Resultats globals: 6 registres trobats en 0.02 segons.
Materials acadèmics, 6 registres trobats
Materials acadèmics 6 registres trobats  
1.
6 p, 92.4 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
6 p, 92.2 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
2017-18
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
6 p, 92.4 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
2016-17
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Graduat o Graduada en Veterinària [955]  
4.
6 p, 34.6 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
Following this subject students will acquire knowledge of the biochemical characteristics of eggs and the functional properties of their components. Conservation of shell eggs and changes occurred during the shelf-life. [...]

2015-16
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Graduat o Graduada en Veterinària [955]  
5.
6 p, 111.8 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
2014-15
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Graduat o Graduada en Veterinària [955]  
6.
6 p, 113.5 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
2013-14  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.