Resultats globals: 1 registres trobats en 0.02 segons.
Documents de recerca, 1 registres trobats
Documents de recerca 1 registres trobats  
1.
206 p, 1.5 MB Evaluation of the efficacy of Ultra-High Pressure Homogenization technology to improve the safety and quality of liquid foods and especially of orange juice / Velázquez Estrada, Rita María ; Roig Sagués, Artur Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Hernández Herrero, María Manuela, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El principal objetivo de esta tesis ha sido evaluar la capacidad de la tecnología de ultra alta presión de homogeneización (UHPH) como alternativa a la pasteurización convencional para garantizar la seguridad y calidad de los alimentos líquidos. [...]
The main objective of this thesis has been to evaluate the capacity of the ultra-high pressure homogenization (UHPH) technology as alternative to the conventional pasteurization in ensuring the safety and quality of liquid foods. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments, 2012  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.