Resultats globals: 2 registres trobats en 0.01 segons.
Articles, 1 registres trobats
Documents de recerca, 1 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
66 p, 4.7 MB ETHQV6.3 is involved in melon climacteric fruit ripening and is encoded by a NAC domain transcription factor / Ríos Rodríguez, Pablo (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Argyris, Jason (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Vegas Renedo, Juan (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Leida, Carmen (Instituto de Biología Molecular y Celular de Plantas) ; Kenigswald, Merav (Minhal ha-meḥḳar ha-ḥaḳlaʼi (Israel)) ; Tzuri, Galil (Minhal ha-meḥḳar ha-ḥaḳlaʼi (Israel)) ; Troadec,Christelle (Institute of Plant Sciences Paris-Saclay) ; Bendahmane, Abdelhafid (Institute of Plant Sciences Paris-Saclay) ; Katzir, Nurit (Minhal ha-meḥḳar ha-ḥaḳlaʼi (Israel)) ; Picó, Belén (Centro de Conservación y Mejora de la Agrodiversidad Valenciana) ; Monforte, Antonio J. (Instituto de Biología Molecular y Celular de Plantas) ; Garcia Mas, Jordi (Centre de Recerca en Agrigenòmica)
Fruit ripening is divided into climacteric and non-climacteric types depending on the presence or absence of a transient rise in respiration rate and the production of autocatalytic ethylene. Melon is ideal for the study of fruit ripening, as both climacteric and non-climacteric varieties exist. [...]
2017 - 10.1111/tpj.13596
Plant journal, Vol. 91, issue 4 (Aug. 2017) , p. 671-683  

Documents de recerca 1 registres trobats  
1.
188 p, 5.8 MB Estudio genético de la maduración del fruto en melón en la línea isogénica SC3-5-1 / Vegas Renedo, Juan ; Garcia-Mas, Jordi, dir. ; Marcos, Ricard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia
La maduración de los frutos es un proceso fisiológico complejo y altamente regulado en el que se producen una serie de cambios bioquímiccos en el fruto: color, aroma, estructura del mismo; hasta el completo desarrollo del fruto maduro. [...]
Fruit ripening is a highly and complex physiological process, with a set of biochemical changes, including the conversion of starch to sugars, fruit softening, accumulation of pigments such as carotenoids, and synthesis of aroma volatiles. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2014  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.