Resultats globals: 1 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 1 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
21 p, 861.4 KB Evaluation of red wines antioxidant capacity by means of a voltammetric e-tongue with an optimized sensor array / Cetó Alsedà, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Apetrei, Constantin (Universitatea Dunărea de Jos. Departamentul de Chimie, Fizică și Mediu) ; Valle Zafra, Manuel del (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Rodríguez-Méndez, Maria Luz (Universidad de Valladolid. Departamento de Química Inorgánica)
In this work, two sets of voltammetric sensors -prepared using different strategies- have been combined in an electronic tongue to evaluate the complete antioxidant profile of red wines. To this aim, wine samples were analyzed with the whole set of sensors. [...]
2014 - 10.1016/j.electacta.2013.12.079
Electrochimica acta, Vol. 120 (Feb. 2014) , p. 180-186  

Vegeu també: autors amb noms similars
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.