Resultats globals: 1 registres trobats en 0.02 segons.
Documents de recerca, 1 registres trobats
Documents de recerca 1 registres trobats  
1.
146 p, 1.9 MB Diagnóstico de los pacientes con alergia a gamba / Rueda García, María ; Valero Santiago, Antonio Luis, dir. ; Selva O'Callaghan, Albert, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina
Introducción: La alergia a marisco es una de las principales causas de alergia a alimentos en adultos, y es una causa frecuente de anafilaxia. Se estima que tiene una prevalencia mundial del 5. 4%. [...]
Background: Shellfish allergy is one of the main causes of food allergy in adults, and often causes anaphylaxis. It is estimated a global prevalence of 5. 4%. Tropomyosin is the major allergen in shrimp and it is considered a cross-reactive panallergen, responsible of reactivity between crustaceans and mites. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2019.  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.