visitant ::
identificació
Dipòsit Digital de Documents de la UAB
Cerca
Lliura
Ajuda
Personalitza
Les vostres alertes
Els vostres cistells
Les vostres cerques
Servei de Biblioteques
Sobre el DDD
Català
English
Español
Pàgina inicial
> Resultats de la cerca: Sala Pallarés, Roser
qualsevol camp
resum
filiació institucional
assignatura
autor
authorcount
codi assignatura
codi pla d'estudis
codi titulació
primera pàgina
text complet
forma
codi subvenció
issn
número
matèria
orcid
pla d'estudis
professor
publicació
número de registre
col·lecció
paraula clau
títol
titulació
any
Consells de cerca
Cerca avançada
Cerca col·leccions:
*** qualsevol col·lecció pública ***
1611: Revista d'història de la...
452°F : revista de teoria de l...
Adhesius
Adhesius polítics
El Sincrotró ALBA
Antoni Lloret
Anàlisi
Grup de Recerca Antigona
Antiquària (abans 1801)
Anuario iet de trabajo y relac...
Anuaris i memòries
Anuario Lope de Vega
Articles
Col·laboracions periodístiques
Articles de divulgació
Articles de recerca
Ressenyes
Articles i informes de la UAB
Articles publicats
Articles publicats a la UAB
Asiadémica. Revista universita...
Fons de l'Agència de Salut Púb...
Athenea digital
Atlas d’Anatomia Veterinària
Atles d'Epidermis
Atlas de los músculos del perr...
Àudio
Barcelona Lab for Urban Enviro...
Biblioteca Digital d'Història ...
Biblioteca Digital d'Història ...
Biblioteca Digital de Sobirani...
Biblioteca de Ciència i Tecnol...
Biblioteca de Comunicació i He...
Biblioteca d'Humanitats
Biblioteca de Medicina
Biblioteca Universitària de Sa...
Biblioteca de Ciències Socials
Biblioteca de Veterinària
Bernard Lesfargues
Bernard Lesfargues, audiovisua...
Bernard Lesfargues, correspond...
Bernat Lesfargues, obra de cre...
Bovis
Brumal
Butlletins
Butlletins de la UAB
Canis et felis
Capítols de llibres
Capítols de llibres de la UAB
Biblioteca Econòmica Carandell
Col·lecció Reserva Carandell (...
Manuscrits Carandell (S. XVIII...
Cartells d’eleccions autonòmiq...
Cartells d’eleccions al Parlam...
Cartells d’eleccions generals ...
Cartells d’eleccions municipal...
Cartells d’eleccions al Parlam...
Cartells polítics
Cartells promocionals
Cartells
Combinatorics, Coding and Secu...
Centre d’Estudis Demogràfics (...
Centre d'Estudis sobre dictadu...
Arts i humanitats
Ciències
Ciències de la salut i biocièn...
Ciències socials i jurídiques ...
Enginyeries
Centre d'Estudis Olímpics de ...
Chemical Ecology and Toxicolog...
Ciències Ambientals. Projectes...
Ciències de la Comunicació. Tr...
Ciències
CIMITEC-UAB
Catalan journal of linguistics
Clays and Clay Minerals
CLIL. Journal of Innovation an...
CLIL-SI. Semiimmersió en lleng...
Clínica veterinaria de pequeñ...
Centre de Lingüística Teòrica ...
ConnectinGeo
CORE en Patrimoni Cultural
CORE de Salut Mental
CORE de Ciutats Intel·ligents ...
Col·legi Oficial de Veterinari...
CRAG (Centre de Recerca en Agr...
CREAF (Centre de Recerca Ecolò...
UNITAT D'ECOLOGIA GLOBAL (CREA...
Centre de Recerca per a l’Educ...
Centre de Recerca en Sanitat A...
Cunicultura
Catalan working papers in ling...
dA Derecho Animal
Documents d'anàlisi geogràfica
Datasets
Grup d’Investigació DCEI (Dire...
Dante e L'Arte
Declaracions mediambientals
Departament d'Economia Aplicad...
Departament d'Empresa. Documen...
designis
Didáctica, Innovación y Multim...
Dipòsit Digital de Documents d...
Disturbis
Doblele
Documentació empresarial
Documents gràfics i multimèdia
Documents institucionals
Documents institucionals de la...
Documents de recerca
Documents dels grups de recerc...
Doletiana
Grup de Recerca Drets dels Tre...
Grup de Recerca en Dret Penal ...
David Rosenthal
Dynamis
Environmental and Climate Econ...
E-ciències jurídiques
Enseñanza de las ciencias
CRiEDO (Centre de Recerca i Es...
Educar
Eficàcia de la Formació (EFI)
Eines d'Innovació Docent en Ed...
ELCVIA
Estudios de lingüística del es...
EMIGRA Working Papers
Enginyeria Electrònica. PFC
Enginyeria Informàtica. PFC
Enginyeria de Materials. PFC
Enginyeria. Projectes de final...
Enginyeria Química. PFC
Enginyeria Tècnica Industrial....
Enginyeria Tècnica en Informàt...
Enginyeria Tècnica en Informàt...
Enginyeria Tècnica de Telecomu...
Enginyeria de Telecomunicació....
Enginyeria. TFM
Enrahonar
Equinus
Escola Superior d'Arxivística ...
Escola d'Enginyeria. TFG
Estrat crític
Estudis
Estudis de la UAB
Exàmens
Exposicions de les Biblioteque...
The Security of Networks and D...
Facultat de Biociències. TFG
Biociències. TFM
Facultat Ciències de l'Educaci...
Ciències de l'Educació, TFM
Facultat de Ciències. TFG
Ciències. TFM
Facultat de Ciències de la Com...
Facultat de Ciències de la Com...
Ciències de la Comunicació. TF...
Facultat de Dret. TFG
Facultat d’Economia i Empresa....
Facultat de Filosofia i Lletre...
Filosofia i Lletres. TFM
Facultat de Medicina. TFG
Facultat de Ciències Polítique...
Ciències Polítiques i Sociolog...
Facultat de Psicologia. TFG
Psicologia. TFM
Facultat de Traducció i d'Inte...
Traducció i Interpretació. TFM
Facultat de Veterinària. TFG
Veterinària. TFM
Institut Universitari Avedis D...
Faventia
Institut de Recerca contra la ...
Focus on international migrati...
Fons històric de veterinària
Llibres històrics de veterinàr...
Revistes històriques de veteri...
Fons personals i institucional...
Fotografies
Fotografies de la UAB
Ferran Sunyer i Balaguer
Ferran Sunyer i Balaguer, corr...
FUABFormació
Fundació Salut i Envelliment U...
Grup de Recerca en Remugants (...
Gabinet de Comunicació i Educa...
Grup d'Estudis sobre Immigraci...
Grup d'Electroquímica, Fotoquí...
GENOCOV
Geologica acta
Globalització, Educació i Polí...
Grup d’Estudis República i Dem...
Gestió Aeronàutica. PFC
Group on Interactive Coding of...
Grup de Recerca en Compostatge...
GIES (Grup de Recerca en Estrè...
Grup de nanoenginyeria de mate...
grafica
Grafo Working Papers
Grup de Recerca en Desistiment...
GREDICS (Grup de Recerca en Di...
Grup de Recerca en Ensenyament...
Gresc@ (Grup de Recerca en Edu...
Grup de Recerca Educació i Tre...
GRISS (Grup de Recerca en Imat...
Grup de Recerca en Publicitat ...
Grup de Recerca Mètodes i Apli...
Grup d’Investigació en Estruct...
Grup de recerca Tradumàtica
Centres i grups de recerca (pr...
GSD (Grup de sistemes dinàmics...
Grup de Síntesi Orgànica Ester...
Guies de Biblioteques
Eines per a la recerca
Bases de dades
Guies de les Biblioteques
Catàleg
Biblioteca de Ciència i Tecnol...
Com trobar...
Biblioteca de Comunicació i He...
Biblioteca d'Humanitats
Biblioteca de Medicina
Recursos temàtics
Biblioteca Universitària de Sa...
Serveis
Biblioteca de Ciències Socials
Biblioteca de Veterinària
Guies de l'estudiant
Guions de Ràdio Barcelona
Higher education policy
Grup de Recerca Història del c...
Historiae
HMiC
Doctors/es Honoris causa
Premsa aranesa
HPC4EAS (High Performance Comp...
Institut d’Investigació i Inno...
Grup de Recerca en Infància i...
Integrated Assessment: Sociolo...
Institut de Biotecnologia i de...
Institut Català de Nanociència...
Institut Català de Paleontolog...
Institut de Ciències Polítique...
Institut de Ciència i Tecnolog...
Institut de Dret i Tecnologia ...
Integrated Earth System Dynami...
Institut de Física d’Altes Ene...
Institut de Govern i Polítique...
Institut d'Investigació en Cie...
Institut d'Història de la Cièn...
Institut d'Investigació Biomèd...
Imbalance-P
Institut de Neurociències (INc...
Institut de la Comunicació de ...
Indialogs
Informes anuals
Informes anuals d'empresa
Informes anuals de la UAB
Informes de projectes
Informes de sostenibilitat
Grup d'Innovació Docent de la ...
Inter Asia papers
Institut de Recerca de l’Espor...
Isogloss
ISOR (Investigacions en Sociol...
José Agustín Goytisolo
José Agustín Goytisolo, àudio
José Agustín Goytisolo, corres...
José Agustín Goytisolo, dedica...
José Agustín Goytisolo, docume...
José Agustín Goytisolo, docume...
José Agustín Goytisolo, fotogr...
José Agustín Goytisolo, obra c...
José Agustín Goytisolo, obra d...
José Agustín Goytisolo, recone...
José Agustín Goytisolo, vídeos
Jordi Arbonès
Jordi Arbonès, activitats prof...
Jordi Arbonès, altra documenta...
Jordi Arbonès, correspondència
Jordi Arbonès, dedicatòries
Jordi Arbonès, documentació pe...
Jordi Arbonès, fotografies
Jordi Arbonès, obra creativa
Jordi Arbonès, obra de creació...
Jordi Arbonès, obra de creació...
Jordi Arbonès, reconeixement i...
Jordi Bigues i Balcells
Jaume Camps
Jaume Camps, activitat profess...
Jaume Camps, apunts
Jaume Camps, congressos
Jaume Camps, documentació pers...
Jaume Camps, fotografies
Jaume Camps, il·lustracions
Jesús Moncada
Jesús Moncada, dibuixos
Journal of Catalan Intellectua...
Contribucions a jornades i con...
Contribucions a jornades i con...
Materials promocionals
Jornades i congressos de la UA...
Jornades d’Innovació Docent de...
Jaume Roca
Jaume Roca, activitat professi...
Jaume Roca, apunts
Jaume Roca, congressos
Jaume Roca, documentació alien...
Jaume Roca, documentació perso...
Bellaterra journal of teaching...
Karanos. Bulletin of Ancient M...
Laboratori de Periodisme i Com...
Laboratori d'Anàlisi Instrumen...
Links & Letters
Language design
Langue(s) & Parole
Laboratori de Prospectiva i Re...
Lectora
London International Advertisi...
LIEC (Llenguatge i Ensenyament...
Limnética
Llibres
Llibres de la UAB
Llibres i col·leccions
Llibres i col·leccions de la U...
Laboratori de Mesures Magnètiq...
Grup de Recerca en Comunicació...
Locus amoenus
Manuscrits (S. XI-XIX)
Manuscrits
Mapes
Mapes de la Guerra Civil Espan...
Col·lecció Martí Gelabertó de ...
Materials acadèmics
Material de curs UAB
Materials didàctics
Materials Matemàtics
Mathematical programming
Memòria Càrnia Digital (MCD)
Maria Dolores Baucells
María Dolores Baucells, articl...
María Dolores Baucells,contrib...
María Dolores Baucells, docume...
María Dolores Baucells, materi...
Memòria Digital d'Escorxadors ...
Memòria Digital d’Etnologia Ve...
Memòria Digital de Producció A...
Memòria Digital de la Vida Rur...
Medievalia
Memòria personal
Memòries de titulacions
Methodos
Memòria Forestal Digital (MFD)
Memòria Gastronòmica Digital (...
Grup de Micologia Veterinària
Minescope
Mirabilia
MIRAS (Mediació i Interpretaci...
Mitologías hoy
Workshop MRAMA
Miquel Tomàs Ondiviela
Multimèdia
Multimèdia de la UAB
No drets
Nuevas de Indias. Anuario del ...
Observatori de la Tordera
Material obsolet
Ontology studies
Orsis
Ovis
PACTE (Procés d'Adquisició de ...
Pàgines web
Jordi Bigues - Fons Palomares
Papers
Patents
Grup de Recerca en Psicologia ...
Pere Calders
Pere Calders, activitats profe...
Pere Calders, àudio
Pere Calders, correspondència
Pere Calders, documentació per...
Pere Calders, fotografies
Pere Calders, obra creativa
Pere Calders, reconeixement i ...
Pere Calders, vídeos
Pendent
Perifèria
Produccions de la Facultat de ...
Publicitat institucional UAB
Plans de gestió de dades (PGD)
Ponències i comunicacions
Ponències i comunicacions de l...
Porci
Postals
Postals de Catalunya
Postals d'Espanya
Pòsters
Pòsters de la UAB
Pedro Pascual
Pedro Pascual, apunts
Pedro Pascual, correspondència
Premsa política
Pragmàtiques (S. XVI-XIX)
Prepublicacions
Prepublicacions de la UAB
Presentacions
Presentacions de la UAB
Papers : Regió Metropolitana d...
Guies docents
Programes radiofònics
prova
Publiradio
Publicacions matemàtiques
Publicacions periòdiques
Publicacions periòdiques de la...
Publicacions de la Secció de M...
Papers del CEDOC
Quaderns d'italià
Quaderns
Quaderns IEE
Quaderns de psicologia
Questiones Publicitarias
Centre d’Estudis Sociològics s...
Revistes antigues d'art i cult...
Revista clínica electrónica en...
Recursos docents
Recursos docents - Servei de B...
Recercat (pendents de repassar...
Recerca musicològica
Grup de Fiabilitat de Disposit...
Redes
Revista española de economia
ReGroc : revista de gramática ...
REICIT, Recerca en Estudis Int...
República i republicanisme
Revistes de fons antic
Revibec
Revisar
Revisió càrregues automàtiques
Revisió Biblioteca de Ciència ...
Revisió Biblioteca de Comunic...
Revisió Biblioteca d'Humanita...
Revisió Biblioteca de Medicin...
Revisió de les revistes UAB
Revisió Biblioteca Università...
Revisió Biblioteca de Cièncie...
Revisió Unitat Tècnica i de P...
Revisió Biblioteca de Veterin...
Revistes
Revista de psicología del depo...
Revistes de la UAB
RIDEG. Revista Interdisciplina...
Ramón Ortiz Fornaguera
Ramón Ortiz Fornaguera. Corres...
Ramón Ortiz Fornaguera. Docume...
Ramón Ortiz Fornaguera. Trebal...
Rúbrica contemporanea
Ruta comunicación
Scriptum digital
Selecciones avícolas
Security of Networks and Distr...
Soberanía alimentaria
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
SORT
Sostenibilitat i Prevenció Amb...
SPIN-PORICS
Studia aurea
Studia aurea monográfica
Treballs d'arqueologia
Tiempo devorado
Tesis doctorals
Tesis doctorals de la UAB
Treballs de Fi de Grau
Premis UAB. TFG
Revista Tradumàtica
TransMedia Catalonia
Treballs de recerca i projecte...
Treballs de recerca i projecte...
Treballs de construcció de tip...
Grup de recerca en Traducció d...
UAB Divulga
3 Qüestions. Divulgació Cientí...
Càpsules de recerca NEO
UAB Divulga videos
Fons patrimonial
UAB Innova
Unitat d’Assessorament Psicope...
Grup de Recerca Epidemiologia ...
Unitat de Fonaments de l'Anàli...
Unitat d'Historia Econòmica. D...
Unitat de Patologia Murina i C...
Veterinària. Treballs
Qualitat d'Aliments d'Origen A...
Zoonosi i Una Sola Salut (ONE ...
Vídeos de les Biblioteques de ...
Vídeos
Vídeos de la UAB
Vivat academia
WaterInnEU
Grup de recerca Wildlife Ecolo...
Wormwood review
Working papers
Working papers de la UAB
Xavier Fàbregas
Amèrica
Xavier Fàbregas i Comadran, ar...
Classificació de canals
Xavier Fàbregas i Comadran, co...
Cuirs i pells
Xavier Fàbregas i Comadran, do...
Gossos / Cinofília
Inspecció veterinària d'escorx...
Xavier Fàbregas i Comadran, ma...
Matança del porc
Xavier Fàbregas i Comadran, mu...
Residus en carns
Toro fer
Trichinella
Ordena'ls per:
Mostrar els resultats:
Format de visualizació:
el darrer primer
títol
autor
any
asc.
desc.
- o prioritzar per -
semblança de paraules
10 resultats
25 resultats
50 resultats
100 resultats
250 resultats
500 resultats
llista única
dividit per col·lecció
BibTeX
Citation
CSV
HTML brief
HTML detailed
HTML MARC
HTML photo captions only
HTML portfolio
METS
Untitled
Untitled
Untitled
XML Dublin Core
XML MARC
Resultats globals:
62
registres trobats en 0.02 segons.
Articles
,
17
registres trobats
Contribucions a jornades i congressos
,
2
registres trobats
Documents de recerca
,
4
registres trobats
Materials acadèmics
,
39
registres trobats
Fons personals i institucionals
,
14
registres trobats
Articles
17
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
1.
10 p, 580.9 KB
Effects of free-fatty-acid content and saturation degree of the dietary oil sources on lipid-class content and fatty-acid digestibility along the gastrointestinal tract in broilers from 22 to 37 days of age
/
Rodriguez-Sanchez, Raquel
(Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Nutrició i Benestar Animal) ;
Tres, Alba
(Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Nutrició i Benestar Animal) ;
Soler Sanchis, María Dolores
(Universidad Cardenal Herrera-CEU. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Guardiola, Francesc
(Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The aim of the present study is to assess the effect of the free-fatty-acid (FFA) content and saturation degree of dietary fat (added at 6%) on the fatty-acid (FA) digestibility and lipid-class content along the gastrointestinal tract and excreta in broilers from 22 to 37 d of age. [...]
2021 -
10.1016/j.psj.2021.101261
Poultry Science
,
Vol. 100 (may 2021)
Registre complet
-
2.
17 p, 1020.2 KB
Replacement of palm oil with soybean acid oil in broiler chicken diet : Fat digestibility and lipid class content along the intestinal tract
/
Jimenez-Moya, Beatriz
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Guardiola, Francesc
(Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ;
Soler Sanchis, María Dolores
(Universidad Cardenal Herrera-CEU. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Rodriguez-Sanchez, Raquel
(AgResearch Ltd. Ruakura Research Centre) ;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
This study aimed to evaluate the replacement of palm oil (P) with increasing levels of soybean acid oil (SA), a by-product of soybean oil (S) refining, on lipid class content and fatty acid (FA) digestibility in the intestine and excreta of chickens at 11 and 35 days (d). [...]
2021 -
10.3390/ani11092586
Animals
,
Vol. 11 Núm. 9 (september 2021)
, p. 2586
Registre complet
-
3.
10 p, 934.8 KB
Resilience and occupational health of health care workers : a moderator analysis of organizational resilience and sociodemographic attributes
/
Gonçalves, Lila
(Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas (Espanya)) ;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Navarro, J. B
(José Blas) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicobiologia i de Metodologia de Ciències de la Salut)
Although previous studies have proposed a positive influence of resilience on the mental and physical health of health care workers, empirical evidence on its relationship with occupational health remains scarce. [...]
2021 -
10.1007/s00420-021-01725-8
International Archives of Occupational and Environmental Health
,
june 2021,
p. 1-10
Registre complet
-
4.
19 p, 1.6 MB
Soybean oil replacement by palm fatty acid distillate in broiler chicken diets : fat digestibility and lipid-class content along the intestinal tract
/
Jimenez-Moya, Beatriz
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Tres, Alba
(Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ;
Soler Sanchis, María Dolores
(Universidad Cardenal Herrera-CEU. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Palm fatty acid distillate (PFAD) is a by-product of palm oil (P) refining. Its use in chicken diets is a way to reduce the cost of feed and the environmental impact. Its low unsaturated:saturated fatty acid ratio (UFA:SFA) and its high free fatty acid (FFA) level could be partially counteracted by its blending with soybean oil (S). [...]
2021 -
10.3390/ani11041035
Animals
,
Vol. 11 Núm. 4 (2021)
, p. 1035
Registre complet
-
5.
10 p, 398.1 KB
Degree of Saturation and Free Fatty Acid Content of Fats Determine Dietary Preferences in Laying Hens
/
Palomar, María
(Universidad Cardenal Herrera-CEU. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Soler Sanchis, María Dolores
(Universidad Cardenal Herrera-CEU. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Roura, Eugeni
(University of Queensland. Centre for Nutrition and Food Sciences) ;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Piquer Querol, Olga
(Universidad Cardenal Herrera-CEU. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Garcés-Narro, Carlos
(Universidad Cardenal Herrera-CEU. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Behavioural and genetic evidence shows that the taste system is intimately related to the sensing of nutrients with consequences for poultry nutrition practices. A better understanding of how chickens may sense fat could provide the background for selecting feedstuffs used in poultry feeds. [...]
2020 -
10.3390/ani10122437
Animals
,
Vol. 10 Núm. 12 (2020)
, p. 2437
Registre complet
-
6.
22 p, 769.8 KB
Influence of particle size and xylanase in corn-soybean pelleted diets on performance, nutrient utilization, microbiota and short-chain fatty acid production in young broilers
/
Melo Duran, Diego Alexander
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
González-Ortiz, Gemma
(AB Vista. Marlborough) ;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Villagómez Estrada, Sandra
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Bedford, Michael R.
(AB Vista. Marlborough) ;
Graham, Hadden
(AB Vista. Marlborough) ;
Solà Oriol, David
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Pérez Hernández, José Francisco
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The objective of this study was to investigate the effects of particle size and xylanase supplementation in corn-based pellet diets on the performance and digestive traits in young broilers. A total of 512 male Ross 308 broilers were used in a 21-day study. [...]
2020 -
10.3390/ani10101904
Animals
,
Vol. 10 Núm. 10 (2020)
, p. 1904
Registre complet
-
7.
13 p, 645.5 KB
Evolution of lipid classes and fatty acid digestibility along the gastrointestinal tract of broiler chickens fed different fat sources at different ages
/
Rodriguez-Sanchez, Raquel
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Tres, A.
(Universitat de Barcelona. Departament de Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Guardiola, F.
(Universitat de Barcelona. Departament de Ciències de l'Alimentació i Gastronomia)
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The aim of the present study is to evaluate the effect of the dietary fat saturation degree and age on the lipid class (TAG, DAG, MAG, and FFA) composition and fatty acid digestibility along the gastrointestinal tract (GIT) and excreta in broiler chickens. [...]
2019 -
10.3382/ps/pey458
Poultry Science
,
Vol. 98 Núm. 3 (january 2019)
, p. 1341-1353
Registre complet
-
8.
13 p, 1.5 MB
Effects of dietary free fatty-acid content and saturation degree on lipid-class composition and fatty-acid digestibility along the gastrointestinal tract in broiler starter chickens
/
Rodriguez-Sanchez, Raquel
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Tres, A.
(Universitat de Barcelona. Departament de Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Garcés-Narro, C.
(Universidad CEU Cardenal Herrera. Department de Producció i Sanitat Animal)
;
Guardiola, F.
(Universitat de Barcelona. Departament de Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ;
Gasa Gasó, Josep
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The aim of the present study is to assess the effect of the dietary free fatty acid (FFA) content and dietary fat saturation degree on the fatty-acid (FA) digestibility and lipid-class content along the gastrointestinal tract and excreta in broiler chickens. [...]
2019 -
10.3382/ps/pez253
Poultry Science
,
Vol. 98 Núm. 10 (january 2019)
, p. 4929-4941
Registre complet
-
9.
11 p, 78.7 KB
Effects of extra feeding during mid-pregnancy on gilts productive and reproductive performance
/
Cerisuelo García, Alba
;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Gasa Gasó, Josep
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Chapinal i Gómez, Núria
;
Carrión, D.
;
Coma Subirà, Jaume
;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The effects of a supplemental feeding strategy during mid-gestation on lean gilts body reserves, productive and reproductive performance were assessed. A total of 90 gilts were allocated into two treatments (Control, C, and Supplemented, S). [...]
2008 -
10.5424/sjar/2008062-313
Spanish journal of agricultural research
,
Vol. 6, Núm. 2 (2008)
, p. 219-229
Registre complet
-
10.
3 p, 229.3 KB
Monitorización del estado de reservas corporales de la cerda en granja. Validación de la nota de condición corporal: introducción y planteamiento experimental (I)
/
Cerisuelo García, Alba
;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Asegurar la gestión de las reservas corporales manteniendo un adecuado nivel de reservas a lo largo de la vida reproductiva de la cerda es importante para maximizar los rendimientos productivos y optimizar su vida útil en granja. [...]
2005
Anaporc
,
Vol. 2 Núm. 16 (2005)
, p. 48-50
Registre complet
-
Articles :
17
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
Contribucions a jornades i congressos
2
registres trobats
1.
1 p, 3.6 MB
Effect of maternal feed intake during mid-gestation on pig performance, meat quality and muscle fiber development
/
Cerisuelo Garcia, Alba
;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Coma Subirà, Jaume
;
Carrión, D.
;
Gasa Gasó, Josep
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Increasing feed allowance during gestation has been related with changes in muscle fiber development and pig performance post-natally, affecting meat quality traits at slaughter.
2005
,
2005
Registre complet
-
2.
1 p, 2.3 MB
Dynamics of microbial cecal lumen ecosystem of broiler chickens with age measured by Terminal Restriction Fragment Length Polymorphism (t-RFLP)
/
Gómez de Segura Ugalde, Arantza
;
Takahashi, S.E.
;
Choque López, José Alfredo
;
Martín Orúe, Susana M.
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Nowadays, it is known that intestinal microflora of broiler chickens plays an important role for growth performance and health. However, there is still a limited knowledge about the process of colonization of the chick gut.
2008
INRA-RRI Symposium Gut Microbiome
. Clermond-Ferrand,
6è
: 2008
Registre complet
-
Documents de recerca
4
registres trobats
1.
5 p, 273.9 KB
Monitorización del estado de reservas corporales de la cerda en granja. Validación de la nota de condición corporal (CC). III. Correlación entre la nota de CC, el peso y las diferentes medidas obtenidas mediante ultrasonidos
/
Cerisuelo García, Alba
;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2010
Registre complet
-
2.
3 p, 322.5 KB
Efecto del nivel de alimentación en la parte media de la gestación sobre el rendimiento de las cerdas nulíparas
/
Cerisuelo García, Alba
;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Carrión, D.
;
Coma Subirà, Jaume
;
Tibbie, S.
;
Gasa Gasó, Josep
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2010
Registre complet
-
3.
270 p, 1.9 MB
Used of acid and re-esterified vegetable oils in fish diets
/
Trullàs Huguet, Clara
;
Sala Pallarés, Roser,
dir. ;
Fontanillas Giralt, Ramon,
dir. ;
Tres Oliver, Alba,
dir.
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
La utilització d'olis natius d'origen vegetal (VO) en dietes per peixos com a substituts de la font lipídica tradicionalment utilitzada, l'oli de peix (FO), es veu limitada degut a la creixent demanda per part de les indústries de pinsos, aliments i biocombustibles. [...]
SUMMARY The use of native vegetable oils (VO) in fish diets as substitutes of the traditionally used lipid source, fish oil (FO), has limitations due to their growing demand by feed, food and biofuel industries. [...]
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015
Registre complet
-
4.
248 p, 2.2 MB
Influence of maternal feed allowance during mid-gestation on progeny muscle fibre development and sow performance over three consecutive cycles
/
Cerisuelo Garcia, Alba
;
Baucells Sánchez, María Dolores,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Sala Pallarés, Roser,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Es va realitzar un únic experiment amb una mostra inicial de 103 truges Landrace x Large White de genètica PIC, de entre 0 i 4 parts amb l'objectiu de determinar el efectes de l'alimentació de la truja gestant durant la part mitja de la gestació en el desenvolupament de les fibres musculars de la progènie y els rendiments productius de les mares. [...]
In order to study the effects of pregnant sow nutrition on progeny muscle fibres development and sow performance, a study involving an initial pool of 103 Landrace x Large White PIC sows from 0 to 4 parities was designed. [...]
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2007
Registre complet
-
Materials acadèmics
39
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
1.
11 p, 130.0 KB
Qualitat dels Aliments des de la Granja
[
43032
] /
Salama Fadali, Ahmed
;
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina
;
Caja López, Gerardo
;
Casals Costa, Ramón
;
Milán Sendra, María José
;
Paramio Nieto, Maria Teresa
;
Piedrafita Arilla, Jesús
;
Plaixats Boixadera, Josepa
;
Sala Pallarés, Roser
;
Such Martí, Francesc Xavier
;
Izquierdo Tugas, Dolors
;
Bartolomé Filella, Jordi
;
Calsamiglia Blancafort, Sergio
;
Martín Orue, Susana María
;
Sola Oriol, David
;
Castillejos Velázquez, Lorena
;
Casellas Vidal, Joaquín
;
Llonch Obiols, Pol
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...]
This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]
2021-22
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal
[
1364
]
3 documents
Registre complet
-
2.
6 p, 110.3 KB
Producció d'Aliments Ecològics
[
103258
] /
Plaixats Boixadera, Josepa
;
Albanell Trullas, Elena
;
Sala Pallarés, Roser
;
Such Martí, Francesc Xavier
;
Izquierdo Tugas, Dolors
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Assignatura optativa de 4art curs, que desenvolupa les bases científiques i tècniques necessàries per aconseguir una activitat agrària sostenible respectuosa amb el medi i que permeti obtenir productes alimentaris d'acord amb els requeriments dels consumidors i de la indústria agroalimentària actuals atenent el marc legal de la producció ecològica. [...]
Optional subject of 4th course that develops the scientific knowledge and the necessary techniques to achieve a sustainable agricultural activity, respectful with the environment and that allows to obtain food products in accordance with the requirements of consumers and the current agri-food industry, taking into account the legal framework of organic production. [...]
Asignatura optativa de 4º curso, que desarrolla las bases científicas y técnicas necesarias para conseguir una actividad agraria sostenible, respetuosa con el medio y que permita obtener productos alimenticios de acuerdo con los requerimientos de los consumidores y de la industria agroalimentaria actuales atendiendo el marco legal de la producción ecológica. [...]
2021-22
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
3 documents
Registre complet
-
3.
7 p, 117.8 KB
Producció de Primeres Matèries
[
103255
] /
Izquierdo Tugas, Dolors
;
Albanell Trullas, Elena
;
Plaixats Boixadera, Josepa
;
Sala Pallarés, Roser
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica, que desenvolupa les bases científiques i tècniques que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal i animal per a la seva comercialització d'acord amb els requeriments actuals dels consumidors i de la indústria agroalimentària. [...]
This is a first-year basic education course that develops the scientific and technical bases that man uses to improve the performance and quality of food from plant and animal origin for their commercialization in agreement with the current requirements of consumers and the agri-food industry. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de formación básica, que desarrolla las bases científicas y técnicas que el hombre utiliza para mejorar el rendimiento y la calidad de los alimentos de origen vegetal y animal para su comercialización de acuerdo con los requerimientos actuales de los consumidores y de la industria agroalimentaria. [...]
2021-22
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
3 documents
Registre complet
-
4.
7 p, 124.2 KB
Peix i Productes de la Pesca
[
102645
] /
Pla Soler, Reyes
(M. Teresa Reyes) ;
Sala Pallarés, Roser
;
Grau Noguer, Eduard
;
Juan Godoy, Bibiana
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'assignatura "Peix i productes de la pesca" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció d'aquests tipus d'aliments, de manera que l'estudiant sigui capaç de: Identificar les principals espècies de productes de la pesca de consum freqüent i els mètodes usuals de captura. [...]
The subject "Fish and fishery products" is an optional subject of the "materia" "Food Technology" that aims to give an overview of the most important aspects in the production of these types of foods, so that the student will be able to: Identify the main species of fishery products of frequent consumption and the usual methods of capture. [...]
La asignatura "Pescado y productos de la pesca" es una asignatura optativa de la Materia "Tecnología de los alimentos" que pretende dar una visión global de los aspectos más importantes en la producción de estos tipos de alimentos, de manera que el estudiante sea capaz de: Identificar las principales especies de productos de la pesca de consumo frecuente y los métodos usuales de captura. [...]
2021-22
Grau en Veterinària
[
955
]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
3 documents
Registre complet
-
5.
13 p, 130.7 KB
Nutrició Animal
[
102626
] /
Martín Orue, Susana María
;
Sala Pallarés, Roser
;
Pérez Hernández, José Francisco
;
Castillo Simon, Inmaculada
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de segon curs, de tipus obligatori, on el principal objectiu és introduir l'alumne en els principis de la nutrició i alimentació animal a través d'una visió global i integradora de la bioquímica i la fisiologia de les principals espècies domèstiques. [...]
It is a compulsory subject in the second-year course of the Veterinary degree. The main objective is to introduce the student to the principles of nutrition and animal nutrition through a global and inclusive vision of biochemistry and physiology of the main domestic species. [...]
Se trata de una asignatura de segundo curso, de tipo obligatorio, donde el principal objetivo es introducir al alumno en los principios de la nutrición y la alimentación animal a través de una visión global e integradora de la bioquímica y la fisiología de las principales especies domésticas. [...]
2021-22
Grau en Veterinària
[
955
]
3 documents
Registre complet
-
6.
9 p, 121.4 KB
Aqüicultura i Ictiopatologia
[
102618
] /
Sala Pallarés, Roser
;
Padros Bover, Francesc
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de tercer curs, de tipus obligatori, on el principal objectiu és introduir a l'alumne en les bases de la producció i sanitat, especialment d'aquelles espècies aqüícoles destinades al consum humà o d'interès. [...]
It is a core third-year subject. The main objective is to introduce the student into the bases of the production and health manag Following these studies, the students should: a) Know the main characteristics of the aquatic environment and understand the influence in the physiology, the culture system b) Know and understand the characteristics and diversity of the main aquatic production systems. [...]
Se trata de una asignatura de tercer curso, de tipo obligatorio, donde el principal objetivo es introducir al alumno en las bases de la producción y sanidad, especialmente de aquellas especies acuícolas destinadas a consumo humano o de interés. [...]
2021-22
Grau en Veterinària
[
955
]
3 documents
Registre complet
-
7.
7 p, 123.9 KB
Peix i Productes de la Pesca
[
102645
] /
Pla Soler, Reyes
(M. Teresa Reyes) ;
Sala Pallarés, Roser
;
Grau Noguer, Eduard
;
Juan Godoy, Bibiana
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'assignatura "Peix i productes de la pesca" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció d'aquests tipus d'aliments, de manera que l'estudiant sigui capaç de: Identificar les principals espècies de productes de la pesca de consum freqüent i els mètodes usuals de captura. [...]
La asignatura "Pescado y productos de la pesca" es una asignatura optativa de la Materia "Tecnología de los alimentos" que pretende dar una visión global de los aspectos más importantes en la producción de estos tipos de alimentos, de manera que el estudiante sea capaz de: Identificar las principales especies de productos de la pesca de consumo frecuente y los métodos usuales de captura. [...]
2020-21
Grau en Veterinària
[
955
]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
3 documents
Registre complet
-
8.
11 p, 128.0 KB
Qualitat dels Aliments des de la Granja
[
43032
] /
Sala Pallarés, Roser
;
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina
;
Caja López, Gerardo
;
Casals Costa, Ramón
;
Milán Sendra, María José
;
Paramio Nieto, Maria Teresa
;
Piedrafita Arilla, Jesús
;
Plaixats Boixadera, Josepa
;
Such Martí, Francesc Xavier
;
Izquierdo Tugas, Maria Dolors
;
Bartolomé Filella, Jordi
;
Calsamiglia Blancafort, Sergio
;
Martín Orue, Susana María
;
Sola Oriol, David
;
Castillejos Velázquez, Lorena
;
Llonch Obiols, Pol
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels 1 Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los 1 Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. [...]
2020-21
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal
[
1364
]
3 documents
Registre complet
-
9.
6 p, 107.1 KB
Producció d'Aliments Ecològics
[
103258
] /
Plaixats Boixadera, Josepa
;
Albanell Trullas, Elena
;
Sala Pallarés, Roser
;
Such Martí, Francesc Xavier
;
Izquierdo Tugas, Maria Dolors
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Assignatura optativa de 4art curs, que desenvolupa les bases científiques i tècniques necessàries per aconseguir una activitat agrària sostenible respectuosa amb el medi i que permeti obtenir productes alimentaris d'acord amb els requeriments dels consumidors i de la indústria agroalimentària actuals atenent el marc legal de la producció ecològica. [...]
Asignatura optativa de 4º curso, que desarrolla las bases científicas y técnicas necesarias para conseguir una actividad agraria sostenible, respetuosa con el medio y que permita obtener productos alimenticios de acuerdo con los requerimientos de los consumidores y de la industria agroalimentaria actuales atendiendo el marco legal de la producción ecológica. [...]
2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
3 documents
Registre complet
-
10.
7 p, 115.4 KB
Producció de Primeres Matèries
[
103255
] /
Izquierdo Tugas, Maria Dolors
;
Albanell Trullas, Elena
;
Plaixats Boixadera, Josepa
;
Sala Pallarés, Roser
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica, que desenvolupa les bases científiques i tècniques que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal i animal per a la seva comercialització d'acord amb els requeriments actuals dels consumidors i de la indústria agroalimentària. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de formación básica, que desarrolla las bases científicas y técnicas que el hombre utiliza para mejorar el rendimiento y la calidad de los alimentos de origen vegetal y animal para su comercialización de acuerdo con los requerimientos actuales de los consumidores y de la industria agroalimentaria. [...]
2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
3 documents
Registre complet
-
Materials acadèmics :
39
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
Fons personals i institucionals
14
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
1.
1 p, 3.6 MB
Effect of maternal feed intake during mid-gestation on pig performance, meat quality and muscle fiber development
/
Cerisuelo Garcia, Alba
;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Coma Subirà, Jaume
;
Carrión, D.
;
Gasa Gasó, Josep
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Increasing feed allowance during gestation has been related with changes in muscle fiber development and pig performance post-natally, affecting meat quality traits at slaughter.
2005
,
2005
Registre complet
-
2.
11 p, 78.7 KB
Effects of extra feeding during mid-pregnancy on gilts productive and reproductive performance
/
Cerisuelo García, Alba
;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Gasa Gasó, Josep
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Chapinal i Gómez, Núria
;
Carrión, D.
;
Coma Subirà, Jaume
;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The effects of a supplemental feeding strategy during mid-gestation on lean gilts body reserves, productive and reproductive performance were assessed. A total of 90 gilts were allocated into two treatments (Control, C, and Supplemented, S). [...]
2008 -
10.5424/sjar/2008062-313
Spanish journal of agricultural research
,
Vol. 6, Núm. 2 (2008)
, p. 219-229
Registre complet
-
3.
3 p, 229.3 KB
Monitorización del estado de reservas corporales de la cerda en granja. Validación de la nota de condición corporal: introducción y planteamiento experimental (I)
/
Cerisuelo García, Alba
;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Asegurar la gestión de las reservas corporales manteniendo un adecuado nivel de reservas a lo largo de la vida reproductiva de la cerda es importante para maximizar los rendimientos productivos y optimizar su vida útil en granja. [...]
2005
Anaporc
,
Vol. 2 Núm. 16 (2005)
, p. 48-50
Registre complet
-
4.
5 p, 273.9 KB
Monitorización del estado de reservas corporales de la cerda en granja. Validación de la nota de condición corporal (CC). III. Correlación entre la nota de CC, el peso y las diferentes medidas obtenidas mediante ultrasonidos
/
Cerisuelo García, Alba
;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2010
Registre complet
-
5.
3 p, 322.5 KB
Efecto del nivel de alimentación en la parte media de la gestación sobre el rendimiento de las cerdas nulíparas
/
Cerisuelo García, Alba
;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Carrión, D.
;
Coma Subirà, Jaume
;
Tibbie, S.
;
Gasa Gasó, Josep
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2010
Registre complet
-
6.
1 p, 2.3 MB
Dynamics of microbial cecal lumen ecosystem of broiler chickens with age measured by Terminal Restriction Fragment Length Polymorphism (t-RFLP)
/
Gómez de Segura Ugalde, Arantza
;
Takahashi, S.E.
;
Choque López, José Alfredo
;
Martín Orúe, Susana M.
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Nowadays, it is known that intestinal microflora of broiler chickens plays an important role for growth performance and health. However, there is still a limited knowledge about the process of colonization of the chick gut.
2008
INRA-RRI Symposium Gut Microbiome
. Clermond-Ferrand,
6è
: 2008
Registre complet
-
7.
3 p, 398.4 KB
Monitorización del estado de reservas corporales de la cerda en granja. Validación de la nota de condición corporal (CC). Correlación entré la nota de CC, el peso y las diferentes medidas obtenidas mediante ultrasonidos (y III)
/
Cerisuelo García, Alba
;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
En este capítulo se estudia, con objeto de validar la aplicación de la nota de CC en los actuales genotipos magros para, estimar la cantidad de reservas del animal, la correlación existente entre la nota de CC y las medidas de PV, ETD y L2 utilizando todos los datos en conjunto y para cada uno de los grupos de parto, así como las diferentes fases del ciclo reproductivo. [...]
2005
Anaporc
,
Vol. 2 Núm. 18 (2005)
, p. 62-64
Registre complet
-
8.
3 p, 8.3 MB
Monitorización del estado de reservas corporales de la cerda en granja. Distribución de las reservas grasas en una población de reproductoras (II)
/
Cerisuelo García, Alba
;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Tal y como se explicó en la anterior entrega, conocer la distribución de las reservas corporales de las cerdas en momentos concretos de! cicio es importante, ya que puede resultar útii a la hora de detectar problemas en el patrón de alimentación filado en granja.
2005
Anaporc
,
Vol. 2 Núm. 17 (2005)
, p. 64-66
Registre complet
-
9.
5 p, 71.0 KB
Effect of maternal feed intake during mid-gestation on pig performance and meat quality at slaughter
/
Cerisuelo Garcí, Alba
;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Coma Subirà, Jaume
;
Carrión, Domingo
;
Gasa Gasó, Josep
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
A study was conducted to evaluate, under commercial conditions, the effect of a high feed intake during mid-gestation on postnatal growth performance and meat quality of the progeny. Sows from 1 to 7 parities were divided into two treatments, control (C) and experimental (E). [...]
2006
Archives Animal Breeding
,
Núm. 49 (2006)
, p. 57-61
Registre complet
-
10.
4 p, 409.5 KB
Nuevos retos en la alimentación y manejo de la cerda gestante (Parte II)
/
Cerisuelo Garcia, Alba
;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El manejo de la alimentación puede llegar a ser tanto o más importante que el hecho de proporcionar piensos con un determinado valor nutritivo o unas determinadas características. Las necesidades en energía y nutrientes se incrementan a medida que avanza la gestación siendo especialmente importantes en el último trimestre, debido al rápido crecimiento fetal. [...]
2007
Formulación : revista de alimentación y nutrición
,
Maig/Juny 2007,
p. 41-44
Registre complet
-
Fons personals i institucionals :
14
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una
alerta personal
via correu electrònic o subscribiu-vos al
canal RSS
.