Results overview: Found 1 records in 0.02 seconds.
Articles, 1 records found
Articles 1 records found  
1.
16 p, 406.1 KB Los nuevos dispositivos escenográficos en la alta gastronomía española : "cuarta pared" teatral y socialidades alternativas / Yemsi-Paillissé, Anne-Claire (Université Toulouse-Jean Jaurès) ; Torregrosa, Apolline (Université Paris Descartes V)
Este artículo presenta nuevas tendencias de la alta gastronomía actual —entendida como experiencia estética— que reinventan los modos de degustar y de compartir la comida. Se analizará el proceso de artificación de la cocina que se conjuga con una peculiar estetización del acto mismo de comer. [...]
This article presents new tendencies in modern haute cuisine — understood as an aesthetic experience — which reinvent the ways of savouring and sharing food. We shall analyse the process of the artification of cooking, linked to a peculiar aestheticization of the very act of eating. [...]

2018 - 10.5565/rev/athenea.2121
Athenea digital : revista de pensamiento e investigación social, Vol. 18 Núm. 3 (noviembre 2018) , p. 2121 (Artículos)  

Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.