Resultats globals: 1 registres trobats en 0.02 segons.
Documents de recerca, 1 registres trobats
Documents de recerca 1 registres trobats  
1.
45 p, 1.1 MB Relació dels paràmetres previs al sacrifici amb l'aptitud de la producció de pernil curat o cuit / Folguera Folguera, Pau ; Solà i Oriol, David, dir. ; Aymerich, Pau, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
En aquest estudi s'ha intentat estudiar quins factors tenen un major impacte sobre els paràmetres mínims per poder classificar els pernils per a diferents finalitats (pernil curat, cuit o carn fresca) en les partides de porcs que surten d'una granja d'engreix de porcs i poder classificar-los. [...]
2021
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.