Resultados globales: 7 registros encontrados en 0.04 segundos.
Materiales académicos, Encontrados 7 registros
Materiales académicos Encontrados 7 registros  
1.
4 p, 74.9 KB Anàlisi de Dades Categòriques [103208] / Espinal Berenguer, Anna ; Valls Marsal, Joan ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
Conèixer i aprofundir en les tècniques estadístiques específiques per a dades categòriques.
2018-19
Grau en Estadística Aplicada [973]  
2.
4 p, 26.2 KB Anàlisi de Dades Categòriques [103208] / Valls Marsal, Joan ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
Conèixer i aprofundir en els tècniques estadístiques específiques per a dades categòriques.
2015-16
Grau en Estadística Aplicada [973]  
3.
3 p, 100.3 KB Anàlisi de Dades Categòriques [103208] / Valls Marsal, Joan ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
Conèixer i aprofundir en els tècniques estadístiques específiques per a dades categòriques.
2014-15
Grau en Estadística Aplicada [973]  
4.
3 p, 99.6 KB Anàlisi de Dades Categòriques [103208] / Valls Marsal, Joan ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
Conèixer i aprofundir en els tècniques estadístiques específiques per a dades categòriques.
2013-14  
5.
3 p, 8.8 KB Anàlisi de Dades Categòriques [103208] / Valls Marsal, Joan ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
Conèixer i aprofundir en els tècniques estadístiques específiques per a dades categòriques.
2012-13
Grau en Estadística Aplicada [973]  
6.
3 p, 8.6 KB Anàlisi de Dades Categòriques [103208] / Valls Marsal, Joan ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
Conèixer i aprofundir en els tècniques estadístiques específiques per a dades categòriques.
2011-12
Grau en Estadística Aplicada [973]  
7.
3 p, 78.3 KB Anàlisi de Dades Categòriques [103208] / Valls Marsal, Joan ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
2010-11
Grau en Estadística Aplicada [973]  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.