Results overview: Found 9 records in 0.02 seconds.
Course materials, 9 records found
Course materials 9 records found  
1.
7 p, 114.8 KB Experimentació al Laboratori [103249] / Plaixats Boixadera, Josepa ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Albanell Trullas, Elena ; Bragulat Arara, Maria Rosa ; Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Castellà Espuny, Joaquín ; Castella Gómez, Gemma ; Céspedes Mulero, Francisco ; Genescà Garrigosa, Anna ; Bartolomé Filella, Jordi ; Anglada Pons, Teresa ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...]
CONTEXTUALIZACIÓN Y OBJETIVOS FORMATIVOS DE LA ASIGNATURA Se trata de una asignatura de primer curso, de carácter básico y práctico. En esta asignatura el estudiante deberá adquirir las habilidades que le permitirán aplicar las técnicas y métodos básicos de diferentes materias. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
2.
7 p, 94.0 KB Experimentació al Laboratori [103249] / Plaixats Boixadera, Josepa ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Albanell Trullas, Elena ; Bragulat Arara, Maria Rosa ; Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Castellà Espuny, Joaquín ; Castella Gómez, Gemma ; Céspedes Mulero, Francisco ; Genescà Garrigosa, Anna ; Bartolomé Filella, Jordi ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
7 p, 93.6 KB Experimentació al Laboratori [103249] / Plaixats Boixadera, Josepa ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Albanell Trullas, Elena ; Bragulat Arara, Maria Rosa ; Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Castellà Espuny, Joaquín ; Castella Gómez, Gemma ; Céspedes Mulero, Francisco ; Ferrer Bermejo, David ; Genescà Garrigosa, Anna ; Bartolomé Filella, Jordi ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...]
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
7 p, 93.6 KB Experimentació al Laboratori [103249] / Plaixats Boixadera, Josepa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...]
2016-17
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
7 p, 35.7 KB Experimentació al Laboratori [103249] / Plaixats Boixadera, Josepa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...]
This course, has basic character and practical. Students will acquire skills that will enable basic methods and techniques applied in different areas. In addition, students will acquire a general view of the significance of experimentation in the food industry. [...]

2015-16
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
7 p, 113.7 KB Experimentació al Laboratori [103249] / Plaixats Boixadera, Josepa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...]
2014-15
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
6 p, 112.2 KB Experimentació al Laboratori [103249] / Plaixats Boixadera, Josepa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...]
2013-14  
8.
6 p, 19.9 KB Experimentació al Laboratori [103249] / Plaixats i Boixadera, Josefina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...]
2012-13
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
9.
6 p, 19.1 KB Experimentació al Laboratori [103249] / Genescà i Garrigosa, Anna (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i totalment pràctica. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...]
2011-12
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.