Resultados globales: 4 registros encontrados en 0.02 segundos.
Contribuciones a jornadas y congresos, Encontrados 2 registros
Documentos de investigación, Encontrados 1 registros
Materiales académicos, Encontrados 1 registros
Contribuciones a jornadas y congresos Encontrados 2 registros  
1.
12 p, 8.2 MB Listeria monocytogenes en comidas preparadas / Vila Brugalla, Montserrat (Agència de Salut Pública de Barcelona)
Tradicionalmente Listeria monocytogenes no era considerado como un importante patógeno transmitido a través de los alimentos y, en consecuencia, no había recibido mucha atención por parte de la industria alimentaria. [...]
2013
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. XII (2013)  
2.
8 p, 6.0 MB Aplicación de la microbiología predictiva en la industria alimentaria / Vila Brugalla, Montserrat
En esta charla se hace una breve introducción teórica a la microbiología predictiva (historia, clasificación de modelos, utilización en el APPCC); en su segunda mitad se muestra su aplicación mediante ejemplos usando el software COMBASE de libre acceso en la red.
2007
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. VI (2007)  

Documentos de investigación Encontrados 1 registros  
1.
13 p, 508.5 KB Aplicació de la tècnica de la cuina al buit als Estats Units / Villaronga Torrijos, Rosa ; Vila Brugalla, Montserrat, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2013
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
2 documentos

Materiales académicos Encontrados 1 registros  
1.
8 p, 97.4 KB Higiene i Inspecció dels Aliments [102632] / Roig Sagués, Artur Xavier ; de Benito Langa, Javier ; Hernández Herrero, María Manuela ; López Sabater, Emilio-Ignacio ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Grau García, Simó ; Vila Brugalla, Montserrat ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura pertany a la matèria "Higiene i Seguretat Alimentària" i es troba ubicada al 2n semestre de 4rt curs del Grau en Veterinària Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de: Dictaminar sobre la idoneïtat pel sacrifici dels animals d'abastament Dictaminar sobre la idoneïtat pel consum dels productes obtinguts dels animals sacrificats als escorxadors Valorar la innocuïtat i comestibilitat dels aliments elaborats als establiments alimentaris i emetre 1 Valorar la innocuïtat i comestibilitat dels aliments elaborats als establiments alimentaris i emetre dictàmens sobre la seva aptitud per al consum Auditar els requisits higiènics que han de complir les diferents establiments alimentaris Implementar el sistema d'autocontrol d'una industria alimentària Adaptar el sistema APPCC als processos d'elaboració dels diferents productes alimentosos.
2018-19
Grau en Veterinària [955]  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.