Resultados globales: 4 registros encontrados en 0.02 segundos.
Artículos, Encontrados 3 registros
Documentos de investigación, Encontrados 1 registros
Artículos Encontrados 3 registros  
1.
14 p, 1.7 MB Effect of the degree of polymerization of fructans on ex vivo fermented human gut microbiome / Astó, Erola (Universitat de Barcelona. Department of Nutrition, Food Science and Gastronomy) ; Méndez, Iago (AB-Biotics. S.A. ESADE Creapolis) ; Rodríguez-Prado, Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Animal Nutrition and Welfare Service (SNIBA)) ; Cuñé, Jordi (Devicare S.A.) ; Espadaler, Jordi (AB-Biotics S.A.) ; Farran-Codina, Andreu (Universitat de Barcelona. Department of Nutrition, Food Science and Gastronomy)
Prebiotic supplements are used to promote gastrointestinal health by stimulating beneficial bacteria. The aim of this study was to compare the potential prebiotic effects of fructans with increasing degrees of polymerization, namely fructooligosaccharides (FOS) and inulins with a low and high polymerization degree (LPDI and HPDI, respectively), using an ex vivo fermentation system to simulate the colonic environment. [...]
2019 - 10.3390/nu11061293
Nutrients, Vol. 11 Núm. 6 (june 2019) , p. 1293  
2.
11 p, 1.4 MB The use of an activity monitoring system for the early detection of health disorders in young bulls / Belaid, Mohammed Anouar (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rodríguez-Prado, María (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Chevaux, Eric (Lallemand SAS. R&D Animal Nutrition) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Bulls (n = 770, average age = 127 days, SD = 53 days of age) were fitted with an activity monitoring device for three months to study if behavior could be used for early detection of diseases. The device measured the number of steps, lying time, lying bouts, and frequency and time of attendance at the feed bunk. [...]
2019 - 10.3390/ani9110924
Animals, Vol. 9 Núm. 11 (november 2019) , p. 924  
3.
11 p, 278.1 KB Performance, behaviour and meat quality of beef heifers fed concentrate and straw offered as total mixed ration or free-choice / Iraira Higueras, Sergio Patricio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Madruga Criado, Ana (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Pérez Juan, María (IRTA-Monells. Department of Product Quality) ; Ruíz de la Torre, José Luís (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rodriguez Prado, María (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Manteca Vilanova, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ferret i Quesada, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Eighteen Simmental heifers were fed concentrate and barley straw offered as a total mixed ration (TMR) or separately as a free choice (FCH) to compare performance, behaviour, and meat quality. The heifers were assigned to treatments in a randomized complete block design. [...]
2015 - 10.5424/sjar/2015134-8003
Spanish journal of agricultural research, Vol. 13, Núm. 4 (2015) , art. e0610  

Documentos de investigación Encontrados 1 registros  
1.
237 p, 2.0 MB Factores que afectan a la fermentación microbiana y al perfil y flujo de aminoácidos de las bacterias asociadas con las fracciones líquida y sólida en un sistema de cultivo continuo / Rodríguez Prado, María ; Calsamiglia, Sergio, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El objetivo de esta tesis fue el estudio de los factores que afectan al perfil y flujo de AA microbianos del rumen, utilizando las bacterias obtenidas de las fracciones líquida (BL) y sólida (BS), en un sistema de cultivo continuo (SCC). [...]
The objective of this Thesis was the study of the factors affecting the profile and flow of AA from bacterial origin from the rumen, using liquid (LAB) or solid (SAB) associated bacteria composition data in continuous culture (CC). [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2004  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.