Resultados globales: 4 registros encontrados en 0.02 segundos.
Artículos, Encontrados 2 registros
Documentos de investigación, Encontrados 2 registros
Artículos Encontrados 2 registros  
1.
18 p, 685.7 KB Effect of Feeding Olive Pomace Acid Oil on Dark Chicken Meat Lipid Composition, Oxidative Stability, Color, and Sensory Acceptance / Albendea, Paula (Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ; Guardiola Ibarz, Francesc (Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ; Rafecas, Magdalena (Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ; Vichi, Stefania (Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Verdú, Marçal (BonÀrea Agrupa) ; Tres, Alba (Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària)
One current aim of the chicken meat industry is to reduce production costs, which can be achieved using by-products as feed ingredients. Additionally, this can contribute to the food chain sustainability. [...]
2023 - 10.3390/ani13081343
Animals, Vol. 13 (april 2023)  
2.
10 p, 347.1 KB Crude and acid oils from olive pomace as alternative fat sources in growing-finishing pigs / Verge-Mèrida, Gerard (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Guardiola Ibarz, Francesc (Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ; Verdú, Marçal (BonÀrea Agrupa. Department of Animal Nutrition and Feed Industry) ; Balart, Marta (BonÀrea Agrupa. Department of Animal Nutrition and Feed Industry) ; Font i Furnols, Maria (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Solà Oriol, David (Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Nutrició i Benestar Animal)
The inclusion of crude and acid oils from olive pomace can lead to more unsaturated meat products and, especially in the case of olive pomace acid oil, achieve a more economically and environmentally sustainable swine production. [...]
2021 - 10.1016/j.animal.2021.100389
Animal, Vol. 15 Núm. 12 (december 2021) , p. 100389  

Documentos de investigación Encontrados 2 registros  
1.
217 p, 2.1 MB Postformula feeding strategies to reduce concentrate consumption and improve feed efficiency in bulls fed high-concentrate diets / Verdú Piqué, Marçal ; Devant, Maria, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments ; Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
Als països mediterranis la majoria de bestiar d'engreix s'alimenta amb dietes riques en concentrat amb una ràtio de pinso i palla de 90:10, ambdós ad libitum, en menjadores separades. El cost del pinso (preu dels ingredients i el total de consum de pinso) representa el 70-80% dels costos de producció totals. [...]
In Mediterranean countries most of intensive beef cattle are fed high-concentrate diets with concentrate to straw ratio 90 to 10, both ad libitum in separate feeders. The concentrate cost (price of ingredients and total concentrate consumption) represents around 70-80% of total production costs. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015  
2.
86 p, 1.2 MB Eutanàsia en animals de producció : una aproximació a la realitat pràctica / Talló Parra, Oriol ; Tribó, Francesc ; Valls, Ferran ; Verdú, Marçal
2010 (Treballs de l'assignatura Deontologia Veterinària)  

Vea también: autores con nombres similares
1 Verdú, M.
1 Verdú, Miguel
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.