Stroke and Carotid Atherosclerosis / Puig Grifol, Núria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Camps-Renom, Pol (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Solé, Arnau (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Aguilera-Simón, Ana (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Jiménez-Xarrié, Elena (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Fernández-León, Alejandro (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Camacho, Mercedes (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Guasch-Jiménez, Marina (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Marín, Rebeca (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Martí-Fàbregas, Joan (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Martínez-Domeño, Alejandro (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Prats-Sánchez, Luis Antonio (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Casoni, Francesca (Neurology-Sleep Disorders Center, Department of Clinical Neurosciences (Itàlia)) ; Pérez, Belén (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències) ; Jiménez Altayó, Francesc (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències) ; Sanchez-Quesada, Jose Luis (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Benitez, Sonia (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau)
Owing to the high risk of recurrence, identifying indicators of carotid plaque vulnerability in atherothrombotic ischemic stroke is essential. In this study, we aimed to identify modified LDLs and antioxidant enzymes associated with plaque vulnerability in plasma from patients with a recent ischemic stroke and carotid atherosclerosis. [...]
2023 - 10.3390/antiox12020438
Antioxidants, Vol. 12 (february 2023)  
8.
15 p, 1.5 MB Changes in the Composition and Function of Lipoproteins after Bariatric Surgery in Patients with Severe Obesity / Genua, Idoia (Universitat Autònoma de Barcelona) ; Puig Grifol, Núria (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Miñambres, Inka (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Benitez, Sonia (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Gil, Pedro (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Grau-Agramunt, Margarida (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Rivas-Urbina, Andrea (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Balaguè Ponz, Carmen (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Fernández-Alanin, Sonia (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; García Osuna, Álvaro (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Pérez Pérez, Antonio (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Sanchez-Quesada, Jose Luis (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Universitat Autònoma de Barcelona
The effect of bariatric surgery on lipid profile and the qualitative characteristics of lipoproteins was analyzed in morbidly obese subjects. Thirteen obese patients underwent bariatric surgery. Plasma samples were obtained before surgery and at 6 and 12 months after the intervention. [...]
2021 - 10.3390/jcm10081716
Journal of clinical medicine, Vol. 10 (april 2021)  
9.
19 p, 2.1 MB Plasma microRNA Profiling Reveals Novel Biomarkers of Epicardial Adipose Tissue : A Multidetector Computed Tomography Study / Gonzalo Calvo, David de (Centro de Investigación Biomédica en Red en Enfermedades Cardiovasculares) ; Viladés Medel, David (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Martínez-Camblor, Pablo (Geisel School of Medicine, Dartmouth College, Hanover, NH 03755, USA) ; Vea, Àngela (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Ferrero-Gregori, Andreu (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Nasarre, Laura (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Bornachea, Olga (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Sanchez Vega, Jesus (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Leta, Rubén (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Puig Grifol, Núria (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Benitez, Sonia (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Sanchez-Quesada, Jose Luis (Centro de Investigación Biomédica en Red de Diabetes y Enfermedades Metabólicas Asociadas) ; Carreras Costa, Francesc (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Llorente-Cortés, Vicenta (Centro de Investigación Biomédica en Red en Enfermedades Cardiovasculares)
Epicardial adipose tissue (EAT) constitutes a novel parameter for cardiometabolic risk assessment and a target for therapy. Here, we evaluated for the first time the plasma microRNA (miRNA) profile as a source of biomarkers for epicardial fat volume (EFV). [...]
2019 - 10.3390/jcm8060780
Journal of clinical medicine, Vol. 8 (june 2019)  
10.
19 p, 3.0 MB Subcutaneous Administration of Apolipoprotein J-Derived Mimetic Peptide -[113-122]apoJ Improves LDL and HDL Function and Prevents Atherosclerosis in LDLR-KO Mice / Rivas-Urbina, Andrea (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Rull, Anna (Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili) ; Aldana-Ramos, Joile (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Santos, David (Centro de Investigación Biomédica en Red de Diabetes y Enfermedades Metabólicas Asociadas) ; Puig, Nuria (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Farre-Cabrerizo, Nuria (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Benitez, Sonia (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Pérez Pérez, Antonio (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Gonzalo Calvo, David de (Centro de Investigación Biomédica en Red de Enfermedades Respiratorias) ; Escolà-Gil, Joan Carles (Centro de Investigación Biomédica en Red de Diabetes y Enfermedades Metabólicas Asociadas) ; Julve i Gil, Josep (Centro de Investigación Biomédica en Red de Diabetes y Enfermedades Metabólicas Asociadas) ; Ordoñez Llanos, Jorge 1952- (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Sanchez-Quesada, Jose Luis (Centro de Investigación Biomédica en Red de Diabetes y Enfermedades Metabólicas Asociadas)
Mimetic peptides are potential therapeutic agents for atherosclerosis. -[113-122]apolipoprotein (apo) J (-[113-122]apoJ) is a 10-residue peptide that is predicted to form a class G* amphipathic helix 6 from apoJ; it shows anti-inflammatory and anti-atherogenic properties. [...]
2020 - 10.3390/biom10060829
Biomolecules, Vol. 10, Issue 6 (May 2020) , art. 829  

Artículos : Encontrados 20 registros   1 - 10siguiente  ir al registro:
Libros y colecciones Encontrados 5 registros  
1.
16 p, 1.4 MB La indústria de la publicitat / Puig i Borràs, Núria (Universitat de Girona. Departament de Filologia i Comunicació) ; Bergés Saura, Laura (Universitat de Lleida. Departament de Filologia Catalana i Comunicació)
La indústria publicitària a Catalunya viu en constant renovació per trobar la millor manera de posar en contacte els anunciants amb el públics, en un context de canvi de les formes de producció i de consum dels mitjans de comunicació i dels continguts audiovisuals. [...]
Barcelona: Generalitat de Catalunya, 2015 (Lexikon Informes; 4)
Informe de la comunicació a Catalunya, 2015, p. 225-240  
2.
17 p, 1.4 MB La inversió publicitària als mitjans de comunicació / Bergés Saura, Laura (Universitat de Lleida. Departament de Filologia Catalana i Comunicació) ; Puig i Borràs, Núria (Universitat de Girona. Departament de Filologia i Comunicació)
El 2014 s'apunta com un any d'una certa recuperació econòmica que es reflecteix en l'evolució de la inversió publicitària als mitjans de comunicació. Aquests, però, continuen perdent pes com a intermediaris entre anunciants i consumidors, davant del creixement de la publicitat digital al correu electrònic, internet i telèfon i de la publicitat als punts de venda. [...]
Barcelona: Generalitat de Catalunya, 2015 (Lexikon Informes; 4)
Informe de la comunicació a Catalunya, 2015, p. 85-101  
3.
18 p, 1.3 MB Grups de comunicació / Mateo, Rosario de (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació) ; Bergés Saura, Laura (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació) ; Puig, Núria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació)
Al final de 2002, els grups de comunicació que actuen a Catalunya continuen el procés d'ampliació del negoci, però s'han centrat en l'àmbit de producció de continguts i en els mercats local i internacional; també han limitat la despesa en Internet. [...]
Bellaterra (Cerdanyola del Vallès): Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Publicacions; Publicacions de la Universitat Jaume I; Universitat Pompeu Fabra; Universitat de València. Servei de Publicacions, 2003 (Aldea Global, Documents; 1)
Informe de la comunicació a Catalunya, 2003, p. 117-138  
4.
25 p, 2.6 MB Grups de comunicació / Mateo, Rosario de (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació) ; Bergés Saura, Laura (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació) ; Puig, Núria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació) ; Sabater, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació)
Catalunya compta amb un sistema comunicatiu amb característiques pròpies però que es troba immers en les dinàmiques econòmiques de l'Estat espanyol i del mercat internacional. Això provoca que dins del mercat comunicatiu català hi actuïn grups de comunicació de procedència i àmbits diversos: internacional, estatal, autonòmic i, també, local-comarcal. [...]
Bellaterra (Cerdanyola del Vallès): Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB), 2000
Informe de la comunicació a Catalunya, 2000, p. 125-143  
5.
17 p, 1.0 MB El Moviment Olímpic i el món acadèmic / Puig Brandes, Núria ; Centre d'Estudis Olímpics
Núria Puig, responsable de Relacions amb les Universitats del CIO, aborda al seu article "El Moviment Olímpic i el món acadèmic" l'important paper que des de la Grècia antiga, però també als orígens del Moviment Olímpic modern, ha tingut el món acadèmic, i més endavant se centra en el paper dels centres d'estudis olímpics a diferents universitats del món i del Centre d'Estudis Olímpics del CIO amb els seus diferents serveis.
Núria Puig, responsable de relaciones con las universidades del CIO, aborda en su artículo "El Movimiento Olímpico y el mundo académico" el importante papel que desde la Grecia antigua, pero también en los orígenes del Movimiento Olímpico moderno, ha tenido el mundo académico, para posteriormente centrarse en el papel de los centros de estudios olímpicos en distintas universidades del mundo y del Centro de Estudios Olímpicos del CIO con sus distintos servicios.
In her article on "The Olympic Movement and the Academic World", IOC head of university relations Núria Puig deals with the important role that the academic world has played since Ancient Greece and also in the modern Olympic Movement. [...]

Barcelona Centre d'Estudis Olímpics, Universitat Autònoma de Barcelona; Ajuntament de Barcelona 2011
Mosaic olímpic: recerca multidisciplinar i difusió dels estudis olímpics. CEO-UAB: 20 anys, 2011, p. 47-56
3 documentos

Documentos de investigación Encontrados 4 registros  
1.
239 p, 26.1 MB Estrategia de comunicación de una artista en la industria musical / Jurado del Cerro, Irene ; Masdeu Solé, Maria ; Pascual Puig, Núria ; Santos Delgado, Eneko ; Alavedra Comas, Jordi, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació
El projecte neix amb l'objectiu de definir el branding i el pla de comunicació d'una cantant emergent que encara no ha fet eclosió per tal d'impulsar la seva carrera cap a l'èxit. Per això, s'ha investigat la situació actual de l'artista mitjançant l'anàlisi del mercat musical, la competència i els seu posicionament per a proposar en conseqüència una estratègia coherent i eficaç en la qual es senti còmoda l'artista.
El proyecto nace con el objetivo de definir el branding y el plan de comunicación de una cantante emergente que todavía no ha eclosionado con tal de impulsar su carrera hacia el éxito. Para ello, se ha investigado la situación actual de la artista mediante análisis del mercado musical, la competencia y su posicionamiento para proponer en consecuencia una estrategia coherente y eficaz en la que se sienta cómoda la artista.
The projecct was born with the aim of defining the branding and communication plan of an up-and-coming singer who has not yet emerged in order to boost her career towards success. To this end, we have researched the current situation of the artist by analysing the music market, the competition and its positioning in order to propose a coherent and effective strategy in which the artist feels comfortable.

2020
Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]  
2.
204 p, 3.8 MB Influence of different ingredients and technologies in gluten-free bread quality / Aguilar Puig, Núria ; Capellas Puig, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Albanell Trullas, Elena, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
L'augment de persones que segueixen una dieta lliure de gluten perquè pateixen agluna afecció relacionada amb el gluten com la malaltia celíaca, la sensibilitat al gluten no celíaca o l'al·lèrgia al blat, o perquè perceben que la dieta sense gluten és més saludable, està causant un creixement important del mercat dels productes sense gluten. [...]
The increase of people that follow a gluten-free diet due to a gluten-related problem such as celiac disease, non-celiac gluten sensitivity, wheat allergy or because they perceive gluten-free diet as healthier, is causing an important rise of gluten-free products market. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015  
3.
15 p, 65.9 KB Young athletes : passion for sport / Puig i Barata, Núria ; Centre d'Estudis Olímpics
The following text corresponds with the lecture that the author presented as "invited lecturer" at the Second World Conference on Sport Sciences held in Barcelona on October, 1991. It is also part of the working papers collection from the Olympic Studies Centre.
Aquest text és la ponència que va presentar l'autora com a conferenciant convidada al Segon Congrés Mundial de Ciències de l'Esport que es va celebrar a Barcelona l'octubre del 1991. També forma part de la col·lecció de documents de treball del Centre d'Estudis Olímpics.
Este texto es la ponencia que presentó la autora como conferenciante invitada en el Segundo Congreso Mundial de Ciencias del Deporte que se celebró en Barcelona el octubre del 1991. También forma parte de la colección de documentos de trabajo del Centro de Estudios Olímpicos.

Centre d'Estudis Olímpics, UAB 1995 (Olimpisme i Esport: working papers del CEO-UAB ; 31)  
4.
16 p, 68.6 KB Joves esportistes : la passió per l'esport / Puig i Barata, Núria ; Centre d'Estudis Olímpics
Aquest text és la ponència que va presentar l'autora com a conferenciant convidada al Segon Congrés Mundial de Ciències de l'Esport que es va celebrar a Barcelona l'octubre del 1991. També forma part de la col·lecció de documents de treball del Centre d'Estudis Olímpics.
Este texto es la ponencia que presentó la autora como conferenciante invitada en el Segundo Congreso Mundial de Ciencias del Deporte que se celebró en Barcelona el octubre del 1991. También forma parte de la colección de documentos de trabajo del Centro de Estudios Olímpicos.
The following text corresponds with the lecture that the author presented as "invited lecturer" at the Second World Conference on Sport Sciences held in Barcelona on October, 1991. It is also part of the working papers collection from the Olympic Studies Centre.

Centre d'Estudis Olímpics, UAB 1995 (Olimpisme i Esport: working papers del CEO-UAB ; 31)  

Materiales académicos Encontrados 29 registros  1 - 10siguientefinal  ir al registro:
1.
6 p, 109.8 KB Tecnologia dels Aliments [102610] / Capellas Puig, Marta ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Aguilar Puig, Nuria ; Castillo Zambudio, Manuel ; Perez Playa, Bernat ; Prat Castellà, Jaume ; Bosch Llopart, Joan Pere ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La matèria Ciència i Tecnologia dels Aliments, que s'imparteix en el 2n curs del Grau, aporta una part de les competències específiques que s'han d'adquirir durant la formació ja que, segons l'Ordre ECI/333/2008 de 13 de febrer per la qual s'estableixen els requisits per la verificació dels títols universitaris oficials que habiliten per l'exercici de la professió, la primera competència que les persones graduades en Veterinària han d'haver adquirit és el control de la higiene, la inspecció i la tecnologia de la producció i elaboració d'aliments de consum humà des de la producció primària fins el consum. [...]
The subject (materia) Food Science and Technology, which is taught in the 2nd year of the degree, provides a part of the specific competences that veterinarians must acquire during their training according to Order ECI /333/2008 which establishes the requirements for the verification of official university degrees that qualify for the exercise of the Veterinary profession. [...]
La materia Ciencia y Tecnología de los Alimentos, que se imparte en el 2º curso del Grado, aporta una parte de las competencias específicas que se deben adquirir durante la formación, ya que, según la Orden ECI / 333/2008 de 13 de febrero por la que se establecen los requisitos para la verificación de los títulos universitarios oficiales que habiliten para el ejercicio de la profesión, la primera competencia que las personas graduadas en Veterinaria deben haber adquirido es el control de la higiene, la inspección y la tecnología de la producción y elaboración de alimentos de consumo humano desde la producción primaria hasta el consumo. [...]

2023-24
Grau en Veterinària [955]
3 documentos
2.
5 p, 104.1 KB Pràctiques de Planta Pilot [103228] / Juan Godoy, Bibiana ; Yuste Puigvert, Josep ; Gràcia Julià, Alvar ; Aguilar Puig, Nuria ; Castillo Zambudio, Manuel ; Grau Noguer, Eduard ; Gallardo-Chacón, Joan Josep ; Prat Castellà, Jaume ; Freire Vásconez, Paulina Andrea ; Bosch Llopart, Joan Pere ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura està estretament relacionada amb les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i Mètodes de processament d'aliments II, pertanyents a la mateixa matèria. En aquesta assignatura es treballaran els aspectes pràctics dels coneixements teòrics de les dos assignatures mencionades anteriorment. [...]
This subject is closely related to the subjects of Food Processing Methods I and Methods of food processing II, belonging to the same subject. This subject will work on the practical aspects of the theoretical knowledge of the two subjects mentioned above. [...]
Esta asignatura está estrechamente relacionada con las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y Métodos de procesamiento de alimentos II, pertenecientes a la misma materia. En esta asignatura se trabajarán los aspectos prácticos de los conocimientos teóricos de las dos asignaturas mencionadas anteriormente. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
3.
7 p, 114.7 KB Llet i Productes Lactis [102648] / Trujillo Mesa, Antonio Jose ; Capellas Puig, Marta ; Aguilar Puig, Nuria ; Castillo Zambudio, Manuel ; Grau Noguer, Eduard ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Ciència i Tecnologia de la Llet és una assignatura optativa i pertany a la matèria Tecnologia dels Aliments. Aquesta assignatura, de finalitat orientativa cap a l'especialització en futures activitats professionals, complementa la formació de les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i II, i Pràctiques de Planta Pilot. [...]
The course of Science and Technology of Milk is an optional subject and belongs to the subject Food Technology. This course has the purpose of orientating towards the specialization in future professional activities, and it complements the courses of Food Processing Methods I and II, and Pilot Plant Practices. [...]
La asignatura de Ciencia y Tecnología de la Leche es una asignatura optativa y pertenece a la materia Tecnología de los Alimentos. Esta asignatura, de finalidad orientativa hacia la especialización en futuras actividades profesionales, complementa la formación de las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y II, y de Prácticas de Planta Piloto. [...]

2023-24
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
4.
6 p, 113.8 KB Química dels Aliments [103238] / Ferragut, Victoria ; Aguilar Puig, Nuria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura Química dels Aliments en la titulació: Aquesta assignatura està en estreta relació amb Productes Alimentosos, assignatura que pertany a la mateixa matèria. Així mateix no es pot concebre l'estudi d'aquesta assignatura sense tenir en compte les diferents manipulacions a les que es sotmeten els aliments durant el seu processament, per això una bona assimilació de la matèria Composició i Propietats dels Aliments, a la qual pertany aquesta assignatura, és necessària per aprofitar i aprendre assignatures posteriors de processat dels aliments i d'indústries específiques. [...]
This subject is in close relation with "Food Products", a subject that belongs to the same knowledment area. Likewise, the study of this subject cannot be conceived without taking into account the different manipulations to which the foods are subjected during processing, that is why a good assimilation of the matter Composition and Properties of Foods is necessary to take advantage for later subjects related to food processing. [...]
La asignatura Química de los Alimentos en la titulación Esta asignatura está en estrecha relación con Productos Alimenticios, asignatura que pertenece a la misma materia. Asimismo, no se puede concebir el estudio de esta asignatura sin tener en cuenta las diferentes manipulaciones a las que se someten los alimentos durante su procesamiento, por eso una buena asimilación de la materia Composición y Propiedades de los Alimentos, a la que pertenece esta asignatura, es necesaria para aprovechar y aprender asignaturas posteriores de procesado de los alimentos y de industrias específicas. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
5.
8 p, 114.6 KB Llet i Productes Lactis [102648] / Trujillo, Antonio-José ; Capellas Puig, Marta ; Aguilar Puig, Núria ; Castillo Zambudio, Manuel ; Grau Noguer, Eduard ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Ciència i Tecnologia de la Llet és una assignatura optativa i pertany a la matèria Tecnologia dels Aliments. Aquesta assignatura, de finalitat orientativa cap a l'especialització en futures activitats professionals, complementa la formació de les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i II, i Pràctiques de Planta Pilot. [...]
The course of Science and Technology of Milk is an optional subject and belongs to the subject Food Technology. This course has the purpose of orientating towards the specialization in future professional activities, and it complements the courses of Food Processing Methods I and II, and Pilot Plant Practices. [...]
La asignatura de Ciencia y Tecnología de la Leche es una asignatura optativa y pertenece a la materia Tecnología de los Alimentos. Esta asignatura, de finalidad orientativa hacia la especialización en futuras actividades profesionales, complementa la formación de las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y II, y de Prácticas de Planta Piloto. [...]

2022-23
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
6.
5 p, 104.0 KB Pràctiques de Planta Pilot [103228] / Juan Godoy, Bibiana ; Yuste Puigvert, Josep ; Gràcia Julià, Alvar ; Aguilar Puig, Núria ; Castillo Zambudio, Manuel ; Grau Noguer, Eduard ; Gallardo-Chacón, Joan Josep ; Prat Castellà, Jaume ; Freire Vásconez, Paulina Andrea ; Bosch Llopart, Joan Pere ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura està estretament relacionada amb les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i Mètodes de processament d'aliments II, pertanyents a la mateixa matèria. En aquesta assignatura es treballaran els aspectes pràctics dels coneixements teòrics de les dos assignatures mencionades anteriorment. [...]
This subject is closely related to the subjects of Food Processing Methods I and Methods of food processing II, belonging to the same subject. This subject will work on the practical aspects of the theoretical knowledge of the two subjects mentioned above. [...]
Esta asignatura está estrechamente relacionada con las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y Métodos de procesamiento de alimentos II, pertenecientes a la misma materia. En esta asignatura se trabajarán los aspectos prácticos de los conocimientos teóricos de las dos asignaturas mencionadas anteriormente. [...]

2022-23
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
7.
6 p, 113.5 KB Química dels Aliments [103238] / Ferragut, Victoria ; Aguilar Puig, Núria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura Química dels Aliments en la titulació: Aquesta assignatura està en estreta relació amb Productes Alimentosos, assignatura que pertany a la mateixa matèria. Així mateix no es pot concebre l'estudi d'aquesta assignatura sense tenir en compte les diferents manipulacions a les que es sotmeten els aliments durant el seu processament, per això una bona assimilació de la matèria Composició i Propietats dels Aliments, a la qual pertany aquesta assignatura, és necessària per aprofitar i aprendre assignatures posteriors de processat dels aliments i d'indústries específiques. [...]
This subject is in close relation with "Food Products", a subject that belongs to the same knowledment area. Likewise, the study of this subject cannot be conceived without taking into account the different manipulations to which the foods are subjected during processing, that is why a good assimilation of the matter Composition and Properties of Foods is necessary to take advantage for later subjects related to food processing. [...]
La asignatura Química de los Alimentos en la titulación Esta asignatura está en estrecha relación con Productos Alimenticios, asignatura que pertenece a la misma materia. Asimismo, no se puede concebir el estudio de esta asignatura sin tener en cuenta las diferentes manipulaciones a las que se someten los alimentos durante su procesamiento, por eso una buena asimilación de la materia Composición y Propiedades de los Alimentos, a la que pertenece esta asignatura, es necesaria para aprovechar y aprender asignaturas posteriores de procesado de los alimentos y de industrias específicas. [...]

2022-23
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
8.
6 p, 109.3 KB Tecnologia dels Aliments [102610] / Capellas Puig, Marta ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Aguilar Puig, Núria ; Castillo Zambudio, Manuel ; Pérez Playà, Bernat ; Prat Castellà, Jaume ; Bosch Llopart, Joan Pere ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La matèria Ciència i Tecnologia dels Aliments, que s'imparteix en el 2n curs del Grau, aporta una part de les competències específiques que han d'adquirir els veterinaris durant la seva formació, ja que, segons l'Ordre ECI/333/2008, de 13 de febrer, per la que s'estableixen els requisits per la verificació dels títols universitaris oficials que habiliten per l'exercici de la professió de Veterinari, la primera competència que els graduats en Veterinària han d'haver adquirit, és el control de la higiene, la inspecció i la tecnologia de la producció i elaboració d'aliments de consum humà des de la producció primària fins el consumidor. [...]
The subject (materia) Food Science and Technology, which is taught in the 2nd year of the degree, provides a part of the specific competences that veterinarians must acquire during their training according to Order ECI /333/2008 which establishes the requirements for the verification of official university degrees that qualify for the exercise of the Veterinary profession. [...]
La materia Ciencia y Tecnología de los Alimentos, que se imparte en el 2º curso del Grado, aporta una parte de las competencias específicas que deben adquirir los veterinarios durante su formación, ya que, según la Orden ECI / 333/2008 , de 13 de febrero, por la que se establecen los requisitos para la verificación de los títulos universitarios oficiales que habiliten para el ejercicio de la profesión de Veterinario, la primera competencia que los graduados en Veterinaria deben haber adquirido, es el control de la higiene, la inspección y la tecnología de la producción y elaboración de alimentos de consumo humano desde la producción primaria hasta el consumidor. [...]

2022-23
Grau en Veterinària [955]
3 documentos
9.
6 p, 114.5 KB Química dels Aliments [103238] / Ferragut, Victoria ; Aguilar Puig, Núria ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura Química dels Aliments en la titulació: Aquesta assignatura està en estreta relació amb Productes Alimentosos, assignatura que pertany a la mateixa matèria. Així mateix no es pot concebre l'estudi d'aquesta assignatura sense tenir en compte les diferents manipulacions a les que es sotmeten els aliments durant el seu processament, per això una bona assimilació de la matèria Composició i Propietats dels Aliments, a la qual pertany aquesta assignatura, és necessària per aprofitar i aprendre assignatures posteriors de processat dels aliments i d'indústries específiques. [...]
This subject is in close relation with "Food Products", a subject that belongs to the same knowledment area. Likewise, the study of this subject cannot be conceived without taking into account the different manipulations to which the foods are subjected during processing, that is why a good assimilation of the matter Composition and Properties of Foods is necessary to take advantage for later subjects related to food processing. [...]
La asignatura Química de los Alimentos en la titulación Esta asignatura está en estrecha relación con Productos Alimenticios, asignatura que pertenece a la misma materia. Asimismo, no se puede concebir el estudio de esta asignatura sin tener en cuenta las diferentes manipulaciones a las que se someten los alimentos durante su procesamiento, por eso una buena asimilación de la materia Composición y Propiedades de los Alimentos, a la que pertenece esta asignatura, es necesaria para aprovechar y aprender asignaturas posteriores de procesado de los alimentos y de industrias específicas. [...]

2021-22
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
10.
8 p, 114.7 KB Llet i Productes Lactis [102648] / Trujillo, Antonio-José ; Capellas Puig, Marta ; Ferragut, Victoria ; Aguilar Puig, Núria ; Castillo Zambudio, Manuel ; Grau Noguer, Eduard ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Ciència i Tecnologia de la Llet és una assignatura optativa i pertany a la matèria Tecnologia dels Aliments. Aquesta assignatura, de finalitat orientativa cap a l'especialització en futures activitats professionals, complementa la formació de les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i II, i Pràctiques de Planta Pilot. [...]
The course of Science and Technology of Milk is an optional subject and belongs to the subject Food Technology. This course has the purpose of orientating towards the specialization in future professional activities, and it complements the courses of Food Processing Methods I and II, and Pilot Plant Practices. [...]
La asignatura de Ciencia y Tecnología de la Leche es una asignatura optativa y pertenece a la materia Tecnología de los Alimentos. Esta asignatura, de finalidad orientativa hacia la especialización en futuras actividades profesionales, complementa la formación de las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y II, y de Prácticas de Planta Piloto. [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos

Materiales académicos : Encontrados 29 registros   1 - 10siguientefinal  ir al registro:
Vea también: autores con nombres similares
5 Puig, N.
5 Puig, Noemi
5 Puig, Noemí
23 Puig, Núria
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.