Resultats globals: 1 registres trobats en 0.01 segons.
Articles, 1 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
7 p, 464.1 KB Short Communication : Evaluation of Intestinal Release of Butyric Acid from Sodium Butyrate Protected by Salts of Medium-Chain Fatty Acids in Broiler Chickens / Sadurní, Meritxell (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Sol, Cinta (Norel S.A.) ; Puyalto, Mónica (Norel S.A.) ; Castillejos, Lorena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Butyric acid has received great attention as a feed additive to maintain or increase the gut integrity and health of broiler chickens. Particularly, the protection of butyrate is under research to allow slow intestinal release of butyric acid and to promote its beneficial effects throughout the intestine. [...]
2022 - 10.3390/ani12243525
Animals, Vol. 12 Núm. 24 (december 2022) , p. 3525  

Vegeu també: autors amb noms similars
2 Sadurní, M.
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.