visitant ::
identificació
Dipòsit Digital de Documents de la UAB
Cerca
Lliura
Ajuda
Personalitza
Les vostres alertes
Els vostres cistells
Les vostres cerques
Servei de Biblioteques
Sobre el DDD
Català
English
Español
Pàgina inicial
> Resultats de la cerca: Roig-Sagués, Artur X.
qualsevol camp
resum
filiació institucional
assignatura
autor
authorcount
codi assignatura
codi pla d'estudis
codi titulació
primera pàgina
text complet
forma
codi subvenció
issn
número
matèria
orcid
pla d'estudis
professor
publicació
número de registre
col·lecció
paraula clau
títol
titulació
any
Consells de cerca
Cerca avançada
Cerca col·leccions:
*** qualsevol col·lecció pública ***
1611: Revista d'història de la...
452°F : revista de teoria de l...
Adhesius
Adhesius polítics
El Sincrotró ALBA
Antoni Lloret
Anàlisi
Grup de Recerca Antigona
Antiquària (abans 1801)
Anuario iet de trabajo y relac...
Anuaris i memòries
Anuario Lope de Vega
Articles
Col·laboracions periodístiques
Articles de divulgació
Articles de recerca
Ressenyes
Articles i informes de la UAB
Articles publicats
Articles publicats a la UAB
Asiadémica. Revista universita...
Fons de l'Agència de Salut Púb...
Athenea digital
Atles d'Epidermis
Atlas de los músculos del perr...
Àudio
Barcelona Lab for Urban Enviro...
Biblioteca Digital d'Història ...
Biblioteca Digital d'Història ...
Biblioteca Digital de Sobirani...
Biblioteca de Ciència i Tecnol...
Biblioteca de Comunicació i He...
Biblioteca d'Humanitats
Biblioteca de Medicina
Biblioteca Universitària de Sa...
Biblioteca de Ciències Socials
Biblioteca de Veterinària
Bernard Lesfargues
Bernard Lesfargues, audiovisua...
Bernard Lesfargues, correspond...
Bernat Lesfargues, obra de cre...
Bovis
Brumal
Butlletins
Butlletins de la UAB
Classificació de canals
Canis et felis
Capítols de llibres
Capítols de llibres de la UAB
Fons Carandell
Col·lecció Reserva Carandell (...
Manuscrits Carandell (S. XVIII...
Cartells d’eleccions autonòmiq...
Cartells d’eleccions al Parlam...
Cartells d’eleccions generals ...
Cartells d’eleccions locals
Cartells d’eleccions al Parlam...
Cartells polítics
Cartells promocionals
Cartells
Combinatorics, Coding and Secu...
Centre d’Estudis Demogràfics (...
Centre d'Estudis sobre dictadu...
Centre d'Història de la Ciènci...
Arts i humanitats
Ciències
Ciències de la salut i biocièn...
Ciències socials i jurídiques ...
Enginyeries
Centre d'Estudis Olímpics de ...
Chemical Ecology and Toxicolog...
Ciències Ambientals. Projectes...
Ciències de la Comunicació. Tr...
Ciències
CIMITEC-UAB
Catalan journal of linguistics
Clays and Clay Minerals
CLIL. Journal of Innovation an...
CLIL-SI. Semiimmersió en lleng...
Clínica veterinaria de pequeñ...
Centre de Lingüística Teòrica ...
ConnectinGeo
CORE en Patrimoni Cultural
CORE de Salut Mental
CORE de Ciutats Intel·ligents ...
Col·legi Oficial de Veterinari...
CRAG (Centre de Recerca en Agr...
CREAF (Centre de Recerca Ecolò...
UNITAT D'ECOLOGIA GLOBAL (CREA...
Centre de Recerca per a l’Educ...
Centre de Recerca en Sanitat A...
Cuirs i pells
Cuirs i pells
Cunicultura
Catalan working papers in ling...
dA Derecho Animal
Documents d'anàlisi geogràfica
Datasets
Grup d’Investigació DCEI (Dire...
Dante e L'Arte
Declaracions mediambientals
Departament d'Economia Aplicad...
Departament d'Empresa. Documen...
designis
Didáctica, Innovación y Multim...
Dipòsit Digital de Documents d...
Disturbis
Doblele
Documentació empresarial
Documents gràfics i multimèdia
Documents institucionals
Documents institucionals de la...
Documents de recerca
Documents dels grups de recerc...
Doletiana
Grup de Recerca Drets dels Tre...
Grup de Recerca en Dret Penal ...
David Rosenthal
Dynamis
Environmental and Climate Econ...
E-ciències jurídiques
Enseñanza de las ciencias
CRiEDO (Centre de Recerca i Es...
Educar
Eficàcia de la Formació (EFI)
Eines d'Innovació Docent en Ed...
ELCVIA
Estudios de lingüística del es...
EMIGRA Working Papers
Enginyeria Electrònica. PFC
Enginyeria Informàtica. PFC
Enginyeria de Materials. PFC
Enginyeria. Projectes de final...
Enginyeria Química. PFC
Enginyeria Tècnica Industrial....
Enginyeria Tècnica en Informàt...
Enginyeria Tècnica en Informàt...
Enginyeria Tècnica de Telecomu...
Enginyeria de Telecomunicació....
Enginyeria. TFM
Enrahonar
Equinus
Escola d'Enginyeria. TFG
Estrat crític
Estudis
Estudis de la UAB
Exàmens
Exposicions de les Biblioteque...
The Security of Networks and D...
Facultat de Biociències. TFG
Biociències. TFM
Facultat Ciències de l'Educaci...
Ciències de l'Educació, TFM
Facultat de Ciències. TFG
Ciències. TFM
Facultat de Ciències de la Com...
Facultat de Ciències de la Com...
Ciències de la Comunicació. TF...
Facultat de Dret. TFG
Facultat d’Economia i Empresa....
Facultat de Filosofia i Lletre...
Filosofia i Lletres. TFM
Facultat de Medicina. TFG
Facultat de Ciències Polítique...
Ciències Polítiques i Sociolog...
Facultat de Psicologia. TFG
Psicologia. TFM
Facultat de Traducció i d'Inte...
Traducció i Interpretació. TFM
Facultat de Veterinària. TFG
Veterinària. TFM
Faventia
Focus on international migrati...
Fons històric de veterinària
Llibres històrics de veterinàr...
Revistes històriques de veteri...
Fons personals i institucional...
Fotografies
Fotografies de la UAB
Ferran Sunyer i Balaguer
Ferran Sunyer i Balaguer, corr...
FUABFormació
Grup de Recerca en Remugants (...
Gabinet de Comunicació i Educa...
Grup d'Estudis sobre Immigraci...
Grup d'Electroquímica, Fotoquí...
GENOCOV
Geologica acta
Globalització, Educació i Polí...
Grup d’Estudis República i Dem...
Gestió Aeronàutica. PFC
Group on Interactive Coding of...
Grup de Recerca en Compostatge...
GIES (Grup de Recerca en Estrè...
Grup de nanoenginyeria de mate...
Gossos / Cinofília
grafica
Grafo Working Papers
Grup de Recerca en Desistiment...
GREDICS (Grup de Recerca en Di...
Gresc@ (Grup de Recerca en Edu...
Grup de Recerca Educació i Tre...
GRISS (Grup de Recerca en Imat...
Grup de Recerca en Publicitat ...
Grup de Recerca Mètodes i Apli...
Grup d’Investigació en Estruct...
Grup de recerca Tradumàtica
Centres i grups de recerca (pr...
GSD (Grup de sistemes dinàmics...
Grup de Síntesi Orgànica Ester...
Guies de Biblioteques
Eines per a la recerca
Bases de dades
Guies de les Biblioteques
Catàleg
Biblioteca de Ciència i Tecnol...
Com trobar...
Biblioteca de Comunicació i He...
Biblioteca d'Humanitats
Biblioteca de Medicina
Recursos temàtics
Biblioteca Universitària de Sa...
Serveis
Biblioteca de Ciències Socials
Biblioteca de Veterinària
Guies de l'estudiant
Guions de Ràdio Barcelona
Higher education policy
Historiae
HMiC
Doctors/es Honoris causa
Premsa aranesa
HPC4EAS (High Performance Comp...
Institut d’Investigació i Inno...
Grup de Recerca en Infància i...
Integrated Assessment: Sociolo...
Institut de Biotecnologia i de...
Institut Català de Nanociència...
Institut Català de Paleontolog...
Institut de Ciències Polítique...
Institut de Ciència i Tecnolog...
Institut de Dret i Tecnologia ...
Integrated Earth System Dynami...
Institut de Govern i Polítique...
Institut d'Investigació en Cie...
Institut d'Investigació Biomèd...
Imbalance-P
Institut de Neurociències (INc...
Institut de la Comunicació de ...
Indialogs
Informes anuals
Informes anuals d'empresa
Informes anuals de la UAB
Informes de projectes
Informes de sostenibilitat
Grup d'Innovació Docent de la ...
Inter Asia papers
Institut de Recerca de l’Espor...
Isogloss
ISOR (Investigacions en Sociol...
Inspecció veterinària d'escorx...
José Agustín Goytisolo
José Agustín Goytisolo, àudio
José Agustín Goytisolo, corres...
José Agustín Goytisolo, dedica...
José Agustín Goytisolo, docume...
José Agustín Goytisolo, docume...
José Agustín Goytisolo, fotogr...
José Agustín Goytisolo, obra c...
José Agustín Goytisolo, obra d...
José Agustín Goytisolo, recone...
José Agustín Goytisolo, vídeos
Jordi Arbonès
Jordi Arbonès, activitats prof...
Jordi Arbonès, altra documenta...
Jordi Arbonès, correspondència
Jordi Arbonès, dedicatòries
Jordi Arbonès, documentació pe...
Jordi Arbonès, fotografies
Jordi Arbonès, obra creativa
Jordi Arbonès, obra de creació...
Jordi Arbonès, obra de creació...
Jordi Arbonès, reconeixement i...
Jaume Camps
Jaume Camps, activitat profess...
Jaume Camps, apunts
Jaume Camps, congressos
Jaume Camps, documentació pers...
Jaume Camps, fotografies
Jaume Camps, il·lustracions
Jesús Moncada
Jesús Moncada, dibuixos
Journal of Catalan Intellectua...
Contribucions a jornades i con...
Contribucions a jornades i con...
Materials promocionals
Jornades i congressos de la UA...
Jornades d’Innovació Docent de...
Jaume Roca
Jaume Roca, activitat professi...
Jaume Roca, apunts
Jaume Roca, congressos
Jaume Roca, documentació alien...
Jaume Roca, documentació perso...
Bellaterra journal of teaching...
Karanos. Bulletin of Ancient M...
Laboratori de Periodisme i Com...
Laboratori d'Anàlisi Instrumen...
Links & Letters
Language design
Langue(s) & Parole
Laboratori de Prospectiva i Re...
Lectora
London International Advertisi...
LIEC (Llenguatge i Ensenyament...
Limnética
Llibres
Llibres de la UAB
Llibres i col·leccions
Llibres i col·leccions de la U...
Laboratori de Mesures Magnètiq...
Grup de Recerca en Comunicació...
Locus amoenus
Manuscrits (S. XI-XIX)
Manuscrits
Mapes
Mapes de la Guerra Civil Espan...
Col·lecció Martí Gelabertó de ...
Materials acadèmics
Material de curs UAB
Materials didàctics
Materials Matemàtics
Mathematical programming
Matança del porc
Memòria Càrnia Digital (MCD)
Maria Dolores Baucells
María Dolores Baucells, articl...
María Dolores Baucells,contrib...
María Dolores Baucells, docume...
María Dolores Baucells, materi...
Memòria Digital d'Escorxadors ...
Memòria Digital d’Etnologia Ve...
Memòria Digital de Producció A...
Memòria Digital de la Vida Rur...
Medievalia
Memòria personal
Memòries de titulacions
Methodos
Memòria Forestal Digital (MFD)
Memòria Gastronòmica Digital (...
Grup de Micologia Veterinària
Minescope
Mirabilia
MIRAS (Mediació i Interpretaci...
Mitologías hoy
Workshop MRAMA
Miquel Tomàs Ondiviela
Multimèdia
Multimèdia de la UAB
No drets
Nuevas de Indias. Anuario del ...
Observatori de la Tordera
Material obsolet
Ontology studies
Orsis
Ovis
PACTE (Procés d'Adquisició de ...
Papers
Patents
Grup de Recerca en Psicologia ...
Pere Calders
Pere Calders, activitats profe...
Pere Calders, àudio
Pere Calders, correspondència
Pere Calders, documentació per...
Pere Calders, fotografies
Pere Calders, obra creativa
Pere Calders, reconeixement i ...
Pere Calders, vídeos
Pendent
Perifèria
Produccions de la Facultat de ...
Publicitat institucional UAB
Plans de gestió de dades (PGD)
Ponències i comunicacions
Ponències i comunicacions de l...
Porci
Postals
Postals de Catalunya
Postals d'Espanya
Pòsters
Pòsters de la UAB
Pedro Pascual
Pedro Pascual, apunts
Pedro Pascual, correspondència
Premsa política
Pragmàtiques (S. XVI-XIX)
Prepublicacions
Prepublicacions de la UAB
Presentacions
Presentacions de la UAB
Papers : Regió Metropolitana d...
Guies docents
Programes radiofònics
prova
Publiradio
Publicacions matemàtiques
Publicacions periòdiques
Publicacions periòdiques de la...
Publicacions de la Secció de M...
Papers del CEDOC
Quaderns d'italià
Quaderns
Quaderns de psicologia
Questiones Publicitarias
Centre d’Estudis Sociològics s...
Revistes antigues d'art i cult...
Revista clínica electrónica en...
Recursos docents
Recursos docents - Servei de B...
Recercat (pendents de repassar...
Recerca musicològica
Grup de Fiabilitat de Disposit...
Redes
Revista española de economia
ReGroc : revista de gramática ...
REICIT, Recerca en Estudis Int...
República i republicanisme
Residus en carns
Revistes de fons antic
Revibec
Revisar
Revisió càrregues automàtiques
Revisió Biblioteca de Ciència ...
Revisió Biblioteca de Comunic...
Revisió Biblioteca d'Humanita...
Revisió Biblioteca de Medicin...
Revisió Biblioteca Università...
Revisió Biblioteca de Cièncie...
Revisió Unitat Tècnica i de P...
Revisió Biblioteca de Veterin...
Revistes
Revista de psicología del depo...
Revistes de la UAB
RIDEG. Revista Interdisciplina...
Ramón Ortiz Fornaguera
Ramón Ortiz Fornaguera. Corres...
Ramón Ortiz Fornaguera. Docume...
Ramón Ortiz Fornaguera. Trebal...
Rúbrica contemporanea
Ruta comunicación
Scriptum digital
Selecciones avícolas
Security of Networks and Distr...
Soberanía alimentaria
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
SORT
Sostenibilitat i Prevenció Amb...
SPIN-PORICS
Studia aurea
Studia aurea monográfica
Treballs d'arqueologia
Tiempo devorado
Tesis doctorals
Tesis doctorals de la UAB
Treballs de Fi de Grau
Premis UAB. TFG
Toro fer
Revista Tradumàtica
TransMedia Catalonia
Treballs de recerca i projecte...
Treballs de recerca i projecte...
Treballs de construcció de tip...
Trichinella
Grup de recerca en Traducció d...
UAB Divulga
3 Qüestions. Divulgació Cientí...
Càpsules de recerca NEO
UAB Divulga videos
Fons patrimonial
UAB Innova
Unitat d’Assessorament Psicope...
Grup de Recerca Epidemiologia ...
Unitat de Fonaments de l'Anàli...
Unitat d'Historia Econòmica. D...
Unitat de Patologia Murina i C...
Veterinària. Treballs
Qualitat d'Aliments d'Origen A...
Zoonosi i Una Sola Salut (ONE ...
Vídeos de les Biblioteques de ...
Vídeos
Vídeos de la UAB
Vivat academia
WaterInnEU
Grup de recerca Wildlife Ecolo...
Wormwood review
Working papers
Working papers de la UAB
Xavier Fàbregas
Xavier Fàbregas i Comadran, ar...
Xavier Fàbregas i Comadran, co...
Xavier Fàbregas i Comadran, do...
Xavier Fàbregas i Comadran, ll...
Xavier Fàbregas i Comadran, ma...
Xavier Fàbregas i Comadran, mu...
Ordena'ls per:
Mostrar els resultats:
Format de visualizació:
el darrer primer
títol
autor
any
asc.
desc.
- o prioritzar per -
semblança de paraules
10 resultats
25 resultats
50 resultats
100 resultats
250 resultats
500 resultats
llista única
dividit per col·lecció
BibTeX
Citation
CSV
HTML brief
HTML detailed
HTML MARC
HTML photo captions only
HTML portfolio
METS
Untitled
Untitled
Untitled
XML Dublin Core
XML MARC
Resultats globals:
94
registres trobats en 0.02 segons.
Articles
,
5
registres trobats
Documents de recerca
,
11
registres trobats
Materials acadèmics
,
78
registres trobats
Articles
5
registres trobats
1.
15 p, 558.6 KB
Screening Method to Evaluate Amino Acid-Decarboxylase Activity of Bacteria Present in Spanish Artisanal Ripened Cheeses
/
Espinosa-Pesqueira, Diana
(Centre d'Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologia dels aliments) ;
Roig Sagués, Artur Xavier.
(Centre d'Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologia dels aliments) ;
Hernández Herrero, María Manuela
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
A qualitative microplate screening method, using both low nitrogen (LND) and low glucose (LGD) decarboxylase broths, was used to evaluate the biogenic amine (BA) forming capacity of bacteria present in two types of Spanish ripened cheeses, some of them treated by high hydrostatic pressure. [...]
2018 -
10.3390/foods7110182
Foods
,
Vol. 7 (november 2018)
Registre complet
-
2.
High hydrostatic pressure as a tool to reduce formation of biogenic amines in artisanal spanish cheeses
/
Espinosa Pesqueira, Diana Maricela
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Hernández Herrero, María Manuela
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Roig Sagués, Artur Xavier,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Two artisanal varieties of cheese made in Spain, one made of ewes' raw milk and the other of goats' raw milk were selected to evaluate the effect of a high hydrostatic pressure (HHP) treatment at 400 MPa during 10 min at 2 ◦C on the formation of biogenic amines (BA). [...]
2018 -
10.3390/foods7090137
Foods
,
Vol. 7 (2018)
, p. 1-16
Registre complet
-
3.
17 p, 1.8 MB
Evaluation of Continuous UVC Treatments and its Combination with UHPH on Spores of Bacillus subtilis in Whole and Skim Milk
/
Martínez-García, María
(Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Innovació. Recerca i Transfèrencia en Tecnologia dels Aliments (CIRTTA)) ;
Sauceda-Gálvez, Jezer N.
(Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Innovació. Recerca i Transfèrencia en Tecnologia dels Aliments (CIRTTA)) ;
Codina-Torrella, Idoia
(Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Innovació. Recerca i Transfèrencia en Tecnologia dels Aliments (CIRTTA)) ;
Hernández Herrero, María Manuela
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Gervilla Fernández, Ramón
(Universitat Autònoma de Barcelona. Servei Planta Tecnologia Aliments) ;
Roig Sagués, Artur Xavier.
(Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Innovació. Recerca i Transfèrencia en Tecnologia dels Aliments (CIRTTA))
The aim of this study was to evaluate the effectiveness of different UVC treatments, alone or in combination with ultra-high pressure homogenization (UHPH) on Bacillus subtilis spores in milk. Spores of B. [...]
2019 -
10.3390/foods8110539
Foods
,
Vol. 8 Núm. 11 (2019)
, p. 539
Registre complet
-
4.
1 p, 29.4 KB
Noves tecnologies per a un millor suc de taronja
/
Roig Sagués, Artur Xavier
(Universitat Autònoma de Barcelona. Planta de Tecnologia dels Aliments)
Investigadors del Centre Especial de Recerca - Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA) a la UAB estan investigant en l'aplicació de tecnologies alternatives a les tradicionals per obtenir aliments que siguin segurs i lliures de bacteris però que, a la vegada, conservin les seves propietats nutritives i sensorials. [...]
2012
UAB divulga
,
juny 2012,
p. 1-1
Registre complet
-
5.
2 p, 93.8 KB
Noves tecnologies per fer més segurs els aliments
/
Roig Sagués, Artur Xavier
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
En els darrers anys s'han estat estudiant tecnologies alternatives als tractaments tèrmics convencionals per aconseguir aliments segurs que conservin les qualitats nutritives dels aliments frescos. En aquesta recerca s'ha observat que l'homogenització per pressió permet reduir de forma significativa la presència d'una perillosa bactèria, l'Escherichia coli.
2007
UAB divulga
,
maig 2007,
p. 1-2
Registre complet
-
Documents de recerca
11
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
1.
161 p, 2.3 MB
Microbiological safety evaluation of sous-vide treatments at mild temperatures applied to pork loin
/
Vila Brugalla, Montserrat,
autor. ;
Roig Sagués, Artur Xavier,
supervisor acadèmic. ;
Hernández Herrero, María Manuela,
supervisor acadèmic. ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Actualment s'observa un increment en la utilització de tècniques de cocció a temperatures moderades com la cuina al buit. Donada la possibilitat d'utilitzar aquestes tècniques per a preparar menjars amb antelació i considerant que les dades sobre el comportament microbià en el rang entre 40 i 60 ºC són escasses, hi ha un gran interès en definir la seva seguretat microbiològica. [...]
A raising interest has been detected nowadays in relation to the use of cooking techniques at moderate temperatures like sous-vide cooking. Given the possibility of using these techniques to prepare food in advance, and considering that data on behaviour of bacteria in the range of 40 to 60 °C is scarce, there is great concern in accurately define the microbiological safety of this food. [...]
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2019.
Registre complet
-
2.
112 p, 2.1 MB
Detección molecular de toxoplasma gondii en carne y leche de caprinos del norte de México
/
Moreno Degollado, Gustavo,
autor. ;
Roig Sagués, Artur Xavier,
supervisor acadèmic. ;
Zarate Ramos, Juan José,
supervisor acadèmic. ;
Hernández Herrero, María Manuela,
supervisor acadèmic.
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El Toxoplasma gondii (T. gondii) es un agente parasitario que causa la toxoplasmosis, enfermedad que afecta a un gran número de hospedadores vertebrados incluido el humano y presenta una amplia distribución mundial. [...]
Toxoplasma gondii (T. gondii) is a parasitic agent that causes toxoplasmosis, a disease that affects a large number of vertebrate hosts including humans and has a wide global distribution. The objective of the present work was to detect genomic material of T. [...]
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2019.
Registre complet
-
3.
135 p, 2.0 MB
Frecuencias de detección de Brucella spp en quesos frescos de vaca y cabra elaborados artesanalmente mediante la reacción en cadena de la polimerasa punto final y su relación con la prevalencia en humanos en el estado de Nuevo León, México
/
Lazcano Villarreal, José Luis,
autor. ;
Roig Sagués, Artur Xavier,
supervisor acadèmic. ;
Wong González, Alfredo,
supervisor acadèmic. ;
Hernández Herrero, María Manuela,
supervisor acadèmic.
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Los objetivos de este estudio fueron detectar la presencia de Brucella spp y determinar la frecuencia en quesos artesanales y su relación con la prevalencia de brucelosis en humanos, durante los años 2009-2012 en 26 municipios del estado de Nuevo León, México, donde se colectaron 386 muestras de queso fresco. [...]
The objectives of this study were to detect the presence of Brucella spp and determine the frequency of artisanal cheeses and its relationship with the prevalence of brucellosis in humans during the years 2009-2012 in 26 municipalities of the state of Nuevo León, Mexico. [...]
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2019.
Registre complet
-
4.
147 p, 3.0 MB
Detección molecular del virus de la hepatitis E en hígados destinados para consumo humano y heces de cerdos en el estado de Nuevo León, México
/
Cantú Martínez, Marco Antonio,
autor ;
Avalos Ramírez, Ramiro,
supervisor acadèmic ;
Roig Sagués, Artur Xavier,
supervisor acadèmic ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El virus d'Hepatitis E (VHE), és un virus hepatotròpic que es transmet per via fecal-oral a través d'aigua i aliments contaminats. L'objectiu d'aquest treball és determinar la presència i circulació del VHE en fetges de porcs destinats per a consum humà en l'Estat de Nuevo León, Mèxic, mitjançant tècniques moleculars de diagnòstic. [...]
El virus de Hepatitis E (VHE), es un virus hepatotrópico que se transmite por vía fecal-oral a través de agua y alimentos contaminados. El objetivo de este trabajo es determinar la presencia y circulación del VHE en hígados de cerdos destinados para consumo humano en el Estado de Nuevo León, México, mediante técnicas moleculares de diagnóstico. [...]
Hepatitis E virus (HEV) is a hepatotropic virus transmitted by the fecal-oral route via contaminated water and food. The aim of this study is to determine the presence and circulation of HEV in pig livers intended for human consumption in the state of Nuevo Leon, Mexico, using molecular diagnostic techniques. [...]
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, julio de 2016
Registre complet
-
5.
1 p, 73.0 KB
The GMOs in food and their safety implications
/
Soler Duarte, Mireia
;
Roig Sagués, Artur Xavier,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
2014
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
Registre complet
-
6.
13 p, 641.7 KB
Efecte de les altes pressions hidrostàtiques sobre Listeria monocytogenes present en aliments llestos pel consum
/
Navarrete Motilla, David
;
Roig Sagués, Artur Xavier,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
El tractament amb altes pressions és conegut indistintament com HPP, acrònim de Hygh Pressure Processing, o HHP, acrònim de Hygh Hydrostatic Pressure. És un mètode de processament basat en l'aplicació d'energia mecànica a un fluid, el qual comprimeix l'aliment de forma isostàtica per tal d'exercir pressions de fins a 900 MPa (9000 atm) (Sun, 2006) amb l'objectiu principal de reduir la càrrega microbiana d'aquest aliment. [...]
2013
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
2 documents
Registre complet
-
7.
1 p, 2.5 MB
Mecanismes d'adaptació de Listeria monocytogenes que augmenten el risc en aliments llestos pel consum
/
Martínez Garcia, Maria
;
Roig Sagués, Artur Xavier,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Biociències
2014
Grau en Microbiologia
[
816
]
Registre complet
-
8.
206 p, 1.5 MB
Evaluation of the efficacy of Ultra-High Pressure Homogenization technology to improve the safety and quality of liquid foods and especially of orange juice
/
Velázquez Estrada, Rita María
;
Roig Sagués, Artur Xavier,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Hernández Herrero, María Manuela,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El principal objetivo de esta tesis ha sido evaluar la capacidad de la tecnología de ultra alta presión de homogeneización (UHPH) como alternativa a la pasteurización convencional para garantizar la seguridad y calidad de los alimentos líquidos. [...]
The main objective of this thesis has been to evaluate the capacity of the ultra-high pressure homogenization (UHPH) technology as alternative to the conventional pasteurization in ensuring the safety and quality of liquid foods. [...]
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments, 2012
Registre complet
-
9.
165 p, 3.0 MB
Effect of high hydrostatic pressure processing on biogenic amines formation in artisan caprine and ovine raw milk cheeses
/
Espinosa Pesqueira, Diana Maricela
;
Hernández Herrero, María Manuela,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Roig Sagués, Artur Xavier,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El objetivo comprendido en esta tesis doctoral fue evaluar el efecto de la aplicación de la Alta Presión Hidrostática (APH) en la formación de Aminas Biogenas (AB) en quesos elaborados a partir de leche cruda. [...]
The aim of this work was to evaluate the effect of the High Hydrostatic Pressure (HHP) on the formation of Biogenic Amines (BA) in raw milk cheeses. For this purpose, two Spanish artisan cheese factories were selected to provide the cheeses to be used in the survey. [...]
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments, 2012
Registre complet
-
10.
156 p, 1.5 MB
Behaviour of pathogenic gram negative bacteria inoculated in milk and model cheese treated with high hydrostatic pressure
/
De Lamo Castellví, Sílvia
;
Capellas Puig, Marta,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Roig Sagués, Artur Xavier,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Els efectes de les altes pressions hidrostàtiques i la capacitat per sobreviure, recuperar-se i créixer de tres microorganismes patògens (Yersinia enterocolitica, Escherichia coli Salmonella enterica) van ser investigats en llet desnatada i en un formatge model elaborat amb i sense estàrter. [...]
The effects of high hydrostatic pressure (HHP) treatment, and the ability for survival, repair and growth of three human pathogenic microorganisms (Yersinia enterocolitica, Escherichia coli and Salmonella enterica strains) were investigated in skimmed milk and model cheese made with and without starter culture. [...]
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2006
Registre complet
-
Documents de recerca :
11
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
Materials acadèmics
78
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
1.
5 p, 106.8 KB
Eines de Control i Gestió de la Qualitat per a la Indústria Agroalimentària
[
43034
] /
Juan Godoy, Bibiana
;
Albanell Trullas, Elena
;
Ferragut Pérez, Victoria
;
Hernández Herrero, María Manuela
;
Mor-Mur Francesch, Montserrat
;
Piedrafita Arilla, Jesús
;
Roig Sagués, Artur Xavier
;
Ripolles Avila, Carolina
;
Gallardo Chacón, Joan Josep
;
Casellas Vidal, Joaquín
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'objectiu del mòdul és proporcionar als alumnes les eines necessàries per avaluar i gestionar la qualitat dels aliments. En base a això, els continguts d'aquest mòdul desenvoluparan tres aspectes: • Els principis del disseny experimental i anàlisi de dades, amb la finalitat d'obtenir resultats representatius i conclusions correctes sobre els paràmetres de qualitat avaluats, així com dels principis de la comunicació, oral i escrita, dels resultats. [...]
El objetivo del módulo es proporcionar a los alumnos las herramientas necesarias para evaluar y gestionar la calidad de los alimentos. En base a esto, los contenidos de este módulo desarrollarán tres aspectos: Los principios del diseño experimental y análisis de datos, con la finalidad de obtener resultados representativos y conclusiones correctas sobre los parámetros de calidad evaluados, así como de los principios de la comunicación, oral y escrita, de los resultados. [...]
2020-21
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal
[
1364
]
3 documents
Registre complet
-
2.
5 p, 107.8 KB
Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament
[
43035
] /
Mor-Mur Francesch, Montserrat
;
Ferragut Pérez, Victoria
;
Hernández Herrero, María Manuela
;
Pla Soler, Reyes
;
Rodríguez Jerez, José Juan
;
Roig Sagués, Artur Xavier
;
Trujillo Mesa, Antonio José
;
Castillo Zambudio, Manuel
;
Saldo Periago, Jordi
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...]
En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]
2020-21
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal
[
1364
]
3 documents
Registre complet
-
3.
6 p, 115.2 KB
Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública
[
103262
] /
Hernández Herrero, María Manuela
;
Roig Sagués, Artur Xavier
;
Torres, Ferran
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'assignatura de Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública integra coneixements tant de anàlisi del risc de la Seguretat Alimentaria com de Salut Pública. Tot considerant que l'anàlisi del risc en què s'han de basar les polítiques de seguretat alimentària es basa en tres components: avaluació del risc, gestió del risc i comunicació del risc. [...]
La asignatura de Gestión de la Seguridad Alimentaria y Salud Pública integra conocimientos tanto del análisis del riesgo de la Seguridad Alimentaria como de la Salud Pública. Considerando que el análisis del riesgo, en que se deben basar las políticas de seguridad alimentaria, se basa en tres componentes: evaluación del riesgo, gestión del riesgo y comunicación del riesgo. [...]
2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
3 documents
Registre complet
-
4.
8 p, 121.7 KB
Higiene i Sistemes d'Autocontrol
[
103261
] /
Hernández Herrero, María Manuela
;
Roig Sagués, Artur Xavier
;
Ripolles Avila, Carolina
;
Vila Sanmiquel, Pere
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'assignatura de Higiene i Sistemes d'Autocontrol és una assignatura integradora d'altres assignatures que pretén que l'alumne sigui capaç de desenvolupar un sistema que permeti a la indústria alimentària aplicar i gestionar d'una manera racional les mesures i condicions necessàries per controlar els perills i garantir l'aptitud d'un producte per al consum humà. [...]
La asignatura de Higiene y Sistemas de Autocontrol es una asignatura integradora de otras asignaturas que pretende que el alumno sea capaz de desarrollar un sistema que permita a la industria alimentaria aplicar y gestionar de una manera racional las medidas y condiciones necesarias para controlar los peligros y garantizar la aptitud de un producto para el consumo humano. [...]
2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
3 documents
Registre complet
-
5.
7 p, 115.5 KB
Higiene i Inspecció dels Aliments
[
102632
] /
Roig Sagués, Artur Xavier
;
Hernández Herrero, María Manuela
;
López Sabater, Emilio Ignacio
;
Rodríguez Jerez, José Juan
;
Ripolles Avila, Carolina
;
Grau García, Simó
;
Vila Brugalla, Montserrat
;
Vila Sanmiquel, Pere
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de: Valorar la innocuïtat i comestibilitat dels aliments elaborats als establiments alimentaris i emetre dictàmens sobre la seva aptitud per al consum 1 Auditar els requisits higiènics que han de complir les diferents establiments alimentaris Implementar el sistema d'autocontrol d'una industria alimentària Dissenyar i aplicar els sistemes APPCC als processos d'elaboració dels diferents productes alimentosos i auditar el seu correcte funcionament Dictaminar sobre la idoneïtat pel sacrifici dels animals d'abastament Dictaminar sobre la idoneïtat pel consum dels productes obtinguts dels animals sacrificats als Escorxadors.
Al finalizar la asignatura el alumno deberá saber: Valorar la inocuidad y comestibilidad de los alimentos elaborados en los establecimientos alimentarios 1 Valorar la inocuidad y comestibilidad de los alimentos elaborados en los establecimientos alimentarios y emitir dictámenes sobre su aptitud para el consumo Auditar los requisitos higiénicos que deben cumplir las diferentes establecimientos alimentarios Implementar el sistema de autocontrol de una industria alimentaria Diseñar y aplicar los sistemas APPCC a los procesos de elaboración de los diferentes productos alimenticios y auditar su correcto funcionamiento Dictaminar sobre la idoneidad para el sacrificio de los animales de abasto Dictaminar sobre la idoneidad para el consumo de los productos obtenidos de los animales sacrificados en los mataderos.
2020-21
Grau en Veterinària
[
955
]
3 documents
Registre complet
-
6.
6 p, 112.4 KB
Seguretat Alimentària i Zoonosi
[
102631
] /
Darwich Soliva, Laila
;
Casal Fàbrega, Jordi
;
Castellà Espuny, Joaquín
;
Ferrer Bermejo, David
;
Hernández Herrero, María Manuela
;
López Sabater, Emilio Ignacio
;
Rodríguez Jerez, José Juan
;
Roig Sagués, Artur Xavier
;
Ortuño Romero, Ana Maria
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
1 L'objectiu d'aquesta assignatura és proporcionar una introducció a les tasques dels veterinaris que treballen en qüestions de salut pública, com ara el control de malalties transmissibles dels animals als humans (zoonosis) i la implementació de mesures per garantir la seguretat dels aliments, tant des del punt de vista de l'administració com de les empreses alimentàries. [...]
El objetivo de esta asignatura es proporcionar una introducción a las tareas de los veterinarios que trabajan en cuestiones de salud pública, tales como el control de enfermedades transmisibles de los animales a los humanos (zoonosis) 1 humanos (zoonosis) y la implementación de medidas para garantizar la seguridad de los alimentos, tanto desde el punto de vista de la administración como de las empresas alimentarias. [...]
2020-21
Grau en Veterinària
[
955
]
3 documents
Registre complet
-
7.
6 p, 114.9 KB
Higiene alimentària
[
101009
] /
Hernández Herrero, María Manuela
;
Roig Sagués, Artur Xavier
;
Ripolles Avila, Carolina
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Biociències
L'assignatura de Higiene Alimentària és una assignatura integradora d'altres assignatures que pretén que l'alumne sigui capaç de desenvolupar un sistema que permeti a la indústria alimentària aplicar i gestionar d'una manera racional les mesures i condicions necessàries per a controlar els perills i garantir l'aptitud d'un producte per al consum humà. [...]
La asignatura de Higiene Alimentaria es una asignatura integradora de otras asignaturas que pretende que el alumno sea capaz de desarrollar un sistema que permita a la industria alimentaria aplicar y gestionar de una manera racional las medidas y condiciones necesarias para controlar los peligros y garantizar la aptitud de un producto para el consumo humano. [...]
2020-21
Grau en Microbiologia
[
816
]
3 documents
Registre complet
-
8.
4 p, 105.7 KB
Aplicació Multidisciplinària d'Una Sola Salut en les Zoonosis Transmeses per Aliments i la Seguretat Alimentària
[
43759
] /
Roig Sagués, Artur Xavier
;
Calvo Torras, Maria dels Àngels
;
Hernández Herrero, María Manuela
;
López Sabater, Emilio Ignacio
;
Serratosa Vilageliu, Jordi
;
Accensi Alemany, Francesc
;
Garrido Castañe, Ignasi
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
El principal objectiu d'aquest mòdul és que l'estudiant sàpiga realitzar una avaluació del risc dels agents zoonoticos, i d'altres agents patògens, transmesos pels aliments. Seguint la base de l'anàlisi del risc en els seus tres components: avaluació, gestió i comunicació, en les diferents sessions teoricopràctiques s'identificaran els principals agents zoonòtics que es transmeten a l'home pel consum d'aliments, analitzant quins són els seus reservoris, les vies més probables de contaminació i la seva incidència en els diferents tipus d'aliments. [...]
El principal objetivo de este módulo es que el estudiante sepa realizar una evaluación del riesgo de los agentes zoonoticos, y de otros agentes patógenos, trasmitidos por los alimentos. Siguiendo la base del analisis del riesgo en sus tres componentes: evaluación, gestion y comunicación, en las diferentes sesiones teórico-prácticas se identificarán los principales agentes zoonóticos que se transmiten al hombre por el consumo de alimentos, analizando cuáles son sus reservorios, las vías más probables de contaminación y su incidencia en los distintos tipos de alimentos. [...]
2019-20
Màster Universitari en Zoonosi i Una Sola Salut (One Health)
[
1348
]
3 documents
Registre complet
-
9.
5 p, 106.9 KB
Eines de Control i Gestió de la Qualitat per a la Indústria Agroalimentària
[
43034
] /
Juan Godoy, Bibiana
;
Albanell Trullas, Elena
;
Ferragut Pérez, Victoria
;
Hernández Herrero, María Manuela
;
Mor-Mur Francesch, Montserrat
;
Piedrafita Arilla, Jesús
;
Roig Sagués, Artur Xavier
;
Ramayo Caldas, Yuliaxis
;
Gallardo Chacón, Joan Josep
;
Casellas Vidal, Joaquín
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'objectiu del mòdul és proporcionar als alumnes les eines necessàries per avaluar i gestionar la qualitat dels aliments. En base a això, els continguts d'aquest mòdul desenvoluparan tres aspectes: • Els principis del disseny experimental i anàlisi de dades, amb la finalitat d'obtenir resultats representatius i conclusions correctes sobre els paràmetres de qualitat avaluats, així com dels principis de la comunicació, oral i escrita, dels resultats. [...]
El objetivo del módulo es proporcionar a los alumnos las herramientas necesarias para evaluar y gestionar la calidad de los alimentos. En base a esto, los contenidos de este módulo desarrollarán tres aspectos: Los principios del diseño experimental y análisis de datos, con la finalidad de obtener resultados representativos y conclusiones correctas sobre los parámetros de calidad evaluados, así como de los principios de la comunicación, oral y escrita, de los resultados. [...]
2019-20
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal
[
1364
]
3 documents
Registre complet
-
10.
5 p, 107.7 KB
Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament
[
43035
] /
Mor-Mur Francesch, Montserrat
;
Ferragut Pérez, Victoria
;
Hernández Herrero, María Manuela
;
Pla Soler, Reyes
;
Rodríguez Jerez, José Juan
;
Roig Sagués, Artur Xavier
;
Trujillo Mesa, Antonio José
;
Castillo Zambudio, Manuel
;
Saldo Periago, Jordi
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...]
En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]
2019-20
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal
[
1364
]
3 documents
Registre complet
-
Materials acadèmics :
78
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
Vegeu també: autors amb noms similars
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una
alerta personal
via correu electrònic o subscribiu-vos al
canal RSS
.