Results overview: Found 6 records in 0.02 seconds.
Articles, 1 records found
Research literature, 4 records found
Course materials, 1 records found
Articles 1 records found  
1.
3 p, 130.2 KB Importància de la familiaritat en l’aprenentatge social d’hàbits alimentaris en porcs / Solà Oriol, David (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Un estudi realitzat per tal d’avaluar l’aprenentatge social en els garrins a l’hora d’acceptar nous aliments mostra que aquests animals poden canviar els seus hàbits alimentaris mitjançant aquest mecanisme, però també destaca la importància de la familiaritat entre els garrins. [...]
2014
UAB divulga, Març 2014  

Research literature 4 records found  
1.
188 p, 12.9 MB Estudio y gestión de la variabilidad de peso vivo a lo largo del ciclo del porcino en condiciones comerciales / López Vergé, Sergi, autor. ; Gasa Gasó, Josep, supervisor acadèmic. ; Solà Oriol, David, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments.
La variabilidad de peso vivo cobra especial relevancia en la porcicultura moderna donde la importancia de la integridad y homogeneidad del lote resulta crucial para no interrumpir los flujos de producción. [...]
Live weight variability is particularly important in modern pig production, because the importance of the integrity and homogeneity of the batch is crucial in order not to interrupt production flows. [...]

[Bellaterra] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2019.  
2.
27 p, 494.5 KB Aplicación web creada con shiny para el análisis de la variabilidad de las materias primas en la fabricación de piensos / Casino Durán, Joaquín ; Farré, Mercè, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Matemàtiques) ; Solà Oriol, David Universitat, dir. (Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
La variabilidad en las materias primas puede comprometer la calidad del producto final. En la fabricación de piensos en el sector porcino, este factor es determinante para la producción animal. Se realiza un proceso de manipulación de las bases de datos de los ingredientes principales de este pienso (trigo, soja, maíz y cebada) con la finalidad de conseguir una sola base de datos de todos los ingredientes y, todos los nutrientes y aminoácidos de estos. [...]
La variabilitat en la matèries primeres pot comprometre la qualitat del producte final. En la fabricació del pinso en el sector porcí, aquest factor es determinant per la producció animal. Es realitza un procès de manipulació de les bases de dades dels ingredients principals d’aquest pinso (blat, soja, blat de moro i ordi) amb lafinalitat d’aconseguir una base sola base de tots els ingredients, tots els seus nutrients i aminoàcids. [...]
Variability in raw materia can compromise the quality in the final product. In feed manufacture in the pig sector, this is a determining factor for animal manufacture. Handling process of the database was done over the main ingredients of the feed (wheat, soybean, corn and barley) in order to obtain a final database of all the ingredients, all their nutrients and amino acids. [...]

2017
Graduat o Graduada en Estadística Aplicada [973]  
3.
257 p, 2.4 MB Exploring dietary strategies to enhance feed intake and growth of piglets after weaning by a multidisciplinary approach / Blavi Josa, Laia, autor ; Pérez Hernández, José Francisco, supervisor acadèmic ; Solà Oriol, David, supervisor acadèmic ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El deslletament és un període d'adaptació i estrès on els porcs poden patir el síndrome post-deslletament, caracteritzat per una baixa ingestió i creixement i per diarrees. És de gran interès per a la indústria porcina la recerca de solucions per incrementar el consum i el creixement després del deslletament. [...]
El destete es un periodo de adaptación y estrés donde los cerdos frecuentemente sufren el síndrome post-destete; caracterizado por una baja ingestión y crecimiento, y por diarreas. Es de gran interés para la industria porcina la búsqueda de soluciones para incrementar el consumo y el crecimiento después del destete. [...]
Weaning is a period of adaptation and stress where pigs frequently suffer the post-weaning "growth check", characterized by low feed intake, poor growth, and diarrhea. The search for multiple and combined solutions to increase feed consumption and growth performance after weaning is of great practical interest for the swine industry. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2016  
4.
192 p, 1.1 MB Influence of the nutritional status of piglets on their ability to perform appropriate dietary selection patterns after weaning / Guzmán Pino, Sergio A. ; Pérez Hernández, José Francisco, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Solà Oriol, David, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
La presente Tesis Doctoral tiene como objetivo simular diferentes estados fisiológicos o nutricionales que enfrentan los lechones destetados en el sistema intensivo de producción, por ejemplo, variaciones en el contenido nutricional de la dieta, en la disponibilidad de nutrientes o piensos, o en la homeostasis de los animales. [...]
The present PhD Thesis aims to simulate different physiological or nutritional status that post-weaned piglets face in the intensive production system, e. g. , variations in the dietary nutritional content, in the availability of nutrients or feeds, or in the animals' homeostasis. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2014  

Course materials 1 records found  
1.
11 p, 103.2 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Sala Pallarés, Roser ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Caja López, Gerardo ; Casals Costa, Ramón ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Martín Orue, Susana María ; Sola Oriol, David ; Castillejos Velázquez, Lorena ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i 1 com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...]
1 This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, 1 factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]

2018-19
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents

Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.