Results overview: Found 24 records in 0.01 seconds.
Articles, 12 records found
Research literature, 1 records found
Course materials, 11 records found
Articles 12 records found  1 - 10next  jump to record:
1.
17 p, 1.8 MB Integrating genome-wide co-association and gene expression to identify putative regulators and predictors of feed efficiency in pigs / Ramayo-Caldas, Yuliaxis (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Mármol-Sánchez, Emilio (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Ballester Devis, Maria (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Sánchez Serrano, Juan Pablo (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; González Prendes, Rayner (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Amills i Eras, Marcel (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Quintanilla Aguado, Raquel (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries)
Background: Feed efficiency (FE) has a major impact on the economic sustainability of pig production. We used a systems-based approach that integrates single nucleotide polymorphism (SNP) co-association and gene-expression data to identify candidate genes, biological pathways, and potential predictors of FE in a Duroc pig population. [...]
2019 - 10.1186/s12711-019-0490-6
Genetics selection evolution, Vol. 51 (September 2019) , art. 48  
2.
15 p, 2.0 MB About the existence of common determinants of gene expression in the porcine liver and skeletal muscle / González Prendes, Rayner (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Mármol-Sánchez, Emilio (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Quintanilla Aguado, Raquel (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Castelló, Anna (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Zidi, Ali (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Ramayo-Caldas, Yuliaxis (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Cardoso, Tainã Figueiredo (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Manunza, Arianna (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Cánovas Tienda, Ángela (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Amills i Eras, Marcel (Centre de Recerca en Agrigenòmica)
2019 - 10.1186/s12864-019-5889-5
BMC genomics, Vol. 20 (June 2019) , art. 518  
3.
9 p, 1.3 MB Genetic diversity and selection signatures of the beef 'Charolais de Cuba' breed / Rodriguez-Valera, Yoel (Universidad de Granma. Facultad de Ciencias Agropecuarias) ; Renand, Gilles (Institut national de la recherche agronomique. Génétique Animale et Biologie Intégrative) ; Naves, Michel (Institut National de la Recherche Agronomique. Unité de Recherches Zootechniques) ; Fonseca-Jiménez, Yidix (Universidad de Granma. Facultad de Ciencias Agropecuarias) ; Moreno-Probance, Teresa Inés (Empresa de Mejora Genética Manuel Fajardo (Cuba)) ; Ramos-Onsins, Sebastián E. (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Rocha, Dominique (Institut national de la recherche agronomique. Génétique Animale et Biologie Intégrative) ; Ramayo-Caldas, Yuliaxis (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
In this study, we used BovineSNP50 Genotyping BeadChip data to estimate the structure, putative ancestral origin as well as to identify regions with selective sweeps that may have had an important role in the adaptation to tropical conditions of the 'Charolais de Cuba' (CHCU) breed. [...]
2018 - 10.1038/s41598-018-29453-z
Scientific reports, Vol. 8 (2018) , art. 11005  
4.
10 p, 788.3 KB Copy number variation in the porcine genome inferred from a 60 k SNP BeadChip / Ramayo Caldas, Yuliaxis (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castelló, Anna (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Pena, Romi N ; Alves, Estefania ; Mercadé, Anna Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Souza, Carla A ; Fernández, Ana I ; Perez-Enciso, Miguel ; Folch, Josep Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Recent studies in pigs have detected copy number variants (CNVs) using the Comparative Genomic Hybridization technique in arrays designed to cover specific porcine chromosomes. The goal of this study was to identify CNV regions (CNVRs) in swine species based on whole genome SNP genotyping chips. [...]
2010 - 10.1186/1471-2164-11-593
BMC genomics, Vol. 11 (10 2010) , p. 593  
5.
10 p, 460.9 KB New insight into the SSC8 genetic determination of fatty acid composition in pigs / Revilla, Manuel (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Ramayo-Caldas, Yuliaxis (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Castelló, Anna (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Corominas Galbany, Jordi (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Puig-Oliveras, Anna (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Ibáñez Escriche, Noelia (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Muñoz, María (Instituto Nacional de Investigaciones Agronómicas (INIA). Departamento Mejora Genética Animal) ; Ballester Devis, Maria (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Folch Albareda, Josep Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Background: Fat content and fatty acid composition in swine are becoming increasingly studied because of their effect on sensory and nutritional quality of meat. A QTL (quantitative trait locus) for fatty acid composition in backfat was previously detected on porcine chromosome 8 (SSC8) in an Iberian x Landrace F2 intercross. [...]
2014 - 10.1186/1297-9686-46-28
Genetics selection evolution, Vol. 46 (2014) , art. 28  
6.
11 p, 1.2 MB Integration of liver gene co-expression networks and eGWAs analyses highlighted candidate regulators implicated in lipid metabolism in pigs / Ballester Devis, Maria (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Ramayo-Caldas, Yuliaxis (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Revilla, Manuel (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Corominas Galbany, Jordi (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Castelló, Anna (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Estellé Fabrellas, Jordi (Institut national de la recherche agronomique (França). Génétique Animale et Biologie Intégrative) ; Fernández Ávila, Ana Isabel (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria) ; Folch Albareda, Josep Maria (Centre de Recerca en Agrigenòmica)
In the present study, liver co-expression networks and expression Genome Wide Association Study (eGWAS) were performed to identify DNA variants and molecular pathways implicated in the functional regulatory mechanisms of meat quality traits in pigs. [...]
2017 - 10.1038/srep46539
Scientific reports, Vol. 7 (April 2017) , art. 46539  
7.
15 p, 1.6 MB From SNP co-association to RNA co-expression : novel insights into gene networks for intramuscular fatty acid composition in porcine / Ramayo-Caldas, Yuliaxis (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Ballester Devis, Maria (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Fortes, Marina R. S. (The University of Queensland. Center for Animal Science) ; Esteve Codina, Anna (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castelló, Anna (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Noguera Jiménez, José Luis (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Fernández Ávila, Ana Isabel (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria) ; Pérez-Enciso, Miguel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Reverter, Antonio (Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation. Division of Animal, Food and Health Sciences) ; Folch Albareda, Josep Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Background: Fatty acids (FA) play a critical role in energy homeostasis and metabolic diseases; in the context of livestock species, their profile also impacts on meat quality for healthy human consumption. [...]
2014 - 10.1186/1471-2164-15-232
BMC genomics, Vol. 15 N. 232 (March 2014) , p. 1-15  
8.
14 p, 1.0 MB Analysis of porcine adipose tissue transcriptome reveals differences in de novo fatty acid synthesis in pigs with divergent muscle fatty acid composition / Corominas Galbany, Jordi (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Ramayo-Caldas, Yuliaxis (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Puig-Oliveras, Anna (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Estellé Fabrellas, Jordi (Institut national de la recherche agronomique (França). Génétique Animale et Biologie Intégrative) ; Castelló, Anna (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Alves, Estefania (Institut national de la recherche agronomique (França). Génétique Animale et Biologie Intégrative) ; Pena i Subirà, Ramona Natacha (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Ballester Devis, Maria (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Folch Albareda, Josep Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Background: In pigs, adipose tissue is one of the principal organs involved in the regulation of lipid metabolism. It is particularly involved in the overall fatty acid synthesis with consequences in other lipid-target organs such as muscles and the liver. [...]
2013 - 10.1186/1471-2164-14-843
BMC genomics, Vol. 14 N. 843 (December 2013) , p. 1-14  
9.
12 p, 814.7 KB Polymorphism in the ELOVL6 Gene Is Associated with a Major QTL Effect on Fatty Acid Composition in Pigs / Corominas Galbany, Jordi (Centre de Recerca en Agrigenòmica. Departament de Genètica Animal) ; Ramayo-Caldas, Yuliaxis (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Puig-Oliveras, Anna (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Pérez-Montarelo, Dafne (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (Espanya). Departamento de Mejora Genética Animal) ; Noguera Jiménez, José Luis (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Folch Albareda, Josep Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Background: The ELOVL fatty acid elongase 6 (ELOVL6), the only elongase related to de novo lipogenesis, catalyzes the ratelimiting step in the elongation cycle by controlling the fatty acid balance in mammals. [...]
2013 - 10.1371/journal.pone.0053687
PloS one, Vol. 8, issue 1 (2013) , art. 53687  
10.
20 p, 1.3 MB A Co-Association Network Analysis of the Genetic Determination of Pig Conformation, Growth and Fatness / Puig-Oliveras, Anna (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Ballester Devis, Maria (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Corominas Galbany, Jordi (Centre de Recerca en Agrigenòmica. Departament de Genètica Animal) ; Revilla, Manuel (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Estellé Fabrellas, Jordi (Institut national de la recherche agronomique (França). Génétique Animale et Biologie Intégrative) ; Fernández Ávila, Ana Isabel (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria. Departamento de Gençetica Animal) ; Ramayo-Caldas, Yuliaxis (Commissariat à l'énergie atomique et aux énergies alternatives. Laboratoire de Radiobiologie et Etude du Génome) ; Folch Albareda, Josep Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Background: Several QTLs have been identified for major economically relevant traits in livestock, such as growth and meat quality, revealing the complex genetic architecture of these traits. The use of network approaches considering the interactions of multiple molecules and traits provides useful insights into the molecular underpinnings of complex traits. [...]
2014 - 10.1371/journal.pone.0114862
PloS one, Vol. 9 Num. 12 (December 2014) , e114862  

Articles : 12 records found   1 - 10next  jump to record:
Research literature 1 records found  
1.
182 p, 3.0 MB Dissecting the Genetic Basis of Pig Intramuscular Fatty Acid Composition / Ramayo Caldas, Yuliaxis ; Folch Albareda, Josep Maria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Pérez Enciso, Miguel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El cerdo (Sus scrofa domestica) constituye una de las principales fuentes de carne para la humanidad, y es también un excelente modelo animal para el estudio de enfermedades metabólicas en humanos. [...]
Pigs (Sus scrofa) are relevance to humans, both as a source of food and as an animal model for scientific progress. Technological, nutritional and organoleptic properties of pork meat quality are highly dependent on lipid content and fatty acid (FA) composition. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2013  

Course materials 11 records found  1 - 10next  jump to record:
1.
5 p, 106.9 KB Eines de Control i Gestió de la Qualitat per a la Indústria Agroalimentària [43034] / Juan Godoy, Bibiana ; Albanell Trullas, Elena ; Ferragut Pérez, Victoria ; Hernández Herrero, María Manuela ; Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Ramayo Caldas, Yuliaxis ; Gallardo Chacón, Joan Josep ; Casellas Vidal, Joaquín ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'objectiu del mòdul és proporcionar als alumnes les eines necessàries per avaluar i gestionar la qualitat dels aliments. En base a això, els continguts d'aquest mòdul desenvoluparan tres aspectes: • Els principis del disseny experimental i anàlisi de dades, amb la finalitat d'obtenir resultats representatius i conclusions correctes sobre els paràmetres de qualitat avaluats, així com dels principis de la comunicació, oral i escrita, dels resultats. [...]
El objetivo del módulo es proporcionar a los alumnos las herramientas necesarias para evaluar y gestionar la calidad de los alimentos. En base a esto, los contenidos de este módulo desarrollarán tres aspectos: Los principios del diseño experimental y análisis de datos, con la finalidad de obtener resultados representativos y conclusiones correctas sobre los parámetros de calidad evaluados, así como de los principios de la comunicación, oral y escrita, de los resultados. [...]

2019-20
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
2.
6 p, 109.4 KB Millora genètica animal [100957] / Folch Albareda, Josep Maria ; Sánchez Bonastre, Armand ; Amills Eras, Marcelo ; Ramayo Caldas, Yuliaxis ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
La Millora Genètica Animal és una assignatura optativa de 6 ECTS que s'imparteix durant el primer semestre, dins el quart curs del Grau en Biotecnologia. L'estudiant adquirirà els coneixements teòrics i pràctics que li permetin en el seu futur professional participar en la gestió genètica, utilitzant eines moleculars i genòmiques, de poblacions d'animals domèstics, tant en els programes de conservació, de control genètic de malalties, de selecció i millora genètica i de producció biotecnològica. [...]
La Mejora Genética Animals es una asignatura optativa de 6 ECTS que se imparte durante el primer semestre, dentro del cuarto curso del Grado en Biotecnología. El estudiante adquirirá los conocimientos teóricos y prácticos que le permitan en su futuro profesional participar en la gestión genética, utilizando herramientas moleculares y genómicas, de poblaciones de animales domésticos, tanto en programas de conservación, de control genético de enfermedades, de selección y mejora genética y de producción biotecnológica. [...]

2019-20
Grau en Biotecnologia [815]
3 documents
3.
5 p, 105.9 KB Genètica [102674] / Folch Albareda, Josep Maria ; Amills Eras, Marcelo ; Ramayo Caldas, Yuliaxis ; Casellas Vidal, Joaquín ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de segón curs del grau de Veterinària, de caràcter bàsic i en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran entendre l'organització i estructura del genoma en procariotes i eucariotes, els mecanismes d'expressió gènica i la seva regulació a nivell transcripcional i post-transcripcional, així com conèixer les diferents fonts de variació genètica, des de les mutacions nucleotídiques puntuals a les reordenacions cromosòmiques, i el seu impacte sobre diversos fenotipus d'interès veterinari. [...]
Se trata de una asignatura de segundo curso del grado de Veterinaria, de carácter básico y en la que el estudiante deberá ad Los objetivos formativos concretos son: - Familiarizarse con los conceptos básicos de la Genética. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
4.
5 p, 107.1 KB Laboratori Integrat [102612] / Casamayor Gracia, Antonio ; Ariño Carmona, Joaquín ; Folch Albareda, Josep Maria ; Genescà Garrigosa, Anna ; Gómez Trias, Néstor ; Amills Eras, Marcelo ; Anglada Pons, Teresa ; Ramayo Caldas, Yuliaxis ; Rodriguez Muñoz, Marina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura engloba les practiques de dues assignatures del grau de veterinària que s'imparteixen el primer semestre del primer curs: Bioquímica i Biologia Animal i Cel·lular. L'assignatura Laboratori Integrat està programada el primer quatrimestre. [...]
Esta asignatura engloba las prácticas de dos asignaturas del Grado de Veterinaria que se imparten el primer semestre del primer curso: Bioquímica (102662) y Biología Animal y Celular (102652). La asignatura Laboratorio Integrado está programada el primer cuatrimestre. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
5.
5 p, 80.9 KB Eines de Control i Gestió de la Qualitat per a la Indústria Agroalimentària [43034] / Juan Godoy, Bibiana ; Albanell Trullas, Elena ; Ferragut Pérez, Victoria ; Hernández Herrero, María Manuela ; Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Ramayo Caldas, Yuliaxis ; Gallardo Chacón, Joan Josep ; Casellas Vidal, Joaquín ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'objectiu del mòdul és proporcionar als alumnes les eines necessàries per avaluar i gestionar la qualitat dels aliments. En base a això, els continguts d'aquest mòdul desenvoluparan tres aspectes: • Els principis del disseny experimental i anàlisi de dades, amb la finalitat d'obtenir resultats representatius i conclusions correctes sobre els paràmetres de qualitat avaluats, així com dels principis de la comunicació, oral i escrita, dels resultats. [...]
The module aims to provide students with the necessary tools to assess and manage the quality of food. Based on this, the contents of this module will develop three aspects: The principles of experimental design and data analysis, in order to obtain representative results and correct conclusions about the quality parameters as well as the principles of communication, oral and written of the results. [...]
El objetivo del módulo es proporcionar a los alumnos las herramientas necesarias para evaluar y gestionar la calidad de los alimentos. En base a esto, los contenidos de este módulo desarrollarán tres aspectos: Los principios del diseño experimental y análisis de datos, con la finalidad de obtener resultados representativos y conclusiones correctas sobre los parámetros de calidad evaluados, así como de los principios de la comunicación, oral y escrita, de los resultados. [...]

2018-19
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
6.
6 p, 85.8 KB Millora genètica animal [100957] / Folch Albareda, Josep Maria ; Sánchez Bonastre, Armand ; Amills Eras, Marcelo ; Ramayo Caldas, Yuliaxis ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
La Millora Genètica Animal és una assignatura optativa de 6 ECTS que s'imparteix durant el primer semestre, dins el quart curs del Grau en Biotecnologia. L'estudiant adquirirà els coneixements teòrics i pràctics que li permetin en el seu futur professional participar en la gestió genètica, utilitzant eines moleculars i genòmiques, de poblacions d'animals domèstics, tant en els programes de conservació, de control genètic de malalties, de selecció i millora genètica i de producció biotecnològica. [...]
2018-19
Grau en Biotecnologia [815]
3 documents
7.
5 p, 79.3 KB Genètica [102674] / Amills Eras, Marcelo ; Folch Albareda, Josep Maria ; Ramayo Caldas, Yuliaxis ; Casellas Vidal, Joaquín ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de segón curs del grau de Veterinària, de caràcter bàsic i en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran entendre l'organització i estructura del genoma en procariotes i eucariotes, els mecanismes d'expressió gènica i la seva regulació a nivell transcripcional i post-transcripcional, així com conèixer les diferents fonts de variació genètica, des de les mutacions nucleotídiques puntuals a les reordenacions cromosòmiques, i el seu impacte sobre diversos fenotipus d'interès veterinari. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
8.
5 p, 84.5 KB Laboratori Integrat [102612] / Genescà Garrigosa, Anna ; Ariño Carmona, Joaquín ; Gómez Trias, Néstor ; Casamayor Gracia, Antonio ; Ramayo Caldas, Yuliaxis ; Martín Flix, Marta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura engloba les practiques de dues assignatures del grau de veterinària que s'imparteixen el primer semestre del primer curs: Bioquímica i Biologia Animal i Cel·lular. L'assignatura Laboratori Integrat està programada el primer quatrimestre. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
9.
5 p, 81.0 KB Millora genètica animal [100957] / Folch Albareda, Josep Maria ; Sánchez Bonastre, Armand ; Amills Eras, Marcelo ; Ramayo Caldas, Yuliaxis ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
La Millora Genètica Animal és una assignatura optativa de 6 ECTS que s'imparteix durant el primer semestre, dins el quart curs del Grau en Biotecnologia. L'estudiant adquirirà els coneixements teòrics i pràctics que li permetin en el seu futur professional participar en la gestió genètica, utilitzant eines moleculars i genòmiques, de poblacions d'animals domèstics, tant en els programes de conservació, de control genètic de malalties, de selecció i millora genètica i de producció biotecnològica. [...]
2017-18
Grau en Biotecnologia [815]
3 documents
10.
5 p, 84.5 KB Laboratori Integrat [102612] / Genescà Garrigosa, Anna ; Ariño Carmona, Joaquín (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Gómez Trias, Néstor ; Casamayor Gracia, Antonio ; Anglada Pons, Teresa ; Ramayo Caldas, Yuliaxis ; Gonzalez Bermudez, Lourdes ; Soriano Martin, Jorge ; Martín Flix, Marta ; Bassols Serra, Anna ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura engloba les practiques de dues assignatures del grau de veterinària que s'imparteixen el primer semestre del primer curs: Bioquímica i Biologia Animal i Cel·lular. Aquesta assignatura està programada per al primer semestre, no obstant, ja que alguns dels coneixements teòrics necessaris per tal de realitzar aquestes pràctiques s'imparteixen al final del primer semestre algunes de les pràctiques es realitzaran en el segon semestre. [...]
2017-18
Grau en Veterinària [955]  

Course materials : 11 records found   1 - 10next  jump to record:
See also: similar author names
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.