Resultats globals: 1 registres trobats en 0.01 segons.
Articles, 1 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
11 p, 1.5 MB Effect of a gum-based thickener on the safety of swallowing in patients with poststroke oropharyngeal dysphagia / Bolivar-Prados, Mireia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia) ; Rofes, L. (Centro de Investigación Biomédica en Red de Enfermedades Hepáticas y Digestivas) ; Arreola, Viridiana (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia) ; Guida, S. (Danone Nutricia Research. Nutricia Advanced Medical Nutrition) ; Nascimento, Weslania Viviane. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia) ; Martin, Alberto (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia) ; Vilardell, N. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia) ; Ortega, Omar (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia) ; Ripken, D. (Danone Nutricia Research. Nutricia Advanced Medical Nutrition) ; Lansink, M. (Danone Nutricia Research. Nutricia Advanced Medical Nutrition) ; Clavé i Civit, Pere (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia)
Background: Increasing viscosity with thickening agents is a valid therapeutic strategy for oropharyngeal dysphagia (OD). To assess the therapeutic effect of a xanthan gum-based thickener (Nutilis Clear) at six viscosities compared with thin liquid in poststroke OD (PSOD) patients. [...]
2019 - 10.1111/nmo.13695
Neurogastroenterology and Motility, Vol. 31 Núm. 11 (november 2019) , p. e13695  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.