Resultats globals: 2 registres trobats en 0.02 segons.
Documents de recerca, 2 registres trobats
Documents de recerca 2 registres trobats  
1.
170 p, 2.2 MB Organización social y señalización del estatus de dominancia: el lúgano como especie modelo / Camerino i Llull, Montserrat ; Senar, Joan Carles, dir. ; Espadaler, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular i de Fisiologia
La tesis describe la organización social del lúgano (Carduelis spinus), especie nómada y social, mediante estudios en libertad y en cautividad mostrando que el tamaño medio de los grupos estables de lúganos es de 5,2 individuos y que el tiempo necesario para alcanzar la estabilidad social es de 15 - 20 dias. [...]
Rohwer proposed in 1975 that the variation and extent of color patches in the plumage of wintering birds could work as badges of social status. The major advantage of these signals would be that individuals of unequal status competing for limited resources would not need to risk accidental injury or waste energy assessing the relative fighting ability of potential opponents. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2012  
2.
7 p, 183.0 KB Valoració dels mètodes d'estimació de l'abundància de la Cotorreta de pit gris (Myiopsitta monachus) en medis urbans / Faus Soler, Jordi ; García del Pino, Fernando (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia) ; Senar, Joan Carles ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
En el present estudi s'han comparat diferents mètodes d'estimació de mida poblacional, per tal de valorar la seva efectivitat en la determinació de la població de la Cotorreta de pit gris, Myiopsitta monachus, a la ciutat de Barcelona. [...]
2008
2 documents

Vegeu també: autors amb noms similars
1 Senar, Joan Carles,
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.