Resultats globals: 2 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 1 registres trobats
Documents de recerca, 1 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
2 p, 69.2 KB Cuina, teatre i modernitat. Barcelona, 1888-1919 / Saumell i Olivella, Eva (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filologia Catalana)
D'entre les novetats que la Barcelona del tombant del segle XIX al XX va absorbir del continent europeu i d'ultramar, aquesta tesi doctoral estudia la cuina, i ho fa, sobretot, a través de l'anàlisi de la literatura dramàtica de Santiago Rusiñol. [...]
De entre las novedades que la Barcelona del cambio del siglo XIX al XX absorbió del continente europeo y de ultramar, esta tesis doctoral estudia la cocina, y lo hace, sobre todo, a través del análisis de la literatura dramática de Santiago Rusiñol. [...]
Of the innovations Barcelona absorbed from the European continent and overseas at the turn of the twentieth century, this thesis studies the kitchen, and does so mainly through the analysis of dramatic literature of Santiago Rusiñol. [...]

2016
UAB divulga, Maig 2016
3 documents

Documents de recerca 1 registres trobats  
1.
270 p, 3.5 MB Cuina, teatre i modernitat : : Barcelona, 1888-1919 / Saumell i Olivella, Eva ; Foguet i Boreu, Francesc, 1971-, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filologia Catalana
La Barcelona del tombant del segle XIX al XX era una ciutat que creixia emmirallant-se en les altres capitals europees. El desig d'esdevenir el model de metròpolis moderna de la burgesia va suposar una transformació urbana i industrial que afectà, sobretot, les classes populars. [...]
Barcelona, at the turn of the twentieth century, was a booming town reflected in other European capitals. The desire to become the model of a modern bourgeois metropolis required an urban and industrial transformation that affected the popular classes especially. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.