Resultados globales: 3 registros encontrados en 0.03 segundos.
Artículos, Encontrados 3 registros
Artículos Encontrados 3 registros  
1.
38 p, 230.7 KB Els moriscos de reialenc de les Terres de l’Ebre : l’administració de Galceran Albanell, batlle i alcaid de la batllia de Tortosa (del 30 de març de 1611 al 2 de març de 1612) / Serra i Puig, Eva (Universitat de Barcelona. Departament d’Història Moderna)
L’article presenta la gestió en nom del rei de Galceran Albanell, batlle i alcaid de Tortosa, amb els béns dels moriscos expulsats de la batllia, distribuïts per Aldover, Benifallet, Tivenys i la Vilanova de Tortosa. [...]
El artículo presenta como Galceran Albanell, alcalde y alcaide de Tortosa, administró en nombre del rey los bienes de los moriscos expulsados de la bailía, distribuidos por Aldover, Benifallet, Tivenys y Vilanova de Tortosa. [...]
The article shows how Galceran Albanell, royal officer in Tortosa, managed the properties of the Moriscos expelled from the batllia, which includes Aldover, Benifallet, Tivenys and Vilanova de Tortosa. [...]

2010
Manuscrits : revista d'història moderna, Núm. 28 2010) , p. 103-140  
2.
17 p, 729.2 KB Debate final / Amelang, James S. ; García Cárcel, Ricardo 1948- (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Història Moderna i Contemporània) ; Anatra, Bruno (Università di Cagliari) ; Delgado, Josep M. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica) ; González Alonso, Benjamín ; Serra i Puig, Eva (Universitat de Barcelona. Departament d’Història Moderna) ; Torras i Elias, Jaume
1987
Manuscrits : revista d'història moderna, N. 4-5 (1987) p. 123-139  
3.
9 p, 295.0 KB Tensions i ruptures de la societat catalana en el procés de formació de l'Estat Modern : una reflexió / Serra i Puig, Eva (Universitat de Barcelona. Departament d’Història Moderna)
1987
Manuscrits : revista d'història moderna, N. 4-5 (1987) p. 71-79  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.