Resultados globales: 6 registros encontrados en 0.02 segundos.
Materiales académicos, Encontrados 6 registros
Materiales académicos Encontrados 6 registros  
1.
4 p, 99.1 KB Llengua espanyola (Humanitats) [23455] / Tuson Valls, Amparo ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres
1998-99
Llicenciat en Humanitats [78]  
2.
3 p, 144.3 KB Llengua espanyola (Humanitats) [23455] / Tusón Valls, Amparo ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres
1995-96
Llicenciat en Humanitats [78]  
3.
4 p, 2.0 MB Llengua espanyola (Humanitats) [23455] / Tusón Valls, Amparo ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres
1996-97
Llicenciat en Humanitats [78]  
4.
3 p, 1.5 MB Llengua espanyola (Humanitats) [23455] / Tuson Valls, Amparo ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres
1997-98
Llicenciat en Humanitats [78]  
5.
3 p, 1.5 MB Llengua espanyola (Humanitats) [23455] / Tuson Valls, Amparo ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres
1997-98
Llicenciat en Humanitats [78]  
6.
14 p, 113.3 KB Llengua i Literatura Catalana i Espanyola i la seva Didàctica [42094] / Margallo Gonzalez, Ana Maria ; Aulet Amela, Jaume ; Tusón Valls, Amparo ; Vilà Santasusana, Montserrat ; Aguilar Cuevas, Lourdes ; Montiel Rayo, Francisca ; Garriga Escribano, Cecilio ; Duran Rivas, Carmen ; Munita Jordán, Felipe Servando ; Fontich Vicens, Xavier ; Pallarés Monge, Oriol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació
Es considera que els estudiants del Màster Universitari en Formació de Professorat de Secundària (Mòdul específic de Llengua i Literatura Catalana i Espanyola i la seva didàctica) tenen una formació lingüística en llengua catalana i/ o espanyola de nivell de grau universitari. [...]
2017-18
Màster Universitari en Formació del Professorat d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, For [930]
3 documentos

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.