1.
|
7 p, 116.5 KB |
Mètodes de Processament d'Aliments II [103556]
/
Castillo Zambudio, Manuel ;
Capellas Puig, Marta ;
Trujillo Mesa, Antonio Jose ;
Yuste Puigvert, Josep ;
Zamora Viladomiu, Anna ;
Saldo Periago, Jordi ;
Moral Vico, Antonio Javier ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'assignatura de tercer curs "Mètodes de Processament D'Aliments II" s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general de l'assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics de diferents processos tecnològics emprats habitualment a la indústria alimentària, amb la finalitat de conservar i transformar els aliments, sense entrar a detallar el processament d'aliments en concret, ja que aquest estudi es realitza, amb major grau d'aprofundiment, en les assignatures 1 d'aliments en concret, ja que aquest estudi es realitza, amb major grau d'aprofundiment, en les assignatures optatives de quart curs que es refereixen a les tecnologies de primeres matèries específiques. [...] The third year course "Food Processing II" is taught in the second semester of the UAB degree of Food Science and Technology. The general training objective is to provide the student with the transversal and specific capacities of the theoretical aspects of different technological processes commonly used in the food industry, in order to preserve and transform foods, without entering into detailed processing of foods specifically, since this study is carried out, with a greater degree of deepening, in the fourth year optional course that refer to the technologies 1 carried out, with a greater degree of deepening, in the fourth year optional course that refer to the technologies of specific raw materials. [...] La asignatura de tercer curso "Métodos de Procesamiento de Alimentos II" se imparte en el segundo semestre del grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos de la UAB. El objetivo formativo general de la asignatura es proporcionar al alumno las capacidades transversales y específicas de los aspectos teóricos de diferentes procesos tecnológicos empleados habitualmente en la industria alimentaria, con el fin de conservar y transformar los alimentos, sin entrar a detallar el procesado de alimentos en concreto, ya que este estudio se realiza, con mayor profundidad, en las asignaturas optativas de 1 alimentos en concreto, ya que este estudio se realiza, con mayor profundidad, en las asignaturas optativas de cuarto curso que se refieren a las tecnologías de materias primas específicas. [...]
2023-24 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
|
|
2.
|
6 p, 112.4 KB |
Ous i Ovoproductes [102646]
/
Trujillo Mesa, Antonio Jose ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Zamora Viladomiu, Anna ;
Grau Noguer, Eduard ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'assignatura d'Ous i Ovorproductes és una assignatura optativa i pertany a la matèria Tecnologia dels Aliments. Aquesta assignatura, de finalitat orientativa cap a l'especialització en futures activitats professionals, complementa la formació de les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i II, i Pràctiques de Planta Pilot. [...] The course Eggs and Egg Products is an optional course and belongs to the subject Food Technology. This course, which is intended as an orientation towards specialisation in future professional activities, complements the training of the courses Food Processing Methods I and II, and Pilot Plant Practices. [...] La asignatura de Huevos y Ovoproductes es una asignatura optativa y pertenece a la materia Tecnología de los Alimentos. Esta asignatura, de finalidad orientativa hacia la especialización en futuras actividades profesionales, complementa la formación de las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos Y e iI, y Prácticas de Planta Piloto. [...]
2023-24 Grau en Veterinària [955] Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
|
|
3.
|
5 p, 108.3 KB |
Economia de la Unió Europea i de la Xina [42661]
/
Rosell Foxa, Jordi ;
Viladomiu Canela, Lourdes ;
Cubeiro Rodriguez, Didac ;
Romagosa Casals, Francesc ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)
Introduir als estudiants a diferents aspectes de l'economia de Xina i de la Unió Europea. Pel que fa a Xina, qüestions com les reformes en l'economia xinesa després de la mort de Mao, el comerç interior i exterior xinès, la presencia als mercats mundials i les perspectives de futur de l'economia xinesa. [...] Introduce students to different aspects of the economy of China and the European Union. With regard to China, issues such as reforms in the Chinese economy after the death of Mao, Chinese domestic and foreign trade, presence in world markets and future prospects of the Chinese economy. [...] Introducir a los estudiantes a diferentes aspectos de la economía de China y de la Unión Europea. En cuanto a China, cuestiones como las reformas en la economía china tras la muerte de Mao, el comercio interior y exterior chino, la presencia en los mercados mundiales y las perspectivas de futuro de la economía china. [...]
2023-24 Màster Universitari en Unió Europea-Xina: Cultura i Economia [1136]
3 documentos
|
|
4.
|
5 p, 108.4 KB |
Economia de la Unió Europea i de la Xina [42661]
/
Rosell Foxa, Jordi ;
Viladomiu Canela, Lourdes ;
Cubeiro Rodriguez, Didac ;
Romagosa Casals, Francesc ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f) ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Introduir als estudiants a diferents aspectes de l'economia de Xina i de la Unió Europea. Pel que fa a Xina, qüestions com les reformes en l'economia xinesa després de la mort de Mao, el comerç interior i exterior xinès, la presencia als mercats mundials i les perspectives de futur de l'economia xinesa. [...] Introduce students to different aspects of the economy of China and the European Union. With regard to China, issues such as reforms in the Chinese economy after the death of Mao, Chinese domestic and foreign trade, presence in world markets and future prospects of the Chinese economy. [...] Introducir a los estudiantes a diferentes aspectos de la economía de China y de la Unión Europea. En cuanto a China, cuestiones como las reformas en la economía china tras la muerte de Mao, el comercio interior y exterior chino, la presencia en los mercados mundiales y las perspectivas de futuro de la economía china. [...]
2022-23 Màster Universitari en Unió Europea-Xina: Cultura i Economia [1136]
3 documentos
|
|
5.
|
7 p, 111.3 KB |
Treball de Fi de Màster [42663]
/
Qu, Xianghong ;
Brañas i Espiñeira, Josep Manuel ;
Rosell Foxa, Jordi ;
Viladomiu Canela, Lourdes ;
Zhou, Minkang ;
Beltrán, Joaquín ;
Sáiz López, Amelia ;
Cubeiro Rodriguez, Didac ;
Romagosa Casals, Francesc ;
Guerrero, Federico ;
Castells-Quintana, David ;
Lopez Vidal, Lluc ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f) ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'objectiu fonamental d'aquesta assignatura és proporcionar als estudiants: • Coneixements que aportin una base que els permeti ser originals en el desenvolupament i/o aplicació d'idees, sovint en un context de recerca. [...] The fundamental purpose of this subject is to provide to the students: • Knowledge that provides them with a basis to create an original work in a research context. 1 • Critical and analytical capacity. [...] El objetivo fundamental de esta asignatura es proporcionar a los estudiantes: Conocimientos que aporten una base que les permita ser originales en el desarrollo y/o aplicación de ideas, a menudo en un contexto de investigación. [...]
2022-23 Màster Universitari en Unió Europea-Xina: Cultura i Economia [1136]
3 documentos
|
|
6.
|
4 p, 103.4 KB |
Introducció a l'Economia Contemporània [104768]
/
Viladomiu Canela, Lourdes ;
Rodríguez Carpio, Antoni ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Ciències de la Comunicació
Es tracta d'una assignatura de primer cicle que proveeix una formació bàsica en l'àmbit econòmic. No es pressuposa cap tipus de formació econòmica prèvia Els continguts de l'assignatura inclouen una introducció a les estructures bàsiques de l'economia contemporània, incloent els mecanismes de funcionament del mercat i el paper dels principals agents socials als fenòmens econòmics locals i globals. [...] This is a first cycle subject that provides basic training in the economic field. No previous economic training is presupposed The contents of the subject include an introduction to the basic structures of the contemporary economy, including the mechanisms of functioning of the market and the role of the main social stakeholders in the local and global economic phenomena. [...] Se trata de una asignatura de primer ciclo que provee una formación básica en el ámbito económico. No se presupone ningún tipo de formación económica previa. Los contenidos de la asignatura incluyen una introducción a las estructuras básicas de la economía contemporánea, incluyendo los mecanismos de funcionamiento del mercado y el papel de los principales agentes sociales a los fenómenos económicos locales y globales. [...]
2021-22 Grau en Comunicació de les Organitzacions [1422]
3 documentos
|
|
7.
|
|
8.
|
7 p, 111.3 KB |
Treball de Fi de Màster [42663]
/
Qu, Xianghong ;
Brañas i Espiñeira, Josep Manuel ;
Rosell Foxa, Jordi ;
Viladomiu Canela, Lourdes ;
Zhou, Minkang ;
Beltrán, Joaquín ;
Sáiz López, Amelia ;
Cubeiro Rodriguez, Didac ;
Guerrero, Federico ;
Francés Tudel, Gemma ;
Castells-Quintana, David ;
Lopez Vidal, Lluc ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'objectiu fonamental d'aquesta assignatura és proporcionar als estudiants: • Coneixements que aportin una base que els permeti ser originals en el desenvolupament i/o 1 • Coneixements que aportin una base que els permeti ser originals en el desenvolupament i/o aplicació d'idees, sovint en un context de recerca. [...] The fundamental purpose of this subject is to provide to the students: 1 • Knowledge that provides them with a basis to create an original work in a research context. • Critical and analytical capacity. [...] El objetivo fundamental de esta asignatura es proporcionar a los estudiantes: Conocimientos que aporten una base que les permita ser originales en el desarrollo y/o aplicación de 1 Conocimientos que aporten una base que les permita ser originales en el desarrollo y/o aplicación de ideas, a menudo en un contexto de investigación. [...]
2021-22 Màster Universitari en Unió Europea-Xina: Cultura i Economia [1136]
3 documentos
|
|
9.
|
5 p, 108.4 KB |
Economia de la Unió Europea i de la Xina [42661]
/
Rosell Foxa, Jordi ;
Viladomiu Canela, Lourdes ;
Cubeiro Rodriguez, Didac ;
Francés Tudel, Gemma ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Introduir als estudiants a diferents aspectes de l'economia de Xina i de la Unió Europea. Pel que fa a Xina, qüestions com les reformes en l'economia xinesa després de la mort de Mao, el comerç interior i exterior xinès, la presencia als mercats mundials i les perspectives de futur de l'economia xinesa. [...] Introduce students to different aspects of the economy of China and the European Union. With regard to China, issues such as reforms in the Chinese economy after the death of Mao, Chinese domestic and foreign trade, presence in world markets and future prospects of the Chinese economy. [...] Introducir a los estudiantes a diferentes aspectos de la economía de China y de la Unión Europea. En cuanto a China, cuestiones como las reformas en la economía china tras la muerte de Mao, el comercio interior y exterior chino, la presencia en los mercados mundiales y las perspectivas de futuro de la economía china. [...]
2021-22 Màster Universitari en Unió Europea-Xina: Cultura i Economia [1136]
3 documentos
|
|
10.
|
4 p, 100.4 KB |
Economia Aplicada i de l'Empresa [103140]
/
Viladomiu Canela, Lourdes ;
Heredia Ruiz, Paloma ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Ciències de la Comunicació
Es tracta d'una assignatura de primer curs, primer semestre, per tant, de formació bàsica. L'assignatura proporciona els instruments bàsics de l'anàlisi econòmica que han de permetre analitzar i entendre el funcionament de les economies de mercat, posant èmfasi en el comportament de les empreses i en les diferents estructures de mercat. [...] It is an introductory subject for first year students on his first semester. The subject provides the basic tools of economic analysis to allow analyzing and understanding the functioning of market economies, emphasizing the behavior of companies and the different market structures. [...] Se trata de una asignatura de primer curso, primer semestre, por tanto, de formación básica. La asignatura proporciona los instrumentos básicos del análisis económico que deben permitir analizar y entender el funcionamiento de las economías de mercado, poniendo énfasis en el comportamiento de las empresas y en las diferentes estructuras de mercado. [...]
2021-22 Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
3 documentos
|
|