visitant ::
identificació
Dipòsit Digital de Documents de la UAB
Cerca
Lliura
Ajuda
Personalitza
Les vostres alertes
Els vostres cistells
Les vostres cerques
Servei de Biblioteques
Sobre el DDD
Català
English
Español
Pàgina inicial
> Resultats de la cerca: Trujillo, Antonio-José
qualsevol camp
resum
filiació institucional
assignatura
autor
authorcount
codi assignatura
codi pla d'estudis
codi titulació
primera pàgina
text complet
forma
codi subvenció
issn
número
matèria
orcid
pla d'estudis
professor
publicació
número de registre
col·lecció
paraula clau
títol
titulació
any
Consells de cerca
Cerca avançada
Cerca col·leccions:
*** qualsevol col·lecció pública ***
1611: Revista d'història de la...
452°F : revista de teoria de l...
Adhesius
Adhesius polítics
El Sincrotró ALBA
Antoni Lloret
Anàlisi
Grup de Recerca Antigona
Antiquària (abans 1801)
Anuario iet de trabajo y relac...
Anuaris i memòries
Anuario Lope de Vega
Articles
Col·laboracions periodístiques
Articles de divulgació
Articles de recerca
Ressenyes
Articles i informes de la UAB
Articles publicats
Articles publicats a la UAB
Asiadémica. Revista universita...
Fons de l'Agència de Salut Púb...
Athenea digital
Atlas d’Anatomia Veterinària
Atles d'Epidermis
Atlas de los músculos del perr...
Àudio
Barcelona Lab for Urban Enviro...
Biblioteca Digital d'Història ...
Biblioteca Digital d'Història ...
Biblioteca Digital de Sobirani...
Biblioteca de Ciència i Tecnol...
Biblioteca de Comunicació i He...
Biblioteca d'Humanitats
Biblioteca de Medicina
Biblioteca Universitària de Sa...
Biblioteca de Ciències Socials
Biblioteca de Veterinària
Bernard Lesfargues
Bernard Lesfargues, audiovisua...
Bernard Lesfargues, correspond...
Bernat Lesfargues, obra de cre...
Bovis
Brumal
Butlletins
Butlletins de la UAB
Canis et felis
Capítols de llibres
Capítols de llibres de la UAB
Biblioteca Econòmica Carandell
Col·lecció Reserva Carandell (...
Manuscrits Carandell (S. XVIII...
Cartells d’eleccions autonòmiq...
Cartells d’eleccions al Parlam...
Cartells d’eleccions generals ...
Cartells d’eleccions municipal...
Cartells d’eleccions al Parlam...
Cartells polítics
Cartells promocionals
Cartells
Combinatorics, Coding and Secu...
Centre d’Estudis Demogràfics (...
Centre d'Estudis sobre dictadu...
Arts i humanitats
Ciències
Ciències de la salut i biocièn...
Ciències socials i jurídiques ...
Enginyeries
Centre d'Estudis Olímpics de ...
Chemical Ecology and Toxicolog...
Ciències Ambientals. Projectes...
Ciències de la Comunicació. Tr...
Ciències
CIMITEC-UAB
Catalan journal of linguistics
Clays and Clay Minerals
CLIL. Journal of Innovation an...
CLIL-SI. Semiimmersió en lleng...
Clínica veterinaria de pequeñ...
Centre de Lingüística Teòrica ...
ConnectinGeo
CORE en Patrimoni Cultural
CORE de Salut Mental
CORE de Ciutats Intel·ligents ...
Col·legi Oficial de Veterinari...
CRAG (Centre de Recerca en Agr...
CREAF (Centre de Recerca Ecolò...
Centre de Recerca per a l’Educ...
Centre de Recerca en Sanitat A...
Cunicultura
Catalan working papers in ling...
dA Derecho Animal
Documents d'anàlisi geogràfica
Datasets
Grup d’Investigació DCEI (Dire...
Dante e L'Arte
Declaracions mediambientals
Departament d'Economia Aplicad...
Departament d'Empresa. Documen...
designis
Didáctica, Innovación y Multim...
Dipòsit Digital de Documents d...
Disturbis
Doblele
Documentació empresarial
Documents gràfics i multimèdia
Documents institucionals
Documents institucionals de la...
Documents de recerca
Documents dels grups de recerc...
Doletiana
Grup de Recerca Drets dels Tre...
Grup de Recerca en Dret Penal ...
David Rosenthal
Dynamis
Environmental and Climate Econ...
E-ciències jurídiques
Enseñanza de las ciencias
CRiEDO (Centre de Recerca i Es...
Educar
Eficàcia de la Formació (EFI)
Eines d'Innovació Docent en Ed...
ELCVIA
Estudios de lingüística del es...
EMIGRA Working Papers
Enginyeria Electrònica. PFC
Enginyeria Informàtica. PFC
Enginyeria de Materials. PFC
Enginyeria. Projectes de final...
Enginyeria Química. PFC
Enginyeria Tècnica Industrial....
Enginyeria Tècnica en Informàt...
Enginyeria Tècnica en Informàt...
Enginyeria Tècnica de Telecomu...
Enginyeria de Telecomunicació....
Enginyeria. TFM
Enrahonar
Equinus
Escola Superior d'Arxivística ...
Escola d'Enginyeria. TFG
Estrat crític
Estudis
Estudis de la UAB
Exàmens
Exposicions de les Biblioteque...
The Security of Networks and D...
Facultat de Biociències. TFG
Biociències. TFM
Facultat Ciències de l'Educaci...
Ciències de l'Educació, TFM
Facultat de Ciències. TFG
Ciències. TFM
Facultat de Ciències de la Com...
Facultat de Ciències de la Com...
Ciències de la Comunicació. TF...
Facultat de Dret. TFG
Facultat d’Economia i Empresa....
Facultat de Filosofia i Lletre...
Filosofia i Lletres. TFM
Facultat de Medicina. TFG
Facultat de Ciències Polítique...
Ciències Polítiques i Sociolog...
Facultat de Psicologia. TFG
Psicologia. TFM
Facultat de Traducció i d'Inte...
Traducció i Interpretació. TFM
Facultat de Veterinària. TFG
Veterinària. TFM
Institut Universitari Avedis D...
Faventia
Institut de Recerca contra la ...
Focus on international migrati...
Fons històric de veterinària
Llibres històrics de veterinàr...
Revistes històriques de veteri...
Fons personals i institucional...
Fotografies
Fotografies de la UAB
Ferran Sunyer i Balaguer
Ferran Sunyer i Balaguer, corr...
FUABFormació
Fundació Salut i Envelliment U...
Grup de Recerca en Remugants (...
Gabinet de Comunicació i Educa...
Grup d'Estudis sobre Immigraci...
Grup d'Electroquímica, Fotoquí...
GENOCOV
Geologica acta
Globalització, Educació i Polí...
Grup d’Estudis República i Dem...
Gestió Aeronàutica. PFC
Group on Interactive Coding of...
Grup de Recerca en Compostatge...
GIES (Grup de Recerca en Estrè...
Grup de nanoenginyeria de mate...
grafica
Grafo Working Papers
Grup de Recerca en Desistiment...
GREDICS (Grup de Recerca en Di...
Grup de Recerca en Ensenyament...
Gresc@ (Grup de Recerca en Edu...
Grup de Recerca Educació i Tre...
GRISS (Grup de Recerca en Imat...
Grup de Recerca en Publicitat ...
Grup de Recerca Mètodes i Apli...
Grup d’Investigació en Estruct...
Grup de recerca Tradumàtica
Centres i grups de recerca (pr...
GSD (Grup de sistemes dinàmics...
Grup de Síntesi Orgànica Ester...
Guies de Biblioteques
Eines per a la recerca
Bases de dades
Guies de les Biblioteques
Catàleg
Biblioteca de Ciència i Tecnol...
Com trobar...
Biblioteca de Comunicació i He...
Biblioteca d'Humanitats
Biblioteca de Medicina
Recursos temàtics
Biblioteca Universitària de Sa...
Serveis
Biblioteca de Ciències Socials
Biblioteca de Veterinària
Guies de l'estudiant
Guions de Ràdio Barcelona
Higher education policy
Grup de Recerca Història del c...
Historiae
HMiC
Doctors/es Honoris causa
Premsa aranesa
HPC4EAS (High Performance Comp...
Institut d’Investigació i Inno...
Grup de Recerca en Infància i...
Integrated Assessment: Sociolo...
Institut de Biotecnologia i de...
Institut Català de Nanociència...
Institut Català de Paleontolog...
Institut de Ciències Polítique...
Institut de Ciència i Tecnolog...
Institut de Dret i Tecnologia ...
Integrated Earth System Dynami...
Institut de Física d’Altes Ene...
Institut de Govern i Polítique...
Institut d'Investigació en Cie...
Institut d'Història de la Cièn...
Institut d'Investigació Biomèd...
Imbalance-P
Institut de Neurociències (INc...
Institut de la Comunicació de ...
Indialogs
Informes anuals
Informes anuals d'empresa
Informes anuals de la UAB
Informes de projectes
Informes de sostenibilitat
Grup d'Innovació Docent de la ...
Inter Asia papers
Institut de Recerca de l’Espor...
Isogloss
ISOR (Investigacions en Sociol...
José Agustín Goytisolo
José Agustín Goytisolo, àudio
José Agustín Goytisolo, corres...
José Agustín Goytisolo, dedica...
José Agustín Goytisolo, docume...
José Agustín Goytisolo, docume...
José Agustín Goytisolo, fotogr...
José Agustín Goytisolo, obra c...
José Agustín Goytisolo, obra d...
José Agustín Goytisolo, recone...
José Agustín Goytisolo, vídeos
Jordi Arbonès
Jordi Arbonès, activitats prof...
Jordi Arbonès, altra documenta...
Jordi Arbonès, correspondència
Jordi Arbonès, dedicatòries
Jordi Arbonès, documentació pe...
Jordi Arbonès, fotografies
Jordi Arbonès, obra creativa
Jordi Arbonès, obra de creació...
Jordi Arbonès, obra de creació...
Jordi Arbonès, reconeixement i...
Jordi Bigues i Balcells
Jaume Camps
Jaume Camps, activitat profess...
Jaume Camps, apunts
Jaume Camps, congressos
Jaume Camps, documentació pers...
Jaume Camps, fotografies
Jaume Camps, il·lustracions
Jesús Moncada
Jesús Moncada, dibuixos
Journal of Catalan Intellectua...
Contribucions a jornades i con...
Contribucions a jornades i con...
Materials promocionals
Jornades i congressos de la UA...
Jornades d’Innovació Docent de...
Jaume Roca
Jaume Roca, activitat professi...
Jaume Roca, apunts
Jaume Roca, congressos
Jaume Roca, documentació alien...
Jaume Roca, documentació perso...
Bellaterra journal of teaching...
Karanos. Bulletin of Ancient M...
Laboratori de Periodisme i Com...
Laboratori d'Anàlisi Instrumen...
Links & Letters
Language design
Langue(s) & Parole
Laboratori de Prospectiva i Re...
Lectora
London International Advertisi...
LIEC (Llenguatge i Ensenyament...
Limnética
Llibres
Llibres de la UAB
Llibres i col·leccions
Llibres i col·leccions de la U...
Laboratori de Mesures Magnètiq...
Grup de Recerca en Comunicació...
Locus amoenus
Manuscrits (S. XI-XIX)
Manuscrits
Mapes
Mapes de la Guerra Civil Espan...
Col·lecció Martí Gelabertó de ...
Materials acadèmics
Material de curs UAB
Materials didàctics
Materials Matemàtics
Memòria Càrnia Digital (MCD)
Maria Dolores Baucells
María Dolores Baucells, articl...
María Dolores Baucells,contrib...
María Dolores Baucells, docume...
María Dolores Baucells, materi...
Memòria Digital d'Escorxadors ...
Memòria Digital d’Etnologia Ve...
Memòria Digital de Producció A...
Memòria Digital de la Vida Rur...
Medievalia
Memòria personal
Memòries de titulacions
Methodos
Memòria Forestal Digital (MFD)
Memòria Gastronòmica Digital (...
Grup de Micologia Veterinària
Minescope
Mirabilia
MIRAS (Mediació i Interpretaci...
Mitologías hoy
Workshop MRAMA
Miquel Tomàs Ondiviela
No drets
Nuevas de Indias. Anuario del ...
Observatori de la Tordera
Material obsolet
Ontology studies
Orsis
Ovis
PACTE (Procés d'Adquisició de ...
Pàgines web
Jordi Bigues - Fons Palomares
Papers
Grup de Recerca en Psicologia ...
Pere Calders
Pere Calders, activitats profe...
Pere Calders, àudio
Pere Calders, correspondència
Pere Calders, documentació per...
Pere Calders, fotografies
Pere Calders, obra creativa
Pere Calders, reconeixement i ...
Pere Calders, vídeos
Pendent
Perifèria
Produccions de la Facultat de ...
Publicitat institucional UAB
Plans de gestió de dades (PGD)
Ponències i comunicacions
Ponències i comunicacions de l...
Porci
Postals
Postals de Catalunya
Postals d'Espanya
Pòsters
Pòsters de la UAB
Research group on Psychosocial...
Pedro Pascual
Pedro Pascual, apunts
Pedro Pascual, correspondència
Premsa política
Pragmàtiques (S. XVI-XIX)
Prepublicacions
Prepublicacions de la UAB
Presentacions
Presentacions de la UAB
Papers : Regió Metropolitana d...
Guies docents
Programes radiofònics
Publiradio
Publicacions matemàtiques
Publicacions periòdiques
Publicacions periòdiques de la...
Publicacions de la Secció de M...
Papers del CEDOC
Quaderns d'italià
Quaderns
Quaderns IEE
Quaderns de psicologia
Questiones Publicitarias
Centre d’Estudis Sociològics s...
Revistes antigues d'art i cult...
Revista clínica electrónica en...
Recursos docents
Recursos docents - Servei de B...
Recerca musicològica
Grup de Fiabilitat de Disposit...
Redes
ReGroc : revista de gramática ...
REICIT, Recerca en Estudis Int...
República i republicanisme
Revistes de fons antic
Revibec
Revisar
Revisió càrregues automàtiques
Revisió Biblioteca de Ciència ...
Revisió Biblioteca de Comunic...
Revisió Biblioteca d'Humanita...
Revisió Biblioteca de Medicin...
Revisió de les revistes UAB
Revisió Biblioteca Università...
Revisió Biblioteca de Cièncie...
Revisió Unitat Tècnica i de P...
Revisió Biblioteca de Veterin...
Revistes
Revista de psicología del depo...
Revistes de la UAB
RIDEG. Revista Interdisciplina...
Ramón Ortiz Fornaguera
Ramón Ortiz Fornaguera. Corres...
Ramón Ortiz Fornaguera. Docume...
Ramón Ortiz Fornaguera. Trebal...
Rúbrica contemporanea
Ruta comunicación
Scriptum digital
Selecciones avícolas
Security of Networks and Distr...
Soberanía alimentaria
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
SORT
Sostenibilitat i Prevenció Amb...
SPIN-PORICS
Studia aurea
Studia aurea monográfica
Treballs d'arqueologia
Tiempo devorado
Tesis doctorals
Tesis doctorals de la UAB
Treballs de Fi de Grau
Premis UAB. TFG
Revista Tradumàtica
TransMedia Catalonia
Treballs de recerca i projecte...
Treballs de recerca i projecte...
Treballs de construcció de tip...
Grup de recerca en Traducció d...
UAB Divulga
3 Qüestions. Divulgació Cientí...
Càpsules de recerca NEO
UAB Divulga videos
Fons patrimonial
UAB Innova
Unitat d’Assessorament Psicope...
Grup de Recerca Epidemiologia ...
Unitat de Fonaments de l'Anàli...
Unitat d'Historia Econòmica. D...
Unitat de Patologia Murina i C...
Veterinària. Treballs
Qualitat d'Aliments d'Origen A...
Zoonosi i Una Sola Salut (ONE ...
Vídeos de les Biblioteques de ...
Vídeos
Vídeos de la UAB
Vivat academia
WaterInnEU
Grup de recerca Wildlife Ecolo...
Wormwood review
Working papers
Working papers de la UAB
Xavier Fàbregas
Amèrica
Xavier Fàbregas i Comadran, ar...
Classificació de canals
Xavier Fàbregas i Comadran, co...
Cuirs i pells
Xavier Fàbregas i Comadran, do...
Gossos / Cinofília
Inspecció veterinària d'escorx...
Xavier Fàbregas i Comadran, ma...
Matança del porc
Xavier Fàbregas i Comadran, mu...
Residus en carns
Toro fer
Trichinella
Ordena'ls per:
Mostrar els resultats:
Format de visualizació:
el darrer primer
títol
autor
any
asc.
desc.
- o prioritzar per -
semblança de paraules
10 resultats
25 resultats
50 resultats
100 resultats
250 resultats
500 resultats
llista única
dividit per col·lecció
BibTeX
Citation
CSV
HTML brief
HTML detailed
HTML MARC
HTML photo captions only
HTML portfolio
METS
Untitled
Untitled
Untitled
XML Dublin Core
XML MARC
Resultats globals:
100
registres trobats en 0.01 segons.
Articles
,
10
registres trobats
Documents de recerca
,
29
registres trobats
Materials acadèmics
,
61
registres trobats
Articles
10
registres trobats
1.
8 p, 2.2 MB
Characterization and oxidation stability of spray-dried emulsions with omega-3 oil and buttermilk processed by ultra-high-pressure homogenization (UHPH)
/
Varela, Carolina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Aghababaei, Fatemeh
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Cano-Sarabia, Mary
(Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia) ;
Turitich, Libni
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Trujillo, Antonio-José
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Ferragut, Victòria
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Integrating functional ingredients, such as buttermilk and omega-3 rich oils, in spray-dried emulsions (SDE) is a.
suitable way to incorporate these ingredients in dairy products to substitute dairy fat and increase their added.
value. Ultra-high-pressure homogenization (UHPH) processing of liquid emulsions considerably improves stability compared to the conventional homogenization (CH) process. With this premise, SDE were produced while comparing CH (30 MPa) and UHPH (100 or 200 MPa) processing of feeding emulsions. [...]
2022 -
10.1016/j.lwt.2022.113493
LWT
,
2022
Registre complet
-
2.
7 p, 312.1 KB
Levels of Aflatoxin M1 in Breast Milk of Lactating Mothers in Monterrey, Mexico : Exposure and Health Risk Assessment of Newborns
/
Salas, Rogelio
(Universidad Autónoma de Nuevo León. Centro de Investigación en Nutrición y Salud Pública) ;
Acosta, Nallely
(Universidad Autónoma de Nuevo León. Centro de Investigación en Nutrición y Salud Pública) ;
Garza, Aurora de Jesús
(Universidad Autónoma de Nuevo León. Centro de Investigación en Nutrición y Salud Pública) ;
Tijerina, Alexandra
(Universidad Autónoma de Nuevo León. Centro de Investigación en Nutrición y Salud Pública)
;
Dávila, Roberto
(Universidad Autónoma de Nuevo León. Departamento de Bioquímica y Medicina Molecular) ;
Jiménez-Salas, Zacarías
(Universidad Autónoma de Nuevo León. Centro de Investigación en Nutrición y Salud Pública) ;
Otero, Laura
(Universidad Autónoma de Nuevo León. Centro de Investigación en Nutrición y Salud Pública) ;
Santos, Mirna
(Universidad Autónoma de Nuevo León. Centro de Investigación en Nutrición y Salud Pública) ;
Trujillo, Antonio-José
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The present study aimed to determine the presence of the aflatoxin M1 (AFM1) in breast milk samples from 123 nursing women and the degree of exposure of infants to this toxin, in the metropolitan area of Monterrey, Nuevo Leon state (northeast Mexico). [...]
2022 -
10.3390/toxins14030194
Toxins
,
Vol. 14 (march 2022)
Registre complet
-
3.
4 p, 839.6 KB
Avenços en tecnologia no tèrmica per tractar aliments líquids
/
Roig Sagués, Artur Xavier
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Hernández Herrero, María Manuela
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Trujillo, Antonio-José
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Buffa, Martín Nicolás
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
A la cerca de tecnologies per mantenir les propietats organolèptiques originals dels aliments amb un processament mínim que garanteixi alhora la inactivació de microorganismes, en els últims anys s'estan investigant solucions no tèrmiques. [...]
En busca de tecnologías para mantener las propiedades organolépticas originales de los alimentos con un procesado mínimo que garantice a la vez la inactivación de microorganismos, en los últimos años se están investigando soluciones no térmicas. [...]
2021
UAB divulga
,
Setembre
2021
2 documents
Registre complet
-
4.
16 p, 3.9 MB
Buttermilk as Encapsulating Agent : Effect of Ultra-High-Pressure Homogenization on Chia Oil-in-Water Liquid Emulsion Formulations for Spray Drying
/
Aghababaei, Fatemeh
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Cano-Sarabia, Mary
(Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia) ;
Trujillo, Antonio-José
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Quevedo Terre, Joan Miquel
(Universitat Autònoma de Barcelona. Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA))
;
Ferragut, Victoria
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Functional foods are highly demanded by consumers. Omega-3 rich oil and commercial buttermilk (BM), as functional components, used in combination to produce emulsions for further drying may facilitate the incorporation to foods. [...]
2021 -
10.3390/foods10051059
Foods
,
Vol. 10, issue 5 (May 2021)
, art. 1059
Registre complet
-
5.
8 p, 299.0 KB
Aflatoxin M Determination in Infant Formulae Distributed in Monterrey, Mexico
/
Quevedo-Garza, Patricia A.
(Universidad Autónoma de Nuevo León (Mèxic). Facultad de Salud Pública y Nutrición) ;
Amador-Espejo, Genaro G.
(CONACYT-Centro de Investigación en Biotecnología Aplicada-IPN) ;
Salas-García, Rogelio
(Universidad Autónoma de Nuevo León (Mèxic). Facultad de Salud Pública y Nutrición) ;
Ramos-Peña, Esteban G.
(Universidad Autónoma de Nuevo León (Mèxic). Facultad de Salud Pública y Nutrición)
;
Trujillo, Antonio-José
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The occurrence of aflatoxin M (AFM) in infant formulae commercialized in the metropolitan area of Monterrey (Nuevo León, Mexico) was determined by using immunoaffinity column clean-up followed by HPLC determination with fluorimetric detection. [...]
2020 -
10.3390/toxins12020100
Toxins
,
Vol. 12 (february 2020)
Registre complet
-
6.
13 p, 875.8 KB
Tecnología de los quesos bajos en grasa
/
Mayta Hancco, Jhony
(Universidad Nacional de Moquegua (UNAM). Escuela de Ingeniería Agroindustrial) ;
Trujillo, Antonio-José
(Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologies dels Aliments (CIRTTA)) ;
Juan Godoy, Bibiana
(Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologies dels Aliments (CIRTTA))
Los quesos bajos en grasa se caracterizan por tener deficiencias en el sabor, textura y propiedades funcionales debido al alto contenido de humedad y proteína. Algunas estrategias desarrolladas para mejorar estas deficiencias incluyen el uso de cultivos adjuntos, uso de sustitutos de grasa y técnicas de procesado. [...]
Low-fat cheeses are characterized as having poor flavour, texture and functional properties due to the high moisture and protein content. Some strategies developed to improve these deficiencies include the use of adjunct cultures, use of fat replacers and processing techniques. [...]
2019 -
10.15381/rivep.v30i4.17357
Revista de Investigaciones Veterinarias del Peru
,
Vol. 30 Núm. 4 (enero 2019)
, p. 1382-1394
Registre complet
-
7.
18 p, 2.0 MB
Characterization of Whey Protein Oil-in-Water Emulsions with Different Oil Concentrations Stabilized by Ultra-High Pressure Homogenization
/
Hebishy, Essam
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Zamora, Anna
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Buffa, Martín Nicolás
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Blasco-Moreno, Anabel
(Universitat Autònoma de Barcelona. Servei d'Estadística Aplicada)
;
Trujillo, Antonio-José
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
In this study, the effect of ultra-high-pressure homogenization (UHPH: 100 or 200 MPa at 25 ◦C),in comparison to colloid mill (CM: 5000 rpm at 20 ◦C) and conventional homogenization (CH: 15 MPa at 60 ◦C), on the stability of oil-in-water emulsions with different oil concentrations (10, 30 or 50 g/100 g) emulsified by whey protein isolate (4 g/100 g) was investigated. [...]
2017 -
10.3390/pr5010006
Processes
,
Vol. 5 Núm. 1 (february 2017)
, p. 6
Registre complet
-
8.
1 p, 90.2 KB
El processament per altra pressió allarga la vida útil del formatge fresc comercial
/
Trujillo, Antonio-José
(Universitat Autònoma de Barcelona. Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA))
L'Alta Pressió Hidrostàtica és una tecnologia capaç d'allargar la vida útil dels aliments alhora que manté les seves característiques nutricionals i organolèptiques. El CERPTA (UAB) ha realitzat un dels primers estudis d'aplicació d'aquesta tecnologia en formatge fresc comercial i ha aconseguit gairebé triplicar la vida útil d'aquest producte. [...]
La Alta Presión Hidrostática es una tecnología capaz de alargar la vida útil de los alimentos a la vez que mantiene sus características nutricionales y organolépticas. El CERPTA (UAB) ha realizado uno de los primeros estudios de aplicación de esta tecnología en queso fresco comercial y ha logrado casi triplicar la vida útil de este producto. [...]
2014
UAB divulga
,
Maig
2014
2 documents
Registre complet
-
9.
25 p, 854.3 KB
Sostenibilidad y resiliencia socioecológica en el delta del Ebro
/
Romagosa Casals, Francesc
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia) ;
Chelleri, Lorenzo
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia) ;
Trujillo Martínez, Antonio José
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia) ;
Breton, Françoise
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia)
En este artículo, se presenta el delta del Ebro como un ejemplo de sistema socioecológico costero frágil que se encuentra expuesto no sólo a las consecuencias del cambio climático actual, sino también a las actuaciones humanas que amenazan a la propia sostenibilidad del delta. [...]
En aquest article, es presenta el delta de l'Ebre com un exemple de sistema socioecològic costaner fràgil que es troba exposat no només a les conseqüències del canvi climàtic actual, sinó també a les actuacions humanes que amenacen la pròpia sostenibilitat del delta. [...]
Cet article présente le delta de l'Ebre comme un exemple de système socio-écologique côtière fragile exposé non seulement aux conséquences du changement climatique actuel, mais aussi aux actions humaines qui menacent la viabilité même du delta. [...]
This article presents the Ebro delta as an example of a fragile coastal social-ecological system that is exposed not only to the consequences of the current climate change, but also to human actions that threaten the sustainability of the delta itself. [...]
2013 -
10.5565/rev/dag.13
Documents d'anàlisi geogràfica
,
Vol. 59, Núm. 2 (Maig-Agost 2013)
, p. 239-263
Registre complet
-
10.
1 p, 241.7 KB
Residus de carxofes per a ovelles lleteres
/
Trujillo, Antonio-José
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Jaramillo, Pamela
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Els subproductes del cultiu i processament de la carxofa han estat aprofitats tradicionalment per a l'alimentació d'animals. Aquesta pràctica, a més de reduir la demanda de cereals, proporciona una alternativa econòmica per a l'alimentació animal i per al maneig sostenible de residus. [...]
Los subproductos del cultivo y procesamiento de la alcachofa han sidoaprovechados tradicionalmente para la alimentación de animales. Esta ráctica además de reducir la demanda de cereales, proporciona una alternativa económica para la alimentación animal y para el manejo sostenible de residuos. [...]
2010
UAB divulga
,
Juny 2010,
p. 1-1
2 documents
Registre complet
-
Documents de recerca
29
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
1.
34 p, 1.6 MB
Estabilidad oxidativa de emulsiones O/W formuladas con mazada y aceites vegetales obtenidas por diferentes métodos de homogeneización
/
Valera Andrés, María Carolina
;
Trujillo, Antonio-José,
dir. ;
Ferragut Pérez, Victoria,
dir. ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
En este estudio se investigó la estabilidad oxidativa de dos grupos de emulsiones: las primeras, para ser utilizadas en forma líquida, y las segundas formuladas adecuadamente para su posterior secado. [...]
2022
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal
[
1364
]
Registre complet
-
2.
44 p, 3.1 MB
Caracterización físico-química de leches infantiles líquidas UHT elaboradas con emulsiones formuladas con mazada y obtenidas por homogeneización convencional y a ultra alta presión
/
Rocha Galecio, Karina Isabel
;
Trujillo, Antonio-José,
dir. ;
Juan Godoy, Bibiana,
dir. ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
En este estudio se comparó leches infantiles (LI)s líquidas UHT elaboradas a partir de emulsiones que fueron sometidas a dos diferentes tratamientos de homogenización: convencional (CH) a 30 MPa y a ultra altas presiones (UHPH) a 200 MPa. [...]
2022
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal
[
1364
]
Registre complet
-
3.
24 p, 3.6 MB
Estudio de los efectos del polimorfismo genético de la Beta-caseína sobre las propiedades de coagulación enzimática de la leche
/
Llactahuamani Huillca, Isabel Trinidad
;
Trujillo, Antonio-José,
dir. ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
En este trabajo se evaluaron las propiedades de coagulación enzimática de leche de vaca Frisona medidas con el equipo Optigraph (tiempo de coagulación, RCT; tasa de agregación micelar, RCF; y firmeza de la cuajada a los 30 min, CF30) así como rendimiento quesero, extracto seco y sinéresis de las cuajadas, comparando leche con la variante genética β-caseína (CN) A2A2 con leche control (mezcla de β-CN A1A2, A1A1 y A2A2). [...]
2022
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal
[
1364
]
Registre complet
-
4.
33 p, 1.2 MB
Caracterización de emulsiones O/W formuladas con mazada y aceites vegetales obtenidas por homogenización convencional a alta presión
/
Hernández Maya, César Fernando
;
Trujillo, Antonio-José,
dir. ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
En este estudio, se elaboraron emulsiones de aceite en agua de mezclas de aceites de girasol y chía (ricas en ácidos grasos -3, 6 y 9), utilizando como emulgente la mazada, mediante homogenización convencional. [...]
2022
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal
[
1364
]
Registre complet
-
5.
231 p, 3.9 MB
Permeados concentrados de suero de quesería como medio de fermentación para la producción de etanol alimentario
/
Betancor Pernia, Rafael Eduardo
;
Trujillo, Antonio-José,
dir. ;
Quintero Chacón, América Josefina,
dir. ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Se evaluó el uso de permeados concentrados de suero de quesería como medio de fermentación para la producción de etanol alimentario a partir de sueros obtenidos de la fabricación de queso Mozzarella y Blanco Fresco marca Paisa, suministrados por la empresa Pasteurizadora Táchira C. [...]
The use of concentrated whey permeates was evaluated as a fermentation medium for the production of food grade ethanol from cheese wheys obtained from the manufacture of Mozzarella and Blanco Fresco Paisa brand, supplied by Pasteurizadora Táchira CA (San Cristóbal, Venezuela). [...]
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2020.
Registre complet
-
6.
37 p, 495.4 KB
Análisis y aplicación de parámetros de control como herramienta de la IGP « Mató »
/
Aboab, Margaux
;
Codina Torrella, Idoia,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona) ;
Trujillo, Antonio-José,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona)
En este estudio se realizó el trabajo preliminar a la redacción del documento único para la solicitud de la Indicación Geográfica Protegida (IGP) del queso Mató. En una primera fase se realizó un estudio de campo, en el que se recogió información de composición y de elaboración del queso Mató en diferentes queserías de Cataluña. [...]
In this study, preliminary work was carried out on the drafting of the document for the application of Protected Geographical Indication (PGI) for Mató cheese. In the first phase, a field study was carried out, in which information on the composition and the elaboration of Mató cheese was collected in different cheese factories of Catalonia. [...]
2018
Registre complet
-
7.
43 p, 1.3 MB
Producción y caracterización de emulsiones elaboradas con aceites vegetales ricos en ácidos grasos omega-3 utilizando la mazada como agente emulgente
/
Turitich Cantero, Libni Mariot
;
Trujillo, Antonio-José,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona) ;
Cano-Sarabia, Mary,
dir. (Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia)
Este estudio ha tenido como objetivo dilucidar el potencial de la mazada como agente emulgente y su comportamiento en una emulsión O/W formulada con aceites altamente insaturados. Para ello se prepararon 4 tipos de emulsiones "aceite-en-agua" estabilizadas por homogeneización a alta presión (100 MPa), con un contenido fijo de una mezcla de aceites de chía (Salvia hispanica L. [...]
The aim of this study was to elucidate the potential of buttermilk as emulsifier agent and the behavior in O/W emulsion formulated with highly unsaturated fatty acid. Four types of emulsions were stabilized by high pressure homogenization (100 MPa), with a fixed content of vegetable oils (20%) rich in ω-3, ω-6 and ω-9 fatty acids prepared from chia (Salvia hispanica L. [...]
2018
Registre complet
-
8.
188 p, 1.7 MB
Uso de la homogeneización por ultra alta presión (UHPH) para la mejora de quesos con contenido reducido en grasa
/
Mayta Hancco, Jhony
;
Trujillo, Antonio-José,
dir. ;
Juan Godoy, Bibiana,
dir. ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El objetivo principal de esta tesis fue estudiar los efectos de la tecnología de UHPH sobre la fase grasa de la leche (nata) y la incorporación de ésta en la leche de quesería para la elaboración de quesos reducidos en grasa. [...]
The aim of this study was to evaluate the effect of UHPH on cream milk and their inclusion as ingredient in the elaboration of reduced-fat cheeses. For this purpose, a preliminary study of the effect of the incorporation of creams treated by UHPH in the skimmed milk was carried out in order to determine the properties of enzymatic coagulation, potential cheese yield and microstructure of gels. [...]
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2019.
Registre complet
-
9.
212 p, 2.3 MB
Elaboración de un análogo de queso fresco por sustitución de la grasa láctea con emulsiones de aceites vegetales ricos en omega 3 y 6 con incorporación de aceites esenciales
/
Durand Villarroel, Advelí
;
Trujillo, Antonio-José,
dir. ;
Hernández Herrero, María Manuela,
dir. ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El objetivo general de esta tesis fue elaborar un análogo de queso fresco con alto contenido de ácidos grasos omega-3 y 6, a partir de la sustitución de la grasa de la leche por una emulsión de aceites de oliva y chía, utilizando caseinato de sodio como emulgente, y con la incorporación de aceites esenciales como antimicrobianos y antioxidantes naturales. [...]
The general objective of this thesis was to elaborate an analogue of fresh cheese with a high content of omega-3 and 6 fatty acids, from the substitution of milk fat for an emulsion of olive and chia oils, using sodium caseinate as an emulsifier, and with the incorporation of essential oils such as antimicrobials and natural antioxidants. [...]
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2019.
Registre complet
-
10.
23 p, 750.7 KB
Innovative generation of delivery systems containing bioactive compounds to finally be incorporated into food products
/
Giammarino, Domenico
;
Nicolau i Villellas, Natàlia,
dir. ;
Trujillo, Antonio-José,
tutor Dra. Natàlia Nicolau Villellas Tutor: Dr. Antonio José Trujillo Mesa
The oxidation of polyunsaturated fatty acids present in food could produce 4-hydroxy-2-nonenal and 4-hydroxy-2-hexenal which are reactive hidroxyalkenals that affect the quality and the safety of products. [...]
La oxidación de los ácidos grasos poliinsaturados puede producir 4-hydroxy-2-nonenal y 4-hydroxy-2-hexenal, hidroxyalkenales que afectan la calidad y la seguridad del producto. Estos compuestos, absorbidos por la dieta, tienen efecto toxico induciendo diversas enfermedades como Alzheimer, catarata, diabetes, cáncer and arteriosclerosis. [...]
2017
Registre complet
-
Documents de recerca :
29
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
Materials acadèmics
61
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
1.
8 p, 114.5 KB
Llet i Productes Lactis
[
102648
] /
Trujillo, Antonio-José
;
Capellas Puig, Marta
;
Aguilar Puig, Núria
;
Castillo Zambudio, Manuel
;
Grau Noguer, Eduard
;
Juan Godoy, Bibiana
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'assignatura de Ciència i Tecnologia de la Llet és una assignatura optativa i pertany a la matèria Tecnologia dels Aliments. Aquesta assignatura, de finalitat orientativa cap a l'especialització en futures activitats professionals, complementa la formació de les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i II, i Pràctiques de Planta Pilot. [...]
The course of Science and Technology of Milk is an optional subject and belongs to the subject Food Technology. This course has the purpose of orientating towards the specialization in future professional activities, and it complements the courses of Food Processing Methods I and II, and Pilot Plant Practices. [...]
La asignatura de Ciencia y Tecnología de la Leche es una asignatura optativa y pertenece a la materia Tecnología de los Alimentos. Esta asignatura, de finalidad orientativa hacia la especialización en futuras actividades profesionales, complementa la formación de las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y II, y de Prácticas de Planta Piloto. [...]
2022-23
Grau en Veterinària
[
955
]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
3 documents
Registre complet
-
2.
5 p, 124.6 KB
Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament
[
43035
] /
Mor-Mur Francesch, Montserrat
;
Ferragut Perez, Victoria
;
Hernandez Herrero, María Manuela
;
Rodriguez Jerez, José Juan
;
Roig Sagues, Artur Xavier
;
Trujillo Mesa, Antonio José
;
Castillo Zambudio, Manuel
;
Juan Godoy, Bibiana
;
Saldo Periago, Jordi
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...]
In this module students will learn the different key stages in the innovation process and design of a new product of animal origin. They will also know the most innovative processing technologies; its validation and they will study the parameters of the process that have the greatest impact on the characteristics of the final product. [...]
En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]
2022-23
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal
[
1364
]
3 documents
Registre complet
-
3.
7 p, 136.4 KB
Qualitat dels Aliments en la Indústria Alimentària
[
43033
] /
Ferragut Perez, Victoria
;
Capellas Puig, Marta
;
Mor-Mur Francesch, Montserrat
;
Trujillo Mesa, Antonio José
;
Castillo Zambudio, Manuel
;
Juan Godoy, Bibiana
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Establir els criteris per a un correcte processament d'aliments que garanteixi la qualitat dels mateixos, tenint en compte totes les etapes fins que l'aliment arriba al consumidor. Estudiar els processos convencionals que s'apliquen en la indústria Agroalimentària als productes d'origen animal que es contemplen en el mòdul qualitat des de la granja, així com els seus derivats. [...]
To establish criteria for proper food processing to ensure its quality, taking into account all stages until the food reaches the consumer. To study conventional processes applied in the agri-food industry to products of animal origin, referred to the quality module from the farm as well as their derivatives. [...]
Establecer los criterios para un correcto procesamiento de alimentos que garantice la calidad de los mismos, teniendo en cuenta todas las etapas hasta que el alimento llega al consumidor. Estudiar los procesos convencionales que se aplican en la industria Agroalimentaria a los productos de origen animal que se contemplan en el módulo calidad desde la granja, así como sus derivados. [...]
2022-23
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal
[
1364
]
3 documents
Registre complet
-
4.
8 p, 124.8 KB
Anàlisi i Control de Qualitat dels Aliments
[
103245
] /
Trujillo, Antonio-José
;
Ferragut Perez, Victoria
;
Hernandez Herrero, María Manuela
;
Mor-Mur Francesch, Montserrat
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'assignatura d'Anàlisi i Control de Qualitat dels Aliments està estretament relacionada amb Sistemes de Qualitat i Eines de Gestió Mediambiental que també pertany a la matèria Gestió de la Qualitat. [...]
The subject of Analysis and Quality Control of Foods is closely related to Quality Systems and Environmental Management Tools that also belongs to the subject Quality Management. The purpose of this course is to provide students with the necessary basis and knowledge for the selection of food quality parameters and analytical techniques to apply to food quality control, including physico-chemical, microbiological and sensory analysis. [...]
La asignatura de Análisis y Control de Calidad de los Alimentos está estrechamente relacionada con Sistemas de Calidad y Herramientas de Gestión Medioambiental que también pertenece a la materia Gestión de la Calidad. [...]
2022-23
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
3 documents
Registre complet
-
5.
5 p, 108.2 KB
Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament
[
43035
] /
Mor-Mur Francesch, Montserrat
;
Ferragut, Victoria
;
Hernández Herrero, María Manuela
;
Pla Soler, Reyes
(M. Teresa Reyes)
;
Rodríguez Jerez, José Juan
;
Roig Sagués, Artur Xavier
;
Trujillo, Antonio-José
;
Castillo Zambudio, Manuel
;
Saldo Periago, Jordi
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...]
In this module students will learn the different key stages in the innovation process and design of a new product of animal origin. They will also know the most innovative processing technologies; its validation and they will study the parameters of the process that have the greatest impact on the characteristics of the final product. [...]
En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]
2021-22
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal
[
1364
]
3 documents
Registre complet
-
6.
7 p, 120.8 KB
Qualitat dels Aliments en la Indústria Alimentària
[
43033
] /
Ferragut, Victoria
;
Capellas Puig, Marta
;
Mor-Mur Francesch, Montserrat
;
Pla Soler, Reyes
(M. Teresa Reyes)
;
Trujillo, Antonio-José
;
Castillo Zambudio, Manuel
;
Juan Godoy, Bibiana
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Establir els criteris per a un correcte processament d'aliments que garanteixi la qualitat dels mateixos, tenint en compte totes les etapes fins que l'aliment arriba al consumidor. Estudiar els processos convencionals que s'apliquen en la indústria Agroalimentària als productes d'origen animal que es contemplen en el mòdul qualitat des de la granja, així com els seus derivats. [...]
To establish criteria for proper food processing to ensure its quality, taking into account all stages until the food reaches the consumer. To study conventional processes applied in the agri-food industry to products of animal origin, referred to the quality module from the farm as well as their derivatives. [...]
Establecer los criterios para un correcto procesamiento de alimentos que garantice la calidad de los mismos, teniendo en cuenta todas las etapas hasta que el alimento llega al consumidor. Estudiar los procesos convencionales que se aplican en la industria Agroalimentaria a los productos de origen animal que se contemplan en el módulo calidad desde la granja, así como sus derivados. [...]
2021-22
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal
[
1364
]
3 documents
Registre complet
-
7.
8 p, 124.4 KB
Anàlisi i Control de Qualitat dels Aliments
[
103245
] /
Trujillo, Antonio-José
;
Ferragut, Victoria
;
Hernández Herrero, María Manuela
;
Mor-Mur Francesch, Montserrat
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'assignatura d'Anàlisi i Control de Qualitat dels Aliments està estretament relacionada amb Sistemes de Qualitat i Eines de Gestió Mediambiental que també pertany a la matèria Gestió de la Qualitat. [...]
The subject of Analysis and Quality Control of Foods is closely related to Quality Systems and Environmental Management Tools that also belongs to the subject Quality Management. The purpose of this course is to provide students with the necessary basis and knowledge for the selection of food quality parameters and analytical techniques to apply to food quality control, including physico-chemical, microbiological and sensory analysis. [...]
La asignatura de Análisis y Control de Calidad de los Alimentos está estrechamente relacionada con Sistemas de Calidad y Herramientas de Gestión Medioambiental que también pertenece a la materia Gestión de la Calidad. [...]
2021-22
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
3 documents
Registre complet
-
8.
8 p, 114.7 KB
Llet i Productes Lactis
[
102648
] /
Trujillo, Antonio-José
;
Capellas Puig, Marta
;
Ferragut, Victoria
;
Aguilar Puig, Nuria
;
Castillo Zambudio, Manuel
;
Grau Noguer, Eduard
;
Juan Godoy, Bibiana
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'assignatura de Ciència i Tecnologia de la Llet és una assignatura optativa i pertany a la matèria Tecnologia dels Aliments. Aquesta assignatura, de finalitat orientativa cap a l'especialització en futures activitats professionals, complementa la formació de les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i II, i Pràctiques de Planta Pilot. [...]
The course of Science and Technology of Milk is an optional subject and belongs to the subject Food Technology. This course has the purpose of orientating towards the specialization in future professional activities, and it complements the courses of Food Processing Methods I and II, and Pilot Plant Practices. [...]
La asignatura de Ciencia y Tecnología de la Leche es una asignatura optativa y pertenece a la materia Tecnología de los Alimentos. Esta asignatura, de finalidad orientativa hacia la especialización en futuras actividades profesionales, complementa la formación de las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y II, y de Prácticas de Planta Piloto. [...]
2021-22
Grau en Veterinària
[
955
]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
3 documents
Registre complet
-
9.
5 p, 107.8 KB
Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament
[
43035
] /
Mor-Mur Francesch, Montserrat
;
Ferragut, Victoria
;
Hernández Herrero, María Manuela
;
Pla Soler, Reyes
(M. Teresa Reyes)
;
Rodríguez Jerez, José Juan
;
Roig Sagués, Artur Xavier
;
Trujillo, Antonio-José
;
Castillo Zambudio, Manuel
;
Saldo Periago, Jordi
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...]
En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]
2020-21
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal
[
1364
]
3 documents
Registre complet
-
10.
6 p, 111.2 KB
Anàlisi i Control de Qualitat dels Aliments
[
103245
] /
Trujillo, Antonio-José
;
Ferragut, Victoria
;
Hernández Herrero, María Manuela
;
Mor-Mur Francesch, Montserrat
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'assignatura d'Anàlisi i Control de Qualitat dels Aliments està estretament relacionada amb Sistemes de Qualitat i Eines de Gestió Mediambiental que també pertany a la matèria Gestió de la Qualitat. [...]
La asignatura de Análisis y Control de Calidad de los Alimentos está estrechamente relacionada con Sistemas de Calidad y Herramientas de Gestión Medioambiental que también pertenece a la materia Gestión de la Calidad. [...]
2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
3 documents
Registre complet
-
Materials acadèmics :
61
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
Vegeu també: autors amb noms similars
1
Trujillo, A.J.
1
Trujillo, Adriana
1
Trujillo, Antonio
26
Trujillo, Antonio-José,
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una
alerta personal
via correu electrònic o subscribiu-vos al
canal RSS
.