Resultats globals: 80 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 11 registres trobats
Contribucions a jornades i congressos, 4 registres trobats
Documents de recerca, 7 registres trobats
Materials acadèmics, 58 registres trobats
Fons personals i institucionals, 7 registres trobats
Articles 11 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
14 p, 303.2 KB Effect of Soybean Oil Supplementation on Milk Production, Digestibility, and Metabolism in Dairy Goats under Thermoneutral and Heat Stress Conditions / Hamzaoui, Soufiane (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Salama, Ahmed A.K (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
In a previous work, we observed that heat-stressed goats suffer reductions in milk yield and its contents of fat and protein. Supplementation with soybean oil (SBO) may be a useful strategy to enhance milk quality. [...]
2021 - 10.3390/ani11020350
Animals, Vol. 11 Núm. 2 (2021) , p. 350  
2.
10 p, 1.3 MB A genome-wide analysis of copy number variation in Murciano-Granadina goats / Guan, Dailu (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Martinez, Amparo (Universidad de Córdoba. Departamento de Genética) ; Castelló Farré, Anna (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Landi, Vincenzo (Universidad de Córdoba. Departamento de Genética) ; Luigi Sierra, Maria Gracia (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Fernández-Álvarez, Javier (Asociación Nacional de Criadores de Caprino de Raza Murciano-Granadina) ; Cabrera Pane, Betlem (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Delgado Bermejo, Juan Vicente (Universidad de Córdoba. Departamento de Genética) ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Jordana i Vidal, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Amills i Eras, Marcel (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Background: In this work, our aim was to generate a map of the copy number variations (CNV) segregating in a population of Murciano-Granadina goats, the most important dairy breed in Spain, and to ascertain the main biological functions of the genes that map to copy number variable regions. [...]
2020 - 10.1186/s12711-020-00564-4
Genetics, selection, evolution, Vol. 52 (August 2020) , art. 44  
3.
12 p, 253.1 KB Milk Production and Energetic Metabolism of Heat-Stressed Dairy Goats Supplemented with Propylene Glycol / Hamzaoui, Soufiane (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Salama, Ahmed A.K (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Heat-stressed dairy animals increase their reliance on glucose. This elevated glucose demand is partially met by increasing the conversion of glucogenic amino acids (AA) in the liver. Propylene glycol (PG) is a glucogenic precursor and was not tested in dairy goats under thermoneutral (TN) and heat stress (HS) conditions simultaneously. [...]
2020 - 10.3390/ani10122449
Animals, Vol. 10 Núm. 12 (2020) , p. 2449  
4.
13 p, 305.7 KB Effects of Cold Exposure on Some Physiological, Productive, and Metabolic Variables in Lactating Dairy Goats / Coloma Garcia, Wellington Napoleon (Universidad Agraria del Ecuador. Facultad de Medicina Veterinaria) ; Salama, Ahmed A.K. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Mehaba, Nabil (Tests and Trials Ltd. Monzón) ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departamento de Ciencia Animal y de los Alimentos) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Low winter temperatures in some regions have a negative impact on animal performance, behavior, and welfare. The objective of this study was to evaluate some physiological, metabolic, and lactational responses of dairy goats exposed to cold temperatures for 3 weeks. [...]
2020 - 10.3390/ani10122383
Animals, Vol. 10 Núm. 12 (2020) , p. 2383  
5.
65 p, 2.7 MB Genomic analysis of the origins of extant casein variation in goats / Guan, Dailu (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Mármol-Sánchez, Emilio (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Cardoso, Tainã Figueiredo (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Landi, Vincenzo (Universidad de Córdoba. Departamento de Genética) ; Tawari, N. R. (Genome Institute of Singapore. Computational and Systems Biology) ; Amills i Eras, Marcel (Centre de Recerca en Agrigenòmica)
The variation in the casein genes has a major impact on the milk composition of goats. Even though many casein polymorphisms have been identified so far, we do not know yet whether they are evolutionarily ancient (i. [...]
2019 - 10.3168/jds.2018-15281
Journal of dairy science, Vol. 102, issue 6 (June 2019) , p. 5230-5241  
6.
12 p, 346.2 KB Lactational responses of heat-stressed dairy goats to dietary L-carnitine supplementation / Mehaba, N. (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Salama, Ahmed A. K. (Ahmed Abdel-Rahman Kamal) (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R))
Heat stress causes significant losses in milk production, and nutritional strategies are needed to alleviate its effects. Endogenous carnitine synthesis is also reduced by heat stress (HS). Carnitine plays a central role in fatty acid oxidation and buffers the toxic effects of acyl groups. [...]
2019 - 10.3390/ani9080567
Animals, Vol. 9 Núm. 8 (august 2019) , p. 567  
7.
13 p, 131.5 KB Características de los sistemas de ordeño en ganado caprino y su relación con el estado sanitario de la ubre / Peris i Miras, Silvia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Patologia i de Producció Animals) ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Entre los factores que influyen sobre la producción lechera de rumiantes, cabe destacar los distintos sistemas y métodos de ordeño como uno de los que presentan mayor relación con el estado sanitario de la ubre de los animales. [...]
1998
Ovis, Núm. 54 (1998)  
 Accés restringit a la UAB
8.
3 p, 33.5 KB Clasificación de canales equinas: II.-Factores de variación de las características de calidad de la canal / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
En relación con su escaso consumo, la calidad de la canal y de la carne de caballo ha sido una temática históricamente poco estudiada en España, contrariamente a lo que ocurre en países europeos de gran tradición hipofágica como Francia e Italia.
2001 (Classificació de canals)
ITEA. Información técnica económica agraria, Núm. 22 (2001) , p. 709-711  
9.
6 p, 48.7 KB Clasificación de canales equinas : (I) Distribución de clases / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El objetivo principal de este trabajo es clasificar el ganado equino de abasto, sacrificado en un matadero frigorífico de servicios del Vallès Occidental, para ser comercializado en las comarcas metropolitanas de Barcelona. [...]
1998 (Classificació de canals)
ITEA. Información técnica económica agraria, Núm. 22 (2001) , p. 706-708  
10.
3 p, 27.8 KB Clasificación de canales bovinas : distribución de clases / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El objetivo de este trabajo es analizar la clasificación realizada en ganado bovino sacrificado en un matadero frigorífico de servicios del área metropolitana de.
Barcelona.

2001 (Classificació de canals)
ITEA. Información técnica económica agraria, Núm. 22 (2001) , p. 700-702  

Articles : 11 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Contribucions a jornades i congressos 4 registres trobats  
1.
11 p, 13.4 MB Defectos presentes en los cueros de bovino y en las pieles de ovino y caprino al finalizar el proceso de carnización / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Casals, Ramon (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Se presenta la comunicación Defectos presentes en los cueros de bovino y en las pieles de ovino y caprino al finalizar el proceso de carnización, publicada en J. Cot (ed. ) Compendyum of advanced topics on leather technology (vol. [...]
Es presenta la comunicació Defectes presents en els cuirs de boví i en les pells d'oví i cabrum al finalitzar el procés de carnització, publicada a J. Cot (ed. ) Compendyum of advanced topics on leather technology (vol. [...]

1991 (Cuirs i pells)
Congreso de la Unión Internacional de Sociedades de Químicos y Técnicos de Curtidos. Barcelona, Catalunya, 21è : 1991
2 documents
2.
1 p, 28.2 KB Clasificación de canales equinas : II-Factores de variación de las características de calidad de la canal / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El objetivo principal de este póster es clasificar el ganado equino de abasto, sacrificado en un matadero frigorífico de servicios del Vallès Occidental, para ser comercializado en las comarcas metropolitanas de Barcelona. [...]
1998 (Classificació de canals)  
3.
1 p, 28.8 KB Clasificación de canales equinas : I-Distribución de clases / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El objetivo principal de este póster es clasificar el ganado equino de abasto, sacrificado en un matadero frigorífico de servicios del Vallès Occidental, para ser comercializado en las comarcas metropolitanas de Barcelona. [...]
1998 (Classificació de canals)  
4.
1 p, 29.5 KB Clasificación de canales bovinas : distribución de clases / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El objetivo de este póster es analizar la clasificación realizada en ganado bovino sacrificado en un matadero frigorífico de servicios del área metropolitana de Barcelona. Póster presentado en las IX Jornadas sobre Producción Animal (2001). [...]
2000 (Classificació de canals)  

Documents de recerca 7 registres trobats  
1.
148 p, 2.2 MB Effects of thermal stress on dairy goats and their offspring / Coloma Garcia, Wellington Napoleon ; Salama, Ahmed A. K., (Ahmed Abdel-Rahman Kamal) dir. ; Such i Martí, Francesc Xavier, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
In the present thesis, 3 experiments were carried out using Murciano-Granadina dairy goats under low temperature (LT; Exp. 1) and heat stress (HS; Exp. 2 and 3) conditions in order to evaluate the physiological, metabolic, productive and behavioral responses. [...]
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2020.  
2.
194 p, 9.5 MB Alimentación y manejo de ovejas lecheras : : efectos de nivel y calidad del concentrado durante la lactación y comparación de la eficacia productiva de ovejas de raza manchega y lacaune / Pérez Oguez, Luis ; Caja López, Gerardo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Such i Martí, Francesc Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Pendent.
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2008  
3.
25 p, 53.4 KB Caracteres morfológicos y fisiológicos que afectan la aptitud al ordeño mecánico en ovejas de raza Manchega y Lacaune / Rovai, Maristela ; Such i Martí, Francesc Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Piedrafita Arilla, Jesús, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Se estudiaron los principales parámetros de valoración de la aptitud al ordeño mecánico en 232 ovejas lecheras de raza Manchega (Mn) y Lacaune (Lc), de distintas edades y potencial productivo, sometidas a dos ordeños diarios. [...]
The objective of this project was to study the main aspects of milkability in 232 dairy Manchega (Mn) and Lacaune (Lc) ewes belonging to a different age groups and productivity. Two milkings par day were performed. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2001
6 documents
4.
162 p, 9.5 MB Características de la curva de lactación y aptitud al ordeño mecánico de cabras de raza murciano-granadina / Peris i Miras, Silvia ; Caja López, Gerardo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Such i Martí, Francesc Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2008  
5.
216 p, 2.8 MB Evaluación de diferentes estrategias de ordeño en ovejas lecheras de raza Manchega y Lacaune : : efectos de la disminución de la frecuecia de ordeño sobre la secreción y el almacenamiento de la leche en la ubre = Evaluation of different milking strategies in Manchega and Lacaune dairy ewes : effects of decreasing milking frequency on milk secretion and milk storage in the udder / Castillo López, Vanesa ; Such i Martí, Francesc Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Caja López, Gerardo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Se utilizaron 79 ovejas Manchega y 56 ovejas Lacaune en 4 experimentos para estudiar los efectos del intervalo entre ordeños y de la supresión de ordeños sobre la producción, la composición de la leche, los compartimentos de la ubre y la permeabilidad de las uniones estancas. [...]
Seventy-nine Manchega and 56 Lacaune dairy ewes were used in 4 experiments to study the effects of milking intervals and milking omissions on lactational performance, udder compartments and TJ leakiness. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2008  
6.
212 p, 9.1 MB Factores condicionantes de la aptitud al ordeño mecánico de ovejas de raza manchega : : influencia de la simplificación de rutina y las características de la máquina de ordeño / Such i Martí, Francesc Xavier ; Caja López, Gerardo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Fernández Martínez, Nemesio, dir. (Universidad Politécnica de Valencia)
En la presente tesis doctoral se evaluo la posibilidad de modificar los sistemas y métodos de ordeño mecánico utilizados habitualmente, con el fin de modificar su rutina y hacerlo lo mas eficaz posible. [...]
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2008
2 documents
7.
163 p, 1.0 MB Modifying the lactation curve in dairy goats : : effects of milking frequency, dry period and kidding interval / Salama, Ahmed A. K. (Ahmed Abdel-Rahman Kamal) ; Caja López, Gerardo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Such i Martí, Francesc Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Se utilizaron 79 cabras Murciano-Granadinas en 4 experimentos para estudiar los efectos de la frecuencia de ordeño, la omisión del secado y el intervalo entre partos sobre la producción de leche. En el Exp. [...]
Seventy-nine Murciano-Granadina dairy goats were used in 4 experiments to study the effects of milking frequency, omitting dry period, and kidding interval on lactational performance and udder compartments. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2006  

Materials acadèmics 58 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
4 p, 101.8 KB Producció i Sanitat de Porcs i Conills [103967] / Mateu de Antonio, Enric ; Gasa Gasó, Josep ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Segalés Coma, Joaquim ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Producció i Sanitat de Porcs i Conills és una assignatura optativa que té com objectiu genèric aprofundir en els aspectes relacionats amb la ramaderia d'aquestes espècies enfocant-se fonamentalment en la resolució de situacions pràctiques. [...]
La asignatura de Producción y Sanidad de Cerdos y Conejos es una asignatura optativa que tiene como objetivo genérico profundizar en los aspectos relacionados con la ganadería de estas especies enfocándose fundamentalmente en la resolución de situaciones prácticas. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
2.
6 p, 106.8 KB Producció d'Aliments Ecològics [103258] / Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Albanell Trullas, Elena ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Sala Pallarés, Roser ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Assignatura optativa de 4art curs, que desenvolupa les bases científiques i tècniques necessàries per aconseguir una activitat agrària sostenible respectuosa amb el medi i que permeti obtenir productes alimentaris d'acord amb els requeriments dels consumidors i de la indústria agroalimentària actuals atenent el marc legal de la producció ecològica. [...]
Asignatura optativa de 4º curso, que desarrolla las bases científicas y técnicas necesarias para conseguir una actividad agraria sostenible, respetuosa con el medio y que permita obtener productos alimenticios de acuerdo con los requerimientos de los consumidores y de la industria agroalimentaria actuales atendiendo el marco legal de la producción ecológica. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
3.
5 p, 106.0 KB Producció Ramadera i Agrícola Ecològica [102667] / Bartolomé Filella, Jordi ; Castellà Espuny, Joaquín ; Rigau Mas, Teresa ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
- Conèixer els fonaments i pràctica de la producció agrícola i ramadera ecològiques i la seva importància ambiental, econòmica i social. - Capacitar als alumnes de Veterinària del paper que poden assumir en el món de la producció ecològica - Conèixer la legislació i comercialització dels productes agraris ecològics i els procediments de certificació a Catalunya i a la Unió Europea. [...]
- Conocer los fundamentos y práctica de la producción agrícola y ganadera ecológicas y su importancia ambiental, económica y social. - Capacitar a los alumnos de Veterinaria del papel que pueden asumir en el mundo de la producción ecológica - Conocer la legislación y comercialización de los productos agrarios ecológicos y los procedimientos de certificación en Cataluña y en la Unión Europea. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
4.
10 p, 125.1 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Sala Pallarés, Roser ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Casals Costa, Ramón ; Ferret Quesada, Alfred ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Pérez Hernández, José Francisco ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Martín Orue, Susana María ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i 1 com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, 1 factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]

2019-20
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
5.
11 p, 103.2 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Sala Pallarés, Roser ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Casals Costa, Ramón ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Martín Orue, Susana María ; Sola Oriol, David ; Castillejos Velázquez, Lorena ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i 1 com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...]
1 This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, 1 factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]

2018-19
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
6.
11 p, 109.7 KB Bases de la Producció i Maneig Animal [103540] / Casals Costa, Ramón ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Ferret Quesada, Alfred ; Gasa Gasó, Josep ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
7.
4 p, 78.0 KB Producció i Sanitat de Porcs i Conills [103967] / Mateu de Antonio, Enric ; Domingo, Mariano ; Gasa Gasó, Josep ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Producció i Sanitat de Porcs i Conills és una assignatura optativa que té com objectiu genèric aprofundir en els aspectes relacionats amb la ramaderia d'aquestes espècies enfocant-se fonamentalment en la resolució de situacions pràctiques. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
8.
5 p, 81.8 KB Producció Ramadera i Agrícola Ecològica [102667] / Bartolomé Filella, Jordi ; Castellà Espuny, Joaquín ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Ortuño Manjón, Ana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
- Conèixer els fonaments i pràctica de la producció agrícola i ramadera ecològiques i la seva importància ambiental, econòmica i social. - Capacitar als alumnes de Veterinària del paper que poden assumir en el món de la producció ecològica - Conèixer la legislació i comercialització dels productes agraris ecològics i els procediments de certificació a Catalunya i a la Unió Europea. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
9.
4 p, 71.7 KB Pràctiques Externes [102609] / Such i Martí, Francesc Xavier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El Pràcticum és una assignatura de 9 ECTS (equivalent a 225h) i amb caràcter obligatori. Aquesta assignatura inclou un conjunt d'activitats formatives que l'estudiant realitza en una empresa, entitat o organisme, de caràcter privat o públic, nacional o internacional, amb l'objectiu de complementar la seva formació universitària, i apropar a l'estudiant a les realitats de l'àmbit professional on exercirà la seva activitat un cop s'hagi graduat. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
10.
7 p, 87.2 KB Producció Animal Integrada I [102625] / Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Casals Costa, Ramón ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; el Hadi, Abdelaali ; Pares Casanova, Ricard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de Produccio Animal Integrada 1 són: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la llet Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat dels ous Donar a conèixer els factors clau de la relació entre la producció ramadera i la contaminació del medi Els objectius formatius de la Produccio Animal Integrada 1 són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de llet i ous Conèixer el sector de la producció de llet i dels ous, així com la seva localització Conèixer els factor productius que afecten la producció i la qualitat de la llet i els ous Conèixer les necessitats i característiques de les instal·lacions per a allotjar els animals de producció Conèixer els factors determinants de la relació entre la producció animal i la producció de elements contaminants, així com sistemes de control i processament 1.
2018-19
Grau en Veterinària [955]  

Materials acadèmics : 58 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Fons personals i institucionals 7 registres trobats  
1.
11 p, 13.4 MB Defectos presentes en los cueros de bovino y en las pieles de ovino y caprino al finalizar el proceso de carnización / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Casals, Ramon (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Se presenta la comunicación Defectos presentes en los cueros de bovino y en las pieles de ovino y caprino al finalizar el proceso de carnización, publicada en J. Cot (ed. ) Compendyum of advanced topics on leather technology (vol. [...]
Es presenta la comunicació Defectes presents en els cuirs de boví i en les pells d'oví i cabrum al finalitzar el procés de carnització, publicada a J. Cot (ed. ) Compendyum of advanced topics on leather technology (vol. [...]

1991 (Cuirs i pells)
Congreso de la Unión Internacional de Sociedades de Químicos y Técnicos de Curtidos. Barcelona, Catalunya, 21è : 1991
2 documents
2.
3 p, 33.5 KB Clasificación de canales equinas: II.-Factores de variación de las características de calidad de la canal / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
En relación con su escaso consumo, la calidad de la canal y de la carne de caballo ha sido una temática históricamente poco estudiada en España, contrariamente a lo que ocurre en países europeos de gran tradición hipofágica como Francia e Italia.
2001 (Classificació de canals)
ITEA. Información técnica económica agraria, Núm. 22 (2001) , p. 709-711  
3.
1 p, 28.2 KB Clasificación de canales equinas : II-Factores de variación de las características de calidad de la canal / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El objetivo principal de este póster es clasificar el ganado equino de abasto, sacrificado en un matadero frigorífico de servicios del Vallès Occidental, para ser comercializado en las comarcas metropolitanas de Barcelona. [...]
1998 (Classificació de canals)  
4.
1 p, 28.8 KB Clasificación de canales equinas : I-Distribución de clases / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El objetivo principal de este póster es clasificar el ganado equino de abasto, sacrificado en un matadero frigorífico de servicios del Vallès Occidental, para ser comercializado en las comarcas metropolitanas de Barcelona. [...]
1998 (Classificació de canals)  
5.
1 p, 29.5 KB Clasificación de canales bovinas : distribución de clases / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El objetivo de este póster es analizar la clasificación realizada en ganado bovino sacrificado en un matadero frigorífico de servicios del área metropolitana de Barcelona. Póster presentado en las IX Jornadas sobre Producción Animal (2001). [...]
2000 (Classificació de canals)  
6.
6 p, 48.7 KB Clasificación de canales equinas : (I) Distribución de clases / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El objetivo principal de este trabajo es clasificar el ganado equino de abasto, sacrificado en un matadero frigorífico de servicios del Vallès Occidental, para ser comercializado en las comarcas metropolitanas de Barcelona. [...]
1998 (Classificació de canals)
ITEA. Información técnica económica agraria, Núm. 22 (2001) , p. 706-708  
7.
3 p, 27.8 KB Clasificación de canales bovinas : distribución de clases / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El objetivo de este trabajo es analizar la clasificación realizada en ganado bovino sacrificado en un matadero frigorífico de servicios del área metropolitana de.
Barcelona.

2001 (Classificació de canals)
ITEA. Información técnica económica agraria, Núm. 22 (2001) , p. 700-702  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.