Results overview: Found 1 records in 0.02 seconds.
Articles, 1 records found
Articles 1 records found  
1.
3 p, 1.2 MB Efecte dels colorants addicionats a pinsos per a animals de companyia sobre el desenvolupament de soques fúngiques / Rodríguez González, María (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; de la Fuente Canet, Aroa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Arosemena Angulo, E. Leonardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Adelantado Faura, Carles (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Calvo Torras, Ma. de los Ángeles (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals)
L'addició de colorants en els aliments és una de les pràctiques més habituals en la tecnologia alimentària,no només en l'àmbit de l'alimentació humana, sinó també de l'animal. El present estudi posa de manifest l'efecte de determinats colorants que s'afegeixen al pinso per a animals de companyia sobre el desenvolupament de diferents soques fúngiques, que habitualment poden créixer sobre aquest tipus de substrats. [...]
The addition of colourings on food is a very common practice in food technology, both for food and feed. This study shows the effect of certain colourings commonly added to pet food, on the growth of different fungal strains that usually grow on this kind of substrate. [...]

2009
TECA, Vol. 11, Num. 1 (2009) , p. 20-22  

Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.