Resultados globales: 12 registros encontrados en 0.02 segundos.
Artículos, Encontrados 5 registros
Documentos de investigación, Encontrados 3 registros
Materiales académicos, Encontrados 4 registros
Artículos Encontrados 5 registros  
1.
1 p, 125.7 KB Monitoring and registering of rumen movement in ruminants / Oliver, Joan (Department de Microelectronica i Sistemes Electronics, Universitat Autonoma de Barcelona) ; Peralta, Alejandro (Department de Microelectronica i Sistemes Electronics, Universitat Autonoma de Barcelona) ; Salama, Ahmed A.K. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ferrer, Carles (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Teams composed of electronic engineers and animal science scientists are nowadays collaborating to find mechanisms that help to understand rumen behavior in order to prevent diseases and improve animal goods. [...]
2017 - 10.3390/proceedings1080779
Proceedings, Vol. 1 (2017) , p. 1  
2.
12 p, 346.2 KB Lactational responses of heat-stressed dairy goats to dietary L-carnitine supplementation / Mehaba, N. (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Salama, Ahmed A. K. (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Such, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Albanell, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Caja, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R))
Heat stress causes significant losses in milk production, and nutritional strategies are needed to alleviate its effects. Endogenous carnitine synthesis is also reduced by heat stress (HS). Carnitine plays a central role in fatty acid oxidation and buffers the toxic effects of acyl groups. [...]
2019 - 10.3390/ani9080567
Animals, Vol. 9 Núm. 8 (august 2019) , p. 567  
3.
10 p, 283.0 KB Aplicació de l'aversió condicionada a l'olivera en cabres / Manuelian, Carmen L. (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants) ; Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants) ; Rovai, Maristela (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants) ; Salama, Ahmed A.K. (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants) ; Caja, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants)
Cada dia l'agricultura incorpora noves pràctiques més respectuoses amb el medi ambient intentant aprofitar millor els recursos naturals i preservar-los de cara al futur. En el cas de l'oliverar, l'erosió que pateix el sòl, a causa de les pràctiques tradicionals de conreu, ha propiciat la implantació de cobertes vegetals que es controlen mitjançant l'ús de maquinària, o bé amb herbicides. [...]
2014 - 10.2436/20.1503.01.38
Quaderns agraris, Vol. 37 (2014) , p. 7-16  
4.
2 p, 94.5 KB Efecte de l'estrès per calor en cabres productores de llet / Salama, Ahmed A.K. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Ruminant Research Group (G2R)
A causa del canvi climàtic, s'espera una major freqüència i intensitat de les onades de calor en el futur. Una investigació ha estudiat els efectes de l'estrès per calor sobre la producció de cabres lleteres de raça Murciano-Granadina i els efectes de l'addició de l'oli de soja i del propilenglicol a la seva dieta. [...]
2015
UAB divulga, Gener 2015  
5.
1 p, 124.4 KB Llet de cabra verge / Salama, Ahmed A.K. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Fa anys que l'enginyeria ramadera indueix la lactació mitjançant injecció directa d'estrogen i progesterona. Un nou avanç podria millorar, en un futur, l'efectivitat d'aquest tractament en cabres lleteres gràcies a la reserpina, un agent inductor de la prolactina.
2007
UAB divulga, Novembre 2007, p. 1-1  

Documentos de investigación Encontrados 3 registros  
1.
143 p, 2.1 MB The use of omic-methodologies in the assessment of heat-stressed lactating dairy goats / Contreras Jodar, Alexandra, autor. ; Caja López, Gerardo, supervisor acadèmic. ; Salama, Ahmed A. K. (Ahmed Abdel-Rahman Kamal) supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments.
L'estrés per calor (EC) genera pèrdues significatives en l'industria lletera caprina quan l'índex de temperatura-humitat (THI) és > 75. Les tecnologies 'òmiques' ofereixen una perspectiva holística de com les cabres combaten l'EC i poden permetre trobar biomarcadors. [...]
Heat stress (HS) causes significant losses in the dairy goat industry when temperature-humidity index (THI) is >75. 'Omic' technologies offer a holistic approach to figure out how goats cope with HS and to find biomarkers. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2019.  
2.
135 p, 775.4 KB Heat stress responses in dairy goats and effects of some nutritional strategies for mitigation / Hamzaoui, Soufiane ; Salama, Ahmed A.K., dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Caja López, Gerardo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Patologia i de Producció Animals
En la presente tesis se han llevado a cabo 4 experimentos con cabras lecheras bajo condiciones de estrés por calor (HS) para medir la respuesta bajo las condiciones de estrés (Exp. 1 y 2) y para evaluar el aceite de soja y el propilenglicol como suplementos alimenticios (Exp. [...]
In the current thesis 4 experiments were carried out using dairy goats under heat stress (HS) to measure responses to HS (Exp. 1 & 2) and to evaluate soybean oil and propylene glycol as feed supplements (Exp. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2014  
3.
163 p, 1.0 MB Modifying the lactation curve in dairy goats : effects of milking frequency, dry period and kidding interval / Salama, Ahmed A. K. ; Caja López, Gerardo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Such i Martí, Francesc Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Se utilizaron 79 cabras Murciano-Granadinas en 4 experimentos para estudiar los efectos de la frecuencia de ordeño, la omisión del secado y el intervalo entre partos sobre la producción de leche. En el Exp. [...]
Seventy-nine Murciano-Granadina dairy goats were used in 4 experiments to study the effects of milking frequency, omitting dry period, and kidding interval on lactational performance and udder compartments. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2006  

Materiales académicos Encontrados 4 registros  
1.
7 p, 86.8 KB Producció Animal Integrada I [102625] / Caja López, Gerardo ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Casals Costa, Ramón ; Such Martí, Francesc Xavier ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Pares Casanova, Ricard ; Salama, Ahmed ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de Produccio Animal Integrada 1 són: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la llet Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat dels ous Donar a conèixer els factors clau de la relació entre la producció ramadera i la contaminació del medi Els objectius formatius de la Produccio Animal Integrada 1 són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de llet i ous Conèixer el sector de la producció de llet i dels ous, així com la seva localització Conèixer els factor productius que afecten la producció i la qualitat de la llet i els ous Conèixer les necessitats i característiques de les instal. [...]
2017-18
Graduat o Graduada en Veterinària [955]  
2.
10 p, 102.3 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Sala Pallarés, Roser ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Caja López, Gerardo ; Casals Costa, Ramón ; Ferret Quesada, Alfred ; Manteca Vilanova, Xavier ; Milán Sendra, María José ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such Martí, Francesc Xavier ; Pérez Hernández, José Francisco ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Martín Orue, Susana María ; Salama, Ahmed ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i 1 com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...]
1 This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, 1 factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]

2017-18
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos
3.
8 p, 57.8 KB Producció Animal II [21266] / Izquierdo, Dolors ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Parés, Ricard ; Ferret, Alfred ; Salama, Ahmed ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2n Semestre 2010-11
Llicenciat en Veterinària [35]  
4.
5 p, 178.6 KB Producció Animal II [21266] / Ferret i Quesada, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Izquierdo, Dolors ; Gargallo, Silvia ; Busquets, Marta ; Castillejos, Lorena ; Rotger, Aina ; Conill, Cristina ; Ayadi, Moez ; Salama, Ahmed ; Hernández, Marta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2n Semestre 2002-03
Llicenciat en Veterinària [35]  

Vea también: autores con nombres similares
3 Salama, Ahmed A. K.
4 Salama, Ahmed A.K.
1 Salama, Ahmed A.K.,
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.