Resultats globals: 21 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 8 registres trobats
Contribucions a jornades i congressos, 7 registres trobats
Documents de recerca, 5 registres trobats
Materials acadèmics, 1 registres trobats
Fons personals i institucionals, 12 registres trobats
Articles 8 registres trobats  
1.
7 p, 568.5 KB Long-term effects of intensive intervention on changes in lifestyle in patients with hyperfibrinogenaemia and moderate-high cardiovascular risk Efectos a largo plazo de una intervención intensiva sobre cambios en los estilos de vida en pacientes con hiperfibrinogenemia y riesgo cardiovascular moderado-alto / Illamola Martin, Laura (EAP Dreta de l'Eixample) ; Rodríguez Cristobal, Juan José (Institut Català de la Salut) ; Alonso-Villaverde, Carlos (Centre d'Investigació Cardiovascular CSIC-ICCC) ; Salvador-González, Betlem (Institut Català de la Salut) ; Moral Peláez, Irene (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Universitat Autònoma de Barcelona
To determine whether the benefit on cardiovascular risk factors (CVRF) persists 5 years after an intensive intervention in lifestyle (LS) that lasted 2 years, in patients with hyperfibrinogenaemia and moderate or high cardiovascular risk. [...]
2018 - 10.1016/j.aprim.2017.04.004
Atencion Primaria, Vol. 50 Núm. 6 (junio 2018) , p. 325-331  
2.
8 p, 746.9 KB Effectiveness of a motivational intervention on overweight/obese patients in the primary healthcare : a cluster randomized trial / Rodriguez-Cristobal, Juan Jose (Institut Universitari d'Investigació en Atenció Primària Jordi Gol) ; Alonso-Villaverde, Carlos (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Panisello, Jose Ma (FUFOSA (Fundación Fomento Salud)) ; Travé-Mercade, Pere (Universitat de Barcelona. Facultat de Farmàcia) ; Rodriguez-Cortés, Francisca (Unitat de Salut Mental Hospitalet de Llobregat - Collblanc) ; Marsal, Josep Ramon (Institut Universitari d'Investigació en Atenció Primària Jordi Gol) ; Peña, Esther (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Universitat Autònoma de Barcelona
Overweight and obesity are common health problems which increase the risk of developing several serious health conditions. The main difficulty in the management of weight-loss lies in its maintenance, once it is achieved. [...]
2017 - 10.1186/s12875-017-0644-y
BMC family practice, Vol. 18 (june 2017)  
3.
488.9 KB Evaluation of the Prevalence and Risk Factors for Undernutrition in Hospitalized Dogs / Molina, Jenifer (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Hervera Abad, Marta (Expert Pet Nutrition) ; Manzanilla, Edgar Garcia (University College Dublin. School of Veterinary Medicine) ; Torrente Artero, Carlos (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina i Cirurgia Animals) ; Villaverde Haro, Cecilia (Expert Pet Nutrition)
Hospitalized dogs are predisposed to undernutrition, which can potentially affect outcome. This study evaluated the prevalence of undernutrition in hospitalized dogs (measured as loss of body condition score, BCS and body weight, BW) and studied the risk factors that affect nutritional status, and outcome (discharge or death). [...]
2018 - 10.3389/fvets.2018.00205
Frontiers in Veterinary Science, Vol. 5 (august 2018)  
4.
4 p, 287.5 KB Effect of enzyme supplements on macronutrient digestibility by healthy adult dogs / Villaverde Haro, Cecilia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; García Manzanilla, Edgar (Animal and Grassland Research and Innovation Centre (Irlanda)) ; Molina, Jenifer (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Larsen, Jennifer A. (University of California. School of Veterinary Medicine)
Some enzyme supplement products claim benefits for healthy dogs to compensate for alleged suboptimal production of endogenous enzymes and the loss of enzymes in commercial pet foods secondary to processing. [...]
2017 - 10.1017/jns.2017.10
Journal of nutritional science, Vol. 6 (april 2017)  
5.
9 p, 63.3 KB Fatty acid, protein and energy gain of broilers fed different dietary vegetable oils / Kavouridou, Katerina ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Villaverde Haro, Cecilia ; García Manzanilla, Edgar ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The objective of this study was to assess energy, nitrogen, fat and fatty acid deposition in broilers fed diets containing different vegetable oil sources. Forty female broiler chickens were fed five diets, with different fats [coconut, palm, olive, soybean (SO) and linseed oil (LO)] at 10% from 30 to 50 days of age. [...]
2008 - 10.5424/sjar/2008062-312
Spanish journal of agricultural research, Vol. 6, Núm. 2 (2008) , p. 210-218  
6.
2 p, 5.6 MB Nutricio geriàtrica canina : el control nutricional, factor clau en la cura dels animals geriàtrics / Cervera, Marta ; Villaverde Haro, Cecilia ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2005
Revista veterinaris: revista del col·legi oficial de veterinaris de Barcelona, Núm. 84 (Maig 2005)  
7.
8 p, 330.9 KB Influence of the Dietary Polyunsaturation Level on Chicken Meat Quality: Lipid Oxidation / Cortinas Hernández, Lucía ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Villaverde Haro, Cecilia ; Galobart i Cots, Jaume ; Guardiola Ibarz, Francesc ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The present study was carried out to evaluate the influence of increasing amounts of dietary polyunsaturated fatty acids (PUFA) and α-tocopheryl acetate (α-TA) supplementation on lipid oxidation of raw and cooked thigh meat stored under refrigeration. [...]
2005 - 10.1093/ps/84.1.48
Poultry Science, Vol. 84 Núm. 1 (2005) , p. 48-55  
8.
8 p, 202.9 KB Influence of dietary polyunsaturation level on alfa tocopherol content in chicken meat / Cortinas Hernández, Lucía ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Villaverde Haro, Cecilia ; Guardiola Ibarz, Francesc ; Jensen, S. K. ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2006
Archiv für Geflügelkunde, Vol. 70 Núm. 3 (2006)  

Contribucions a jornades i congressos 7 registres trobats  
1.
7 p, 435.1 KB Interaction between dietary unsaturation and α-tocopherol levels : vitamin E content in thigh meat / Cortinas Hernández, Lucía ; Villaverde, C. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Guardiola Ibarz, Francesc ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The present study was carried out to evaluate the influence of dietary polyunsaturated fatty acids (PUFA), at different levels of dietary supplementation with α-tocopheryl acetate (a-TA), on α-tocopherol (α-Toc) content in raw thigh meat. [...]
Cette expérience a été conduite pour évaluer l'influence des acides gras polyinsaturés alimentaires (PUFA), avec différents niveaux d'acétate de α-tocophérol (α-TA), sur le contenu de α-tocophérol (α-Toc) de la viande crue de la cuisse. [...]

2003
European symposium on the quality of poultry meat & Xth European symposium on the quality of eggs and eggs products. Saint-Brieuc, France, 16è : 2003  
2.
1 p, 152.0 KB Interaction of dietary unsaturation level with linolenic acid and alpha tocopherol deposition in poultry meat / Cortinas Hernández, Lucía ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Villaverde Haro, Cecilia ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Jensen, S. K.
2002
Joint Nutrition Symposium. Antwerp, Bèlgica, : 2002  
3.
1 p, 166.8 KB Relationship between dietary PUFA level and apparent absorption of vitamin E in poultry / Villaverde Haro, Cecilia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Cortinas Hernández, Lucía ; Martín Orúe, Susana M. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2001
Joint Nutrition Symposium. Antwerp, Belgium, 2002  
4.
1 p, 3.3 MB Total fatty acid quantification as an estimator of total body fat content in broilers fed unsaturated diets / Villaverde Haro, Cecilia ; Cortinas Hernández, Lucía ; Ortego Majem, Meritxell ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2003
XVI European Symposium on the Quality of Poultry Meat. Saint Brieuc-Ploufragan, France, 16è : 2003  
5.
1 p, 2.1 MB Chemical composition and fatty acid profile in whole body of chickens in response to increased levels of dietary polyunsaturated fat / Villaverde Haro, Cecilia ; Cortinas Hernández, Lucía ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
It has been observed recently that diets containing polyunsaturated oils (PUFA), like sunflower, linseed or soybean oils, cause lower body fat deposition in broilers compared to diets rich in saturated fatty acids (SFA) at the same fat inclusion level in the diet. [...]
2004
European Society of Veterinary and Comparative Nutrition Congress. Budapest, Hungary, : 2004
2 documents
6.
1 p, 3.6 MB Efecto del uso de aceite de girasol oxidado sobre la digestibilidad de los ácidos grasos / Villaverde Haro, Cecilia ; Cortinas Hernández, Lucía ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Codony, Rafael ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Es habitual incluir grasas en piensos para avicultura como fuente de energia, de ácidos grasos y de otros compuestos liposolubles como ciertas vitaminas. El uso de subproductos generados en procesos de fritura y refinado, los cuales han sufrido procesos de oxidación, puede provocar una disminución del valor nutritivo del alimento y posibles efectos negativos sobre la salud del animal.
2003
Congress of the World Poultry Association (WPSA). Sección española. Girona, : 2003  
7.
3 p, 315.6 KB Dietary management of kidney diseases / Villaverde, Cecilia ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Chronic kidney disease (CKO) is a common disease both in dogs and cats, with an estimated overall prevalence of 0. 5-7% in dogs and 1. 6-20% in cats in the United States, which increases with age (1). [...]
2009
Congress of the European College of Veterinary Internal Medicine - Companion Animals. Porto, Portugal, 19è : 2009  

Documents de recerca 5 registres trobats  
1.
125 p, 1.8 MB Evaluation of the prevalence and risk factors for undernutrition in hospitalized dogs and cats / Molina Tena, Jenifer ; Villaverde Haro, Cecilia, dir. ; Hervera Abad, Marta, dir. ; Martín Orúe, Susana M., dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El suport nutricional (NS) en gossos i gats hospitalitzats es reconeix cada vegada més com un punt clau en el seu tractament. Aquesta preocupació ha sorgit juntament amb la tendència en la medicina humana, on la nutrició és reconeguda com una eina efectiva per a millorar l'estat de salut del pacient. [...]
El soporte nutricional (NS) en perros y gatos hospitalizados se reconoce cada vez más como un punto clave en su tratamiento. Esta preocupación ha surgido junto con la tendencia en la medicina de cuidados intensivos en humana, donde la nutrición es reconocida como una herramienta efectiva para mejorar el estado de salud del paciente. [...]
The nutritional support (NS) in hospitalized dogs and cats is increasingly being recognized as a key point in their treatment. This concern has arisen together with the trend in human intensive care medicine, where nutrition is already recognized as an effective tool for improving the patient health status. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2020.  
2.
14 p, 583.6 KB Importance of the level and polyunsaturation degree of dietary fat on fatty acids endogenous synthesis and deposition in chickens / Villaverde Haro, Cecilia ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Cortinas Hernández, Lucía ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Two experiments were performed to assess the effect of different amounts of dietary polyunsaturated fatty acids (PUFA) on fatty acid composition of chickens. The contribution of endogenous fatty acid synthesis to fatty acid profile w as also estimated In trial I, different fat sources were blended in d i fie re n t ratios allowing a gradient of dietary PUFA (from 15 to 61 g'kg), keeping added fat level constant (9%). [...]
2005  
3.
148 p, 1.5 MB Evaluation of the use of esterified acid oils for canine diets / Fragua Fernández, Víctor ; Villaverde Haro, Cecilia, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
La esterificación química de ácidos grasos (AG) libres y glicerol, co-productos de la refinación y de la industria del biodiesel respectivamente, genera nuevas grasas con diferentes características físico-químicas y nutricionales. [...]
Chemical esterification of free fatty acids (FA) and glycerol, by-products of the refinery and the bio-diesel industries respectively, generates new technological fats with different physico-chemical and nutritional characteristics. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2014  
4.
57 p, 324.3 KB Informes pericials de les necròpsies / Rafel Celada, Marta ; Torrentà, Maria ; Vives, Laia ; Villaverde, Cecilia
1999 (Treballs de l'assignatura Deontologia Veterinària)  
5.
154 p, 3.3 MB Interaction between dietary polyunsaturated fatty acids and vitamin e in body lipid composition and (alfa)-tocopherol content of broiler chickens / Villaverde Haro, Cecilia ; Baucells Sánchez, María Dolores, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El objetivo principal de esta memoria de tesis es evaluar la interacción entre ácidos grasos poliinsaturados y vitamina E dietéticos sobre la deposición corporal de ácidos grasos y -tocoferol en pollos broiler. [...]
The main objective of this PhD dissertation is to evaluate the interaction between dietary poliunsaturated fatty acids and vitamin E on body deposition of fatty acids and -tocopherol in broiler chickens. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2006  

Materials acadèmics 1 registres trobats  
1.
8 p, 42.8 KB Nutrició II [21267] / Pérez Hernández, José Francisco (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Martín-Orue, S. ; Manzanilla, Edgar ; Villaverde, Cecilia ; Baucells Alibes, Francesc ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2n Semestre 2010-11
Llicenciat en Veterinària [35]  

Fons personals i institucionals 12 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
7 p, 435.1 KB Interaction between dietary unsaturation and α-tocopherol levels : vitamin E content in thigh meat / Cortinas Hernández, Lucía ; Villaverde, C. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Guardiola Ibarz, Francesc ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The present study was carried out to evaluate the influence of dietary polyunsaturated fatty acids (PUFA), at different levels of dietary supplementation with α-tocopheryl acetate (a-TA), on α-tocopherol (α-Toc) content in raw thigh meat. [...]
Cette expérience a été conduite pour évaluer l'influence des acides gras polyinsaturés alimentaires (PUFA), avec différents niveaux d'acétate de α-tocophérol (α-TA), sur le contenu de α-tocophérol (α-Toc) de la viande crue de la cuisse. [...]

2003
European symposium on the quality of poultry meat & Xth European symposium on the quality of eggs and eggs products. Saint-Brieuc, France, 16è : 2003  
2.
1 p, 152.0 KB Interaction of dietary unsaturation level with linolenic acid and alpha tocopherol deposition in poultry meat / Cortinas Hernández, Lucía ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Villaverde Haro, Cecilia ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Jensen, S. K.
2002
Joint Nutrition Symposium. Antwerp, Bèlgica, : 2002  
3.
1 p, 166.8 KB Relationship between dietary PUFA level and apparent absorption of vitamin E in poultry / Villaverde Haro, Cecilia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Cortinas Hernández, Lucía ; Martín Orúe, Susana M. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2001
Joint Nutrition Symposium. Antwerp, Belgium, 2002  
4.
9 p, 63.3 KB Fatty acid, protein and energy gain of broilers fed different dietary vegetable oils / Kavouridou, Katerina ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Villaverde Haro, Cecilia ; García Manzanilla, Edgar ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The objective of this study was to assess energy, nitrogen, fat and fatty acid deposition in broilers fed diets containing different vegetable oil sources. Forty female broiler chickens were fed five diets, with different fats [coconut, palm, olive, soybean (SO) and linseed oil (LO)] at 10% from 30 to 50 days of age. [...]
2008 - 10.5424/sjar/2008062-312
Spanish journal of agricultural research, Vol. 6, Núm. 2 (2008) , p. 210-218  
5.
1 p, 3.3 MB Total fatty acid quantification as an estimator of total body fat content in broilers fed unsaturated diets / Villaverde Haro, Cecilia ; Cortinas Hernández, Lucía ; Ortego Majem, Meritxell ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2003
XVI European Symposium on the Quality of Poultry Meat. Saint Brieuc-Ploufragan, France, 16è : 2003  
6.
1 p, 2.1 MB Chemical composition and fatty acid profile in whole body of chickens in response to increased levels of dietary polyunsaturated fat / Villaverde Haro, Cecilia ; Cortinas Hernández, Lucía ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
It has been observed recently that diets containing polyunsaturated oils (PUFA), like sunflower, linseed or soybean oils, cause lower body fat deposition in broilers compared to diets rich in saturated fatty acids (SFA) at the same fat inclusion level in the diet. [...]
2004
European Society of Veterinary and Comparative Nutrition Congress. Budapest, Hungary, : 2004
2 documents
7.
1 p, 3.6 MB Efecto del uso de aceite de girasol oxidado sobre la digestibilidad de los ácidos grasos / Villaverde Haro, Cecilia ; Cortinas Hernández, Lucía ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Codony, Rafael ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Es habitual incluir grasas en piensos para avicultura como fuente de energia, de ácidos grasos y de otros compuestos liposolubles como ciertas vitaminas. El uso de subproductos generados en procesos de fritura y refinado, los cuales han sufrido procesos de oxidación, puede provocar una disminución del valor nutritivo del alimento y posibles efectos negativos sobre la salud del animal.
2003
Congress of the World Poultry Association (WPSA). Sección española. Girona, : 2003  
8.
2 p, 5.6 MB Nutricio geriàtrica canina : el control nutricional, factor clau en la cura dels animals geriàtrics / Cervera, Marta ; Villaverde Haro, Cecilia ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2005
Revista veterinaris: revista del col·legi oficial de veterinaris de Barcelona, Núm. 84 (Maig 2005)  
9.
8 p, 330.9 KB Influence of the Dietary Polyunsaturation Level on Chicken Meat Quality: Lipid Oxidation / Cortinas Hernández, Lucía ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Villaverde Haro, Cecilia ; Galobart i Cots, Jaume ; Guardiola Ibarz, Francesc ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The present study was carried out to evaluate the influence of increasing amounts of dietary polyunsaturated fatty acids (PUFA) and α-tocopheryl acetate (α-TA) supplementation on lipid oxidation of raw and cooked thigh meat stored under refrigeration. [...]
2005 - 10.1093/ps/84.1.48
Poultry Science, Vol. 84 Núm. 1 (2005) , p. 48-55  
10.
3 p, 315.6 KB Dietary management of kidney diseases / Villaverde, Cecilia ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Chronic kidney disease (CKO) is a common disease both in dogs and cats, with an estimated overall prevalence of 0. 5-7% in dogs and 1. 6-20% in cats in the United States, which increases with age (1). [...]
2009
Congress of the European College of Veterinary Internal Medicine - Companion Animals. Porto, Portugal, 19è : 2009  

Fons personals i institucionals : 12 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Vegeu també: autors amb noms similars
3 Villaverde, Cecilia
3 Villaverde, Cecilia
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.