visitant ::
identificació
Dipòsit Digital de Documents de la UAB
Cerca
Lliura
Ajuda
Personalitza
Les vostres alertes
Els vostres cistells
Les vostres cerques
Servei de Biblioteques
Sobre el DDD
Català
English
Español
Pàgina inicial
> Resultats de la cerca: Rodríguez-Jerez, José Juan.
qualsevol camp
resum
filiació institucional
assignatura
autor
authorcount
codi assignatura
codi pla d'estudis
codi titulació
primera pàgina
text complet
forma
codi subvenció
issn
número
matèria
orcid
pla d'estudis
professor
publicació
número de registre
col·lecció
paraula clau
títol
titulació
any
Consells de cerca
Cerca avançada
Cerca col·leccions:
*** qualsevol col·lecció pública ***
1611: Revista d'història de la...
452°F : revista de teoria de l...
Adhesius
Adhesius polítics
El Sincrotró ALBA
Antoni Lloret
Anàlisi
Grup de Recerca Antigona
Antiquària (abans 1801)
Anuario iet de trabajo y relac...
Anuaris i memòries
Anuario Lope de Vega
Articles
Col·laboracions periodístiques
Articles de divulgació
Articles de recerca
Ressenyes
Articles i informes de la UAB
Articles publicats
Articles publicats a la UAB
Asiadémica. Revista universita...
Fons de l'Agència de Salut Púb...
Athenea digital
Atles d'Epidermis
Atlas de los músculos del perr...
Àudio
Barcelona Lab for Urban Enviro...
Biblioteca Digital d'Història ...
Biblioteca Digital d'Història ...
Biblioteca Digital de Sobirani...
Biblioteca de Ciència i Tecnol...
Biblioteca de Comunicació i He...
Biblioteca d'Humanitats
Biblioteca de Medicina
Biblioteca Universitària de Sa...
Biblioteca de Ciències Socials
Biblioteca de Veterinària
Bernard Lesfargues
Bernard Lesfargues, audiovisua...
Bernard Lesfargues, correspond...
Bernat Lesfargues, obra de cre...
Bovis
Brumal
Butlletins
Butlletins de la UAB
Classificació de canals
Canis et felis
Capítols de llibres
Capítols de llibres de la UAB
Fons Carandell
Col·lecció Reserva Carandell (...
Manuscrits Carandell (S. XVIII...
Cartells d’eleccions autonòmiq...
Cartells d’eleccions al Parlam...
Cartells d’eleccions generals ...
Cartells d’eleccions municipal...
Cartells d’eleccions al Parlam...
Cartells polítics
Cartells promocionals
Cartells
Combinatorics, Coding and Secu...
Centre d’Estudis Demogràfics (...
Centre d'Estudis sobre dictadu...
Centre d'Història de la Ciènci...
Arts i humanitats
Ciències
Ciències de la salut i biocièn...
Ciències socials i jurídiques ...
Enginyeries
Centre d'Estudis Olímpics de ...
Chemical Ecology and Toxicolog...
Ciències Ambientals. Projectes...
Ciències de la Comunicació. Tr...
Ciències
CIMITEC-UAB
Catalan journal of linguistics
Clays and Clay Minerals
CLIL. Journal of Innovation an...
CLIL-SI. Semiimmersió en lleng...
Clínica veterinaria de pequeñ...
Centre de Lingüística Teòrica ...
ConnectinGeo
CORE en Patrimoni Cultural
CORE de Salut Mental
CORE de Ciutats Intel·ligents ...
Col·legi Oficial de Veterinari...
CRAG (Centre de Recerca en Agr...
CREAF (Centre de Recerca Ecolò...
UNITAT D'ECOLOGIA GLOBAL (CREA...
Centre de Recerca per a l’Educ...
Centre de Recerca en Sanitat A...
Cuirs i pells
Cunicultura
Catalan working papers in ling...
dA Derecho Animal
Documents d'anàlisi geogràfica
Datasets
Grup d’Investigació DCEI (Dire...
Dante e L'Arte
Declaracions mediambientals
Departament d'Economia Aplicad...
Departament d'Empresa. Documen...
designis
Didáctica, Innovación y Multim...
Dipòsit Digital de Documents d...
Disturbis
Doblele
Documentació empresarial
Documents gràfics i multimèdia
Documents institucionals
Documents institucionals de la...
Documents de recerca
Documents dels grups de recerc...
Doletiana
Grup de Recerca Drets dels Tre...
Grup de Recerca en Dret Penal ...
David Rosenthal
Dynamis
Environmental and Climate Econ...
E-ciències jurídiques
Enseñanza de las ciencias
CRiEDO (Centre de Recerca i Es...
Educar
Eficàcia de la Formació (EFI)
Eines d'Innovació Docent en Ed...
ELCVIA
Estudios de lingüística del es...
EMIGRA Working Papers
Enginyeria Electrònica. PFC
Enginyeria Informàtica. PFC
Enginyeria de Materials. PFC
Enginyeria. Projectes de final...
Enginyeria Química. PFC
Enginyeria Tècnica Industrial....
Enginyeria Tècnica en Informàt...
Enginyeria Tècnica en Informàt...
Enginyeria Tècnica de Telecomu...
Enginyeria de Telecomunicació....
Enginyeria. TFM
Enrahonar
Equinus
Escola d'Enginyeria. TFG
Estrat crític
Estudis
Estudis de la UAB
Exàmens
Exposicions de les Biblioteque...
The Security of Networks and D...
Facultat de Biociències. TFG
Biociències. TFM
Facultat Ciències de l'Educaci...
Ciències de l'Educació, TFM
Facultat de Ciències. TFG
Ciències. TFM
Facultat de Ciències de la Com...
Facultat de Ciències de la Com...
Ciències de la Comunicació. TF...
Facultat de Dret. TFG
Facultat d’Economia i Empresa....
Facultat de Filosofia i Lletre...
Filosofia i Lletres. TFM
Facultat de Medicina. TFG
Facultat de Ciències Polítique...
Ciències Polítiques i Sociolog...
Facultat de Psicologia. TFG
Psicologia. TFM
Facultat de Traducció i d'Inte...
Traducció i Interpretació. TFM
Facultat de Veterinària. TFG
Veterinària. TFM
Faventia
Institut de Recerca contra la ...
Focus on international migrati...
Fons històric de veterinària
Llibres històrics de veterinàr...
Revistes històriques de veteri...
Fons personals i institucional...
Fotografies
Fotografies de la UAB
Ferran Sunyer i Balaguer
Ferran Sunyer i Balaguer, corr...
FUABFormació
Grup de Recerca en Remugants (...
Gabinet de Comunicació i Educa...
Grup d'Estudis sobre Immigraci...
Grup d'Electroquímica, Fotoquí...
GENOCOV
Geologica acta
Globalització, Educació i Polí...
Grup d’Estudis República i Dem...
Gestió Aeronàutica. PFC
Group on Interactive Coding of...
Grup de Recerca en Compostatge...
GIES (Grup de Recerca en Estrè...
Grup de nanoenginyeria de mate...
Gossos / Cinofília
grafica
Grafo Working Papers
Grup de Recerca en Desistiment...
GREDICS (Grup de Recerca en Di...
Gresc@ (Grup de Recerca en Edu...
Grup de Recerca Educació i Tre...
GRISS (Grup de Recerca en Imat...
Grup de Recerca en Publicitat ...
Grup de Recerca Mètodes i Apli...
Grup d’Investigació en Estruct...
Grup de recerca Tradumàtica
Centres i grups de recerca (pr...
GSD (Grup de sistemes dinàmics...
Grup de Síntesi Orgànica Ester...
Guies de Biblioteques
Eines per a la recerca
Bases de dades
Guies de les Biblioteques
Catàleg
Biblioteca de Ciència i Tecnol...
Com trobar...
Biblioteca de Comunicació i He...
Biblioteca d'Humanitats
Biblioteca de Medicina
Recursos temàtics
Biblioteca Universitària de Sa...
Serveis
Biblioteca de Ciències Socials
Biblioteca de Veterinària
Guies de l'estudiant
Guions de Ràdio Barcelona
Higher education policy
Historiae
HMiC
Doctors/es Honoris causa
Premsa aranesa
HPC4EAS (High Performance Comp...
Institut d’Investigació i Inno...
Grup de Recerca en Infància i...
Integrated Assessment: Sociolo...
Institut de Biotecnologia i de...
Institut Català de Nanociència...
Institut Català de Paleontolog...
Institut de Ciències Polítique...
Institut de Ciència i Tecnolog...
Institut de Dret i Tecnologia ...
Integrated Earth System Dynami...
Institut de Govern i Polítique...
Institut d'Investigació en Cie...
Institut d'Investigació Biomèd...
Imbalance-P
Institut de Neurociències (INc...
Institut de la Comunicació de ...
Indialogs
Informes anuals
Informes anuals d'empresa
Informes anuals de la UAB
Informes de projectes
Informes de sostenibilitat
Grup d'Innovació Docent de la ...
Inter Asia papers
Institut de Recerca de l’Espor...
Isogloss
ISOR (Investigacions en Sociol...
Inspecció veterinària d'escorx...
José Agustín Goytisolo
José Agustín Goytisolo, àudio
José Agustín Goytisolo, corres...
José Agustín Goytisolo, dedica...
José Agustín Goytisolo, docume...
José Agustín Goytisolo, docume...
José Agustín Goytisolo, fotogr...
José Agustín Goytisolo, obra c...
José Agustín Goytisolo, obra d...
José Agustín Goytisolo, recone...
José Agustín Goytisolo, vídeos
Jordi Arbonès
Jordi Arbonès, activitats prof...
Jordi Arbonès, altra documenta...
Jordi Arbonès, correspondència
Jordi Arbonès, dedicatòries
Jordi Arbonès, documentació pe...
Jordi Arbonès, fotografies
Jordi Arbonès, obra creativa
Jordi Arbonès, obra de creació...
Jordi Arbonès, obra de creació...
Jordi Arbonès, reconeixement i...
Jaume Camps
Jaume Camps, activitat profess...
Jaume Camps, apunts
Jaume Camps, congressos
Jaume Camps, documentació pers...
Jaume Camps, fotografies
Jaume Camps, il·lustracions
Jesús Moncada
Jesús Moncada, dibuixos
Journal of Catalan Intellectua...
Contribucions a jornades i con...
Contribucions a jornades i con...
Materials promocionals
Jornades i congressos de la UA...
Jornades d’Innovació Docent de...
Jaume Roca
Jaume Roca, activitat professi...
Jaume Roca, apunts
Jaume Roca, congressos
Jaume Roca, documentació alien...
Jaume Roca, documentació perso...
Bellaterra journal of teaching...
Karanos. Bulletin of Ancient M...
Laboratori de Periodisme i Com...
Laboratori d'Anàlisi Instrumen...
Links & Letters
Language design
Langue(s) & Parole
Laboratori de Prospectiva i Re...
Lectora
London International Advertisi...
LIEC (Llenguatge i Ensenyament...
Limnética
Llibres
Llibres de la UAB
Llibres i col·leccions
Llibres i col·leccions de la U...
Laboratori de Mesures Magnètiq...
Grup de Recerca en Comunicació...
Locus amoenus
Manuscrits (S. XI-XIX)
Manuscrits
Mapes
Mapes de la Guerra Civil Espan...
Col·lecció Martí Gelabertó de ...
Materials acadèmics
Material de curs UAB
Materials didàctics
Materials Matemàtics
Mathematical programming
Matança del porc
Memòria Càrnia Digital (MCD)
Maria Dolores Baucells
María Dolores Baucells, articl...
María Dolores Baucells,contrib...
María Dolores Baucells, docume...
María Dolores Baucells, materi...
Memòria Digital d'Escorxadors ...
Memòria Digital d’Etnologia Ve...
Memòria Digital de Producció A...
Memòria Digital de la Vida Rur...
Medievalia
Memòria personal
Memòries de titulacions
Methodos
Memòria Forestal Digital (MFD)
Memòria Gastronòmica Digital (...
Grup de Micologia Veterinària
Minescope
Mirabilia
MIRAS (Mediació i Interpretaci...
Mitologías hoy
Workshop MRAMA
Miquel Tomàs Ondiviela
Multimèdia
Multimèdia de la UAB
No drets
Nuevas de Indias. Anuario del ...
Observatori de la Tordera
Material obsolet
Ontology studies
Orsis
Ovis
PACTE (Procés d'Adquisició de ...
Papers
Patents
Grup de Recerca en Psicologia ...
Pere Calders
Pere Calders, activitats profe...
Pere Calders, àudio
Pere Calders, correspondència
Pere Calders, documentació per...
Pere Calders, fotografies
Pere Calders, obra creativa
Pere Calders, reconeixement i ...
Pere Calders, vídeos
Pendent
Perifèria
Produccions de la Facultat de ...
Publicitat institucional UAB
Plans de gestió de dades (PGD)
Ponències i comunicacions
Ponències i comunicacions de l...
Porci
Postals
Postals de Catalunya
Postals d'Espanya
Pòsters
Pòsters de la UAB
Pedro Pascual
Pedro Pascual, apunts
Pedro Pascual, correspondència
Premsa política
Pragmàtiques (S. XVI-XIX)
Prepublicacions
Prepublicacions de la UAB
Presentacions
Presentacions de la UAB
Papers : Regió Metropolitana d...
Guies docents
Programes radiofònics
prova
Publiradio
Publicacions matemàtiques
Publicacions periòdiques
Publicacions periòdiques de la...
Publicacions de la Secció de M...
Papers del CEDOC
Quaderns d'italià
Quaderns
Quaderns de psicologia
Questiones Publicitarias
Centre d’Estudis Sociològics s...
Revistes antigues d'art i cult...
Revista clínica electrónica en...
Recursos docents
Recursos docents - Servei de B...
Recercat (pendents de repassar...
Recerca musicològica
Grup de Fiabilitat de Disposit...
Redes
Revista española de economia
ReGroc : revista de gramática ...
REICIT, Recerca en Estudis Int...
República i republicanisme
Residus en carns
Revistes de fons antic
Revibec
Revisar
Revisió càrregues automàtiques
Revisió Biblioteca de Ciència ...
Revisió Biblioteca de Comunic...
Revisió Biblioteca d'Humanita...
Revisió Biblioteca de Medicin...
Revisió de les revistes UAB
Revisió Biblioteca Università...
Revisió Biblioteca de Cièncie...
Revisió Unitat Tècnica i de P...
Revisió Biblioteca de Veterin...
Revistes
Revista de psicología del depo...
Revistes de la UAB
RIDEG. Revista Interdisciplina...
Ramón Ortiz Fornaguera
Ramón Ortiz Fornaguera. Corres...
Ramón Ortiz Fornaguera. Docume...
Ramón Ortiz Fornaguera. Trebal...
Rúbrica contemporanea
Ruta comunicación
Scriptum digital
Selecciones avícolas
Security of Networks and Distr...
Soberanía alimentaria
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
SORT
Sostenibilitat i Prevenció Amb...
SPIN-PORICS
Studia aurea
Studia aurea monográfica
Treballs d'arqueologia
Tiempo devorado
Tesis doctorals
Tesis doctorals de la UAB
Treballs de Fi de Grau
Premis UAB. TFG
Toro fer
Revista Tradumàtica
TransMedia Catalonia
Treballs de recerca i projecte...
Treballs de recerca i projecte...
Treballs de construcció de tip...
Trichinella
Grup de recerca en Traducció d...
UAB Divulga
3 Qüestions. Divulgació Cientí...
Càpsules de recerca NEO
UAB Divulga videos
Fons patrimonial
UAB Innova
Unitat d’Assessorament Psicope...
Grup de Recerca Epidemiologia ...
Unitat de Fonaments de l'Anàli...
Unitat d'Historia Econòmica. D...
Unitat de Patologia Murina i C...
Veterinària. Treballs
Qualitat d'Aliments d'Origen A...
Zoonosi i Una Sola Salut (ONE ...
Vídeos de les Biblioteques de ...
Vídeos
Vídeos de la UAB
Vivat academia
WaterInnEU
Grup de recerca Wildlife Ecolo...
Wormwood review
Working papers
Working papers de la UAB
Xavier Fàbregas
Xavier Fàbregas i Comadran, ar...
Xavier Fàbregas i Comadran, co...
Xavier Fàbregas i Comadran, do...
Xavier Fàbregas i Comadran, ma...
Xavier Fàbregas i Comadran, mu...
Ordena'ls per:
Mostrar els resultats:
Format de visualizació:
el darrer primer
títol
autor
any
asc.
desc.
- o prioritzar per -
semblança de paraules
10 resultats
25 resultats
50 resultats
100 resultats
250 resultats
500 resultats
llista única
dividit per col·lecció
BibTeX
Citation
CSV
HTML brief
HTML detailed
HTML MARC
HTML photo captions only
HTML portfolio
METS
Untitled
Untitled
Untitled
XML Dublin Core
XML MARC
Resultats globals:
118
registres trobats en 0.02 segons.
Articles
,
4
registres trobats
Contribucions a jornades i congressos
,
3
registres trobats
Documents de recerca
,
16
registres trobats
Materials acadèmics
,
94
registres trobats
Documents gràfics i multimèdia
,
1
registres trobats
Articles
4
registres trobats
1.
11 p, 1.5 MB
Bactericidal efficacy of UV activated TiO2 nanoparticles against Gram-positive and Gram-negative bacteria on suspension Eficacia bactericida de nanopartículas de TiO2 activadas por luz UV contra bacterias Gram-positivas y Gram-negativas en suspensión
/
Ripolles-Avila, Carolina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Martínez-García, María
(Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Innovació. Recerca i Transfèrencia en Tecnologia dels Aliments (CIRTTA)) ;
Hascoët, Anne-Sophie
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Rodríguez-Jerez, José Juan.
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Two different TiO nanoparticles, NM101 and NM105, were evaluated against a range of Gram-positive (Staphylococcus aureus, Bacillus cereus, Lactobacillus casei, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus lactis) and Gram-negative (Salmonella enterica var. [...]
2019 -
10.1080/19476337.2019.1590461
CYTA - Journal of Food
,
Vol. 17 Núm. 1 (enero 2019)
, p. 408-418
Registre complet
-
2.
14 p, 1.9 MB
Quantitative and Compositional Study of Monospecies Biofilms of Spoilage Microorganisms in the Meat Industry and Their Interaction in the Development of Multispecies Biofilms
/
Ripolles-Avila, Carolina
;
García Hernández, Nerea
;
Brayan H. Cervantes,Huamán
;
Mazaheri, Tina
;
Rodríguez-Jerez, José Juan
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Food spoilage is a serious problem in the food industry, since it leads to significant economic losses. One of its main causes is the cross-contamination of food products from industrial surfaces. Three spoilage bacterial species which are highly present in meat and the gastrointestinal tract of chickens were selected: Pseudomonas fragi, Leuconostoc gasicomitatum, and Lactobacillus reuteri. [...]
2019 -
10.3390/microorganisms7120655
Microorganisms
,
Vol. 7 (2019)
, p. 1-14
Registre complet
-
3.
14 p, 2.6 MB
Microbial ecology evaluation of an iberian pig processing plant through implementing sch sensors and the influence of the resident microbiota on Listeria monocytogenes
/
Hascoët, Anne-Sophie
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Ripolles-Avila, Carolina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Guerrero-Navarro, Alfons Eduard
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Rodríguez-Jerez, José Juan
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
There is a whole community of microorganisms capable of surviving the cleaning and disinfection processes in the food industry. These persistent microorganisms can enhance or inhibit biofilm formation and the proliferation of foodborne pathogens. [...]
2019 -
10.3390/app9214611
Applied sciences (Basel)
,
Vol. 9 Núm. 21 (january 2019)
, p. 4611
Registre complet
-
4.
15 p, 1.6 MB
The effects of dry, humid and wear conditions on the antimicrobial efficiency of triclosan-containing surfaces
/
Ríos-Castillo, Abel Guillermo
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Ripolles-Avila, Carolina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Rodríguez-Jerez, José Juan
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
This study evaluated the effects of triclosan-containing polyester surfaces under various conditions at concentrations of between 400 ppm and 850 ppm. Staphylococcus aureus was chosen for the tests because it rapidly develops resistance to many antimicrobial agents. [...]
2019 -
10.3390/app9081717
Applied sciences (Basel)
,
Vol. 9 Núm. 8 (january 2019)
, p. 1717
Registre complet
-
Contribucions a jornades i congressos
3
registres trobats
1.
5 p, 3.5 MB
Visión general de los métodos rápidos y miniaturizados, y la automatización en microbiología
/
Rodríguez-Jerez, José Juan
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2016
Workshop MRAMA
. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès,
XV (2016)
Registre complet
-
2.
6 p, 3.5 MB
Uso de sensores de superficie y métodos rápidos para controlar la contaminación ambiental en las industrias alimentarias: hacia el control online
/
Montañez Izquierdo, Vanessa Yelina
;
Ríos Castillo, Abel Guillermo
;
Fontecha Umaña, Fabio
;
Rodríguez-Jerez, José Juan
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2012
Workshop MRAMA
. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès,
Núm. XI (2012)
Registre complet
-
3.
7 p, 5.2 MB
Microscopía de epifluorescencia
/
Fuster Valls, Núria
;
Marín de Mateo, Mercedes
;
Rodríguez-Jerez, José Juan
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2003
Workshop MRAMA
. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès,
Núm. II (2003)
Registre complet
-
Documents de recerca
16
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
1.
241 p, 3.0 MB
Desarrollo de biofilms de listeria monocytogenes y microbiota acompañante en instalaciones cárnicas: cuantificación, acción sinérgica y antagonista
/
Hascoët, Anne-Sophie
;
Rodríguez-Jerez, José Juan,
dir. ;
Ripollés Ávila, Carolina,
dir. ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
La inocuidad alimentaria tiene por objetivo garantizar la ausencia, o por lo menos, asegurar un nivel seguro y aceptable, de peligros en los alimentos que puedan perjudicar la salud de los consumidores. [...]
Food safety can be defined as the absence, or at least as safe and acceptable levels, of hazards in food that can affect health consumers. These food safety hazards can be classified as microbiological, chemical or physical. [...]
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2019.
Registre complet
-
2.
253 p, 3.4 MB
Supervivencia de listeria monocytogenes sobre superficies de contacto con alimentos : un abordaje multidisciplinar de un problema complejo
/
Ripollés Ávila, Carolina
;
Rodríguez-Jerez, José Juan,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
La inocuidad alimentaria es una de las principales preocupaciones con relación al desarrollo industrial de los alimentos. Esto se debe principalmente a las enfermedades de transmisión alimentaria, que son uno de los problemas más relevantes en el mundo contemporáneo y una causa importante, en cuanto a la reducción de la productividad económica. [...]
Food safety is one of the biggest concerns of food industrial development. This is mainly related to foodborne diseases, which are one of the most relevant health problems in the contemporary world and an important cause of reduced economic productivity. [...]
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, junio de 2018.
Registre complet
-
3.
204 p, 2.8 MB
Estudio de la formación y eliminación del fouling, biofouling y biofilms en la industria láctea
/
Guerrero Navarro, Alfons Eduard
;
Rodríguez-Jerez, José Juan,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Ríos Castillo, Abel Guillermo,
dir. ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El trabajo aquí contenido está englobado dentro del Proyecto Europeo ENTHALPY (EU-FP7), un proyecto multidisciplinar y multinacional, donde se busca la mejora de la industria lechera europea, mediante la innovación en la tecnología, optimización de procesos y mejora de la gestión de las empresas. [...]
This work is a part of the European project ENTHALPY (EU-FP7), a multidisciplinary and multinational project with the objective of improving the European dairy industry, using innovative technology, process optimization and better business management. [...]
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, diciembre 2017.
Registre complet
-
4.
60 p, 2.6 MB
Evaluación de la capacidad de formación de biofilms por parte de cepas salvajes de Listeria monocytogenes resistentes a amonio cuaternario : análisis, cuantificación y detección
/
Berrón Jiménez, Albert
;
Rodríguez-Jerez, José Juan,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
La listeriosis es una de las enfermedades transmitida por los alimentos que presenta una sintomatología más grave, por ello el control de Listeria monocytogenes en la industria alimentaria es, actualmente, una importante preocupación. [...]
Listeriosis is a foodborne disease that shows symptoms of high severity. Nowadays, the control of Listeria monocytogenes is a major concern in the food industry. In this study, three different strains of Listeria spp. [...]
Univers 2016
Registre complet
-
5.
23 p, 603.6 KB
Evaluación del óxido de titanio para evitar la formación de biofilms
/
Ripolles-Avila, Carolina
;
Rodríguez-Jerez, José Juan,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments.) ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Inasmuch as the presence of biofilms in the Food Industry is one of the most important problems, both technological and Public Health, it is important to avoid the development of these biofilms in food contact surfaces or, if they are already established, it is important to destroy them. [...]
2013
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
2 documents
Registre complet
-
6.
218 p, 928.8 KB
Estudio de la eficacia bactericida y bacteriostática de productos químicos embebidos en materiales
/
Fontecha Umaña, Fabio
;
Rodríguez-Jerez, José Juan,
dir. ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Las superficies que entran en contacto con alimentos, tanto a nivel de industrias alimentarias como en los hogares, son una de las principales vías de contaminación, ya que son colonizadas por microorganismos patógenos capaces de formar biofilms, convirtiéndose en reservorios que pueden estar implicados en contaminaciones cruzadas. [...]
Surfaces in contact with food, both in food industries and houses, are one of the main causes of contamination. This is because they may be colonized by pathogenic microorganisms capable of forming biofilms, and may become reservoirs that can be involved in crosscontamination. [...]
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015
Registre complet
-
7.
196 p, 1.3 MB
Evaluación del nivel de contaminación de superficies y la eficacia de productos desinfectantes a corto y largo plazo : : nuevos métodos
/
Ríos Castillo, Abel Guillermo
;
Rodríguez-Jerez, José Juan,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
La prevención de la contaminación bacteriana desde las superficies en los ambientes de elaboración de alimentos, industrias de este sector y ambientes domésticos, requiere de productos desinfectantes que sean efectivos frente a distintas especies microbianas, que sean seguros durante su empleo y que tengan acción bactericida residual para proteger a las superficies de la adhesión bacteriana. [...]
In prevention of the bacterial contamination from surfaces in the food processing environments, industries in this sector and domestic environments requires disinfectant products that have to be effective against different bacterial species, safe during their use and have bacterial residual action to protect surfaces of the bacterial adhesion. [...]
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2014
Registre complet
-
8.
163 p, 1.8 MB
Métodos convencionales, rápidos y alternativos para el control microbiológico de la higiene en superficies
/
Montañez Izquierdo, Vanessa Yelina
;
Rodríguez-Jerez, José Juan,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Salas Vázquez, Dora Isela,
dir. (ITRAM HIGIENE) ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Las superficies contaminadas representan una de las principales vías de transmisión de microorganismos a lo largo de la cadena alimentaria, y se sitúan como el segundo factor más frecuente de contaminación cruzada de los alimentos. [...]
Contaminated surfaces are one of the main routes of transmission of microorganisms throughout the food chain, and are placed as the second most common factor of cross-contamination. In food industry, besides hard surfaces (glass, metal, and organic polymeric materials), staff clothing and various textile materials (synthetic and natural) used during food processing are also considered a potential source to transfer pathogens to food. [...]
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2013
Registre complet
-
9.
254 p, 1.9 MB
Aplicació de protocols de biologia molecular per a la detecció de patògens en la indústria d'alimentació infantil
/
Rodríguez Maturano, Cristina
;
Rodríguez-Jerez, José Juan,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Francino Martí, Olga,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Les crisis sanitàries relacionades amb els aliments han posat en evidència la complexitat del procés de producció i la necessitat d'abordar la seguretat alimentària amb un plantejament global que comprengui tota la cadena, des de les fases més primàries de la producció fins al consum, amb la prioritat bàsica de la protecció de la salut de la població. [...]
The sanitary attacks related with food have shown the complexity of the productivity process and the necessity to tackle the food safety like a global approach which includes everything from the primary steps of production to the consumption, taking into account that the priority is to protect the health of the population. [...]
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2009
Registre complet
-
10.
211 p, 1.9 MB
Evaluación de metodologías de control higiénico de superficies alimentarias y adaptación de la PCR en tiempo real como método de control de patógenos
/
Salas Vázquez, Dora Isela
;
Rodríguez-Jerez, José Juan,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Los programas de control de calidad microbiológica cada vez se aplican más a lo largo de la producción de la cadena alimentaria, siendo uno de ellos el programa de higienización. El propósito de los procedimientos de limpieza y desinfección es la destrucción de los microorganismos alterantes y de los patógenos de las superficies y del medio ambiente, para reducir el riesgo de la contaminación del alimento y evitando así la infección para los consumidores. [...]
Microbiological quality control programs are becoming more common throughout all the stages of food production; sanitation is included among these programs. The purpose of cleaning and disinfection procedures is the destruction of spoilage microbes and pathogens from surfaces and the environment, in order to minimize the risk of contamination of food and thus avoiding infection for consumers. [...]
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2009
Registre complet
-
Documents de recerca :
16
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
Materials acadèmics
94
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
1.
5 p, 107.8 KB
Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament
[
43035
] /
Mor-Mur Francesch, Montserrat
;
Ferragut Pérez, Victoria
;
Hernández Herrero, María Manuela
;
Pla Soler, Reyes
;
Rodríguez Jerez, José Juan
;
Roig Sagués, Artur Xavier
;
Trujillo Mesa, Antonio José
;
Castillo Zambudio, Manuel
;
Saldo Periago, Jordi
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...]
En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]
2020-21
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal
[
1364
]
3 documents
Registre complet
-
2.
5 p, 104.6 KB
Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva
[
103963
] /
Rodríguez Jerez, José Juan
;
Ripolles Avila, Carolina
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals en el disseny higiènic de les instal·lacions. 3. Identificar els diferents sistemes d'avaluació de la seguretat alimentària aplicades a les instal·lacions. [...]
1. Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas. 2. Demostrar que conoce las bases fundamentales en el diseño higiénico de las instalaciones. 3. [...]
2020-21
Grau en Veterinària
[
955
]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
3 documents
Registre complet
-
3.
6 p, 111.0 KB
Nutrició Humana
[
103268
] /
Rodríguez Jerez, José Juan
;
Porta Oliva, Mireia
;
Ripolles Avila, Carolina
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
1. - Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques de nutrició humana. 2. - Demostrar que coneix les bases fisiològiques i bioquímiques del metabolisme de les diferents substàncies nutritives i les necessitats i recomanacions nutricionals. [...]
1. - Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas de nutrición humana. 2. - Demostrar que conoce las bases fisiológicas y bioquímicas del metabolismo de las diferentes sustancias nutritivas y las necesidades y recomendaciones nutricionales. [...]
2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
3 documents
Registre complet
-
4.
5 p, 106.8 KB
Sistemes de Qualitat i Eines de Gestió Mediambiental
[
103244
] /
Rodríguez Jerez, José Juan
;
Mor-Mur Francesch, Montserrat
;
Barrena Gomez, Raquel
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals d'ecologia industrial i la gestió de residus. 3. Identificar els diferents sistemes de tractament d'aigües residual i la seva caracterització. [...]
1. Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas. 2. Demostrar que conoce las bases fundamentales de ecología industrial y la gestión de residuos. [...]
2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
3 documents
Registre complet
-
5.
6 p, 109.2 KB
Productes Alimentosos
[
103239
] /
Rodríguez Jerez, José Juan
;
Porta Oliva, Mireia
;
Ripolles Avila, Carolina
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'assignatura "Productes Alimentosos" és una assignatura de formació inicial que pretén introduir l'alumne al món dels aliments, presentant d'una forma general tots els aspectes relatius a la seva importància en relació al seu consum a la nostra societat, la seva composició fonamental, propietats nutritives i funcionals i aspectes comercials i reguladors, així com les seves aptituds tecnològiques. [...]
La asignatura "Productos Alimenticios" es una asignatura de formación inicial que pretende introducir al alumno en el mundo de los alimentos, presentando de una forma general todos los aspectos relativos a su importancia en relación a su consumo en nuestra sociedad, su composición fundamental, propiedades nutritivas y funcionales y aspectos comerciales y reguladores, así como sus aptitudes tecnológicas. [...]
2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
3 documents
Registre complet
-
6.
7 p, 115.5 KB
Higiene i Inspecció dels Aliments
[
102632
] /
Roig Sagués, Artur Xavier
;
Hernández Herrero, María Manuela
;
López Sabater, Emilio Ignacio
;
Rodríguez Jerez, José Juan
;
Ripolles Avila, Carolina
;
Grau García, Simó
;
Vila Brugalla, Montserrat
;
Vila Sanmiquel, Pere
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de: Valorar la innocuïtat i comestibilitat dels aliments elaborats als establiments alimentaris i emetre dictàmens sobre la seva aptitud per al consum 1 Auditar els requisits higiènics que han de complir les diferents establiments alimentaris Implementar el sistema d'autocontrol d'una industria alimentària Dissenyar i aplicar els sistemes APPCC als processos d'elaboració dels diferents productes alimentosos i auditar el seu correcte funcionament Dictaminar sobre la idoneïtat pel sacrifici dels animals d'abastament Dictaminar sobre la idoneïtat pel consum dels productes obtinguts dels animals sacrificats als Escorxadors.
Al finalizar la asignatura el alumno deberá saber: Valorar la inocuidad y comestibilidad de los alimentos elaborados en los establecimientos alimentarios 1 Valorar la inocuidad y comestibilidad de los alimentos elaborados en los establecimientos alimentarios y emitir dictámenes sobre su aptitud para el consumo Auditar los requisitos higiénicos que deben cumplir las diferentes establecimientos alimentarios Implementar el sistema de autocontrol de una industria alimentaria Diseñar y aplicar los sistemas APPCC a los procesos de elaboración de los diferentes productos alimenticios y auditar su correcto funcionamiento Dictaminar sobre la idoneidad para el sacrificio de los animales de abasto Dictaminar sobre la idoneidad para el consumo de los productos obtenidos de los animales sacrificados en los mataderos.
2020-21
Grau en Veterinària
[
955
]
3 documents
Registre complet
-
7.
6 p, 112.4 KB
Seguretat Alimentària i Zoonosi
[
102631
] /
Darwich Soliva, Laila
;
Casal Fàbrega, Jordi
;
Castellà Espuny, Joaquín
;
Ferrer Bermejo, David
;
Hernández Herrero, María Manuela
;
López Sabater, Emilio Ignacio
;
Rodríguez Jerez, José Juan
;
Roig Sagués, Artur Xavier
;
Ortuño Romero, Ana Maria
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
1 L'objectiu d'aquesta assignatura és proporcionar una introducció a les tasques dels veterinaris que treballen en qüestions de salut pública, com ara el control de malalties transmissibles dels animals als humans (zoonosis) i la implementació de mesures per garantir la seguretat dels aliments, tant des del punt de vista de l'administració com de les empreses alimentàries. [...]
El objetivo de esta asignatura es proporcionar una introducción a las tareas de los veterinarios que trabajan en cuestiones de salud pública, tales como el control de enfermedades transmisibles de los animales a los humanos (zoonosis) 1 humanos (zoonosis) y la implementación de medidas para garantizar la seguridad de los alimentos, tanto desde el punto de vista de la administración como de las empresas alimentarias. [...]
2020-21
Grau en Veterinària
[
955
]
3 documents
Registre complet
-
8.
5 p, 104.6 KB
Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva
[
103963
] /
Rodríguez Jerez, José Juan
;
Ripolles Avila, Carolina
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals en el disseny higiènic de les instal·lacions. 3. Identificar els diferents sistemes d'avaluació de la seguretat alimentària aplicades a les instal·lacions. [...]
1. Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas. 2. Demostrar que conoce las bases fundamentales en el diseño higiénico de las instalaciones. 3. [...]
2019-20
Grau en Veterinària
[
955
]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
3 documents
Registre complet
-
9.
6 p, 111.0 KB
Nutrició Humana
[
103268
] /
Rodríguez Jerez, José Juan
;
Porta Oliva, Mireia
;
Ripolles Avila, Carolina
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
1. - Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques de nutrició humana. 2. - Demostrar que coneix les bases fisiològiques i bioquímiques del metabolisme de les diferents substàncies nutritives i les necessitats i recomanacions nutricionals. [...]
1. - Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas de nutrición humana. 2. - Demostrar que conoce las bases fisiológicas y bioquímicas del metabolismo de las diferentes sustancias nutritivas y las necesidades y recomendaciones nutricionales. [...]
2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
3 documents
Registre complet
-
10.
5 p, 107.0 KB
Sistemes de Qualitat i Eines de Gestió Mediambiental
[
103244
] /
Rodríguez Jerez, José Juan
;
Mor-Mur Francesch, Montserrat
;
Barrena Gomez, Raquel
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals d'ecologia industrial i la gestió de residus. 3. Identificar els diferents sistemes de tractament d'aigües residual i la seva caracterització. [...]
1. Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas. 2. Demostrar que conoce las bases fundamentales de ecología industrial y la gestión de residuos. [...]
2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
3 documents
Registre complet
-
Materials acadèmics :
94
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
Documents gràfics i multimèdia
1
registres trobats
1.
Desinfección de superficies, productos y alimentos
/
Rodríguez-Jerez, José Juan
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Aportacions divulgatives del personal docent i de recerca de la UAB en relació amb la pandèmia del coronavirus.
2020 (
La UAB respon
)
Registre complet
-
Vegeu també: autors amb noms similars
9
Rodríguez-Jerez, José Juan
16
Rodríguez-Jerez, José Juan,
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una
alerta personal
via correu electrònic o subscribiu-vos al
canal RSS
.