1.
|
5 p, 108.2 KB |
Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament [43035]
/
Mor-Mur Francesch, Montserrat ;
Ferragut, Victoria ;
Hernández Herrero, María Manuela ;
Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ;
Rodríguez Jerez, José Juan ;
Roig Sagués, Artur Xavier ;
Trujillo, Antonio-José ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Saldo Periago, Jordi ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...] In this module students will learn the different key stages in the innovation process and design of a new product of animal origin. They will also know the most innovative processing technologies; its validation and they will study the parameters of the process that have the greatest impact on the characteristics of the final product. [...] En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]
2021-22 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
2.
|
5 p, 110.4 KB |
Productes Derivats de la Fermentació Alcohòlica [103227]
/
Saldo Periago, Jordi ;
Gallardo-Chacón, Joan Josep ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Els productes derivats de la fermentació alcohòlica estan amplament representats en moltes cultures a tot el món, i són consumits habitualment. Els productes que conserven un contingut elevat d'etanol en la seva forma final habitualment són consumits només per la població adulta. [...] The products derived from alcoholic fermentation are widely represented in many cultures around the world, and are commonly consumed. Products that retain a high ethanol content in their final form are usually consumed only by the adult population. [...] Los productos derivados de la fermentación alcohólica están ampliamente representados en muchas culturas en todo el mundo, y son consumidos habitualmente. Los productos que conservan un contenido elevado de etanol en su forma final habitualmente son consumidos sólo por la población adulta. [...]
2021-22 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
3.
|
7 p, 117.4 KB |
Introducció a la tecnologia dels aliments [101017]
/
Ferragut, Victoria ;
Capellas Puig, Marta ;
Mor-Mur Francesch, Montserrat ;
Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ;
Juan Godoy, Bibiana ;
Saldo Periago, Jordi ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Biociències
Del que mengem cada dia i de com ho fem, en depèn la nostra salut. I també la nostra economia, ja que el sector agroalimentari és un dels que més diners mou al nostre país. A Catalunya, hi ha moltes indústries que es dediquen a produir o processar primeres matèries per convertir-les en aliments. [...] What we eat every day and how we do it depends on our health. And also our economy, since the agri-food sector is one of the most money that moves in our country. In Catalonia, there are many food industries which must ensure healthy and safeproducts. [...] De lo que comemos cada día y de cómo lo hacemos, depende nuestra salud. Y también nuestra economía, ya que el sector agroalimentario es uno de los que más dinero mueve en nuestro país. En Cataluña, hay muchas industrias que se dedican a producir o procesar materias primas para convertirlas en alimentos. [...]
2021-22 Grau en Microbiologia [816]
3 documents
|
|
4.
|
5 p, 107.7 KB |
Mètodes de Processament d'Aliments I [103555]
/
Saldo Periago, Jordi ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de tercer curs, de caràcter obligatori. Tracta els processos físics de transformació i/o conservació dels aliments de forma general, sense entrar a detallar el processament d'aliments en concret, ja que aquest estudi es realitza amb més aprofundiment en les assignatures optatives que es refereixen a les tecnologies de primeres matèries específiques. [...] This is a third-year subject, which is compulsory. It deals with the physical processes of transformation and/or conservation of foods in general, without entering into detailing the processing of food in particular, since this study is carried out in greater depth in the optional subjects that refer to the technologies of raw materials specific On the other hand, it is necessary to focus on the teaching of this subject in the industrial aspects of the processes, since other subjects cover the basic knowledge related to them. [...] Se trata de una asignatura de tercer curso, de carácter obligatorio. Trata los procesos físicos de transformación y / o conservación de los alimentos de forma general, sin entrar a detallar el procesamiento de alimentos en concreto, ya que este estudio se realiza con mayor profundidad en las asignaturas optativas que se refieren a las tecnologías de materias primas específicas. [...]
2021-22 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
5.
|
5 p, 104.1 KB |
Pràctiques de Planta Pilot [103228]
/
Juan Godoy, Bibiana ;
Yuste Puigvert, Josep ;
Gràcia Julià, Alvar ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Grau Noguer, Eduard ;
Gallardo-Chacón, Joan Josep ;
Prat Castellà, Jaume ;
Freire Vásconez, Paulina Andrea ;
Bosch Llopart, Joan Pere ;
Saldo Periago, Jordi ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura està estretament relacionada amb les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i Mètodes de processament d'aliments II, pertanyents a la mateixa matèria. En aquesta assignatura es treballaran els aspectes pràctics dels coneixements teòrics de les dos assignatures mencionades anteriorment. [...] This subject is closely related to the subjects of Food Processing Methods I and Methods of food processing II, belonging to the same subject. This subject will work on the practical aspects of the theoretical knowledge of the two subjects mentioned above. [...] Esta asignatura está estrechamente relacionada con las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y Métodos de procesamiento de alimentos II, pertenecientes a la misma materia. En esta asignatura se trabajarán los aspectos prácticos de los conocimientos teóricos de las dos asignaturas mencionadas anteriormente. [...]
2021-22 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
6.
|
5 p, 107.8 KB |
Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament [43035]
/
Mor-Mur Francesch, Montserrat ;
Ferragut, Victoria ;
Hernández Herrero, María Manuela ;
Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ;
Rodríguez Jerez, José Juan ;
Roig Sagués, Artur Xavier ;
Trujillo, Antonio-José ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Saldo Periago, Jordi ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...] En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]
2020-21 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
7.
|
5 p, 106.9 KB |
Mètodes de Processament d'Aliments I [103555]
/
Saldo Periago, Jordi ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de tercer curs, de caràcter obligatori. Tracta els processos físics de transformació i/o conservació dels aliments de forma general, sense entrar a detallar el processament d'aliments en concret, ja que aquest estudi es realitza amb més aprofundiment en les assignatures optatives que es refereixen a les tecnologies de primeres matèries específiques. [...] Se trata de una asignatura de tercer curso, de carácter obligatorio. Trata los procesos físicos de transformación y / o conservación de los alimentos de forma general, sin entrar a detallar el procesamiento de alimentos en concreto, ya que este estudio se realiza con mayor profundidad en las asignaturas optativas que se refieren a las tecnologías de materias primas específicas. [...]
2020-21 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
8.
|
|
9.
|
|
10.
|
7 p, 112.2 KB |
Introducció a la tecnologia dels aliments [101017]
/
Ferragut, Victoria ;
Capellas Puig, Marta ;
Mor-Mur Francesch, Montserrat ;
Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ;
Juan Godoy, Bibiana ;
Saldo Periago, Jordi ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Biociències
Del que mengem cada dia i de com ho fem, en depèn la nostra salut. I també la nostra economia, ja que el sector agroalimentari és un dels que més diners mou al nostre país. A Catalunya, hi ha moltes indústries que es dediquen a produir o processar primeres matèries per convertir-les en aliments. [...] De lo que comemos cada día y de cómo lo hacemos, depende nuestra salud. Y también nuestra economía, ya que el sector agroalimentario es uno de los que más dinero mueve en nuestro país. En Cataluña, hay muchas industrias que se dedican a producir o procesar materias primas para convertirlas en alimentos. [...]
2020-21 Grau en Microbiologia [816]
3 documents
|
|