Results overview: Found 15 records in 0.02 seconds.
Research literature, 2 records found
Course materials, 13 records found
Research literature 2 records found  
1.
253 p, 3.4 MB Supervivencia de listeria monocytogenes sobre superficies de contacto con alimentos : un abordaje multidisciplinar de un problema complejo / Ripollés Ávila, Carolina, autor. ; Rodríguez Jerez, José Juan, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments.
La inocuidad alimentaria es una de las principales preocupaciones con relación al desarrollo industrial de los alimentos. Esto se debe principalmente a las enfermedades de transmisión alimentaria, que son uno de los problemas más relevantes en el mundo contemporáneo y una causa importante, en cuanto a la reducción de la productividad económica. [...]
Food safety is one of the biggest concerns of food industrial development. This is mainly related to foodborne diseases, which are one of the most relevant health problems in the contemporary world and an important cause of reduced economic productivity. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, junio de 2018.  
2.
23 p, 603.6 KB Evaluación del óxido de titanio para evitar la formación de biofilms. / Ripollès Àvila, Carolina ; Rodríguez Jerez, José Juan, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments.) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Inasmuch as the presence of biofilms in the Food Industry is one of the most important problems, both technological and Public Health, it is important to avoid the development of these biofilms in food contact surfaces or, if they are already established, it is important to destroy them. [...]
2013
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
2 documents

Course materials 13 records found  1 - 10next  jump to record:
1.
5 p, 104.6 KB Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva [103963] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals en el disseny higiènic de les instal·lacions. 3. Identificar els diferents sistemes d'avaluació de la seguretat alimentària aplicades a les instal·lacions. [...]
1. Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas. 2. Demostrar que conoce las bases fundamentales en el diseño higiénico de las instalaciones. 3. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
2.
6 p, 111.0 KB Nutrició Humana [103268] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. - Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques de nutrició humana. 2. - Demostrar que coneix les bases fisiològiques i bioquímiques del metabolisme de les diferents substàncies nutritives i les necessitats i recomanacions nutricionals. [...]
1. - Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas de nutrición humana. 2. - Demostrar que conoce las bases fisiológicas y bioquímicas del metabolismo de las diferentes sustancias nutritivas y las necesidades y recomendaciones nutricionales. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
3.
5 p, 105.1 KB Productes Alimentosos [103239] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Productes Alimentosos" és una assignatura de formació inicial que pretén introduir l'alumne al món dels aliments, presentant d'una forma general tots els aspectes relatius a la seva importància en relació al seu consum a la nostra societat, la seva composició fonamental, propietats nutritives i funcionals i aspectes comercials i reguladors, així com les seves aptituds tecnològiques. [...]
La asignatura "Productos Alimenticios" es una asignatura de formación inicial que pretende introducir al alumno en el mundo de los alimentos, presentando de una forma general todos los aspectos relativos a su importancia en relación a su consumo en nuestra sociedad, su composición fundamental, propiedades nutritivas y funcionales y aspectos comerciales y reguladores, así como sus aptitudes tecnológicas. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
4.
7 p, 115.6 KB Higiene i Inspecció dels Aliments [102632] / Roig Sagués, Artur Xavier ; de Benito Langa, Javier ; Hernández Herrero, María Manuela ; López Sabater, Emilio-Ignacio ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Ripolles Avila, Carolina ; Grau García, Simó ; Vila Brugalla, Montserrat ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de: Valorar la innocuïtat i comestibilitat dels aliments elaborats als establiments alimentaris i emetre dictàmens sobre la seva aptitud per al consum Auditar els requisits higiènics que han de complir les diferents establiments alimentaris Implementar el sistema d'autocontrol d'una industria alimentària 1 Implementar el sistema d'autocontrol d'una industria alimentària Dissenyar i aplicar els sistemes APPCC als processos d'elaboració dels diferents productes alimentosos i auditar el seu correcte funcionament Dictaminar sobre la idoneïtat pel sacrifici dels animals d'abastament Dictaminar sobre la idoneïtat pel consum dels productes obtinguts dels animals sacrificats als Escorxadors.
Al finalizar la asignatura el alumno deberá saber: Valorar la inocuidad y comestibilidad de los alimentos elaborados en los establecimientos alimentarios y emitir dictámenes sobre su aptitud para el consumo Auditar los requisitos higiénicos que deben cumplir las diferentes establecimientos alimentarios Implementar el sistema de autocontrol de una industria alimentaria 1 Implementar el sistema de autocontrol de una industria alimentaria Diseñar y aplicar los sistemas APPCC a los procesos de elaboración de los diferentes productos alimenticios y auditar su correcto funcionamiento Dictaminar sobre la idoneidad para el sacrificio de los animales de abasto Dictaminar sobre la idoneidad para el consumo de los productos obtenidos de los animales sacrificados en los mataderos.

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
5.
5 p, 108.4 KB Alimentació, Higiene i Seguretat Alimentària [103726] / Ripolles Avila, Carolina ; González Rivas, Fabián ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Amb aquesta assignatura es pretén que l'alumne adquireixi uns coneixements i habilitats que el permetin: 1. Tenir unes nocions bàsiques de la composició química dels aliments. 2. Adquirir nocions bàsiques de nutrició. [...]
En esta asignatura se pretende que el alumno adquiera unos conocimientos y habilidades que permitan: 1. Tener unas nociones básicas de la composición química de los alimentos. 2. Adquirir nociones básicas de nutrición. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
6.
7 p, 119.0 KB Higiene i Sistemes d'Autocontrol [103261] / Hernández Herrero, María Manuela ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Higiene i Sistemes d'Autocontrol és una assignatura integradora d'altres assignatures que pretén que l'alumne sigui capaç de desenvolupar un sistema que permeti a la indústria alimentària aplicar i gestionar d'una manera racional les mesures i condicions necessàries per controlar els perills i garantir l'aptitud d'un producte per al consum humà. [...]
La asignatura de Higiene y Sistemas de Autocontrol es una asignatura integradora de otras asignaturas que pretende que el alumno sea capaz de desarrollar un sistema que permita a la industria alimentaria aplicar y gestionar de una manera racional las medidas y condiciones necesarias para controlar los peligros y garantizar la aptitud de un producto para el consumo humano. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
7.
6 p, 114.1 KB Higiene alimentària [101009] / Hernández Herrero, María Manuela ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
L'assignatura de Higiene Alimentària és una assignatura integradora d'altres assignatures que pretén que l'alumne sigui capaç de desenvolupar un sistema que permeti a la indústria alimentària aplicar i gestionar d'una manera racional les mesures i condicions necessàries per a controlar els perills i garantir l'aptitud d'un producte per al consum humà. [...]
La asignatura de Higiene Alimentaria es una asignatura integradora de otras asignaturas que pretende que el alumno sea capaz de desarrollar un sistema que permita a la industria alimentaria aplicar y gestionar de una manera racional las medidas y condiciones necesarias para controlar los peligros y garantizar la aptitud de un producto para el consumo humano. [...]

2019-20
Grau en Microbiologia [816]
3 documents
8.
9 p, 251.9 KB Alimentació, Higiene i Seguretat Alimentària [103726] / González Rivas, Fabián ; Ripollés Ávila, Carolina
Amb aquesta assignatura es pretén que l'alumne adquireixi uns coneixements i habilitats que el permetin: 1. Tenir unes nocions bàsiques de la composició química dels aliments. 2. Adquirir nocions bàsiques de nutrició. [...]
2018-19 (Grau en Direcció Hotelera)  
9.
5 p, 77.8 KB Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva [103963] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals en el disseny higiènic de les instal·lacions. 3. Identificar els diferents sistemes d'avaluació de la seguretat alimentària aplicades a les instal·lacions. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
10.
5 p, 90.8 KB Higiene alimentària [101009] / Hernández Herrero, María Manuela ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
L'assignatura de Higiene Alimentària és una assignatura integradora d'altres assignatures que pretén que l'alumne sigui capaç de desenvolupar un sistema que permeti a la indústria alimentària aplicar i gestionar d'una manera racional les mesures i condicions necessàries per a controlar els perills i garantir l'aptitud d'un producte per al consum humà. [...]
Food hygiene is an asignature that integrates diferents subjects. The aim is students can develop a system that allows the food industry to implement and manage rationally the measures and conditions necessary to control hazards and ensure the suitability of a product for consumption human. [...]
La asignatura de Higiene Alimentaria es una asignatura integradora de otras asignaturas que pretende que el alumno sea capaz de desarrollar un sistema que permita a la industria alimentaria aplicar y gestionar de una manera racional las medidas y condiciones necesarias para controlar los peligros y garantizar la aptitud de un producto para el consumo humano. [...]

2018-19
Grau en Microbiologia [816]
3 documents

Course materials : 13 records found   1 - 10next  jump to record:
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.