1.
|
11 p, 128.0 KB |
Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032]
/
Sala Pallarés, Roser ;
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ;
Caja López, Gerardo ;
Casals Costa, Ramón ;
Milán Sendra, María José ;
Paramio Nieto, Maria Teresa ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Maria Dolors ;
Bartolomé Filella, Jordi ;
Calsamiglia Blancafort, Sergio ;
Martín Orue, Susana María ;
Sola Oriol, David ;
Castillejos Velázquez, Lorena ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels 1 Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. [...] Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los 1 Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. [...]
2020-21 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
2.
|
|
3.
|
11 p, 166.0 KB |
Bases de la Producció i Maneig Animal [103540]
/
Casals Costa, Ramón ;
Albanell Trullas, Elena ;
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ;
Ferret Quesada, Alfred ;
Gasa Gasó, Josep ;
Milán Sendra, María José ;
Paramio Nieto, Maria Teresa ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Maria Dolors ;
Bartolomé Filella, Jordi ;
Calsamiglia Blancafort, Sergio ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...] Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]
2020-21 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
4.
|
|
5.
|
|
6.
|
7 p, 112.4 KB |
Producció Animal Integrada I [102625]
/
Calsamiglia Blancafort, Sergio ;
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ;
Casals Costa, Ramón ;
Gasa Gasó, Josep ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Maria Dolors ;
Bartolomé Filella, Jordi ;
Pares Casanova, Ricard ;
Castillejos Velázquez, Lorena ;
Salama, Ahmed ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Els objectius de Producció Animal Integrada 1 són: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la carn, llet i ous Els objectius formatius de la Producció Animal Integrada 1 són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de carn, llet i ous 1 Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de carn, llet i ous Conèixer els factor productius que afecten la producció i la qualitat de la carn, llet i els ous Conèixer els índex tècnics de referència i identificar punts crítics del procés de producció Aquesta assignatura participa en la Prova Pilot de Docència en Anglès que es duu a terme en tercer curs del grau de Veterinària, que té per objectiu fomentar la utilització d'aquesta llengua per part dels estudiants, d'acord amb la competència transversal CT8 (Demostrar coneixements d'anglès per a comunicar-se de forma oral i escrita en contexts acadèmics i professionals). Los objetivos de Producción Animal Integrada 1 son: Dar a conocer cuáles son los factores productivos que más afectan a la producción y la calidad de la carne, leche y huevos Los objetivos formativos de la Producción Animal Integrada 1 son: 1 Conocer los factores clave que marcan, ahora y en el futuro, la producción de carne, leche y huevos Conocer los factores productivos que afectan la producción y la calidad de la carne, leche y huevos Conocer los índices técnicos de referencia e identificar puntos críticos del proceso de producción Esta asignatura participa en la Prueba Piloto de Docencia en Inglés que se lleva a cabo en tercer curso del grado de Veterinaria, que tiene por objetivo fomentar la utilización de esta lengua por parte de los estudiantes, de acuerdo con la competencia transversal CT8 (Demostrar conocimientos de inglés para comunicarse de forma oral y escrita en contextos académicos y profesionales).
2020-21 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
7.
|
|
8.
|
11 p, 161.7 KB |
Bases de la Producció i Maneig Animal [103540]
/
Casals Costa, Ramón ;
Albanell Trullas, Elena ;
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ;
Ferret Quesada, Alfred ;
Gasa Gasó, Josep ;
Milán Sendra, María José ;
Paramio Nieto, Maria Teresa ;
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Maria Dolors ;
Bartolomé Filella, Jordi ;
Calsamiglia Blancafort, Sergio ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...] Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]
2019-20 Grau en Veterinària [955]
3 documents
|
|
9.
|
|
10.
|
|