Results overview: Found 30 records in 0.01 seconds.
Articles, 15 records found
Research literature, 5 records found
Course materials, 10 records found
Articles 15 records found  1 - 10next  jump to record:
1.
9 p, 2.3 MB Metabolic and behavior responses of lactating goats under heat stress / Salama, Ahmed A.K (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Hamzaoui, Soufiane (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Heat stress (HS) negatively affects animal performance, but little is known about energetic metabolism and behavior changes in dairy goats under HS conditions. Eight multiparous Murciano-Granadina dairy goats (43. [...]
2021 - 10.1016/j.smallrumres.2021.106496
Small Ruminant Research, Vol. 203 (2021)  
2.
14 p, 303.2 KB Effect of Soybean Oil Supplementation on Milk Production, Digestibility, and Metabolism in Dairy Goats under Thermoneutral and Heat Stress Conditions / Hamzaoui, Soufiane (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Salama, Ahmed A.K (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
In a previous work, we observed that heat-stressed goats suffer reductions in milk yield and its contents of fat and protein. Supplementation with soybean oil (SBO) may be a useful strategy to enhance milk quality. [...]
2021 - 10.3390/ani11020350
Animals, Vol. 11 Núm. 2 (2021) , p. 350  
3.
12 p, 253.1 KB Milk Production and Energetic Metabolism of Heat-Stressed Dairy Goats Supplemented with Propylene Glycol / Hamzaoui, Soufiane (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Salama, Ahmed A.K (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Heat-stressed dairy animals increase their reliance on glucose. This elevated glucose demand is partially met by increasing the conversion of glucogenic amino acids (AA) in the liver. Propylene glycol (PG) is a glucogenic precursor and was not tested in dairy goats under thermoneutral (TN) and heat stress (HS) conditions simultaneously. [...]
2020 - 10.3390/ani10122449
Animals, Vol. 10 Núm. 12 (2020) , p. 2449  
4.
13 p, 305.7 KB Effects of Cold Exposure on Some Physiological, Productive, and Metabolic Variables in Lactating Dairy Goats / Coloma Garcia, Wellington Napoleon (Universidad Agraria del Ecuador. Facultad de Medicina Veterinaria) ; Salama, Ahmed A.K. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Mehaba, Nabil (Tests and Trials Ltd. Monzón) ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Low winter temperatures in some regions have a negative impact on animal performance, behavior, and welfare. The objective of this study was to evaluate some physiological, metabolic, and lactational responses of dairy goats exposed to cold temperatures for 3 weeks. [...]
2020 - 10.3390/ani10122383
Animals, Vol. 10 Núm. 12 (2020) , p. 2383  
5.
14 p, 981.5 KB Heat stress modifies the lactational performances and the urinary metabolomic profile related to gastrointestinal microbiota of dairy goats / Contreras-Jodar, A. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Nayan, N.H. (University Putra Malaysia. Department of Animal Science.) ; Hamzaoui, S. (University of Bouira. Department of Agronomic Science.) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Salama, Ahmed A.K. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The aim of the study is to identify the candidate biomarkers of heat stress (HS) in the urine of lactating dairy goats through the application of proton Nuclear Magnetic Resonance ( H NMR)-based metabolomic analysis. [...]
2019 - 10.1371/journal.pone.0202457
PloS one, Vol. 14 Núm. 2 (february 2019) , p. e0202457  
6.
4 p, 1.9 MB Creación de aversión condicionada a la vid en ovino / Manuelian, Carmen L. (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rovai, Maristela (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Giralt Vidal, Ll. (Institut Català de la Vinya i el Vi) ; Salama, Ahmed A.K. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Vidal, X. (Institut Català de la Vinya i el Vi)
2011
XXXVI Congreso de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia. Comunicaciones SEOC, 2011  
7.
3 p, 505.5 KB Variación de la respuesta a la aversión condicionada en ganado ovino según la raza / Manuelian, Carmen L. (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rovai, Maristela (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Salama, Ahmed A.K. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2013
AIDA: XV Jornadas sobre Producción Animal, Vol. 1 (2013)  
8.
3 p, 708.8 KB Efecto de la dosis de cloruro de litio en la aversión condicionada a hojas de olivo en caprino / Manuelian, Carmen L. (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Salama, Ahmed A.K. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2011
AIDA: XIV Jornadas sobre Producción Animal, Vol. 1 (2011) , p. 219-221  
9.
8 p, 168.7 KB Pastoreo de viñedos en primavera utilizando ganado ovino / Manuelian, Carmen L. (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rovai, Maristela (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Giralt Vidal, Ll. (Institut Català de la Vinya i el Vi) ; Salama, Ahmed A.K. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2014
Pastos y PAC 2014-2020, 2014-594  
10.
8 p, 1.7 MB Creación y persistencia de la aversión condicionada a hojas de vid en ovino. Aplicación al pastoreo de viñedos en primavera / Manuelian, Carmen L. (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rovai, Maristela (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Giralt Vidal, Ll. (Institut Català de la Vinya i el Vi) ; Salama, Ahmed A.K. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Domingo Gustems, C. (Institut Català de la Vinya i el Vi)
El pastoreo en viñedos se ve limitado por el daño que las ovejas pueden provocar en el cultivo, dada la alta palatabilidad de las hojas de vid. El objetivo del presente trabajo fue crear aversión a hojas de vid y evaluar su persistencia en ovejas (Manchega, n = 12; Lacaune, n = 12) durante tres años. [...]
2014
Revista Pastos, Vol. 44 Núm. 1 (2014)  

Articles : 15 records found   1 - 10next  jump to record:
Research literature 5 records found  
1.
179 p, 1.5 MB Heat stress effects and nutritional alleviation strategies in small ruminants / Mehaba, Nabil ; Abdelrahmankamal Salama, Ahmed, dir. ; Such i Martí, Francesc Xavier, dir. ; Caja Lopez, Gerardo, dir.
En esta tesis, se estudiaron los efectos del estrés por calor (EC) sobre la producción de ovejas lecheras Lacaune (Exp. 1), así como la respuesta de cabras lecheras Murciano-Granadina bajo condiciones de EC a la L-carnitina (Exp. [...]
In the current thesis the effects of heat stress (HS) on performance of Lacaune dairy ewes (Exp. 1) as well as the response of HS Murciano-Granadina dairy goats to dietary L-carnitine (Exp. 2) and methionine (Exp. [...]
Cette thèse, étude les effets du stress thermique (ST) sur les performances des brebis laitières Lacaune (Exp. 1) ainsi que la réponse des chèvres laitières Murciano-Granadina à la L-carnitine (Exp. [...]

2020  
2.
148 p, 2.2 MB Effects of thermal stress on dairy goats and their offspring / Coloma Garcia, Wellington Napoleon ; Salama, Ahmed A. K., (Ahmed Abdel-Rahman Kamal) dir. ; Such i Martí, Francesc Xavier, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
In the present thesis, 3 experiments were carried out using Murciano-Granadina dairy goats under low temperature (LT; Exp. 1) and heat stress (HS; Exp. 2 and 3) conditions in order to evaluate the physiological, metabolic, productive and behavioral responses. [...]
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2020.  
3.
143 p, 2.1 MB The use of omic-methodologies in the assessment of heat-stressed lactating dairy goats / Contreras Jodar, Alexandra ; Caja López, Gerardo, dir. ; Salama, Ahmed A. K., (Ahmed Abdel-Rahman Kamal) dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
L'estrés per calor (EC) genera pèrdues significatives en l'industria lletera caprina quan l'índex de temperatura-humitat (THI) és > 75. Les tecnologies 'òmiques' ofereixen una perspectiva holística de com les cabres combaten l'EC i poden permetre trobar biomarcadors. [...]
Heat stress (HS) causes significant losses in the dairy goat industry when temperature-humidity index (THI) is >75. 'Omic' technologies offer a holistic approach to figure out how goats cope with HS and to find biomarkers. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2019.  
4.
135 p, 775.4 KB Heat stress responses in dairy goats and effects of some nutritional strategies for mitigation / Hamzaoui, Soufiane ; Salama, Ahmed A.K., dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Caja López, Gerardo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Patologia i de Producció Animals
En la presente tesis se han llevado a cabo 4 experimentos con cabras lecheras bajo condiciones de estrés por calor (HS) para medir la respuesta bajo las condiciones de estrés (Exp. 1 y 2) y para evaluar el aceite de soja y el propilenglicol como suplementos alimenticios (Exp. [...]
In the current thesis 4 experiments were carried out using dairy goats under heat stress (HS) to measure responses to HS (Exp. 1 & 2) and to evaluate soybean oil and propylene glycol as feed supplements (Exp. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2014  
5.
163 p, 1.0 MB Modifying the lactation curve in dairy goats : : effects of milking frequency, dry period and kidding interval / Salama, Ahmed A. K. (Ahmed Abdel-Rahman Kamal) ; Caja López, Gerardo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Such i Martí, Francesc Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Se utilizaron 79 cabras Murciano-Granadinas en 4 experimentos para estudiar los efectos de la frecuencia de ordeño, la omisión del secado y el intervalo entre partos sobre la producción de leche. En el Exp. [...]
Seventy-nine Murciano-Granadina dairy goats were used in 4 experiments to study the effects of milking frequency, omitting dry period, and kidding interval on lactational performance and udder compartments. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2006  

Course materials 10 records found  
1.
11 p, 130.0 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Salama Fadali, Ahmed ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Caja López, Gerardo ; Casals Costa, Ramón ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Sala Pallarés, Roser ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Martín Orue, Susana María ; Sola Oriol, David ; Castillejos Velázquez, Lorena ; Casellas Vidal, Joaquín ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...]
This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]

2021-22
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
2.
11 p, 163.9 KB Bases de la Producció i Maneig Animal [103540] / Casals Costa, Ramón ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Gasa Gasó, Josep ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Castillo Simon, Inmaculada ; Amat Grau, Marta ; Pares Casanova, Ricard ; Castillejos Velázquez, Lorena ; Salama Fadali, Ahmed ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...]
1 This is a first-year class subject, basic type, where the main objective is to introduce students to the world of animal production and management, studying the basic food production systems of animal origin, and the main factors (biological, economic, social, environmental, etc. [...]
1 Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
3 documents
3.
7 p, 112.6 KB Producció Animal Integrada I [102625] / Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Casals Costa, Ramón ; Gasa Gasó, Josep ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Dolors ; Pares Casanova, Ricard ; Castillejos Velázquez, Lorena ; Salama Fadali, Ahmed ; Llonch Obiols, Pol ; Manuelian Fuste, Carmen Loreto ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de Producció Animal Integrada 1 són: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la carn, llet i ous Els objectius formatius de la Producció Animal Integrada 1 són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de carn, llet i ous 1 Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de carn, llet i ous Conèixer els factor productius que afecten la producció i la qualitat de la carn, llet i els ous Conèixer els índex tècnics de referència i identificar punts crítics del procés de producció Aquesta assignatura participa en la Prova Pilot de Docència en Anglès que es duu a terme en tercer curs del grau de Veterinària, que té per objectiu fomentar la utilització d'aquesta llengua per part dels estudiants, d'acord amb la competència transversal CT8 (Demostrar coneixements d'anglès per a comunicar-se de forma oral i escrita en contexts acadèmics i professionals).
The objectives of Integrated Animal Production 1 are: - To explain the productive factors that most affect the production and quality of me 1 - To explain the productive factors that most affect the production and quality of me The training objectives of Integrated Animal Production 1 are: - To know the key factors that mark, now and in the future, the production of meat, - To know the productive factors that affect the production and quality of meat, milk - To know the technical benchmarks and to identify critical points of the production This subject participates in the Pilot Test of Teaching in English that is carried out in th (Demonstrate knowledge of English to communicate orally and in writing in academic and professional contexts).
Los objetivos de Producción Animal Integrada 1 son: Dar a conocer cuáles son los factores productivos que más afectan a la producción y la calidad de la carne, leche y huevos Los objetivos formativos de la Producción Animal Integrada 1 son: 1 Conocer los factores clave que marcan, ahora y en el futuro, la producción de carne, leche y huevos Conocer los factores productivos que afectan la producción y la calidad de la carne, leche y huevos Conocer los índices técnicos de referencia e identificar puntos críticos del proceso de producción Esta asignatura participa en la Prueba Piloto de Docencia en Inglés que se lleva a cabo en tercer curso del grado de Veterinaria, que tiene por objetivo fomentar la utilización de esta lengua por parte de los estudiantes, de acuerdo con la competencia transversal CT8 (Demostrar conocimientos de inglés para comunicarse de forma oral y escrita en contextos académicos y profesionales).

2021-22
Grau en Veterinària [955]
3 documents
4.
9 p, 122.2 KB Producció i Sanitat de Petits Remugants [103969] / Such Martí, Francesc Xavier ; Domingo Álvarez, Mariano ; Manteca Vilanova, Xavier ; Allepuz Palau, Alberto Oscar ; Salama Fadali, Ahmed ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura te com objectiu especialitzar als alumnes, que prèviament hagin cursat les assignatures obligatòries del Grau de Veterinària, en la producció i sanitat ovina i caprina amb caràcter professionalitzador i d'acord amb les tendències productives actuals d'aquest subsector ramader. [...]
The aim of the course is to specialize students, who have previously taken the compulsory subjects of the Degree in Veterinary Medicine, in the production and health of sheep and goats in a professional manner and in accordance with current production trends in this livestock subsector. [...]
La asignatura tiene como objetivo especializar a los alumnos, que previamente hayan cursado las asignaturas obligatorias del Grado de Veterinaria, en la producción y sanidad ovina y caprina con carácter profesionalizador y de acuerdo con las tendencias productivas actuales de este subsector ganadero. [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
3 documents
5.
11 p, 128.3 KB Etnologia i Etologia [103539] / Such Martí, Francesc Xavier ; Casals Costa, Ramón ; Manteca Vilanova, Xavier ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Izquierdo Tugas, Dolors ; Salama Fadali, Ahmed ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura inclou dues parts ben diferenciades: d'una banda, etnologia i, d'una altra banda, etologia, que inclou també benestar o protecció animal. La part d'etologia inclou activitats realitzades en anglès, identificades en aquesta guia docent com a DA. [...]
The subject includes two well differentiated parts: ethnology and ethology, which also includes animal welfare. The ethology part includes activities in English, identified in this teaching guide as DA. [...]
La asignatura incluye dos partes bien diferenciadas: por un lado, etnología y, por otra parte, etología, que incluye también bienestar o protección animal. La parte de etología incluye actividades realizadas en inglés, identificadas en esta guía docente como DA. [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
3 documents
6.
7 p, 112.4 KB Producció Animal Integrada I [102625] / Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Casals Costa, Ramón ; Gasa Gasó, Josep ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Pares Casanova, Ricard ; Castillejos Velázquez, Lorena ; Salama, Ahmed ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de Producció Animal Integrada 1 són: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la carn, llet i ous Els objectius formatius de la Producció Animal Integrada 1 són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de carn, llet i ous 1 Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de carn, llet i ous Conèixer els factor productius que afecten la producció i la qualitat de la carn, llet i els ous Conèixer els índex tècnics de referència i identificar punts crítics del procés de producció Aquesta assignatura participa en la Prova Pilot de Docència en Anglès que es duu a terme en tercer curs del grau de Veterinària, que té per objectiu fomentar la utilització d'aquesta llengua per part dels estudiants, d'acord amb la competència transversal CT8 (Demostrar coneixements d'anglès per a comunicar-se de forma oral i escrita en contexts acadèmics i professionals).
Los objetivos de Producción Animal Integrada 1 son: Dar a conocer cuáles son los factores productivos que más afectan a la producción y la calidad de la carne, leche y huevos Los objetivos formativos de la Producción Animal Integrada 1 son: 1 Conocer los factores clave que marcan, ahora y en el futuro, la producción de carne, leche y huevos Conocer los factores productivos que afectan la producción y la calidad de la carne, leche y huevos Conocer los índices técnicos de referencia e identificar puntos críticos del proceso de producción Esta asignatura participa en la Prueba Piloto de Docencia en Inglés que se lleva a cabo en tercer curso del grado de Veterinaria, que tiene por objetivo fomentar la utilización de esta lengua por parte de los estudiantes, de acuerdo con la competencia transversal CT8 (Demostrar conocimientos de inglés para comunicarse de forma oral y escrita en contextos académicos y profesionales).

2020-21
Grau en Veterinària [955]
3 documents
7.
7 p, 86.8 KB Producció Animal Integrada I [102625] / Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Casals Costa, Ramón ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Pares Casanova, Ricard ; Salama, Ahmed ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de Produccio Animal Integrada 1 són: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la llet Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat dels ous Donar a conèixer els factors clau de la relació entre la producció ramadera i la contaminació del medi Els objectius formatius de la Produccio Animal Integrada 1 són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de llet i ous Conèixer el sector de la producció de llet i dels ous, així com la seva localització Conèixer els factor productius que afecten la producció i la qualitat de la llet i els ous Conèixer les necessitats i característiques de les instal·lacions per a allotjar els animals de producció Conèixer els factors determinants de la relació entre la producció animal i la producció de elements contaminants, així com sistemes de control i processament 1.
2017-18
Grau en Veterinària [955]  
8.
10 p, 102.3 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Sala Pallarés, Roser ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Casals Costa, Ramón ; Ferret Quesada, Alfred ; Manteca Vilanova, Xavier ; Milán Sendra, María José ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Pérez Hernández, José Francisco ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Martín Orue, Susana María ; Salama, Ahmed ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i 1 com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...]
1 This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, 1 factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]

2017-18
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
9.
8 p, 57.8 KB Producció Animal II [21266] / Izquierdo, Dolors ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Parés, Ricard ; Ferret, Alfred ; Salama, Ahmed ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2n Semestre 2010-11
Llicenciat en Veterinària [35]  
10.
5 p, 178.6 KB Producció Animal II [21266] / Ferret i Quesada, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Izquierdo, Dolors ; Gargallo, Silvia ; Busquets, Marta ; Castillejos, Lorena ; Rotger, Aina ; Conill, Cristina ; Ayadi, Moez ; Salama, Ahmed ; Hernández, Marta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2n Semestre 2002-03
Llicenciat en Veterinària [35]  

See also: similar author names
2 Salama, A.A.K.
2 Salama, Ahmed A. K.
2 Salama, Ahmed A. K.,
3 Salama, Ahmed A.K
11 Salama, Ahmed A.K.
1 Salama, Ahmed A.K.,
3 Salama, Ahmed. 0000-0003-2065-9702
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.