Resultats globals: 7 registres trobats en 0.02 segons.
Materials acadèmics, 7 registres trobats
Materials acadèmics 7 registres trobats  
1.
7 p, 115.6 KB Higiene i Inspecció dels Aliments [102632] / Roig Sagués, Artur Xavier ; de Benito Langa, Javier ; Hernández Herrero, María Manuela ; López Sabater, Emilio-Ignacio ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Ripolles Avila, Carolina ; Grau García, Simó ; Vila Brugalla, Montserrat ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de: Valorar la innocuïtat i comestibilitat dels aliments elaborats als establiments alimentaris i emetre dictàmens sobre la seva aptitud per al consum Auditar els requisits higiènics que han de complir les diferents establiments alimentaris Implementar el sistema d'autocontrol d'una industria alimentària 1 Implementar el sistema d'autocontrol d'una industria alimentària Dissenyar i aplicar els sistemes APPCC als processos d'elaboració dels diferents productes alimentosos i auditar el seu correcte funcionament Dictaminar sobre la idoneïtat pel sacrifici dels animals d'abastament Dictaminar sobre la idoneïtat pel consum dels productes obtinguts dels animals sacrificats als Escorxadors.
Al finalizar la asignatura el alumno deberá saber: Valorar la inocuidad y comestibilidad de los alimentos elaborados en los establecimientos alimentarios y emitir dictámenes sobre su aptitud para el consumo Auditar los requisitos higiénicos que deben cumplir las diferentes establecimientos alimentarios Implementar el sistema de autocontrol de una industria alimentaria 1 Implementar el sistema de autocontrol de una industria alimentaria Diseñar y aplicar los sistemas APPCC a los procesos de elaboración de los diferentes productos alimenticios y auditar su correcto funcionamiento Dictaminar sobre la idoneidad para el sacrificio de los animales de abasto Dictaminar sobre la idoneidad para el consumo de los productos obtenidos de los animales sacrificados en los mataderos.

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
2.
8 p, 97.4 KB Higiene i Inspecció dels Aliments [102632] / Roig Sagués, Artur Xavier ; de Benito Langa, Javier ; Hernández Herrero, María Manuela ; López Sabater, Emilio-Ignacio ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Grau García, Simó ; Vila Brugalla, Montserrat ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura pertany a la matèria "Higiene i Seguretat Alimentària" i es troba ubicada al 2n semestre de 4rt curs del Grau en Veterinària Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de: Dictaminar sobre la idoneïtat pel sacrifici dels animals d'abastament Dictaminar sobre la idoneïtat pel consum dels productes obtinguts dels animals sacrificats als escorxadors Valorar la innocuïtat i comestibilitat dels aliments elaborats als establiments alimentaris i emetre 1 Valorar la innocuïtat i comestibilitat dels aliments elaborats als establiments alimentaris i emetre dictàmens sobre la seva aptitud per al consum Auditar els requisits higiènics que han de complir les diferents establiments alimentaris Implementar el sistema d'autocontrol d'una industria alimentària Adaptar el sistema APPCC als processos d'elaboració dels diferents productes alimentosos.
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
3.
8 p, 99.2 KB Higiene i Inspecció dels Aliments [102632] / Mora Ventura, Maria Teresa ; de Benito Langa, Javier ; López Sabater, Emilio-Ignacio ; Grau García, Simó ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura pertany a la matèria Higiene i Seguretat Alimentària i es troba ubicada al 2n semestre de 4rt curs Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de: - Diferenciar les característiques dels productes alimentaris delsdiferents sectors alimentaris - Valorar la producció d'aliments més higiènics, més nutritius i més apetibles pel consumidor. [...]
2017-18
Grau en Veterinària [955]  
4.
8 p, 97.7 KB Higiene i Inspecció dels Aliments [102632] / Mora Ventura, Maria Teresa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura pertany a la matèria Higiene i Seguretat Alimentària i es troba ubicada al 2n semestre de 4rt curs Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de: - Diferenciar les característiques dels productes alimentaris delsdiferents sectors alimentaris - Valorar la producció d'aliments més higiènics, més nutritius i més apetibles pel consumidor. [...]
2016-17
Graduat o Graduada en Veterinària [955]  
5.
8 p, 41.1 KB Higiene i Inspecció dels Aliments [102632] / Mora Ventura, Maria Teresa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura pertany a la matèria Higiene i Seguretat Alimentària i es troba ubicada al 2n semestre de 4rt curs Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de: - Diferenciar les característiques dels productes alimentaris delsdiferents sectors alimentaris - Valorar la producció d'aliments més higiènics, més nutritius i més apetibles pel consumidor. [...]
This course is part of the hygiene and food safety and is located in the 2nd half of course 4th year of grade At the end of the course, students will: - Distinguish characteristics of the different food sectors - Evaluate food production more hygienic, more nutritious and appetizing consumer. [...]

2015-16
Graduat o Graduada en Veterinària [955]  
6.
8 p, 117.5 KB Higiene i Inspecció dels Aliments [102632] / Mora Ventura, Maria Teresa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura pertany a la matèria Higiene i Seguretat Alimentària i es troba ubicada al 2n semestre de 4rt curs Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de: - Diferenciar les característiques dels productes alimentaris delsdiferents sectors alimentaris - Valorar la producció d'aliments més higiènics, més nutritius i més apetibles pel consumidor. [...]
2014-15
Graduat o Graduada en Veterinària [955]  
7.
8 p, 118.1 KB Higiene i Inspecció dels Aliments [102632] / Mora Ventura, Maria Teresa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura pertany a la matèria Higiene i Seguretat Alimentària i es troba ubicada al 2n semestre de 4rt curs Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de: - Diferenciar les característiques dels productes alimentaris delsdiferents sectors alimentaris - Valorar la producció d'aliments més higiènics, més nutritius i més apetibles pel consumidor. [...]
2013-14  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.